kalisperis Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 εγώ ρε παιδιά έχω SanDisk Memory Stick PRO Duo 1GB MagicGate αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά άλλη σε 2gb... γιατί λέτε ότι σε 4 κολλάει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Αααα...Πιστεύετε αυτή εδώ κάνει; ---> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη; Εγώ έχω το W850i, αλλά επειδή σκέφτομαι να πάρω κάποιο άλλο se, κάνει στο K850i και στα άλλα SE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Αυτή που μας δείχνεις είναι η καλύτερη, γιατί έχει και τον αντάπτορα που σε περίπτωση που αλλάξεις κινητό η μνήμη θα είναι συμβατή. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Σχεδον ολα τα SE την ιδια καρτα παιρνουν!!memory stick duo(ειδικα τα τελευταια μοντελα!!) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ένας φίλος μου πάντως είχε 4gb και δεν του κολλούσε καθόλου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Σχεδον ολα τα SE την ιδια καρτα παιρνουν!!memory stick duo(ειδικα τα τελευταια μοντελα!!) Εμ... Ειδικά τα τελευταία δεν χρησιμοποιούν αυτές, αλλά M2 καθώς και Micro SD. Ορίστε όλα τα είδη των καρτών που χρησιμοποιούν τα SE: http://www.digital-cameras.com/pic/300x300/19/51/1_gb_memory_stick_duo_pro_2024.jpghttp://www.educational-software.com/images/products/54209-full.jpghttp://www.focusonprice.com/images/00SD4601abb.jpg Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 το w850i τις αναγνωρίζει όλες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Σχεδον ολα τα SE την ιδια καρτα παιρνουν!!memory stick duo(ειδικα τα τελευταια μοντελα!!) αυτος ο τυπος καρτας εχει εξαφανιστει στα νεωτερα μοντελα.τωρα οποιος επιλεξει αυτον τον τυπο καρτας..μετα δεν μπορει να τον χρησιμοποιησει σε αλλα κινητα.τα νεωτερα κινητα φορανε Μ2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ένας φίλος μου πάντως είχε 4gb και δεν του κολλούσε καθόλου... αυτο λεω!! οτι σε καποιους κολλαει σε αλλους ομως οχι!! αυτο ευθυνεται στην "περιοχη" που εχει κατασκευαστει το προϊον και απο την ημερομηνια του!! τα τελευταια μοντελα, μπορουν να κρατησουν 4 τα παλια οχι!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 χμ...Το πήρα από Πλαίσιο στις 20 Ιανουαρίου 2007...Λες να κάνει RAVER? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Kαλημερα παιδες, ερωτησουλα: διαβαζει αρχεια οπως pdf, doc, txt κλπ κλπ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 χμ...Το πήρα από Πλαίσιο στις 20 Ιανουαρίου 2007...Λες να κάνει RAVER? :p τι να κανει?? για εξηγησε καλυτέρα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 τι να κανει?? για εξηγησε καλυτέρα..:) Άστο, τα είπαμε στα PM:p Ρε παιδιά ακούω για κάτι flash θέματα που κάνουν πιο ωραίο το μενού. Το W850i δέχεται τέτοια? Αν ναι, που μπορώ να βρώ? Επίσης, γίνεται να αλλάξω το skin του walkman player? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Άστο, τα είπαμε στα PM:p Ρε παιδιά ακούω για κάτι flash θέματα που κάνουν πιο ωραίο το μενού. Το W850i δέχεται τέτοια? Αν ναι, που μπορώ να βρώ? Επίσης, γίνεται να αλλάξω το skin του walkman player? Ναι εχεις δικιο ;) Kαλημερα παιδες, ερωτησουλα: διαβαζει αρχεια οπως pdf, doc, txt κλπ κλπ?? υπαρχουν καποιες εφαρμογες java για τα αναγνωση των αρχειων που θέλεις :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 υπαρχουν καποιες εφαρμογες java για τα αναγνωση των αρχειων που θέλεις :) π.χ. εινα το: " tequilaCat BookReader v2.2.8 " !! και η v.10 ειναι η τελευταια εκδοση! μπορεις να την βρεις και στο grmoto:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδια τη γνωμη σας. Αξιζει να ανταλλαξω το ΧΒΟΧ μου με ενα w850i? Το ΧΒΟΧ το ειχα βαλει αγγελια 110€ και μου εκαναν προσφορα για ανταλλαγη. Αξιζει; Δεν εχει εγγυηση κανενα απο τα 2 κομματια. Μου αρεσει το κινητο εμφανισιακα, αλλα δεν το εχω δει καθολου. Αφου μου λετε οτι διαβαζει με προγραμματακι διαφορα αρχεια που θελω τοτε πιστευω ειναι καλη ιδεα να το παρω. Τι να προσεξω γενικα οταν παω να το δω αν ειναι; Εχει τπτ κοληματα που πρεπει να προσεξω; πχ στο Κ750 που εχω βγαζει προβλημα το τζοιστικ. Λοιπον τις γνωμες σας παρακαλω!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Παιδια τη γνωμη σας. Αξιζει να ανταλλαξω το ΧΒΟΧ μου με ενα w850i? Το ΧΒΟΧ το ειχα βαλει αγγελια 110€ και μου εκαναν προσφορα για ανταλλαγη. Αξιζει; Δεν εχει εγγυηση κανενα απο τα 2 κομματια. Μου αρεσει το κινητο εμφανισιακα, αλλα δεν το εχω δει καθολου. Αφου μου λετε οτι διαβαζει με προγραμματακι διαφορα αρχεια που θελω τοτε πιστευω ειναι καλη ιδεα να το παρω. Τι να προσεξω γενικα οταν παω να το δω αν ειναι; Εχει τπτ κοληματα που πρεπει να προσεξω; πχ στο Κ750 που εχω βγαζει προβλημα το τζοιστικ. Λοιπον τις γνωμες σας παρακαλω!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Για μενα δεν αξιζει αυτη η ανταλλαγη.βεβαια δεν εχω x-box αλλα το κινητο πρεπει να ειναι 2χρονων σιγουρα για να μην εχει εγγυηση που σημαινει οτι η μπαταρια ειναι στα χειροτερα της! επισης το w850i δεν ειναι και κινητο που "ολοι" θα το θελανε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ναι αυτο που λες εχεις δικιο... δεν ξερω τι να κανω...το ΧΒΟΧ καθεται και δεν το χρησιμοποιω, αλλα ουτε κινητο εχω αναγγη αυτη τη στιγμη. Και τον Αυγουστο θα παρω επιδοτηση με τη συνδεση τη δικη μου και της αδερφης μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Ναι αυτο που λες εχεις δικιο... δεν ξερω τι να κανω...το ΧΒΟΧ καθεται και δεν το χρησιμοποιω, αλλα ουτε κινητο εχω αναγγη αυτη τη στιγμη. Και τον Αυγουστο θα παρω επιδοτηση με τη συνδεση τη δικη μου και της αδερφης μου. :lol::lol:το θυμα η αδελφη σου!!:lol: τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε! ~~ πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 :lol::lol:το θυμα η αδελφη σου!!:lol: τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε! ~~ πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy: ε ενταξει δεν ειναι και θυμα.... προπερσυ πηρα εγω κ750 και περσυ εκεινη κ800. Φετος παλι σειρα μου ειναι.... οσο για το τζοιστικ που λες ειναι προβλημα και θελει καθαρισμα, ευτυχως το δικο μου 1,5 χρονο που το εχω δεν εχει παθει τιποτα:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 :lol::lol:το θυμα η αδελφη σου!!:lol: τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε! ~~ πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy: το joystic ειναι καθαρα θεμα hardware.απλα με την πολυχρησια "κολλαει" τι σχεση εχει η αναβαθμιση :blink: :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 :lol::lol:το θυμα η αδελφη σου!!:lol: τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε! ~~ πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy: kala file egrapses! Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakizzz Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Paides mporei kapoios na voithisei??psaxnw vista menu icons h nokia style gia to w580i pou exei analush 240x320 thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 ψαχε στο se-nse.net Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 το joystic ειναι καθαρα θεμα hardware.απλα με την πολυχρησια "κολλαει" τι σχεση εχει η αναβαθμιση :blink: :wacko: test-αρισμενο απο ένα φιλο μου!! εχει το w800i, και εβλεπε οτι κολλουσε το τζοουστικ!εκανε αναβαθμισει και μετα ηταν ολα καλα... (μαρτυρας εγω)!!ουτε εμενα μ φανηκε λογικο,αλλα λεει πως σκαμπαζει απο τον πολυ καιρο το κινητο, και τα πεινει το τζοουστικ... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts