scandal_dj Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Φιλε Scandal πόσο καιρό το έχεις το κινητό και εκτός απο το αισθητικό αποτέλεσμα έχεις πρόβλημα και στον χειρισμό του κινητού προβλημα στο χειρισμο αν εννοεις απο το σπασιμο οχι δεν εχω απλα δεν το παταω καθολου πλεον γιατι μπορει να γινει χειροτερα και να μου πουν οτι φταιω εγω. γενικα προβλημα εχω στο οτι ειναι πολυ σκληρο το πληκτρο σε σχεση με αλλων κινητων. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 μπες στην επίσημη σελίδα της ερικσσον στα αγγλικά και στείλε τους. και ναι υπάρχει προβλημα στον χειρισμό. Εμένα εκανε τσικ τσικ και το ενιωθες που πήγαινε μέσα. καποτε οταν το κοιτάζω βλέπω ένα ιχνος γραμμής. Ή θα την ξαναπάθω ή είναι οφθαλμοαπάτη απο την ανησυχία Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio2007 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 μπες στην επίσημη σελίδα της ερικσσον στα αγγλικά και στείλε τους. και ναι υπάρχει προβλημα στον χειρισμό. Εμένα εκανε τσικ τσικ και το ενιωθες που πήγαινε μέσα. καποτε οταν το κοιτάζω βλέπω ένα ιχνος γραμμής. Ή θα την ξαναπάθω ή είναι οφθαλμοαπάτη απο την ανησυχία Και εγω μία απο τα ίδια νομίζω ότι έχει μια γραμμή αλλά είναι η ιδέα μου έχουμε ψιλοεπιρεαστεί (ή χοντρόεπιρεαστεί) αν προτιμάς .Εκτός απο τα δύο παιδια που έχουν το πρόβλημα. Κανείς άλλος; μήπως ρε παιδί μου φταίει η συγκεκριμένη συσκευή.Πρέπει να είναι στόκοι αν το βγάλανε στην αγορά με τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Παιδιά πήρα κι εγώ το κινητό! Φοβερό! Αλλά κανείς δεν μου μίλησε για τις χρεώσεις! Μέσα σε μια μέρα, με τη χρήση του TRACK ID και με ένα UPDATE που μου ζήτησε το κινητό, κατάφερε να με χρεώσει η VODAFONE 26 ολόκληρα ευρώ! Είναι ποτέ δυνατόν; Έπεσα από τα σύννεφα! Ευτυχώς το ανακάλυψα 2,5 μέρες μετά και θα χρεωθώ μόνο κανά 60-70 ευρώ! Προσέξτε και σεις βρε παιδιά, μην την πατήσετε όπως εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Παιδιά πήρα κι εγώ το κινητό! Φοβερό! Αλλά κανείς δεν μου μίλησε για τις χρεώσεις! Μέσα σε μια μέρα, με τη χρήση του TRACK ID και με ένα UPDATE που μου ζήτησε το κινητό, κατάφερε να με χρεώσει η VODAFONE 26 ολόκληρα ευρώ! Είναι ποτέ δυνατόν; Έπεσα από τα σύννεφα! Ευτυχώς το ανακάλυψα 2,5 μέρες μετά και θα χρεωθώ μόνο κανά 60-70 ευρώ! Προσέξτε και σεις βρε παιδιά, μην την πατήσετε όπως εγώ! To update σε χρεωσε, ειναι λογικο γιατι μετεφερες πολλα Mb μεσω 3G, το Track ID δεν χρεωνει. Να τα βαλεις με τους provider που θα παιρνουν γυρω στο 1.5c to Kb .:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 το Track ID και εμενα με χρεωνει παντα οταν το χρησιμοποιω.εχω vodafone καρτοκινητη Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kesaras20 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 paidia thelw tin vohtheia sas eimai anamesa sto 810i kai to 850i peite ta bug tou 850i aksizei na to paro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 άνε καλύτερα θέμα στους διαξιφισμούς Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Παρε το w810i,ειναι καλυτερο και σε τιμη super!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 βγήκε και η νέα αναβάθμισηγια το 850. Πολύ καλή! το μενού πηγαινει σφαίρα και το πρόβλημα με τα βίντεο λύθηκε. θυμάται κανένας απο που είναι το ενεργό slide? κάπου απτις ρυθμίσεις? μου διαφεύγει. ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio2007 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Έχω Vodafone έχει βγει αναβαθμιση αν ναι pls ενα λίνκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Έχω Vodafone έχει βγει αναβαθμιση αν ναι pls ενα λίνκ :worry: Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson για sony ericsson w850i Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σχετικά με το trackid με καρτοκινητή που δοκίμασα χρεώνεται περίπου 0,20€ το κομμάτι. Ουσιαστικά είναι η χρέωση για τα kilobytes που έστειλε και πήρε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σχετικά με το trackid με καρτοκινητή που δοκίμασα χρεώνεται περίπου 0,20€ το κομμάτι. Ουσιαστικά είναι η χρέωση για τα kilobytes που έστειλε και πήρε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.. εχεις απολυτο δικιο και εμενα μια απο τα ιδια.χρεωνει κανονικοτατα.11 ολοκληρα € για 6 φορες που εψαξα.(τις 2 βρηκε) ρωτησα την sony και μου ειπαν σαν υπηρεσια(προγραμα) ειναι δωρεαν αλλα οταν την ενεργοποιησεις χρεωνεσαι αναλογα με τον παροχο. οποτε αντε γεια. Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 H νέα αναβάθμιση επιτρέπει να κλείνεις τις κλήσεις με το slide Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megabyte Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 το θέμα με το ζοομ στην καμερα υπαρχει περιπτωση να λυθει η τηα μεινουμε χωρισ ζοομ στα 2mp..??? Παράθεση megabyte http://www.football.co.uk/shared/images/teams/panathinaikos.jpgPanatha for ever.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 :worry: Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson για sony ericsson w850i αυτη η αναβάθμιση ειναι για ολα τα κινητλα ή μονο για Vodafone live? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 αυτη η αναβάθμιση ειναι για ολα τα κινητλα ή μονο για Vodafone live? Νομιζω για ολα! Ομως καλυτερα να το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος για να εισαι σιγουρος! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Νομιζω για ολα! Ομως καλυτερα να το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος για να εισαι σιγουρος! :) oοποτε περιμενουμε........... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Γειά σας.. Είμαι νέο μέλος στην παρέα. Έχω κι εγώ στην κατοχή μου το W850.Θα ήθελα άν κάποιος ξέρει να μου πεί πώς μπορώ να βάλω flash θέματα. Το κινητό είναι vodafon (δυστυχώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 scandal tha sou dwsw tin apodeiksi alla tha sbisw to onoma mou, kanei? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis_74 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλησπερα παιδια! Το track id δυστυχως σε μενα συνεχιζει να μην δουλευει, μου λεει "η υπηρεσια αναγνωρισης μουσικης δεν ειναι διαθεσιμη" ! Τι πρεπει να κανω για να δουλεψει? Τελος η ενταση στο ακουστικο (οταν δηλαδη μιλαω με καποιον αλλον) ειναι πολυ χαμηλη, ακουγεται ο αλλος πολυ χαμηλα, και την ενταση την εχω στο τερμα! Μπορω να κανω κατι?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 H νέα αναβάθμιση επιτρέπει να κλείνεις τις κλήσεις με το slide Ερώτηση είναι αυτό ή δήλωση?Κι αν είναι το δεύτερο από που ακριβώς γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ρε παιδιά εγώ έχω το w850 vodafone live και δεν παίρνει την καινούργια αναβάθμιση.Ξέρετε πότε θα βγάλει αναβάθμιση η vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Πρεπει να περιμενεις δυστηχως την νεα αναβαθμιση την οποια θα προσφερει η Βοδα. Αγνωστο το ποτε. Εμενα το TrackID ειναι ακομα δωρεαν, παιζει να ειναι ο provider, η Βοδα αποτι λετε χρεωνει η ΤΙΜ απο την αλλη αποτι ξαναλετε δεν χρεωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts