Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 (Pre-Release)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή προσπαθώ να αποφεύγω συνήθως την ακτινοβολία κατά την ώρα της ομιλίας (ανοιχτή ακρόαση - hands free - λίγο χρόνο) λέω πως δε χάλασε ο κόσμος για το δείκτη SAR.

Από την άλλη όμως το κινητό το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου συνέχεια. Ξέρει κανένας αν είναι το ίδιο επικίνδυνο και εκεί; (όταν είναι σε αναμονή εννοώ).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή προσπαθώ να αποφεύγω συνήθως την ακτινοβολία κατά την ώρα της ομιλίας (ανοιχτή ακρόαση - hands free - λίγο χρόνο) λέω πως δε χάλασε ο κόσμος για το δείκτη SAR.

Από την άλλη όμως το κινητό το έχω στην τσέπη του παντελονιού μου συνέχεια. Ξέρει κανένας αν είναι το ίδιο επικίνδυνο και εκεί; (όταν είναι σε αναμονή εννοώ).

Είχα παρακολουθήσει μια συνέντευξη του προέδρου της alpha copy ελλάδος (μου διαφεύγει το όνομά του) και του είχε γίνει αντίστοιχη ερώτηση.

Λοιπόν, είχε πεί ότι το κινητό εκπέμπει ακτινοβολία μόνο την στιγμή που αρχίζει να χτυπάει (καλεί) και θυμάμαι ότι είχε πεί πως η καλύτερη θέση είναι η πίσω αριστερή τσέπη του παντελονιού, κανένα ζωτικό όργανο δεν βρίσκεται εκεί κοντά.

Μακρυά από συκώτι, υπονοώντας κάτι θήκες που τοποθετούν το κινητό στην ζώνη του παντελονιού και κατά συνέπεια κοντά στα κυριότερα όργανα !!!

2-3 εβδομαδες απο την στιγμη που δουμε στο site της νοκια οτι

Ν73 starts shipping

nervous, kai to support page σαν να αργεί λίγο ή μου φαίνεται ???

Sorry αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος και δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο thread,μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε καμια τελευταία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το Ν73 στην Ελλάδα και καμιά ιδέα για τιμούλα...;;;

Ευχαριστώ...:O

Είχα παρακολουθήσει μια συνέντευξη του προέδρου της alpha copy ελλάδος (μου διαφεύγει το όνομά του) και του είχε γίνει αντίστοιχη ερώτηση.

Λοιπόν, είχε πεί ότι το κινητό εκπέμπει ακτινοβολία μόνο την στιγμή που αρχίζει να χτυπάει (καλεί) και θυμάμαι ότι είχε πεί πως η καλύτερη θέση είναι η πίσω αριστερή τσέπη του παντελονιού, κανένα ζωτικό όργανο δεν βρίσκεται εκεί κοντά.

Μακρυά από συκώτι, υπονοώντας κάτι θήκες που τοποθετούν το κινητό στην ζώνη του παντελονιού και κατά συνέπεια κοντά στα κυριότερα όργανα !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να γιατί πρέπει να χει κανείς γερά ..!!

Τώρα που το λες έτσι πρέπει να 'ναι γιατί λίγο πριν χτυπήσει είναι που κάνει παράσιτα στο ραδιόφωνο και τρελαίνει την οθόνη του υπολογιστή. Μετά όλα ησυχάζουν.

Κι εγώ που σκεφτόμουν να πάρω θήκη για τη ζώνη!

Με προβλημάτισες. Πρέπει να πάρει μετάθεση για την πίσω τσέπη γιατί εκεί που το έχω τώρα (στην μπροστινή) υπάρχουν πολύ ζωτικά όργανα :lol: :lol: :lol:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Sorry αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος και δεν έχω παρακολουθήσει το συγκεκριμένο thread,μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε καμια τελευταία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το Ν73 στην Ελλάδα και καμιά ιδέα για τιμούλα...;;;

Ευχαριστώ...:O

Φίλε τάσο, πολύ πιθανόν τα δυο κινητά, αυτό και το Ν93, που εναγωνίως περιμένεις, να εμφανιστούν ταυτόχρονα δηλ μέσα αυγούστου.

Τώρα για την τιμή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΤΙΜ στο τελευταίο διαφιμηστικό της φυλλάδιο το είχε στα 509 (δεν το λες και ευκατοφρόνητο ποσό):cry:

Με προβλημάτισες. Πρέπει να πάρει μετάθεση για την πίσω τσέπη γιατί εκεί που το έχω τώρα (στην μπροστινή) υπάρχουν πολύ ζωτικά όργανα

Και στην ηλικία πλέον που βρισκόμαστε, δεν είμαστε για τέτοια ρίσκα:lol: :lol:

Το ίδιο και το Ν73...;;;

Όσο για την τιμή που λες,τα 509e,είναι με ή χωρίς φόρους...;;;

Ελπίζω πως όχι. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, η υπομονή είναι αρετή.Και, ναι, η τιμή είναι με φόρους

Φίλε τάσο, πολύ πιθανόν τα δυο κινητά, αυτό και το Ν93, που εναγωνίως περιμένεις, να εμφανιστούν ταυτόχρονα δηλ μέσα αυγούστου.

Τώρα για την τιμή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΤΙΜ στο τελευταίο διαφιμηστικό της φυλλάδιο το είχε στα 509 (δεν το λες και ευκατοφρόνητο ποσό):cry:

Φίλε Porfyras,δεν ξέρω για το Ν73,αλλά άμα δεις τα τελευταία νέα στο thread του Ν93,φαίνεται ότι θα'ρθει απ'τα μέρη μας καλό Σεπτέμβρη,Οκτώβρη...:( Το ίδιο και το Ν73...;;;:confused:

Όσο για την τιμή που λες,τα 509e,είναι με ή χωρίς φόρους...;;;:worry:

Η τιμή στο φυλλάδιο της ΤΙΜ είναι και με φόρους.. 508 ευρώ και είναι δικό σας... Σύντομα... Το φυλλάδιο είναι Ιουλίου 2006... Άρα, ή τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου...

Απάντησα στον tasosmaroulitsis, μέσω όμως τροποποιήσης.

@nervous, δεν έπαιζα κάνα joker καλύτερα ???:lol:

Έτοιμη η support page

Μίλησα σήμερα με ΤΙΜ και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αλλά και με με το τμήμα αναβαθμίσεων (περιμένω να διαλέξω κινητό για αναβάθμιση) δεν γνωρίζουν καθόλου πότε θα έρθει. Όταν μάλιστα τους είπα ότι το έχουν και στο Site τους ( http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageID=841&pageNo=2 ) έδειξαν έκπληξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Guys, παλαιότερα, σε έρευνα που είχε κάνει ο Κούλογλου στη ΝΕΤ για το θέμα (είχε μιλήσει με επιστήμονες από εξωτερικό που είχαν κάνει εκτεταμένες έρευνες καθώς και με επιστήμονες από εδώ, το Δημόκριτο) είχε βγει τελικό πόρισμα ότι σε κάθε λειτουργία του κινητού, όταν αυτό έρχεται σε επαφή με το δίκτυο (δεχόμαστε ή κάνουμε κλήση), η ακτινοβολία που αυτό εκπέμπει εισέρχεται 7,5 πόντους στην ευθεία μέσα στο σώμα. Πχ. χτυπάει στη ζώνη... πάει μέχρι το συκώτι, πάγκρεας κλπ. Οταν μιλάμε χωρίς hands-free (κοινώς "κολλημένο στο αυτί")... δεχόμαστε επίθεση στα εγκεφαλικά κύτταρα στο ίδιο βάθος. Περιττό να πω ότι κουφάθηκα όταν άκουσα ότι η ακτινοβολία μπορεί να μας επηρεάσει ακόμη κι όταν δεν μιλάμε εμείς αλλά είμαστε ακριβώς δίπλα σε κάποιον που μιλάει στο κινητό του.

Πάντως όπως γράφτηκε και πιο πάνω (in english) παίζει ρόλο η σύνδεση με το δίκτυο, η δυναμικότητά του στο συγκεκριμένο τοπικό σημείο και η σταθερότητά του. Στην ίδια εκπομπή προτάθηκε συμβουλευτικά να αποφεύγουμε χρήση κινητού σε μέρη που δεν πιάνει καλά, δεν έχει καλό σήμα (γιατί τότε το κινητό ανεβάζει στο μάξιμουμ το SAR του για να επιτύχει σύνδεση) και επίσης όταν είμαστε σε κίνηση (μέσα σε αυτοκίνητο, στο μετρό κλπ.) γιατί υπάρχει συχνή αυξομείωση του SAR για τους ίδιους λόγους.

Αυτά....

P.S. Τώρα γιατί σχεδόν πάντα έρχονται τα ΝΟΚΙΑ στην Ελλάδα (Eυρώπη) που έχουν το ψηλότερο SAR μεταξύ των ίδιων μοντέλων, δεν έχω καταλάβει...

Μπας και είναι κανά σατανικό σχέδιο των αμερικάνων για κυριολεκτική μονοκρατορία ??? :p :p :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Απάντησα στον tasosmaroulitsis, μέσω όμως τροποποιήσης.

@nervous, δεν έπαιζα κάνα joker καλύτερα ???:lol:

Έτοιμη η support page

Δοκίμασα να κατεβάσω το User Guide από το Support Site και μου κατέβασε για το N71. (bug) .

Όπως επίσης και σε άλλα σημεία δεν το έχουν βάλει ακόμα.

π.χ. Lifeblog (http://www.nokia.co.uk/nokia/0,,71751,00.html).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ειχα την ευκαιρια να το εχω για λιγο στα χερια μου ,οπως και το Ν93.

Ελλαδα απο Σεπτεμβρη παιδια .:happy:

Το RM-133 ειχα ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σημερα ειχα την ευκαιρια να το εχω για λιγο στα χερια μου ,οπως και το Ν93.

Ελλαδα απο Σεπτεμβρη παιδια .:happy:

Το RM-133 ειχα ...

Λέγε,λέγε,ΛΕΓΕΕΕ!!!!!:w00t:

WOLFGUARD OF ANGBAND

Λέγε,λέγε,ΛΕΓΕΕΕ!!!!!:w00t:

Πολυ μαζεμενη συσκευη , αρκετα λεπτοτερο απο οτι φαινεται και απο

οτι νομιζα στις φωτος .Στο μηκος ,κατι αναλογο με Κ800.

Το πλαστικο αριστης ποιοτητας κυριαρχει και

αφηνει πολυ καλη αισθηση στο χερι .

Αριστες εντυπωσεις μου αφησε το joystick . Ειναι τοσο σκληρο και τοσο

μαλακο ,οσο χρειαζεται .Δεν με προβληματισε καθολου στην χρηση του.

Ηταν λες και το ειχα αρκετο καιρο . Το πληκτρολογιο πολυ καλη αισθηση

αν και τα πληκτρα του δεν εξεχουν καθολου-καταλαβαινετε τι εννοω .

Το καπακι της καμερας δεν προβληματιζει καθολου ,αντιθετως ειναι

σε απολυτη αρμονια με την ολη συσκευη.

Οθονη οπως και με το Ν93 ,σαφως καλυτερη απο Ν70 ,διακρινεται για την

φωτεινοτητας ακομα και στη μεση της ρυθμισης ,αλλα οχι στα επιπεδα του

Ν80,Ν90,Ε60 .

Το βλεπω να γινεται best seller...

A το moca brown ειχα .

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Μάλλον,όπως το Ν93 εννοείς για την οθόνη,ε?Ήταν beta ή τελική έκδοση?Από ταχύτητα το μενού τι λέει?Την κάμερα τη δοκίμασες σε φώτο και βίντεο?
WOLFGUARD OF ANGBAND

Μάλλον,όπως το Ν93 εννοείς για την οθόνη,ε?Ήταν beta ή τελική έκδοση?Από ταχύτητα το μενού τι λέει?Την κάμερα τη δοκίμασες σε φώτο και βίντεο?

Ναι το διορθωσα .Οχι beta δεν ηταν ,απο οτι μου ειπαν ειναι σχεδον

ετοιμο πριν κυκλοφορησει . Απο μενου αρκετα γρηγορο μου φανηκε .

Την καμερα την δοκιμασα αλλα δεν επαιξα με τις ρυθμισεις καθολου .

Αρκετα χρησιμα τα εικονιδια του μενου που υπαρχουν δεξια .

Δυστυχως δεν ειχα και πολυ χρονο στην διαθεση μου αφου ειχα ταυτοχρονα

να ψαξω και το Ν93 ..:O

iPhone 5S Space Grey

Αφού ο nervous είδε ότι είναι RM-133 τότε θα έχει sar1,12 για Ελλάδα!. :mad:

Πονηροί οι Αμερικάνοι γιατί προφανώς βάζουν αυστηρότερες προδιαγραφές

Φίλε nervous, αν έχεις δει το Κ800 θα έλεγες ότι τα πλήκτρα αφήνουν την ίδια αίσθηση; Είναι μήπως και αυτα (του Ν73) λαστιχένια; Και με τα πλήκτρα ποιού μοντέλου θα το σύγκρινες; Thank...:)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Φίλε nervous, αν έχεις δει το Κ800 θα έλεγες ότι τα πλήκτρα αφήνουν την ίδια αίσθηση; Είναι μήπως και αυτα (του Ν73) λαστιχένια; Και με τα πλήκτρα ποιού μοντέλου θα το σύγκρινες; Thank...:)

Το εχω δοκιμασει και το Κ800 ,σαφως καλυτερη αισθηση εχει το Ν73 .Τα πληκτρα του κ800 μου φανηκαν ποιο σκληρα .

Αν και οπως ειπα νωριτερα εξεχουν ελαχιστα απο την επιφανεια του πληκτρολογιου , πατιουνται πολυ ευκολα .Τουλαχιστον εγω δεν αντιμετωπισα

προβλημα οση ωρα το ειχα . Λογικα απο λιγο ποιο σκληροτερο πλαστικο να ηταν.

Δεν μπορω να το συγκρινω με καποιο αλλο ,δεν εχω συναντησει κατι αναλογο.

Το joystick μου αφησε την καλυτερη εντυπωση παντως λες και το ειχα καμμια εβδομαδα το Ν73.

iPhone 5S Space Grey

Απ' ό,τι κατάλαβα, από άποψη αποτύπωσης χρωμάτων (όχι διαστάσεων), Ν73 και Ν93 πρέπει να έχουν την ίδια οθόνη.

Επειδή έχω το 6270, σε σχέση με αυτό πώς είναι η οθόνη (ειδικά του Ν73, το οποίο με ενδιαφέρει περισσότερο ως οικονομικότερη συσκεύη) nervous;

Το ρωτάω αυτό για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Απ' ό,τι κατάλαβα, από άποψη αποτύπωσης χρωμάτων (όχι διαστάσεων), Ν73 και Ν93 πρέπει να έχουν την ίδια οθόνη.

Επειδή έχω το 6270, σε σχέση με αυτό πώς είναι η οθόνη (ειδικά του Ν73, το οποίο με ενδιαφέρει περισσότερο ως οικονομικότερη συσκεύη) nervous;

Το ρωτάω αυτό για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.

Ακριβως φιλε ostvarivanje ξεχασα και το 6270 σαν μετρο συγκρισης ,ανεφερα μονο τα s60 .Τα 6270 ανωτερο και αυτο .

Να τονισω ομως οτι δεν ειναι εντελως μεγαλη η διαφορα τους οπως

πχ με ενα Ν70.

Για να δειτε την διαφορα δειτε αυτο http://img250.imageshack.us/img250/6969/18ft9pb.th.jpg

iPhone 5S Space Grey

Έχουμε κανένα νέο σχετικά με το πότε θα κάνει την εμφάνιση του ? Γιατί είδα και διαφημιστικό της Nokia (Ιούλιος - Αυγουστος 2006) να το έχει μέσα. Μήπως ... ???? λεω μήπως ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασα να κατεβάσω το User Guide από το Support Site και μου κατέβασε για το N71. (bug) .

Όπως επίσης και σε άλλα σημεία δεν το έχουν βάλει ακόμα.

π.χ. Lifeblog (http://www.nokia.co.uk/nokia/0,,71751,00.html).

Γιατί έτσι ??

Εγώ κατέβασα το pdf user manual και μάλιστα στα ελληνικά !!!

http://img169.imageshack.us/img169/294/n73manual0tk.th.png

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...