Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζητουμενο ειναι:

Πως θα βγαλω το vodafone live απο το w850i?

Που θα βρω προγραμμα και αρχεια!!?

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ζητουμενο ειναι:

Και μένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ.Αλλά νομίζω πως γίνεται μόνον σε service κινητών και αφου καταβάλλεις κάτι.Στη συνέχεια μπορείς από το SU να βάζεις ότι καινούργιο fw βγαίνει.Αυτό το κακό έχουν τα Vl κινητά.

Harry_65

Το ζητουμενο ειναι:

Εγω στην θεση σου θα το εστελνα στο 9volto.gr και θα ειχα το μυαλο μου ησυχο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ.Αλλά νομίζω πως γίνεται μόνον σε service κινητών και αφου καταβάλλεις κάτι.Στη συνέχεια μπορείς από το SU να βάζεις ότι καινούργιο fw βγαίνει.Αυτό το κακό έχουν τα Vl κινητά.

RAVER:Εγω στην θεση σου θα το εστελνα στο 9volto.gr και θα ειχα το μυαλο μου ησυχο.:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ναι παιδια... αλλα θα χρειαστει να δωσει λεφτα ο φιλος μ...

μα καλα, δεν εχετε ασχολειθει ακομα πανω σε αυτον τον τομεα?

απο τα πιο sos ειναι... γτ υπαρχουν πολλες VL συσκευες!!

χρειαζεται να ψαχτει το θεμα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

RAVER:Εγω στην θεση σου θα το εστελνα στο 9volto.gr και θα ειχα το μυαλο μου ησυχο.:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

μα καλα, δεν εχετε ασχολειθει ακομα πανω σε αυτον τον τομεα?

απο τα πιο sos ειναι... γτ υπαρχουν πολλες VL συσκευες!!

χρειαζεται να ψαχτει το θεμα...

kala re file hremhse,pou dn exoume asxolithei kiolas!opws eipe kai o filos m o raver sto 9volto

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

Δεν γίνονται τα πάντα "τσάμπα" ;)

poios to leei auto?oute pistevate oti i cid52 8a mporouse na patcaristei,alla egine ki auto...oute oti 8a mporousame na kanoume backup kai na grapsoume ti gdfs me to dcu-60,ki auto egine!!

το πήρα σήμερα σε ροζ απο multirama.

είναι πάρα πολύ όμορφο.

και η πλάκα είναι πως την περασμένη εβδομάδα που το ζητησα απο Γερμανό(Mall) μου είχαν πει πως σταμάτησε η κυκλοφορία του(!!!!!!!)

Συγνώμη. Το Multirama πουλάει κινητά;;;:blink:

Χαχα. Εδώ στην Φλώρινα δεν πουλάνε τίποτα που έχει σχέση με την κινητή τηλεφωνία.:lol:

'οχι απλά έχει αλλά πρώτη φορά βρηκα επιτέλους μαγαζί να έχει όλα τα κινητά πρώτον ανοιχτά να τα δείς δεύτερον σε τιμές χαμηλότερες απο τον καθένα και τρίτον όλα διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα..

πράγματα που τα έβρισκα μέχρι τώρα μόνο στο Λονδίνο.

καταχάρηκα, απο δω και πέρα το μαγαζί μου για κινητά είναι μόνο το multirama.

Don't give up! :!:

Εγω στην θεση σου θα το εστελνα στο 9volto.gr και θα ειχα το μυαλο μου ησυχο.:)

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG L760V VL ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ VL ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ L760 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ 9VOLTO?

Harry_65

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG L760V VL ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΟ VL ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ FIRMWARE ΤΟΥ L760 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ 9VOLTO?

mporei kai paramporei:P:shifty:

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

1) Όχι, δυστηχώς δεν γίνετε διότι το το Samsung L760 έχει μετατραπεί σε Samsung L760VL από την Βόδι-ΦΟΝ με μετατροπές και στο Hardware. Αλλά πριν ρωτήσεις είδες σε ποιό θέμα βρίσκεσε;:blink::confused::p

Τελείως Off-Topic.:lol:

2) Δεύτερον μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις!

mporei kai paramporei:P:shifty:

Ποιός σου το 'πε; Και μην γράφεις greeklish, είναι κουραστικό.

1) Όχι, δυστηχώς δεν γίνετε διότι το το Samsung L760 έχει μετατραπεί σε Samsung L760VL από την Βόδι-ΦΟΝ με μετατροπές και στο Hardware. Αλλά πριν ρωτήσεις είδες σε ποιό θέμα βρίσκεσε;:blink::confused::p

Τελείως Off-Topic.:lol:

2) Δεύτερον μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις!

Ποιός σου το 'πε; Και μην γράφεις greeklish, είναι κουραστικό.

egw xerw oti oi vodafone live siskeues xekleidwnontai!se arketa magazia!oso gia ta greeklish mhn ta koitas:p:lol:

egw xerw oti oi vodafone live siskeues xekleidwnontai!se arketa magazia!oso gia ta greeklish mhn ta koitas:p:lol:

Όχι όλες... Για παράδειγμα η V640. Γύρισε το κόσμο ανάποδα, αλλά δεν μπορείς να την ξεκλειδώσεις. Παρόλα αυτά άλλο να ξεριζώσει το VFL και άλλο να το ξεκλειδώσει.

πρόβλημα.....

Το κινητό το έχω περίπου 6 μήνες και ακούω με τις ώρες μουσική με το hands free. Γύρω στα χριστούγεννα άρχισαν να κάνουν τσαλιμάκια οι επαφές κάτω. Τώρα όμως έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να συνδέσω hands free (δοκίμασα 2) και για να φορτίσει να πρέπει να βάζω με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ο βύσμα του φορτιστή. Δεν νομίζω να έχω προξενήσει εγώ κάτι τέτοιο. Άλλωστε για τον ίδιο ακριβώς λόγο παράτησα το s700i. Η SE θα καλύψει τη ζημιά???

:(

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

πρόβλημα.....

Το κινητό το έχω περίπου 6 μήνες και ακούω με τις ώρες μουσική με το hands free. Γύρω στα χριστούγεννα άρχισαν να κάνουν τσαλιμάκια οι επαφές κάτω. Τώρα όμως έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να συνδέσω hands free (δοκίμασα 2) και για να φορτίσει να πρέπει να βάζω με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ο βύσμα του φορτιστή. Δεν νομίζω να έχω προξενήσει εγώ κάτι τέτοιο. Άλλωστε για τον ίδιο ακριβώς λόγο παράτησα το s700i. Η SE θα καλύψει τη ζημιά???

:(

καθαρισε'τες με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα.τωρα αν δεν καταφερεις κατι..πηγαινε'το στην SE.μακαρι να στο περασουν εγγυηση :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καθαρισε'τες με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα.τωρα αν δεν καταφερεις κατι..πηγαινε'το στην SE.μακαρι να στο περασουν εγγυηση :cool:

πηγαινε σε εναν γερμανο και πες του τεχνικου να στο καθαρισει. εχουν ενα καλο βουρτσακι και καλο καθαριστικο. λιγο απο κατω θελει πιθανον να εχουν μαυρισει λιγο οι επαφες απο την υγρασια .

:)

'οχι απλά έχει αλλά πρώτη φορά βρηκα επιτέλους μαγαζί να έχει όλα τα κινητά πρώτον ανοιχτά να τα δείς δεύτερον σε τιμές χαμηλότερες απο τον καθένα και τρίτον όλα διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα..

πράγματα που τα έβρισκα μέχρι τώρα μόνο στο Λονδίνο.

καταχάρηκα, απο δω και πέρα το μαγαζί μου για κινητά είναι μόνο το multirama.

κοιτα απο οτι πιστευω μαλλον τα ιδια κινητα με τον γερμανο φερνουν επειδη ειναι ιδια αλυσιδα.το καλο ειναο οτι αν σου σπασουν τα πληκτρα στα αλλαζει εντος εγγυησης η αντιπροσωπια

ή να σου εχει σπασει καποιο συρματακι απο κατω!! μια τρυπα ισως να μην εφαπτεται καλα... να εχει μπει και βγει τοσες φορες το καλωδιο που τωρα θα θελει αλλαγμα!! μπορει να εχει στραβωσει...

τραβα ρωτα...:happy:

μέσα στα χριστούγεννα πούλησε η κοπέλα μου ένα νόκια ν70 που είχε στην κατοχή της σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα και δίνοντας την διαφορά αγόρασε ένα υποτιθέμενο καινουργιο ροζ w580.Το κινητό λειτουργούσε μια χαρά όσπου την προηγούμενη βδομάδα σταμάτησε να λειτουργεί το πλήκτρο με το αστεράκι.Το πήγαμε σε εξουσιοδοτημένο service της sony - ericsson και αυτό με την σειρά του το έστειλε στο κεντρικό service.Σημερα επικοινώνισαν μαζί μας και είπαν ότι το κινητό έχει υποστεί εξωτερική παρέμβαση στην πλακέτα χωρίς να διευκρινίζουν τι και ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση, και το κόστος επισκευής πρέπει να το επωμιστούμε εμείς.Ξέρετε τι μπορώ να κάνω σε τέτοια περίπτωση

γιατί ο μαγαζάτορας μας είχε πει ότι το τηλέφωνο ήταν καινούργιο και ότι καλυπτότανε κανονικά από την εδώ αντιπροσωπεία.Θέλω οπωσδήποτε την άμεση συμβουλή σας γιάτι δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση.HELP!!!!

ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

ή να σου εχει σπασει καποιο συρματακι απο κατω!! μια τρυπα ισως να μην εφαπτεται καλα... να εχει μπει και βγει τοσες φορες το καλωδιο που τωρα θα θελει αλλαγμα!! μπορει να εχει στραβωσει...

τραβα ρωτα...:happy:

και ελπιζω να φταιει ο φορτιστης αλλιωσ το βυσμα της φορτισης κανει 45 ευρω..... θα τρελαθουμε.... προσοψη πληκτρολογιο και βυσμα 135 ευρω..... ξεφτιλες

και ελπιζω να φταιει ο φορτιστης αλλιωσ το βυσμα της φορτισης κανει 45 ευρω..... θα τρελαθουμε.... προσοψη πληκτρολογιο και βυσμα 135 ευρω..... ξεφτιλες

apo to eksoteriko, ta vriskeis ola poli ftinoterea

autes oi times einai gia na apotharinoun ton kosmo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

apo to eksoteriko, ta vriskeis ola poli ftinoterea

autes oi times einai gia na apotharinoun ton kosmo

Έτσι όπως τα λες είναι.

Άμα έχετε πείρα στο E-Bay, μπορείτε να τα βρείτε μέχρι και 65% φθηνότερα. Τα μεταφορικά δεν κοστίζουν πάρα πολύ...

Παιδια,να ρωτησω το e-bay, ειναι ενα μονο μαγαζι..? δλδ ενα στην αθηνα, ή υπαρχουν πολλα υποκαταστηματα...?

και που εχει, αν εχει..?

συγγνώμη για το off-topic!!:lol::offtopic::vava:

Παιδια,να ρωτησω το e-bay, ειναι ενα μονο μαγαζι..? δλδ ενα στην αθηνα, ή υπαρχουν πολλα υποκαταστηματα...?

και που εχει, αν εχει..?

συγγνώμη για το off-topic!!:lol::offtopic::vava:

Χαχαχα...:lol:

Πλάκα κάνεις, ε;

Το E-Bay είναι ένα αμερικάνικο διαδικτυακό μαγαζί δημοπρασιών και πωλήσεων. Είναι σαν το δικό μας Emarket.gr, 124gold.gr και τέτοια, μόνο που δεν είναι μόνο για δημοπρασίες αλλά και για κανονικές αγορές καινούργιων προιώντων ΣΕ ΠΟΛΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Για δες: http://www.ebay.com/

• The title was changed to Sony Ericsson W850