Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά full format πως γίνεται στην συσκευή?Και πώς μπορούμε να κρατήσουμε back up συσκευής?

ok to ekana..!! tora bgazei ekdosh----->CXC1250200 R1GB001 061129 EINAI H KAINOYRIA???

den diepistosa nea skins poy anefere kapoios filos...???

Ναι ειναι η καινουργια.
Harry_65

Ευχαριστώ! Πήγα στη σελίδα του Super αλλά δεν ξέρω τι να κατεβάσω από όλες τις επιλογές που μου βγάζει. Μπορείτε να μου γράψετε κάποιες λεπτομέρειες;

Μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό;

Παιδιά full format πως γίνεται στην συσκευή?Και πώς μπορούμε να κρατήσουμε back up συσκευής?

Επαναφορα αρχικων ρυθμισεων.τωρα για το μπακαπ το εχουμε πει 100000000000δεςςςςςςςς φορες.:blink: :worry: myphonexplorer.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ το παίρνω αύριο απτο service. τους είπα αν γίνεται να μου σφίξουν λίγο το μηχανισμό αλά τελικά δικό μου το ξταίξιμο. γιατί σήμερα που π΄γα γερμαν΄και το είδα ΄παρατήρησα τον τζόγο και μάλιστα χειρότερο απτον δικό μου. Έπρεπε να το κοιτάξω πριν το πάρω αφού το είχα ξανα επεξεργαστεί σε εκείνο το κατάστημα.

S.O.S

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΟ W900 H TO W850?

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ W850 ΙΣΧΕΙΕΙ ΑΥΤΟ?

ΠΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ?

ΜΝΗΜΗ ΕΧΩ.

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

poia einai i selida tou super?

Η σελίδα του super είναι αυτή:

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

Θα με βοηθήσετε στο τι ακριβώς πρέπει να επιλέξω στο σούπερ;

Όσο πρόβλημα έχει το ένα έχει και το άλλο. Άμα σκοπεύεις να αφιερώσεις χρόνο στο 850 τότε πήγαινε γιαυτό, αλλιώς πάρε το 900.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

ΜΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ W900 KAI ΔEN EXEI KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ...

ΠΙΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΤΟ W850...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΟΧΗ ΠΙΟ ΕΧΕΙ?

ΤΟ 5300 ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΤΙ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ?

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ?

Δεν είμαι κάνένας ειδικός. αλλά όσο πιο περίπλοκο ένα κινητό τόσο πιο πολλά προβλήματα. To N70 είναι symbian άρα περίπλοκο. Το 5300 πήγαινε να το δείς απο κοντά. Πάντως τα ΝΟΚΙΑ δεν φημίζονται και πολύ για το slide

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 850 ΚΑΙ 900 ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?

Η ΣΟΝΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΣΛΙΝΤ ΑΠ ΚΙΝΗΤΟ,Η ΟΘΟΝΗ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ?

Άμα δεν θα το προσέχεις πάρε το 900 που αντέχει στο ξύλο. Αλλά βρωμίζει παραπάνω λόγο της γιαλυστερής του επιφάνειας. Η οθόνη έχει κάτι μικρο προβλήματα λογισμικού, αν αγοράσεις καινούργιο το κινητό σου με την νέα έκδοση λογισμικού τα προβλήματα δεν θα υπάρχουν. Αλλά τα ίδια και αντίστοιχα προβλήματα έιχε ή έχει ακόμα και το 900

Υπάρχει τρόπος να κάνω το update?Βγάζω την SIM, βάζω φορτισμένη μπαταρία αλλά δεν υπάρχει κουμπί "Επόμενο"

Η σελίδα του super είναι αυτή:

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

Θα με βοηθήσετε στο τι ακριβώς πρέπει να επιλέξω στο σούπερ;

Start Downloading SUPER ©

στο τέλος της σελίδας.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια να τα παρουμε λιγο τα πραγματα απο την αρχη γιατι βλεπω πολλες πληροφοριες που ειναι λανθασμενες.

Εχω διαβασει πολυ γυρω απο αυτο το κινητο κ γενικα υπηρεσιες αναβαθμισης μιας κ κανεις δεν γνωριζει σωστα του τι παιζει.

αν κανεις την μετατροπη απο κ750ι σε w800i μπορεις να κανεις αναβαθμιση μεσω την sony apo to internet η θα υπαρξει προβλημα και θα χαλασει το κινητο?ξερει καποιοσ να μου πει?........!!!!!γιατι το εκανα αναβαθμιση και αξιζει.

ΟΧΙ φιλε μου αμα κανεις αναβαθμιση απο το σιτε της ΣΕ την πατησες γιατι το κινητο σου εχει CDA του Κ750 oποτε αν κανεις αναβαθμιση το μισο λειτουργικο το MAIN κομματι θα παραμεινει ιδιο (W800) κ το firmware κομματι θα επανελθει στο k750. Δηλαδη θα πεθανει η συσκευη το πιο πιθανο η θα σου κρασαρει συνεχως.

-------------------------

Οσο αναφορα τις ΜΕΜ καρτες, οσο μεγαλυτερες και οσο πιο γρηγορες τοσο θα σας ρουφαει μπαταρια, δεν θα ειναι περιεργο αν θα εχετε αναμονη 1 μερα. Αυτο το αναφερω μιας κ ειδα 4Γιγα Gaming καρτα. Προτιμηστε καρτες με χαμηλη καταναλωση, ταχυτητα δεν την θελουμε για τις εφαρμογες του κινητου, δεν μιλαμε για φωτογραφικη ή παλμτοπ.

Αν διαφωνειτε μπορουμε να το συζητησουμε! :P

Oποιος πραγματικα ενδιαφερετε υπαρχουν απειρα φορουμ υπερβολικα εξιδικευμενα στην ΣΕ που θα σας λυσουν ολες τις αποριες. Μην δοκιμαζετε στην τυχη γιατι θα κλαιτε χρημα.

Nα κανω κ εγω μια ερωτησουλα? Πως μπορουμε να τσιμπησουμε ενα java game απο το κινητο το οποιο δεν εχουμε το jar του? Παραδειγμα που κατεβηκε απο το 3G. Ακομα κ με explorer ειναι protected. Γνωριζει κανεις?

Παιδια να τα παρουμε λιγο τα πραγματα απο την αρχη γιατι βλεπω πολλες πληροφοριες που ειναι λανθασμενες.

Εχω διαβασει πολυ γυρω απο αυτο το κινητο κ γενικα υπηρεσιες αναβαθμισης μιας κ κανεις δεν γνωριζει σωστα του τι παιζει.

ΟΧΙ φιλε μου αμα κανεις αναβαθμιση απο το σιτε της ΣΕ την πατησες γιατι το κινητο σου εχει CDA του Κ750 oποτε αν κανεις αναβαθμιση το μισο λειτουργικο το MAIN κομματι θα παραμεινει ιδιο (W800) κ το firmware κομματι θα επανελθει στο k750. Δηλαδη θα πεθανει η συσκευη το πιο πιθανο η θα σου κρασαρει συνεχως.

-------------------------

Οσο αναφορα τις ΜΕΜ καρτες, οσο μεγαλυτερες και οσο πιο γρηγορες τοσο θα σας ρουφαει μπαταρια, δεν θα ειναι περιεργο αν θα εχετε αναμονη 1 μερα. Αυτο το αναφερω μιας κ ειδα 4Γιγα Gaming καρτα. Προτιμηστε καρτες με χαμηλη καταναλωση, ταχυτητα δεν την θελουμε για τις εφαρμογες του κινητου, δεν μιλαμε για φωτογραφικη ή παλμτοπ.

Αν διαφωνειτε μπορουμε να το συζητησουμε! :P

Oποιος πραγματικα ενδιαφερετε υπαρχουν απειρα φορουμ υπερβολικα εξιδικευμενα στην ΣΕ που θα σας λυσουν ολες τις αποριες. Μην δοκιμαζετε στην τυχη γιατι θα κλαιτε χρημα.

Nα κανω κ εγω μια ερωτησουλα? Πως μπορουμε να τσιμπησουμε ενα java game απο το κινητο το οποιο δεν εχουμε το jar του? Παραδειγμα που κατεβηκε απο το 3G. Ακομα κ με explorer ειναι protected. Γνωριζει κανεις?

Καταρχήν με βρίσκεις σύμφωνο σε όσα γράφεις.:)

Όσο για το ερώτημά σου, αν δεν έχεις το jar δεν γίνεται τίποτα.

Είναι σα να έχεις μια εφαρμογή εγκατεστημένη στο Pc χωρίς όμως να έχεις πια το setup.exe της.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πολύ ενδιαφέρων αυτό που λες. Εγώ έχω μια κλασσική sony 4 gb. Άμα είχα μία καρτα πολύ μικρότερη θα καταλάβαινα διαφορά στην μπαταρία? αν ναι, γιατί διαφορά μιλάμε?

Επίσης ξέρει κανείς τις αλλαγές της νέας έκδοσης για το κινητό μας?

Φίλε τα έχω ξανα πεί στο επίσημο θέμα του w850 άμα θες πήγαινε δέκα σελίδες πίσω να τα ψάξεις. Τα βασικότερα είναι λογισμικού που, που λύνονται με την νέα αναβάθμιση.

αν μπορεις να μου πεις που ειναι το επισημο θεμα συγκεκριμενα,θα με διευκολυνες πολυ.

με τον μηχανισμο του? τα παει καλα?

και κατι αλλο σε παρακαλω πες μου οταν ανοιγεις το κινητο σου σου λεει ανοιγμα συσκευης και walkman ή λειτουργεια σε πτηση?

συγκεκριμενα θελω πλοηγηση στο μενου κινητου με απενεργοποιημενα τα ραδιοκυματα,ωστε να μπορω ας πουμε να παιζω παιχνιδια με απενερ. τα ραδιοκ.

αν μπορεις να μου πεις που ειναι το επισημο θεμα συγκεκριμενα,θα με διευκολυνες πολυ.

με τον μηχανισμο του? τα παει καλα?

και κατι αλλο σε παρακαλω πες μου οταν ανοιγεις το κινητο σου σου λεει ανοιγμα συσκευης και walkman ή λειτουργεια σε πτηση?

συγκεκριμενα θελω πλοηγηση στο μενου κινητου με απενεργοποιημενα τα ραδιοκυματα,ωστε να μπορω ας πουμε να παιζω παιχνιδια με απενερ. τα ραδιοκ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=119577

• The title was changed to Sony Ericsson W850