Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ ρε παιδιά έχω SanDisk

Memory Stick PRO Duo

1GB MagicGate

αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά άλλη σε 2gb...

γιατί λέτε ότι σε 4 κολλάει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αααα...Πιστεύετε αυτή εδώ κάνει; ---> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357

Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη;

Εγώ έχω το W850i, αλλά επειδή σκέφτομαι να πάρω κάποιο άλλο se, κάνει στο K850i και στα άλλα SE?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτή που μας δείχνεις είναι η καλύτερη, γιατί έχει και τον αντάπτορα που σε περίπτωση που αλλάξεις κινητό η μνήμη θα είναι συμβατή.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Σχεδον ολα τα SE την ιδια καρτα παιρνουν!!memory stick duo(ειδικα τα τελευταια μοντελα!!)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Σχεδον ολα τα SE την ιδια καρτα παιρνουν!!memory stick duo(ειδικα τα τελευταια μοντελα!!)

Εμ... Ειδικά τα τελευταία δεν χρησιμοποιούν αυτές, αλλά M2 καθώς και Micro SD.

Ορίστε όλα τα είδη των καρτών που χρησιμοποιούν τα SE:

http://www.digital-cameras.com/pic/300x300/19/51/1_gb_memory_stick_duo_pro_2024.jpghttp://www.educational-software.com/images/products/54209-full.jpghttp://www.focusonprice.com/images/00SD4601abb.jpg

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

αυτος ο τυπος καρτας εχει εξαφανιστει στα νεωτερα μοντελα.τωρα οποιος επιλεξει αυτον τον τυπο καρτας..μετα δεν μπορει να τον χρησιμοποιησει σε αλλα κινητα.τα νεωτερα κινητα φορανε Μ2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ένας φίλος μου πάντως είχε 4gb και δεν του κολλούσε καθόλου...

αυτο λεω!! οτι σε καποιους κολλαει σε αλλους ομως οχι!! αυτο ευθυνεται στην "περιοχη" που εχει κατασκευαστει το προϊον και απο την ημερομηνια του!! τα τελευταια μοντελα, μπορουν να κρατησουν 4 τα παλια οχι!!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Kαλημερα παιδες,

ερωτησουλα:

διαβαζει αρχεια οπως pdf, doc, txt κλπ κλπ??

χμ...Το πήρα από Πλαίσιο στις 20 Ιανουαρίου 2007...Λες να κάνει RAVER? :p

τι να κανει?? για εξηγησε καλυτέρα..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να κανει?? για εξηγησε καλυτέρα..:)

Άστο, τα είπαμε στα PM:p

Ρε παιδιά ακούω για κάτι flash θέματα που κάνουν πιο ωραίο το μενού.

Το W850i δέχεται τέτοια?

Αν ναι, που μπορώ να βρώ?

Επίσης, γίνεται να αλλάξω το skin του walkman player?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άστο, τα είπαμε στα PM:p

Ρε παιδιά ακούω για κάτι flash θέματα που κάνουν πιο ωραίο το μενού.

Το W850i δέχεται τέτοια?

Αν ναι, που μπορώ να βρώ?

Επίσης, γίνεται να αλλάξω το skin του walkman player?

Ναι εχεις δικιο ;)

Kαλημερα παιδες,

ερωτησουλα:

διαβαζει αρχεια οπως pdf, doc, txt κλπ κλπ??

υπαρχουν καποιες εφαρμογες java για τα αναγνωση των αρχειων που θέλεις :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχουν καποιες εφαρμογες java για τα αναγνωση των αρχειων που θέλεις :)

π.χ. εινα το: " tequilaCat BookReader v2.2.8 " !! και η v.10 ειναι η τελευταια εκδοση! μπορεις να την βρεις και στο grmoto:)

Παιδια τη γνωμη σας. Αξιζει να ανταλλαξω το ΧΒΟΧ μου με ενα w850i? Το ΧΒΟΧ το ειχα βαλει αγγελια 110€ και μου εκαναν προσφορα για ανταλλαγη. Αξιζει; Δεν εχει εγγυηση κανενα απο τα 2 κομματια. Μου αρεσει το κινητο εμφανισιακα, αλλα δεν το εχω δει καθολου. Αφου μου λετε οτι διαβαζει με προγραμματακι διαφορα αρχεια που θελω τοτε πιστευω ειναι καλη ιδεα να το παρω. Τι να προσεξω γενικα οταν παω να το δω αν ειναι; Εχει τπτ κοληματα που πρεπει να προσεξω; πχ στο Κ750 που εχω βγαζει προβλημα το τζοιστικ.

Λοιπον τις γνωμες σας παρακαλω!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Παιδια τη γνωμη σας. Αξιζει να ανταλλαξω το ΧΒΟΧ μου με ενα w850i? Το ΧΒΟΧ το ειχα βαλει αγγελια 110€ και μου εκαναν προσφορα για ανταλλαγη. Αξιζει; Δεν εχει εγγυηση κανενα απο τα 2 κομματια. Μου αρεσει το κινητο εμφανισιακα, αλλα δεν το εχω δει καθολου. Αφου μου λετε οτι διαβαζει με προγραμματακι διαφορα αρχεια που θελω τοτε πιστευω ειναι καλη ιδεα να το παρω. Τι να προσεξω γενικα οταν παω να το δω αν ειναι; Εχει τπτ κοληματα που πρεπει να προσεξω; πχ στο Κ750 που εχω βγαζει προβλημα το τζοιστικ.

Λοιπον τις γνωμες σας παρακαλω!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Για μενα δεν αξιζει αυτη η ανταλλαγη.βεβαια δεν εχω x-box αλλα το κινητο πρεπει να ειναι 2χρονων σιγουρα για να μην εχει εγγυηση που σημαινει οτι η μπαταρια ειναι στα χειροτερα της!

επισης το w850i δεν ειναι και κινητο που "ολοι" θα το θελανε..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αυτο που λες εχεις δικιο...

δεν ξερω τι να κανω...το ΧΒΟΧ καθεται και δεν το χρησιμοποιω, αλλα ουτε κινητο εχω αναγγη αυτη τη στιγμη. Και τον Αυγουστο θα παρω επιδοτηση με τη συνδεση τη δικη μου και της αδερφης μου.

Ναι αυτο που λες εχεις δικιο...

δεν ξερω τι να κανω...το ΧΒΟΧ καθεται και δεν το χρησιμοποιω, αλλα ουτε κινητο εχω αναγγη αυτη τη στιγμη. Και τον Αυγουστο θα παρω επιδοτηση με τη συνδεση τη δικη μου και της αδερφης μου.

:lol::lol:το θυμα η αδελφη σου!!:lol:

τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε!

~~

πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy:

τεσπα!! εγω θα σου ελεγα να κρατησεις το xbox ως προς το dvd του, και ως κονσολα βρ' αδελφε!

~~

πιο πριν ανεφερες κατι για τα τζοουστικ των σονυ! αυτο μπορει να ειναι ή software ή hardware!! (πιο πιθανο το 1) λυνεται πολυ απλα με μια αναβαθμιση του κινητου απο το site της sony!:happy:

ε ενταξει δεν ειναι και θυμα.... προπερσυ πηρα εγω κ750 και περσυ εκεινη κ800. Φετος παλι σειρα μου ειναι....

οσο για το τζοιστικ που λες ειναι προβλημα και θελει καθαρισμα, ευτυχως το δικο μου 1,5 χρονο που το εχω δεν εχει παθει τιποτα:D:D

~~

το joystic ειναι καθαρα θεμα hardware.απλα με την πολυχρησια "κολλαει"

τι σχεση εχει η αναβαθμιση :blink: :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

~~

kala file egrapses!

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

το joystic ειναι καθαρα θεμα hardware.απλα με την πολυχρησια "κολλαει"

τι σχεση εχει η αναβαθμιση :blink: :wacko:

test-αρισμενο απο ένα φιλο μου!! εχει το w800i, και εβλεπε οτι κολλουσε το τζοουστικ!εκανε αναβαθμισει και μετα ηταν ολα καλα... (μαρτυρας εγω)!!ουτε εμενα μ φανηκε λογικο,αλλα λεει πως σκαμπαζει απο τον πολυ καιρο το κινητο, και τα πεινει το τζοουστικ...

• The title was changed to Sony Ericsson W850