Jump to content

[Επίσημο] Nokia N91

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sxetika me to handy clock 3ereis tipota? giati me boleyei polu ayto to roloi.

εχουν και αλλα κινητα προβλημα με το ξυπνητηρι γενικα οταν ειναι κλειστο το κινητο...

ισως με αλλη εκδοση handy clock ή καινουργια αναβαθμιση firmware, δε θυμαμαι τη λυση που ειχαν βρει οι υπολοιποι :)

το 8αρι (δεν ξερω αν και το 4αρι) οταν παιζει μουσικη και παω να δω καμια εικονα κολαει η μουσικη του ακομα κι οταν αλλαζει αλμπουμ...συμπερασμα-δεν μπορει να κανει πολλα μαζι ο σκληρος οπως η καρτα μνημης.προβλημα ή χουσουρι ειναι αυτο?

Κάποιο λάθος κάνεις αγαπητέ μου !

Δεν κολλάει απολύτως τίποτα !

Ακούω μουσική και ταυτόχρονα βλέπω τις εικόνες μου, χωρίς κανένα πρόβλημα ;)

Συμπέρασμα = μην βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα

Ο σκληρός δίσκος που έχεις στην τσέπη σου κάνει πολύ περισσότερα απο όσα έχεις καν φανταστεί (και μάλιστα ταυτόχρονα)!!!:D

me esoses,allaksa me to nemesis to product me to diko sou kai girisa to thlefonaki se ellinika

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις κάτι και για το πληκτρολόγιό σου ???

Να το γυρίσεις στα ελληνικά εννοώ ....ή μήπως είναι κι αυτό παραεισαγωγή ????:lol:

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις κάτι και για το πληκτρολόγιό σου ???

Να το γυρίσεις στα ελληνικά εννοώ ....ή μήπως είναι κι αυτό παραεισαγωγή ????:lol:

χαχαχαχα ναι ναι και αυτό παρεισαγωγή είναι!!!!!

:lol:

Παιδιά είναι κάποιες μέρες τώρα που πήρα το 8άρι και απλά πλέω σε πελάγη ευτυχίας.. Είναι να λες.. πως κάνει ένα κινητό χαρούμενο έτσι έναν άνθρωπο!!.. Ειδικά μετά από την πίκρα που έφαγα με το W950i.. Ο ήχος, η δύναμη, η ποιότητα, ο διαχωρισμός, Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ του Ν91 μου φαίνονται 10πλάσια τώρα, όσο και η διαφορά στην ένταση με το W950i..

Αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε και εντυπωσιάστηκα είναι η διαφοροποίηση στον ήχο που προκαλεί το εκουαλάιζερ σε σχέση με άλλα mp3 players..Σετάρισα μία ρύθμιση για κάθε ζευγάρι ακουστικών που έχω και όλα είναι στην εντέλεια.. (το ipod που είχα απλά έθαβε ότι ακουστικό και να είχα όσο και να προσπαθουσα με το εκουαλάιζερ του)..Πολύ απλά με το Ν91 είναι σα να έχεις ένα Home Stereo στη τσέπη σου, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, αυτή είναι η ξερή αλήθεια, πολύ απλά δεν πρέπει να συγκρίνεται από δω και στο εξής με άλλα portable mp3 players και κινητά αλλά με σαλονίσια θηρία βολεμένα τουλάχιστον σε 8ραφα racks..

Αγόρασα και τα ΒΗ-500 παιδιά..Είχα πεί πως ήθελα να τα κόψω τα καλώδια κάποια στιγμή, αλλά μάλλον με το Ν91 δεν γίνεται!..

Ο ήχος των ΒΗ-500 είναι καταπληκτικός για ασύρματο ΒΤ ασύγκριτα καλύτερος των SE DS-970 (που παρεπιμπτόντως συνέχεια χάνονται από το Ν91 και θέλουν συνεχώς ζευγάρωμα), αλλά έχουν μερικά μειονεκτηματάκια που θάθελα να σας τα απαριθμήσω:

1. Ο ήχος είναι πολύ μπάσος, αλλά πολύ μπάσος. Αυτό είναι καλό μέχρι κάποιο σημείο αλλά κάποια στιγμή και με κάποια τραγούδια και ακουστικά (ιδιαίτερα ακουστικά με πολλά ώμ) παραμορφώνουν τα πάντα ακόμα και με το εκουαλάιζερ όλα τα μπάσα κάτω..

2. Γενικά τον ήχος τους θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω κοκώδη (grainy). Δηλαδή, δεν βγαίνει βελούδινος αλλά κάπως σκληρώς μέχρι τραχύς κι αυτό μάλλον γιατί παραμορφώνει πολύ εύκολα. Κι εδώ το εκουαλάιζερ σώζει αρκετά μέχρι τελείως την κατάσταση..

3. Δεν έχουν οθονούλα για να βλέπεις ποιός σε καλεί, εμένα δεν με πειράζει προσωπικά αλλά κάποιους σίγουρα, γιαυτό και τόγραψα..

Πάμε τώρα και στα καλά!!..

1. Θεϊκή υποδοχή 3.5μμ και χώνεις ότι ακουστικό γουστάρεις!!!! (αυτός είναι και ο λόγος που τα πήρα..)

2. Πάνμικρα, πανάλαφρα, παιδιά είναι μικρότερα από το καινούργιο το shuffle..

3. Φορτίζουν με τον φορτιστή του Ν91 (και το Ν91 φορτίζει με τον φορτιστή των ΒΗ500, απίστευτα βολικό αυτό)..

4. Σούπερ δυνατά για σύρματα ΒΤ.. Το λέω αυτό γιατί τα ασύρματα ΒΤ παίρνουν στριμαριστό τον ήχο από τον player και μετά τον ενισχύουν πριν τον διώξουν έξω.. δεν είναι τόσο δυνατά όσο το Ν91 καρφί.. περίπου στο 75%.. μια χαρά είναι τα DS-970 παίζουν γύρω στα 40% (καλά και μαζί με το W950i στα 10%και πολλά είπα)..

Παιδιά είναι τέλεια πάρτε τα, αλλά προσωπικά έχω λατρέψει το καρφωμένο ακουστικό στο Ν91 ο ήχος είναι απλά απίστευτος, όπου μπορώ ακούω έτσι αλλά και τα στέρεο ΒΤ είναι απίστευτα χρήσιμα εκεί που τα χρειάζεσαι (μοτοσυκλέτα, προπόνηση, διάδρομος κλπ).

Σόρυ για το λονκγκ ποστ αλλά νομίζω πως είναι αρκετά χρήσιμο ένα ρεβιουδάκι για τα ΒΗ500..Πιστέψτε με έφαγα όλο το νετ πριν να τα αγοράσω και δε βρήκα ούτε ένα ρεβιού πουθενά και δεν καταλαβαίνω το λόγο.. (για τα jabra βρήκα τουλάχιστον 10000 ρεβιούς το κερατό μου..) πολύ παράξενο..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Κάποιο λάθος κάνεις αγαπητέ μου !

Δεν κολλάει απολύτως τίποτα !

Ακούω μουσική και ταυτόχρονα βλέπω τις εικόνες μου, χωρίς κανένα πρόβλημα ;)

Συμπέρασμα = μην βγάζεις βεβιασμένα συμπεράσματα

Ο σκληρός δίσκος που έχεις στην τσέπη σου κάνει πολύ περισσότερα απο όσα έχεις καν φανταστεί (και μάλιστα ταυτόχρονα)!!!:D

και ομως το δικο μου κολαει και αρκετα μαλιστα!!!

οταν ειμαι σε ενα αλμπουμ και παω σε ενα αλλο τοτε η μουσικη σταματα για ενα δευτερολεπτο και κατι...

οταν παλι ακουω μουσικη και παω να δω κανενα αλμπουμ εικονων τοτε η μουσικη παιζει διεκικομενα:( :(:mad:

μηπως φταιει το λογισμικο μου?(το οποιο ειναι V3.00.060 03-11-06 RM-43 N91(07.01)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

και μενα το 4αρι δεν κολλαει καθολου, πολυ σπανια και ποτε μεσα στι μουσικη. στα εργαλεια στο σκληρο δισκο, εχει βγαλει αλλες επιλογες εκτος απο μορφοποιηση;

oute k mena kollaei to 4ari mou ..ante na arghsei ligo na kanei paysh to kommati .. ama to epile3w egw..alla k pali dn argei ... mia xara sfentona paei :):lol:

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

ναι,εχει ανασυγκροτηση και σαρωση...

α! ξεχασα να σας πω οτι μου κανει και επανεκινησεις(οχι πολλες ευτηχως)αλλα μια απο αυτη οταν αναψε μου ειπε σαρωση σκληρου συνδεστε τον φορτιστη...και μετα ολα τα ονομασμενα τραγουδια μετεμορφοθηκαν σε track 1 track 2...τι φταιει ξερει κανεις?

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

ναι,εχει ανασυγκροτηση και σαρωση...

α! ξεχασα να σας πω οτι μου κανει και επανεκινησεις(οχι πολλες ευτηχως)αλλα μια απο αυτη οταν αναψε μου ειπε σαρωση σκληρου συνδεστε τον φορτιστη...και μετα ολα τα ονομασμενα τραγουδια μετεμορφοθηκαν σε track 1 track 2...τι φταιει ξερει κανεις?

συνδεσε το σε μαζικη αποθηκευση με το pc και κανε ανασυγκροτηση. σου βγαζει τις επιλογες γιατι χρειαζεται ανασυγκροτηση, εμενα δεν τις βγαζει. θα αργησει λιγο, οποτε υπομονη, αλλα λογικα θα στρωσει. αν δεν στρωσει, ισως καλο θα ηταν να κανεις και φορματ ;)

GEIA SAS PAIDEIA EPIDI EIMAI KAINOYRGIOS EXO MERIKES EROTISEIS

KATARXHN THELO NA MOY PEITE AN BORO NA ANABATHMISO TO N91(4G) KAI NA TOY BALO TO LOGISMIKO TO N91(8G)GINETAI?

KAI 2ON POY BORO NA BRO OFFICE GIA N91 EYXARISTO PERIMENO FILOI MOY TIN BOITHIASAS.

:lol: παντα προθυμος

Απο 'σο εχω παρακολουθησει αυτα που λενε τα παιδια αν και δεν εχω n91 και απο αυτο που καταλαβα που λες θελεις να κανεις το n91 το 4αρι 8αρι και κατι τετοιο δεν γινετε γιατι ποιος ο λογος να βγει το 8αρι αφου με μια προσοψη αφου το εχεισ κανει και 8αρι το περνεις και ποιο φθηνα και το ιδιο ειναι και ολας?;) και ποιος ο λογος να εβγενε ;) και τωρα το αλλο που καταλαβα αν βαλεις το λογισμικο του 8αρι στο 4αρι αλλα και παλι με μια αναβαθμιση το ιδιο ειναι!!!!!!σορυ αν λεω βλακειες:happy: !!!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

ισως εχεις προβλημα λογω διαφορετικου hardware..αν εισαι θαρραλεος δοκιμασε το :p

παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλά δεν βρήκα τον τρόπο για να το κάνω search ,βασικά ψάχνω ένα πρόγραμμα για το nokia που να κάνει φραγή συγκεκριμένου εισερχόμενου αριθμού.

mipos kserei kaneis pos mporo na valo mia eikona wallpaper se oli tin othoni kai oxi mono sto kentro? i an yparxei tropos gia na dimiourgiso ena diko mou theme xrisimopoiontas tin sigkekrimeni eikona?

το'χουμε πει βεβαια αρκετες φορες...

http://www.ownskin.com

παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου αλλά δεν βρήκα τον τρόπο για να το κάνω search ,βασικά ψάχνω ένα πρόγραμμα για το nokia που να κάνει φραγή συγκεκριμένου εισερχόμενου αριθμού.

Best Blacklist είναι ένα από τα προγράμματα που κάνει αυτή τη δουλειά

mipos kserei kaneis pos mporo na valo mia eikona wallpaper se oli tin othoni kai oxi mono sto kentro? i an yparxei tropos gia na dimiourgiso ena diko mou theme xrisimopoiontas tin sigkekrimeni eikona?

Με το Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 for Symbian OS, φτιάχνεις τα δικά σου θέματα

Paidia kalimera.Kairo exo na mpo edo mesa :D

To problima me ta theme den exei lithei e?Exo tin 2.10.013 kai prepei na kano restart gia na paiksoun ta theme sosta.Exei bgei kati kainourgio se firmware?

Wii Number

7116 0358 1247 8762

Paidia kalimera.Kairo exo na mpo edo mesa :D

To problima me ta theme den exei lithei e?Exo tin 2.10.013 kai prepei na kano restart gia na paiksoun ta theme sosta.Exei bgei kati kainourgio se firmware?

το προβλημα με τα θεματα εχει λυθει actually :confused:

πως και εχεις προβλημα;

αυτη ειναι η τελευταια.

Σοβαρα???Μου ειχε λυθει με την πρωτη αναβαθμιση που ειχε βγει.Με την δευτερη ομως ξαναγυρισε....Βεβαια οταν πρωτοπηραμε το κινητο απλα δεν επαιρνε themes.Τωρα αν κανω ρεσταρτ τα παιρνει.Απλα σε μερικα ενω εφαρμοζεται κανονικα το θιμ στο δεσκτοπ κραταει το ρολοι απο το δεφολτ θιμ...!να κανω καμια επαναφορα συστηματος με *#7370#?

Wii Number

7116 0358 1247 8762

μηπως ξερετε ποια ειναι η πιο καινουρια αναβαθμιση για το Ν91 8GB
Μπορείς να δεις εδω :)

Σοβαρα???Μου ειχε λυθει με την πρωτη αναβαθμιση που ειχε βγει.Με την δευτερη ομως ξαναγυρισε....Βεβαια οταν πρωτοπηραμε το κινητο απλα δεν επαιρνε themes.Τωρα αν κανω ρεσταρτ τα παιρνει.Απλα σε μερικα ενω εφαρμοζεται κανονικα το θιμ στο δεσκτοπ κραταει το ρολοι απο το δεφολτ θιμ...!να κανω καμια επαναφορα συστηματος με *#7370#?

το ρολοι μπορει απλα να μενει ιδιο σε καποια θεματα, δεν αλλαζει οπωσδηποτε :rolleyes: