Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο 5 μηνες συμβιωσης μπορω να αναφερω οτι κανενα προβλημα δεν εχω με τα κουμπια

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν, η μ@λ@κία έγινε. Το ανηψάκι πάτησε στο κινητό και η οθόνη του w580 ράγισε (χωρίς να σπάσει, φαίνεται γραμμές μόνο σε μαύρο φόντο) περίπου στη μέση. Αρχικά δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά πλέον στα σημεία του ραγίσματος εμφανίστηκαν μαύρες γραμμές καμμένων πίξελ (μάλλον). Κατά τα άλλα το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Από αυτά που διάβασα στο τόπικ και κάποια προηγούμενη εμπειρία, έτσι και τους το πάω θα μου τον πιάσουν, αν και είναι εντός εγγύησης. Έψαξα λίγο στο ebay και είδα οτι υπάρχουν οθόνες με σύνεργα και οδηγούς σε λογικές τιμές 15-20$. Έχει επιχειρήσει κανείς την διαδικασία; Είναι εύκολη; Τα χέρια μου "πιάνουν" και είμαι και σχετικά υπομονετικός με τα ηλεκτρονικά.

Ευχαριστώ!

καλησπέρα!

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν το w580 κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε ροζ(το θέλει η αδερφή μου) και ποια είναι η τιμή του...διάβασα εδώ ότι κάνει 175, αλλά σε κάποιο site έχει 225.

τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση της wind για αγορά κινητού από άλλο κατάστημα(πχ e-shop).

Πιο παλιά που το έψαχνα, ναι κυκλοφορούσε σε ρόζ, το είχα δεί στο πλαίσιο. Τιμή δεν ξέρω πλέον. Πάντως επιδότηση wind ξέρω ότι μπορείς να πάρεις μόνο από κατάστημα wind.

Το ιμει ηταν διαφορετικο αλλα το προβλημα ειναι το ιδιο...

Τεσπα το θεμα ειναι τωρα τι κανω με τα αλλα προβληματα που προεκυψαν!

για τσεκαρε το ιμει του κινητου σου και απο την οθονη σου, πατωντας τα εξης πληκτρα >*<<*<*(κεντρικο πληκτρο δεξια,αστερισκος,κεντρικο πληκτρο αριστερα..κτλ...) με αυτον τον τροπο θα μπεις στο secret menu του κινητου και θα ελεγξεις και απο εκει το ιμει...ετσι για να εισαι σιγουρος...μου φαινεται τρελη γκαντεμια και τα δυο τηλεφωνα να σου βγαλουν τα ιδια προβληματα :blink:...εμενα η οθονη, πανω στον χρονο, μου εβγαλε ενα προβλημα και τωρα ειναι οκ..το εχω συνολικα 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το εχω λιωσει...:confused:

Καλησπέρα,απο εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός 580.Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος τον mini opera στο κινητό(σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω σε συνδυασμό με το wind plus non stop).Ευχαριστώ

EDIT:Για όποιον μπορεί να έχει την ίδια απορία

Τελικά το δοκίμασα.Ενεργοποίησα το non stop και περασα τον miniopera 4.1 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.Σου δίνει την ιστοσελίδα σε μικρογραφία και κάνεις μεγέθυνση εκεί που θέλεις.:)

Έχω το κινητό εδώ κι ένα μήνα. Το ακουστικό του ακουγόταν μια χαρά μέχρι χθες που μειώθηκε η ένταση του σε σημείο που να μην ακούω σχεδόν καθόλου τι λέει ο συνομιλητής μου κατά την κλήση!!! Δοκίμασα επαναφορά, ξαναπέρασα το λογισμικό του τηλεφώνου αλλά....ΤΙΠΟΤΑ!!!! Καμιά βοήθεια???

• 2 weeks later...
η αδερφη μου κλειδωσε την συσκευη με κωδικο κλειδωματος συσκευης.πως θα το ανοιξω που τον εχει ξεχασει και δεν μπαινει καθολου μεσα?ευχαριστω

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

γεια χαρα μηπως έχει κανείς τα επίσημα themes του w580i ειδα ενα Theme σήμερα στα Multirama κοιτάζοντας το κινητο μου στην βιτρινα το ονομα του νομιζω λεγόταν Minnipe ή κατι τέτοιο ,γνωρίζει κανεις που μπορω να βρω τα οfficial original themes ;

γεια χαρα μηπως έχει κανείς τα επίσημα themes του w580i ειδα ενα Theme σήμερα στα Multirama κοιτάζοντας το κινητο μου στην βιτρινα το ονομα του νομιζω λεγόταν Minnipe ή κατι τέτοιο ,γνωρίζει κανεις που μπορω να βρω τα οfficial original themes ;

Με λιγο ψάξιμο θα τα βρεις εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με λιγο ψάξιμο θα τα βρεις εδώ :)

ξεχασα να πω οτι πια χρησιμοπειω το W910i και θα ηθελα να το βαλω ,εψαξα και το βρηκα στο σιτε αλλα δεν δουλευει οπως στο w580i!ti να κανω???:O

Καλησπερα .

Φιλη εχει αλλαξει τον κωδικο ασφαλειας ,αλλα τον ξεχασε .:X

Τι μπορουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση ?

"Παιζει" καμμια εφαρμογη ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα .

Φιλη εχει αλλαξει τον κωδικο ασφαλειας ,αλλα τον ξεχασε .:X

Τι μπορουμε να κανουμε σε αυτην την περιπτωση ?

"Παιζει" καμμια εφαρμογη ?

Ακυρη η ερωτηση. Βρηκα την λυση με εφαρμογη ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ακυρη η ερωτηση. Βρηκα την λυση με εφαρμογη ....

Και εγω εδω και ενα μηνα παιδευομαι με το κινητο της αδερφης μου το Κ770 που εχει αλλαξει τον κωδικο προσβασης και δεν μπορω να το ανοιξω.

Του εκανα Update μπας και σβηστουν ολα αλλα τιποτα.

Πες μου πως μπορω να το ανοιξω :O

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

To xs++ κάνει αυτή τη δουλειά,επαναφέρει τον κωδικό ασφαλείας σε 0000.Ρίξτου μια ματιά.
http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

To xs++ κάνει αυτή τη δουλειά,επαναφέρει τον κωδικό ασφαλείας σε 0000.Ρίξτου μια ματιά.

Μου βγαζει αυτο και δεν κανει τιποτα :(

16:02:42| Platform: DB2020

16:02:42| OTP CID: 51

16:02:42| EROM CID: 53

16:02:42| EROM Color: Red

16:02:42| IMEI: 35852401xxxxxx

16:02:42| Phone ID: K770

16:02:42| Region: MEDITERR

16:02:42| CDA: CDA102568/4 R8A

16:02:42| Firmware Version: R8BC004

16:02:42| EROM: R3A022

16:02:42| Ready for operation!

16:02:50| +++ Sending CERTIFICATE LOADER...

16:02:50|

16:02:51| Sending db2020_cid01_cert_p3g.bin...

16:02:51| Payload: Failed

16:02:51| Unsupported CID!

16:02:51| GDFS operation was successful

16:02:53| Disconnected... Unplug the phone

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• 2 weeks later...

Συγγνώμη που σας κακοκαρδίσω αλλά το κινητό είναι για τα πανηγύρια. Από τα χειρότερα που έχει βγάλει η Sony. Μου το έλεγαν στην αρχή φίλοι που το είχαν αλλά δεν τους πίστευα.

Τα προβλήματα που γενικά παρουσιάζει, και σε εμένα και σε φίλους, είναι τα εξής: πολύ χαμηλός ήχος στο ακουστικό, χάνει το σήμα, κάνει restart και το κορυφαίο δεν αναγνωρίζει την SIM! Βγάζει μήνυμα στην αρχή και λέει "Εισάγετε SIM". Το έστειλα για service, έκαναν 3 βδομάδες να μου το γυρίσουν (αφού έκαναν ΜΟΝΟ update!!! Έλεος!) και φυσικά χάλασε πάλι την επόμενη μέρα. Ετοιμάζομαι να τους το ξαναστείλω σήμερα.

Το κινητό είναι όμορφο, εύχρηστο και με καλές λειτουργίες. Άλλα τι να το κάνεις αν δεν δουλεύει;;;;;;

Η συμβουλή μου είναι μακρυά από το w580i και πλέον είμαι και πολύ επιφυλακτικός και με τα SonyEricsson γενικότερα. Απο παντού ακούω παράπονα, ακόμη και για συσκευές που κοστίζουν πανάκριβα

Συγγνώμη που σας κακοκαρδίσω αλλά το κινητό είναι για τα πανηγύρια. Από τα χειρότερα που έχει βγάλει η Sony. Μου το έλεγαν στην αρχή φίλοι που το είχαν αλλά δεν τους πίστευα.

Τα προβλήματα που γενικά παρουσιάζει, και σε εμένα και σε φίλους, είναι τα εξής: πολύ χαμηλός ήχος στο ακουστικό, χάνει το σήμα, κάνει restart και το κορυφαίο δεν αναγνωρίζει την SIM! Βγάζει μήνυμα στην αρχή και λέει "Εισάγετε SIM". Το έστειλα για service, έκαναν 3 βδομάδες να μου το γυρίσουν (αφού έκαναν ΜΟΝΟ update!!! Έλεος!) και φυσικά χάλασε πάλι την επόμενη μέρα. Ετοιμάζομαι να τους το ξαναστείλω σήμερα.

Το κινητό είναι όμορφο, εύχρηστο και με καλές λειτουργίες. Άλλα τι να το κάνεις αν δεν δουλεύει;;;;;;

Η συμβουλή μου είναι μακρυά από το w580i και πλέον είμαι και πολύ επιφυλακτικός και με τα SonyEricsson γενικότερα. Απο παντού ακούω παράπονα, ακόμη και για συσκευές που κοστίζουν πανάκριβα

Aφου σου το ελεγαν οι φιλοι σου,οτι το κινητο ειναι χαλια..γιατι το πηρες????? :X

επισης ακους παραπονα,Σε πιστευω :ninja: αλλα οι ακριβες τιμες των SE ειναι ενα μεγαλο Ψεμα! και αυτος που στα ειπε ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

kalispera kai apo mena paidia eimai neo melos ego exo to w580i edo kai 6 mines peripoy kai de moy eixai paroysiasei kanena provlima mexri prin mia evdomada peripoy opou kai prospathousa na to fortiso kai tipota kai de ftaiei o fortistis giati dokimasa kai me allous gnorizei kaneis ti mporei na einai

Για να καταλαβουμε,το κινητο τωρα ειναι κλειστο και δεν κανει τιποτα?Ουτε φορτιζει?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

kalispera kai apo mena paidia eimai neo melos ego exo to w580i edo kai 6 mines peripoy kai de moy eixai paroysiasei kanena provlima mexri prin mia evdomada peripoy opou kai prospathousa na to fortiso kai tipota kai de ftaiei o fortistis giati dokimasa kai me allous gnorizei kaneis ti mporei na einai

Ισως εχει υγρασια! αλλα εφοσον εχεις τοσο σοβαρο προβλημα!! γιατι δεν το πας για service με αποδειξη αγορας να το φτιαξεις :blink: :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπάθησες να καθαρίσεις τις επαφές φόρτισης στο κινητό σου?

:lol::lol::lol::p......!!!:whistle::devil:

....καλά ρε μεγάλε , έχεις κάνει εγγραφή τον Ιούνιο του 2005 και μπήκες και

έγραψες ένα και μοναδικό μύνημα στις 16 Οκτ. 2008 , στο οποίο μιλάς με τα

καλύτερα λόγια για το W580i και για όλα τα SonyEricsson ?????!!!!!!

Φίλε μου πέτα στα σκουπίδια το W580i και πάρε ένα Nokia να σωθείς ! .....ξέρεις εσύ !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

• The title was changed to Sony Ericsson W850