sugaroula Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Σε ποιον το πηγες??? στον γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugaroula Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Εξαρτάται σε τι παρτίδα και σε τι κινητό θα πέσεις. Το δικό μου είναι w32 και μέχρι στιγμής όλα καλά. Γνωστός μου που το πήρε πριν 5 μέρες με w38 έχει ήδη 2 ραγισμένα πλήκτρα. Γενικά είναι τι θα τύχεις! πώς βρισκουμε την παρτίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 πώς βρισκουμε την παρτίδα? Αναγράφεται στο πίσω μέρος του κινητού κέτω από την μπαταρία. Sugaroula έπρεπε να πήγαινες μόνη σου το κινητό σε κάποιο service της SE. Όταν μεσολαβούν τρίτοι (π.χ. Γερμανός) η καθυστέρηση είναι πάντοτε πολύ μεγάλη και συνήθως αδικαιολόγητη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ/ΔΙΑΒΑΣΕΙ/ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΚΡΙ W580i ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΗΚΤΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Ή ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ & ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΙΝΗΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ/ΔΙΑΒΑΣΕΙ/ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΚΡΙ W580i ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΛΗΚΤΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ Ή ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ & ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΙΝΗΤΑ? Το ιδιο ισχυει σε ολα! ειναι να "μην σου κατσει" :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Το ιδιο ισχυει σε ολα! ειναι να "μην σου κατσει" :cool: Einai analoga se ti kinito 8a peseis!!! Kai gw to perimenw simera se ligo logika 8a to xw sta xeria mou!!! Ante na doume Filika Scottas:D:p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzuta Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Καλημέρα και καλό μήνα, ξέρετε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς πρόγραμμα όπως msn messenger σε αυτό το κινητό? Υπάρχει κανείς που να ξέρει η να το έχει δοκιμάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.. Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ.. παιχνίδια θέματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 THNXXXXX...! Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsoylina Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 vre paidia kai kati allo,pos egkathistoume ta paixnidia???help.... Παράθεση Η ζώη χωρίς κινητό είναι ταινία χωρίς ήχο και εικόνα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 vre paidia kai kati allo,pos egkathistoume ta paixnidia???help.... Τα στελνεις στο κινητο σου με το καλωδιο.στελνεις το αρχειο με καταληξη (jar) και αυτοματα γινεται η εγκατασταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedisefis1 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 paidia mhpws exete na mou proteinete kanena kalo forum na na valw aggelia gia na poulisw to w850i mou? mhpws ginete kai edw sto site kapou? euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 paidia mhpws exete na mou proteinete kanena kalo forum na na valw aggelia gia na poulisw to w850i mou? mhpws ginete kai edw sto site kapou? euxaristw Γινεται και εδω.:worry: Όροι συμμετοχής στις αγοραπωλησίες του myphone :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Έχω το εξής πρόβλημα.... Δεν ξέρω τι έχει πάθει το κινητό, 8 στις 10 φορές που στέλμω SMS το μύνημα στέλνετε ώς MMS! Γιατί? Συμβαίνει σε κανέναν αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Τώρα παρατήρησα κ το εξής! Πηγαίνω ........ -Μηνύματα -Δημιουργία νέου και οι επιλογές που βγάζει είναι.. -Μήνυμα -μην. τηλεφωνητή -Εmail Επιλογή μηνύματος multimedia δεν υπάρχει πουθενά! Έχω την εντύπωση πως υπήρχε! Θυμάμαι όταν έγραφα πολύ μεγάλο μνμ αντί να το στείλω σε 4-5 διαφορετικά το έστελνα με Mms.. Δεν βρίσκω επιλογή μηνύματος multimedia, γιατί?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedisefis1 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 thx RAVEN gia to endiaferon alla den me afinei na mpw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 thx RAVEN gia to endiaferon alla den me afinei na mpw Πρεπει να εχεις καποιο αριθμων post,νομιζω (100) στο συνολο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugaroula Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 τωρα νομιζω οτι το πηρα το μαθημα μου!!!!! παντως μου το φερανε το κινητο εχτεσ και δεν ξερω γιατι αλλα σημερα το πρωί που το άνοιξα κολλησε για κανα 5λεπτο...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugaroula Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 πως εγκαθιστω τα θεματα που ειναι σε μορφή zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 πως εγκαθιστω τα θεματα που ειναι σε μορφή zip? τα ξεζιπάρεις και τα περνάς κανονικά!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugaroula Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 τα ξεζιπάρεις και τα περνάς κανονικά!;) δηλαδή???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 δηλαδή???? Στελνεις το αρχειο με καταληξη thm στο κινητο σου..η με bluetooth η με το καλωδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemodarmenos Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα κι από μένα! Μόλις πήρα το W580i κι εγώ της Sony Ericsson και ενθουσιάστηκα!Όμως...? Έχω το Bluetooth Handsfree της Nokia με κωδικό μοντέλου BH-100 και η συσκευή αυτή δεν το αναγνωρίζει..Το παλιότερο Sony Ericsson που είχα,(W300i) επίσης της σειράς Walkman, το αναγνώριζε κανονικά.Με τηλέφωνο στη Nokia μου είπαν πως αν δε το αναγνωρίζει δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Μήπως κανείς γνωρίζει αν μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?Κάποιους drivers ίσως,η καμιά άλλη...πατέντα? Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Παιδια το w850i καταργηθηκε?Γιατι σε ενα καταστημα που πηγα σημερα μου ειπαν εχουμε ελειψη σε αυτην την συσκευη,και μαλλον επροκειτο να την καταργησουν.Ισχυει ή να ψαξω και αλλου? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts