GABRIEL87 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 staff and co...........και τα μυαλα στα καγκελα!!:lol: Τα "ψωνιζω" 3 χρονια τωρα και πραγματικα εκτος οτι μου αρεσουν παααρα πολυ ... οσο παλιωνουν τοοοοοσο πορωνουν....!!!!!!!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 αγόρασα και εγώ ένα stuff τώρα για τις γιορτές.Είνια πολύ άνετο και έχει μαλακό ύφασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 τα calvin klein jeans καλα ειναι?Ποσο κανουν περιπου?Στο Μall εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Τα staff και τα dada ειναι αρκετα καλα,αλλα ειμαι ερωτευμενος με τα fubu μου:grin: Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 dickies for ever μάγκες για μας που φοράμε φαρδιά γραμμή Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 dickies for ever μάγκες για μας που φοράμε φαρδιά γραμμή ΩΠ!Για πες,καλα ειναι;δεν τα εχω ξανακουσει,που τα βρισκεις; Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 τα calvin klein jeans καλα ειναι?Ποσο κανουν περιπου?Στο Μall εχει? Μια χαρά είναι, οι τιμές τους ξεκινάνε από περίπου 150 ευρώ. Στο Mall βρίσκονται στον πρώτο όροφο (αν δεν κάνω λάθος). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Μια χαρά είναι, οι τιμές τους ξεκινάνε από περίπου 150 ευρώ. Στο Mall βρίσκονται στον πρώτο όροφο (αν δεν κάνω λάθος). Καλα θυμασαι φιλε VeCo... Στον πρωτο οροφο στο Calvin Klein Store...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 diesel + staff φθηνα κ καλα τζην.;) Αν βεβαια ειχα τα πολλα τα φραγκα φυσικα κ θα πηγαινα για replay.....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 οποιο τζην μαρεσει&αντεχει το μπατζετ μου ανεξαρτητως μαρκας!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Ό,τι τζιν έχω,το έχω ξεσκίσει στο φόρεμα!Έχω ένα EDWARD,3GUYS,DIESEL και LEE! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 ΩΠ!Για πες,καλα ειναι;δεν τα εχω ξανακουσει,που τα βρισκεις; Ναι είναι εξαιρετικη μάρκα Μοναστηράκι Ηφαίστου φυσικά απο 60 ευρώ αλλα η ποιοτητα είναι φοβερή απο τότε που πέθαναν τα Homeboy kai ta Dready αχ ωραίες εποχές Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 εγω εχω φαει ενα κολημα με τα replay δεν ξερω γιατι.. προχτες που πηγα να παρω βερμουδα κοντη..δεν ειχε πουθενα στο χρωμα του τζιν το κανονικο.. diesel ασπρη κ σκουρη μπλε,energie σκουρη μπλε,replay μια με τσεπες μπροστα που δεν μ γεμιζε το ματι..(αυτα στο φωκα) ε και πηγα και πηρα μια lee(πρωτη φορα :p) και ενταξει για τα λευτα της καλουλα ηταν :) PS:παντως για τη ντιζελ εχω ακουσει κακα λογια για την ποιοτητα δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Tα ντιζελ ειναι ΣΚΥΛΙΑ φιλε! εγω κ τα 3 ντιζελ που εχω τα εχω χιλιοφορεσει εχω παιξει μπαλα φοροντας τα εχω παει στα χιονια φοροντας τα κ δεν εχουν παθει απολυτως τιποτα! το υφασμα ειναι οπως οταν τα αγορασα! Α! και κατι γενικο. μου φαινεται πως οι τιμες εχουν γινει λιγακι ξεφτυλα:confused: ...εδω βρηκα ντιζελ με 45 50 55 ευρω! και αυθεντικοτατα και ολοκαινουρια σχεδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Εμενα τα diesel μου ανοιγουν παντως...Μαρκες σου λεει ο αλλος μετα.:p Ενα eva moritz που εχω εδω και καιρο παντως δεν με εχει απογοητευσει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 diesel..χρόνια τώρα. και στη κυριολεξία τα τσακίζω και μου κρατάνε σαν καινουρια. εχω 7 και μου έχει χαλάσει μόνο το πρώτο που πήγα και πήρα και το έχω τσακίσει στα μπαλώματα αλλα και πάλι το τζίν ειναι γ@μ΄@το!!! ειμαι εντελώς τρελή και παλαβή. βλεπω diesel και στα μάτια μου σχηματίζεται το "D" Όπως ο Σκρουτζ με τα δολάρια!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stimuli Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Εγώ πάλι έχω τρέλα με Evisu... Είναι πανάκριβα μεν, αλλά σε ποιότητα δεν παίζονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 diesel. 'Οτι τζιν έχω ειναι diesel εκτός από 2 levis. Τι θεωρώ την καλύτερη μάρκα!;) Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Joan Enzo, Hackers και Lee Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic125 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Energie! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Τα πιο πολλα jeans που φοραω ειναι staff..Φυσικα ομως φοραω και DΙΕSΕL και Lee.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Πήγα την Τρίτη να πάρω καινούργιο jean στο Attica και επειδή τα Armani έχουν πολύ καλή εφαρμογή πάνω μου πήγα κατευθείαν εκεί. Λοιπόν είδα ένα το οποίο έκανε 400+ ευρώ... Πήρα ένα άλλο κάπως φθηνότερο, αλλά η απορία μου είναι, από πότε τα Armani Jeans κάνουν 400+ ευρώ; :blink: Υ.Γ. Και η μεγαλύτερη πλάκα, είδα ένα jean στα Dolce & Gabbana το οποίο έκανε 150 ευρώ... Δεν νομίζω πως είδα ποτέ μου τόσο φθηνό D&G jean... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 μια απορια...το d&g που ειδες ηταν διακριτικο η ειχε καμια ραφη η οτιδηποτε με μεγαλα γραμματα?:)σοπα,πηγαν τοσο τα αρμανι?ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τα Artful Dodger τα γνωριζετε? Ειδα μερικα και ειναι παρα πολυ ωραια, με πολυ περιεργες ραφες πισω στις τσεπες... Και σε καλη τιμη, περιπου 100 λίρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Αντρικα Replay, πολυ καλες επιλογες,ωραια σχεδια:happy:... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts