argymeg Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 "Το μπάνιο-εεε ο μπάνιος έκανε σκύλο;":lol::lol: (Συγγνώμη που ανασύρω το thread:O) Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 sto leoforio tora ego kathomoun me tin kopela mou kai mprosta o filos mou me tin dikia tou kai tin evgaze fotos kai petagome ego dinata << oxi re tha xalasei to flim>>:lol: kai girizoun oi apenanti kai me kitousan gelontas, ego krivomoun piso apo tis kourtines,,,,:ninja: episeis stin 3meri perisi, etimazotan mia fili mou kai epidi eixame ksenixtisei eixe maurous kiklous kai tis leo <<den peirazei tha valeis pourda (anti gia poudra):lol: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 θελεις και το σκυλο ολακερο και την πιτα χορτατη!!!!!!! το ειπε μια καθηγητρια μεσα στο μαθημα, σκασαμε στα γελια!!! Και ενας φιλος μου μια φορα ηθελε να πει αει γ@μ@σ@ ρε μ@λ@κ@ ειπε αει μαλακισου ρε γ@μια Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ena allo, mesa sto mathima ksekinaei na diavasei enas filos mou kai eixe to keimeno sto plai gramata alvabitika kai ksekinaei (afla .........)liosame sto gelio kai den to eixe katalavei oti eipe afla anti gia alfa:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Στην 3μερη όταν ήμασταν στο αεροδρόμιο βλέπει μια φίλη μου μια αφίσα του Ντουμπάι και πετάει την ατάκα "Κοιτάξτε το Μπουντάι!":lol: Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 το καλυτερα που εχω ακουσει απο καποια συναδελφο ειναι αντι να πει megapixel να το προφερει μεγκαπικελ! και το το ξεσκονοπανο...ξεκονοπανο :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Το είπα ο ίδιος σε σημερινή μου συζήτηση: "Είπανε και στις ειδήσεις ότι η Ευρώπη είναι μια από τις ακριβότερες χώρες της Ελλάδας"!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 τσεκ παπ κατι μετυξυ τεστ παπ κ τσεκ απ αντι για κλειδωσε καρφωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στο ραδιόφωνο προσέχουμε διπλά όταν πάμε να πούμε για την κλειρωτίδα...... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Πριν 2 χρόνια κατά τη διάρκεια του μαθήματος των Θρησκευτικών ο καθηγητής μου είπε το εξής <<Και τι θα επιτύχουμε με αυτό;Μια τρυπο*τσα στο νερό>>(η φράση η κανονική είναι με τρύπα ή τρυπίτσα; ) :lol: Εννοείται πως όλη η τάξη ξέσπασε σε γέλια και αυτός συνέχισε λες και δεν είχε συμβεί τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Μίλαγα με μια φίλη μου κ πάνω στη κουβέντα λέω: Μηχανία, έχεις στεφανάκι; (αντί για "Στεφανία, έχεις μήχανάκι;) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 το είπε η μητέρα της κολλητής μου όταν μιλούσε στο τηλ.. "καλά να περνάκια!!Φιλάτε!!" Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Μες το αμφιθέατρο σε ώρα..αιχμής μια κοπελιά είχε ζητήσει το λόγο για να εκφέρει την άποψη της πάνω στα λεγόμενα του προφέσορα και πάνω στη βιασύνη της είπε:''...οι οπέοι ανέφεραν...''. Δημιουργήθηκε ένα σχετικό σούσουρο,αλλά βρισκόταν χαμηλά και δυστυχώς το άκουσαν λίγοι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 1)Στήναμε μια σκηνή και λέει ένας,πω πω η σκηνή έχει πολλές κακαρίδες.Απο τότε δεν ξανάπαμε κατσαρίδα σαν παρέα.. 2)Κώστας Σημίτης Μaster,είναι μακέτο τούτο εδώ το έργο? 3)Μια μαθήτρια στη φυσική την ρωτάει ποιος νόμος είναι αυτός?Κυρίε της αρχη-δια (παύση) τήρησης της ορμής 4)Όχι ο Βαρούχας αλλά ο Βαρούφας 5)Έβλεπα το Χάμερ και είπα Χάμστερ 6)Πάνος Σόμπολος,η βόμπα εξεράγει 7)Το κοπί τη πίτα το Μαρούση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Χατζηνικολάου (πολύ παλιά)..."Η Βάνα Μπάρμπαρα" Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Σημερα ειχε ενα αφιερωμα στο Αλτερ για τον Κωστα Ταχτση και η γιαγια μου λεει στον παππου μου : "Μην το αλλαζεις διχνει τον Κωστα Ταχτσιτζη" :lol: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 το καλυτερα που εχω ακουσει απο καποια συναδελφο ειναι αντι να πει megapixel να το προφερει μεγκαπικελ! Είμαι σίγουρος ότι ακόμη καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα αν ρωτήσεις τις συναδέφλους σου, "τι είναι το... megapixel;" Θα έχουν μεγάλη πλάκα οι απαντήσεις :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 έμενα ένας φίλος μου τις προάλλες είπε σε κάποιον;α βρε χαιβάνι το σαπίνι δε ξέρεις τι είναι.Εννούσε σαπούνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ψωμί με σουζάμι :p Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Όσα ξέρω ξέρεις λιγότερα εεεεεε sorry όσα ξέρω ξέρω ξέρεις λιγότερα (2η φορά) και φυσικά εννοούσα όσα ξέρεις ξέρω λιγότερα!:):lol: -------- και η sonia ericsson έβγαλε το..........μόλις το είπα έλιωσα! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Σε αναφορά λόχου. Βγαίνει ένα παλικάρι για να ζητήσει άδεια. Είχε ζήσει πολλ΄'α χρόνια Γερμανία το παλικάρι και δεν μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και πάει να παρουσιαστεί... «Στρ.... Στρ.. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΩΝ .....» Της πόρνης έγινε από τα γέλια. :lol: Το ίδιο είχε πει ένα παλικάρι στο κέντρο. Στρατηγός Πεζικού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Σε έναν πίνακα μες την ΟΑΕΔ είναι κολλημένα χαρτιά με διάφορες δουλειές. Αυτά έγραφαν πάνω όσες κοπέλες πήγαιναν στη οαεδ και δεν βρήκαν δουλειά, άνεργες δηλαδή. Καθόταν και τα διάβαζε ένας φίλος μου και πάω και εγώ και η παρέα μου και του λέμε, τι διαβάζεις εδώ ρε? Να λέει, γράφει κάτι ονόματα εδώ.. Τι ονόματα, του λέω, και κοιτάει πάνω πάνω που γράφει άνεργες γυναίκες και λέει, α, για ανενεργές γυναίκες λέει και φεύγει :p Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts