AngeloDion Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 το w850 απότι έχω διαβασει απο reviews και άλλα forum και χρήστες που το έιχαν, έχει εξαιρετική λήψη. καλό θα ήταν και μια δεύτερη γνώμη Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 To sima tou einai para polu kalo, pote den eixa problima me kanena apo ta teleutaia SE pou eixa (W550,W900,Z550). Pantos genikotera epeidi analonomaste stis idies erotoapantiseis... to kinito einai Perfect! Eikona, ixos, leitourgies, emfanisi, kataskevi. Einai teleio san mp3 kai video player, arketa kalo se camera, polu kali mpataria me xrisi 2 ores omilias tin imera, radio 4 ores, 1 ora mp3s kai polu gaming (auto to brain juice einai kollima) mou krataei 2 meres. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 πάντως ξέρετε τί με νυριάζει??:mad: :mad: γνωστές αλυσίδες καταστημάτων που πουλάνε κινητά δέν ξέρουν τί τους γίνεται! ακόμα και στα διαφημιστικά τους δίνουν ψευδείς πληροφορίες! έλεος. παράδειγμα στο w850 γράφουν οτι έχει autofocus. μας χτυπάνε εκεί που πονάμε δηλαδή τα ρεμ@λια. άσε το αλλο που μόλις τους ρωτήσω αν το έχουν και τους λέω οκ ευχαριστώ. μου λένε φοβερό κινητό.. αυτό είναι κινητό.. τα έχει όλα! και παίζουν τους ξερόλες. το μόνο που ξέρουν είναι τα χαρακτηριστικά που τους στέλει η εταιρία. 5 τελείες δηλαδή! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 το site της Microland παντως το χει στην καλυτερη τιμη οπως και το myshop.393 και 382 αντιστοιχα.αρκετα καλες τιμες πιστευω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 toso xamiles times??????periergo....... Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Σας παρακαλω παιδια μηπως μπορει καποιος να κανει upload τους driver για usb συνδεση του κινητου..... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Πρεπει να το σκευτεις καλα ομως αν αξιζει να πας απο το w810 στο w850... Και εγώ σκέφτομαι ακριβώς αυτήν τη μετάβαση αφού το W810 μου έχει εφοδιαστεί και με κάρτα 2GB... Βέβαια αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι πόσο μεγαλύτερο είναι από το 810? το site της Microland παντως το χει στην καλυτερη τιμη οπως και το myshop.393 και 382 αντιστοιχα.αρκετα καλες τιμες πιστευω. toso xamiles times??????periergo....... Γιατί περίεργες αφού γύρω στα 400+ το πουλάνε και οι άλλοι... Η Microland έχω προσέξει ότι γενικά είναι φτηνότερη.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 πηγα στο πλαισιο χτες και το ειδα και ειναι πολυ καλη κατασκευη. Δεν καταλαβαινω γιατι καποιοι ελεγαν οτι δεν εχει καλη ποιοτητα κατασκευης. Και ηταν παρα πολυ συμπαγες σε σχεση με αλλα slider η ποιοτητα του slider ειναι πολυ καλη.οσο για τα υπολοι πα ειχα πει κι εγω οτι μου επαιζε πολυ λιγο το πισω καπακι της προσοψης οπως επισης μου ξεκολλησε και το κοματι πλαστικου που ειναι πανω στις επιλογες των 2 πληκτρων που ειναι για να δουμε τις φωτογραφιες που εχουμε βγαλει,το ιδιο συνεβη και με τα 850 φιλων μου,μας τα εφτιαξαν παντως,μαλλον ηταν προβληματικη η παρτιδα. ο ηχος πραγματικα ειναι πολυ καλος παντως απο τα ακουστικα και γενικα το κινητακι αξιζει πιστευω και ειδικα τωρα που σε καποια καταστηματα εχει πεσει λιγο η τιμουλα του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Βέβαια αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι πόσο μεγαλύτερο είναι από το 810? Πιστεψε με,δεν θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα μεγεθους(Τα εχω συγκρινει στο Γερμανο) Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 as apantisei kapioios gia tin poiotita kai entasi hxou tou w850!!!!!!!!!!endiaferomai k egw.... MA EDW ALLA ELEGES KAI TWRA PALI ALLA? Bale ligo ta post sou se taksh kai mh rwtas pragmata pou hdh.opws les,gnorizeis:p :lol: :lol: Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Καποιος αν εχει τους driver για συνδεση του w850 με usb στον υπολογιστη ας μου κανει pm. Εχω το τηλεφωνο και δεν εχω τους drivers...:cry: Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Den tous exei sto site tis Sony Ericsson?? Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbabis Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Den tous exei sto site tis Sony Ericsson?? Οχι φιλε μου!!! Δυστυχως μαλλον ειναι πολυ νωρις... Εχει μονο το PC Suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 tote kalytera na stous steilei kapoios pou exi agorasei to kinhto Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 γιατί θες να αλλάξεις κινιτό? το Ν91 ΛΕς είναι το κορυφαίο στα ακουστικα! αν δεν είμαι αδιάκριτος φυσικά Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 γιατί θες να αλλάξεις κινιτό? το Ν91 ΛΕς είναι το κορυφαίο στα ακουστικα! αν δεν είμαι αδιάκριτος φυσικά giati mou aresei poly to w850!!!!!!para polu... Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 file k73917391 parto eina g@m@to. ego to exo eiani teleio!!! :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 na kai o ekfrastikos aromeo!!:) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 ....Πηγαίνετε στο μενού Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Κλειδώματα-Προστασία τηλεφ.-Προστασία κι επιλέξτε "Αυτόματο".Κλείστε και ξανανοίξτε το τηλέφωνό σας.Μόλις εισάγετε το PIN και πριν μπει στην αρχική οθόνη σας εμφανίζει για κλάσματα του δευτ/του ότι είναι κλειδωμένο και ζητά τον κωδικό ξεκλειδώματος ή το κάνει μόνο στο δικό μου;; Μήπως το δοκίμασε κάποιος αυτό για να μου πει αποτελέσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Γεια σας παιδια, το κινητακι το πηρε ο αδερφος μου και ειναι αρκετα πληρης! αλλα παρατηρησα οτι η φωτεινοτητα της οθονης του μειωνεται απο μονη της μερικες φορες, την ωρα που ψαχνω στο μενου, και μετα ξαναφωτιζει. μιλαω για ελαχιστη διαφορα αλλα αισθητη. το εχετε παρατηρησει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ti enois o ekfrastikos file AngeloDion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Γεια σας παιδια, το κινητακι το πηρε ο αδερφος μου και ειναι αρκετα πληρης! αλλα παρατηρησα οτι η φωτεινοτητα της οθονης του μειωνεται απο μονη της μερικες φορες, την ωρα που ψαχνω στο μενου, και μετα ξαναφωτιζει. μιλαω για ελαχιστη διαφορα αλλα αισθητη. το εχετε παρατηρησει? Μα είναι λόγω του αισθητήρα φωτός που έχει το κινητό. Όταν βρίσκεσαι κάπου σκοτεινά, ο φωτισμός μειώνεται και αντίθετα αυξάνεται όταν βρίσκεσαι κάτω από τον ήλιο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ti enois o ekfrastikos file AngeloDion εκφράζεις τα συναισθήματ σου έντονα, για το πόσο σαρέσει το κινητό Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 mallon tha to parw....apo ena filo edw sto forum... Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 file k73917391 an to eixa dei poio prin oti poulas to N91 8a sto eperne enas filos mou pou eixe W850 opote ama ton eixa pisei kai ego 8a to eperne xoris deyteri koybeda:( :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts