Lnk Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 +1! Το έχω 10 μήνες το κινητό κ δεν του έχω κάνει καμία αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εχεις κανει αναβαθμηση στο συγκεκριμενο κινητο και ξερεις ποιες ειναι οι διαφορες που εχει πριν και μετα?:confused: αν ναι οκ.;) αν οχι θελω γνωμες απο καποιον που εχει το κινητο και το εχει αναβαθμησει.:X Εγω ειμαι της αποψης..εφοσον το ινητο δεν εχει βγαλει "bug" να μην κανεις και αναβαθμιση. πεσμου..σε'αυτο που λεω αν εχω αδικο :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εγω ειμαι της αποψης..εφοσον το ινητο δεν εχει βγαλει "bug" να μην κανεις και αναβαθμιση. πεσμου..σε'αυτο που λεω αν εχω αδικο :confused: πράγματι και οι 2 κολλητοί μου έχουν το συγκεκριμένο κινητό ο ένας 10 μήνες και ο άλλος 8μήνες!!!το κινητό δεν έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα οπότε και δε χρειάστηκε ούτε μία αναβάθμηση!!!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εγώ λέω να του κάνεις αναβαθμιση γιατι η πρώτη έκδοση έχει αλλεργια σε κάτι τύπους τύπους και μπορει να εκραγει αν σε πάρει χαμπάρι:lol::lol: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 angelo συνχαρητηρια ανεβασες κατα ενα τα post σου. raver δηλαδη οι αναβαθμησεις μονο αυτο κανουν φτιαχνουν τα Bug. το ρωταω γιατι πηρα ενα καινουργιο hand free hpm-90 και νομιζω οτι δεν δουλευει σωστα.με αναβαθμηση θα φτιαξει? Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 angelo συνχαρητηρια ανεβασες κατα ενα τα post σου. raver δηλαδη οι αναβαθμησεις μονο αυτο κανουν φτιαχνουν τα Bug. το ρωταω γιατι πηρα ενα καινουργιο hand free hpm-90 και νομιζω οτι δεν δουλευει σωστα.με αναβαθμηση θα φτιαξει? Ναι μονοπ φτιαχνουν τα bug.παντως υπαρχαν παλιοτερα και καποια update..που αντι να το κανουν καλυτερο το κινητο,το κανανε χειροτερο. τωρα το hands free δεν νομιζω να επηρεαζεται απο αυτο το πραγμα.:blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ακουγοντας ραδιο συχνα κανει αναζητηση συχνοτητων απο μονο του.Τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Μάλλον δεν πιάνει κάλο σήμα εκεί που είσαι (στην συγκεκριμένη συχνότητα) και ψάχνει από μόνο του τον ίδιο σταθμό σε διαφορετική συχνότητα για βελτιστοποίηση του σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ 580? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Γύρω στο πενηντάρι αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Γύρω στο πενηντάρι αν δεν κάνω λάθος. egw 70-80 to kovw!!!Pane se ena se point kai rwta kai esu kalitera!!!:p:happy::) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ 580? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ 60 euro! :worry: και το σχετικο link :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για όσους διαμαρτύρονται με τον τζόγο που έχει το slide ή για το ότι κουνάει γενικά λίγο το πάνω, βρήκα την "λύση". Χτες το βράδυ κοιμήθηκα και το κινητό βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι και μένα. Σήμερα το πρωί ούτε τζόγος ούτε τίποτα... :lol: Και ανοίγει και πιο σφικτά από παλιά... Δοκιμάστε το με δικό σας ρίσκο....! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 :):):):):):):):):):) lololololololololololololololololololololololo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo251 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ρε 'σείς! κάποιοι στο gsmarena λένε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αρχεία mp3 ως ήχους κλήσης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ρε 'σείς! κάποιοι στο gsmarena λένε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αρχεία mp3 ως ήχους κλήσης?? "λασπη" ριχνουν! εγω τετοιο πραγμα δεν εχω :blink: πουθενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 ρε 'σείς! κάποιοι στο gsmarena λένε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αρχεία mp3 ως ήχους κλήσης?? "λασπη" ριχνουν! εγω τετοιο πραγμα δεν εχω :blink: πουθενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ρε παιδια γιατι εχει χαθει το w580i απο τα sites του πλαισιου και του e-shop.....????? και ενας γνωστος μου που πηγε την προηγουμενη πεμπτη στο γερμανο και ρωτησε, του ειπαν οτι ενω εχουν κανει παραγγελια, εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα και η αντιπροσωπεια καθυστερει παρα πολυ......................... μηπως τελικα η sony ericsson αποφασισε να διορθωσει το προβλημα με τα ελαττωματικα πληκτρολογια μια και καλη.....?????? η λετε να απεσυρε εντελως το μοντελο εξ'αιτιας αυτου του προβληματος.........???? :worry: :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Να το απέσυρε, λίγο δύσκολο γιατί η συσκευή πάει πολύ καλά όσον αφορά τις πωλήσεις. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην διαθεσιμότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ρε παιδια γιατι εχει χαθει το w580i απο τα sites του πλαισιου και του e-shop.....????? και ενας γνωστος μου που πηγε την προηγουμενη πεμπτη στο γερμανο και ρωτησε, του ειπαν οτι ενω εχουν κανει παραγγελια, εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα και η αντιπροσωπεια καθυστερει παρα πολυ......................... μηπως τελικα η sony ericsson αποφασισε να διορθωσει το προβλημα με τα ελαττωματικα πληκτρολογια μια και καλη.....?????? η λετε να απεσυρε εντελως το μοντελο εξ'αιτιας αυτου του προβληματος.........???? :worry: :worry: :worry: ακόμα υπάρχει πρόβλημα με ελλατωματικά πληκτρολόγια :mad:? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Επειδη δε γνωριζω τα προγραμματα της SE, Υπαρχει software για να αποθηκευονται τα μηνυματα στο pc απο το w580? Ειδα λιγο το Sony Ericsson PC Suite,αλλα δεν εχει κατι σχετικο. Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΟ 580? ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ γύρω στα 50€ μαζί με την τοποθέτηση στα εξουσιοδοτημένα σέρβις SE :) Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 γύρω στα 50€ μαζί με την τοποθέτηση στα εξουσιοδοτημένα σέρβις SE :) 5 post παραπανω εχω δωσει ακριβης απαντηση και με link :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Να το απέσυρε, λίγο δύσκολο γιατί η συσκευή πάει πολύ καλά όσον αφορά τις πωλήσεις. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην διαθεσιμότητα. ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΑ 1,5 ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ,ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΛΟΓΗ ΛΥΣΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 To Σαββατο σε καταστημα Γερμανος μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε κανενα υποκαταστημα και σε 1 μηνα περιπου απο τωρα θα ερθει η επομενη δοση! Υπαρχει καποιος να βοηθησει να μου πει αν τελικα μπορουν να αποθηκευτουν τα μηνυματα απο το κινητο στο pc? :O :blink: Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts