geofil Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ή θα έχεις ή δεν θα έχεις. Σίγουρα πράγματα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guzuta Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Καλημέρα και καλό μήνα, ξέρετε αν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς πρόγραμμα όπως msn messenger σε αυτό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manrico34 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 paidia kalimera.....mia erwtisi.! afou katevasoume ena thema sto pc pws to pername sto til.mesw kalwdiou usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Ναι. Ή το στέλνεις με bluetooth. Και μετά το ανοίγεις για να εγκατασταθεί. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manrico34 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ok... efxaristw poli....tha to dokimasw to apogevma. apla den katalavainw se pion fakelo tha mpei... i egathistatai apo mono tou ekei pou prepei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 ok... efxaristw poli....tha to dokimasw to apogevma. apla den katalavainw se pion fakelo tha mpei... i egathistatai apo mono tou ekei pou prepei? όπου και να το βάλεις θα δουλέψει. Απλά το σωστό είναι να τα βάλεις στον φάκελο θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manrico34 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 efxaristw... dokimazw to apogevma kai ta leme pali... kali sinexeia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manrico34 Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 pia paixnidia i themata tairiazoun sto 580i giati sto zedge den to vrisko san montelo stin lista.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 http://www.esato.com/logos/colour/w580themes.php http://www.mobiles24.com/downloads/sony-ericsson-w580-themes/8 http://eseth.net/s500/download/ Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση? Εχω παρατηρησει οτι οταν το κινητ ειναι απενεργοποιημενο και χτυπαει ξυπνητηρι, ο ηχος του ξυπνητηριου δεν ειναι αυτος που εχω βαλει εγω αλλα ενας που ειναι μεσα στο τηλεφωνο. Προφανως δεν μπορει να διαβασει απο την Μ2 τον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Εχει βγει καποια νεα αναβαθμιση? Εχω παρατηρησει οτι οταν το κινητ ειναι απενεργοποιημενο και χτυπαει ξυπνητηρι, ο ηχος του ξυπνητηριου δεν ειναι αυτος που εχω βαλει εγω αλλα ενας που ειναι μεσα στο τηλεφωνο. Προφανως δεν μπορει να διαβασει απο την Μ2 τον ηχο? Εμένα χτυπάει κανονικά ο ήχος που έχω βάλει και ας είναι κλειστό και ας τον έχω και στην κάρτα. Παρατήρησα μόνο μια φορά που άκουγα μουσική και είχα βάλει ξυπνητήρι ότι χτύπησε με άλλο ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtakos Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 geia, kserete pou mporw na vrw programmataki gia to w850i etsi wste na diavazw arxeia word k excel sto kinhto mou??? eyxaristw Παράθεση nokia 6...λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisG88 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Απ'ότι ξερω δεν υπαρχουν για το κινητο σου αντίστοιχα προγραμματα! Τετοια προγραμμα ξερω για τα κινητα με Symbian :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamtakos Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 s eyxaristw! krima... :( Παράθεση nokia 6...λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Σβήστηκε ολο μου το φωτο αλμπουμ του κινητού μου. έχει ιδέα κανείς γιατι? ή το έπαθε κανένας άλλος? έχει κανένα πρόγραμμα να τις ξανα βρω? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Η μπαταρία πόσο κρατάει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Σβήστηκε ολο μου το φωτο αλμπουμ του κινητού μου. έχει ιδέα κανείς γιατι? ή το έπαθε κανένας άλλος? έχει κανένα πρόγραμμα να τις ξανα βρω? Με το ραβε/ξηλωνε και αυτο θα γινοτανε.?:!: πηγε κατι λαθος σε κανενα update :blink: ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Με το ραβε/ξηλωνε και αυτο θα γινοτανε.?:!: πηγε κατι λαθος σε κανενα update :blink: ?? Τι σημαίνει με το ράβε ξήλωνε? Α δεν νομίζω, δεν ασχολούμε και πολύ πλέον με αυτά. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Καλημέρα! Ξέρετε αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε έγραφα word στο W850? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Καλημέρα! Ξέρετε αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να δούμε έγραφα word στο W850? :confused: to programma doc viewer Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση:) μήπως ξέρεις και που θα το βρω γιατί το έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση:) μήπως ξέρεις και που θα το βρω γιατί το έψαξα αλλά δεν κατάφερα να το βρω:wacko: δες στο φορουμ για παχνιδια και αλλα στο SE κομματι του φορουμ Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 pffffff... μετα απο 3 βδομαδες ηρεμιας ραγισε παλι το 5 (η 3η συσκευη που μου ειχαν αλλαξει στο πλαισιο υπενθυμιζω -- δεν ειχε βγαλει τπτ μεχρι στιγμης)... ωραιο τηλ αλλα το προβλημα στα πληκτρα καταντα κουραστικο... σερβις κ μετα πουλημα λοιπον, κ αν ξανακουμπησω εγω SE να με @@@.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Είναι τελικά πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα στο χρώμα boulevard black??? Μιλάω για ευρεία εισαγωγή της συσκευής και από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Είναι τελικά πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα στο χρώμα boulevard black??? Μιλάω για ευρεία εισαγωγή της συσκευής και από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. Σιγουρα θα ερθει...εχω την εντυπωση οτι το :worry: σε καποιο e-shop χθες..αλλα δεν θυμαμαι τωρα..αμα το βρω παλι θα το ποσταρω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts