Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

alexzzz said:
Ρε παιδιά... η sim πως σκατά βγαίνει;;;

Την πιέζω πρός τα μέσα αλλά δεν βγαίνει...

Αν δεν εχεις νυχακια δεν γινεται τπτ.περιμενε καμια βδομαδα να μακρυνουν! :p

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λετε γι αυτο να καθιστερουν στιν γιντ λετε να φερνουν καινουργιες παρτιδες,,,,,,μπα δεν μπορω αυριο θα τους παρω τηλ.....

πως καταλαβαινεις πια παρτιδα εχεισ απο το ιμει?

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

anniw said:
Αν δεν εχεις νυχακια δεν γινεται τπτ.περιμενε καμια βδομαδα να μακρυνουν! :p

Μισο, δλδ η sim κρατιεται εκει? σαν την καρτα μνημης? εγω μεχρι στιγμης την εχω free...

@alexis2004: οχι, πρεπει να ανοιξεις το κουτι δυστυχως, αρα το βλεπεις αφου το φορτωθεις... Πισω κ πανω στην συσκευη, κατω απο κει που κουμπωνει η μπαταρια, εχει ενα κωδικο του στυλ "07w32" (07=2007, w32=week 32). Οσο πιο προσφατο λεει, τοσο καλυτερα, παιζει να εχει διορθωθει το προβλημα. Εγω παντως κ τα 2 που πηρα w32 ειναι/ηταν.

widenet said:
Απλα δεν προβλεψες!αγορζεισ νεο!:p

:happy:

Δεν είπα όχι... αλλά από πού;

widenet said:
κανα theme klp που μποροθμε να βρουμε ?

Κάτι λίγα βρήκα εδώ και εδώ

TheSmiths said:
Μηπως παιδες εχετε βρει και τιποτα free games?

Oσα θελεις.αλλωστε τα παιχνιδια απο (κ800ι,κ810ι,w880i,w850i) παιζουν κανονικα και στο κινητο αυτο.ψαξε λιγο στο φορουμ και θα βρεις πολλα παιχνιδια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα χθες πηρα το w580 απο το πλαισιο και με το που το ανοιξα ηρθε η πρωτη ξενερα το πορτακι εχει τζογο τα κουμπια μεχρι τωρα δεν εχουν παθει τιποτα αν και τα εχω λιωσει στο πατημα κατα τα αλλα ειναι μια χαρα το κινητο
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

ελεος,μολις μιλησα με τιν wind ουτε καν ξερουν ποτε θα ερθουν καινουργιες παρτιδες,,,,,,θα τουσ σκοτωσω,.....θα χασω και την προσφορα με την εθνικη μας.....ελεος τι ειναι αυτοι...

ξερει κανεις κατι....

http://www.myspace.com/alexis747

http://www.alexis747.hi5.com

Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι ....

Ρε παιδιά το καπάκι απο πίσω γάιδαρος το έκλεισε? Το κατασημάδεψα για να το βγάλω!! Επίσης το ένα ακουστικό ακούγεται πολυ χαμήλα,για να δουλέψει σωστά πρέπει να ξεκουμπώσω λίγο το mini jack..

Παιδια, μηπως ξερετε πως γινεται synchronization με τον υπολογιστη? Προσπαθω 2 μερες τωρα, αλλα ενω το καλωδιο βλεπει την εξωτερικη μνημη (themes, photos, music etc) δεν βλεπει το τηλεφωνο και δεν μπορω να περασω ουτε τον καταλογο μου, ουτε παιχνιδια :(

Με εχει τσαντισει η SE γιατι δεν εχει καλο Help topics ουτε ευκολο software (το προηγουμενο μοντελο που ειχα ηταν το Κ750 και με αυτο ειχα προβλημα! Αν ξερετε πως μπορω να περασω παιχνιδια η πως γινετε synchronization με καλωδιο, πειτε μου βημα προς βημα! :(:(:(

TheSmiths said:
Παιδια, μηπως ξερετε πως γινεται synchronization με τον υπολογιστη? Προσπαθω 2 μερες τωρα, αλλα ενω το καλωδιο βλεπει την εξωτερικη μνημη (themes, photos, music etc) δεν βλεπει το τηλεφωνο και δεν μπορω να περασω ουτε τον καταλογο μου, ουτε παιχνιδια :(

Με εχει τσαντισει η SE γιατι δεν εχει καλο Help topics ουτε ευκολο software (το προηγουμενο μοντελο που ειχα ηταν το Κ750 και με αυτο ειχα προβλημα! Αν ξερετε πως μπορω να περασω παιχνιδια η πως γινετε synchronization με καλωδιο, πειτε μου βημα προς βημα! :(:(:(

Βγαζεις το προγραμμα της sony ericsson (pc suite) και κατεβαζεις το καλυτερο προγραμμα για συγχρονισμο του κινητου με τον υπολογιστη το myphonexplorer που θα το βρεις εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER said:
Βγαζεις το προγραμμα της sony ericsson (pc suite) και κατεβαζεις το καλυτερο προγραμμα για συγχρονισμο του κινητου με τον υπολογιστη το myphonexplorer που θα το βρεις εδώ :)

Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα το κατεβαζω, ελπιζω να μην εχω πια προβλημα!:cool:

Lotus_gr said:
Ρε παιδιά το καπάκι απο πίσω γάιδαρος το έκλεισε? Το κατασημάδεψα για να το βγάλω!! Επίσης το ένα ακουστικό ακούγεται πολυ χαμήλα,για να δουλέψει σωστά πρέπει να ξεκουμπώσω λίγο το mini jack..

Και εμένα με παίδεψε πολύ. Ένα παραπάνω που δεν ήθελα να κάνω σημάδι και μέχρι να το καταφέρω έσκασα. Δεν κατάφερα ακόμα να βγάλω την Sim όμως. Προσπάθησα και απλά δεν γίνεται...

Έκανα και ερώτηση εδώ αλλά απάντηση δεν πήρα.

Όσο για το ακουστικό σε μένα δουλεύει μια χαρά άλλα ένας ακόμα φίλος συμφορουμίτης είχε πρόβλημα. Δεν έπαιζε το μπάσο.

TheSmiths said:
Σε ευχαριστω πολυ. Τωρα το κατεβαζω, ελπιζω να μην εχω πια προβλημα!:cool:

Κανενα προβλημα απολυτως! ειναι το καλυτερο προγραμμα.ολοι αυτο χρησιμοποιουμε!

Παρακαλώ πολύ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! Πώς μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού έχω για πιθανή μελλοντική αναβάθμιση?Ευχαριστώ :)

Anastasia2006 said:
Καλησπέρα! Πώς μπορώ να δω ποια έκδοση λογισμικού έχω για πιθανή μελλοντική αναβάθμιση?Ευχαριστώ :)

*>*<<*<* οπου * αστερι και <> αριστερα/δεξι βελακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W850