Jump to content

ligas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ligas

  1. Οντως, υπαρχει γιαυτο η sony σταματησε το shiiping εδω και κανα μηνα για να δει αν μπορει να διορθωσει το προβλημα. Αυτος ειναι ο λογος που δεν υπαρχει στην αγορα. Ολα τα παραπανω τα διαβασα σε ξενο site ψαχνοντας να δω τι γινεται με το θεμα αυτο. http://news.softpedia.com/news/Thousands-of-Sony-Ericsson-W580i-Phones-with-Faulty-Keypad-63802.shtml
  2. Φιλε mariak_1974, αυτο που ειπες αφορα ηχο κλησης για καθε επαφη ξεχωριστα, το εχω δοκιμασει. Αυτο που ζητω ειναι να μπορω να οριζω στο καθε προφιλ ηχο κλησης ή μηνυματος να το αποθηκευει και οταν ενεργοποιω παλι το ιδιο προφιλ να υπαρχουν οι ηχοι που ειχα αποθηκευσει. Ενα παραδειγμα, 1)Πες οτι ειμαι στο προφιλ [ΚΑΝΟΝΙΚΟ], αλλαζω τον ηχο κλησης. (διαφορετικο ηχο) 2)Μετα μπαινω στο προφιλ [ΣΠΙΤΙ] αλλαζω τον ηχο κλησης. (διαφορετικο ηχο) 3)Μετα μπαινω στο προφιλ [ΓΡΑΦΕΙΟ] αλλαζω τον ηχο κλησης. (διαφορετικο ηχο) Τωρα αυτο που θελω ειναι¨: Kαθε φορα που ενεργοποιω καποιο προφιλ απο τα παραπανω να κτυπαει διαφορετικα με τους ηχους που ειχα ορισει. Δηλαδη οπως μπορω να ορισω την ενταση ηχου, για καθε προφιλ ξεχωριστα, ετσι να γινετε και με τον ηχο κλησης. Το ειχα στο nokia 5140, και θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα και στο w810, (μαλλον δεν το βλεπω να υπαρχει) αλλα δεν πειραζει εχει τοσα αλλα καλα.
  3. Φιλε zxr , και γω το ιδιο λογικα νομιζα για το προφιλ οσο αφορα το w810 αλλα, ομως η επεξεργασια προφιλ δεν μου δινει τετοια δυνατοτητα. Ειναι δυνατον ? υπαρχει κανενας κατοχος το W810i που να μπορει να δωσει απαντηση στο ερωτημα μου ? Μπορει να γινει αποθηκευση διαφορετικων ηχων κλησης & μηνυματων για καθε προφιλ ξεχωριστα ? OVER
  4. Φιλε zxr ευχαριστω για την αποκριση σου, ισως να μην το διευκρινησα σωστα αλλα αυτο που ρωτησα ειναι, αν η αλλαγη ηχου που κανω σε καθε προφιλ αποθηκευετε ξεχωριστα και ετσι οταν ενεργοποιω καποιο προφιλ να μην χρειαζεται να επεμβενω παλι στον ηχο κλησης ή μηνυματος. Ενα παραδειγμα ειναι, πες οτι τωρα ειμαι στο προφιλ [ΚΑΝΟΝΙΚΟ] και εχω τον ηχο κλησης [Do-Mi-Co], οταν ενεργοποιησω καποιο αλλο προφιλ οπως το [ΣΠΙΤΙ] ο ηχος ειναι ιδιος. Γινετε το καθε προφιλ να εχει το δικο του ηχο ? (Οπως εχω την δυνατοτητα να διατηρω για καθε προφιλ ξεχωριστα την ενταση του ηχου, το ιδιο θελω και για τον ηχο κλησης & μηνυματος.)
  5. Το SE w810, το εχω εδω και 4 ημερες και ειναι ολα ενταξει μεχρι τωρα, αλλα εχω μια απορια, στο Νοκια 5140 που ειχα, στο καθε προφιλ μπορουσα να εχω ξεχωριστω ηχο κλησης και μηνυματος, τωρα εδω εχω παρατηρησει οτι ο ηχος κλησης και μηνυματος ειναι ιδιος σε ολα τα προφιλ. το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει η δυνατοτητα σε καθε προφιλ να εχω και διαφορετικο ηχο. Εχω βρει οτι σε καθε επαφη υπαρχη δυνατοτητα διαφορετικου ηχου ομως με τα προφιλ τι γινετε ? . Επισεις εχει κανενας κανα briefcase με ηχους για μηνυματα.
  6. Ευχαριστω πολυ Trial12345, ειδα βημα βημα αυτο που ειπες, δεν χρειαζεται να το βγαλω εφoσων δεν επειρεαζει την καταναλωση μπαταριας, αυτη ηταν η απορεια μου. thanks.
  7. Πανω αριστερα στην οθονη εχει την Ενδειξη G (με πολυ μικρα γραμματα) , προφανος πρεπει να ειναι σημα gprs , πως μπορω να το εξαφανισω ? βημα βημα το ψαχνω και δεν μπορω να το βγαλω. Ειναι απαραιτητο να φαινεται ?
  8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
  9. πηρα τηλεφωνο και μου το επιβαιβεωσαν,το κινητο κυκλοφορει στα nokia clubs !
  10. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ 5100 ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΟ Μ65 SIEMENS ( ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ HEAVY DUTY ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (ΣΕΙΜΟΙ Π.Χ) ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΦΑΚΟ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟ 5140 ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, (ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ,ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ, ) ΤΑ ΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ ( ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ), ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ SHELL ( ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΣΥΧΝΑ), ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ BUG KAI EIMAI ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΜΕΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SIEMENS ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ Μ35,Μ45,Μ55, ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΩΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΕΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΕΣ.
×
×
  • Create New...