lampros23 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 exei dokimasei kaneis thn mnhmh d-tec 2 gb?77eurw sto play247 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=191&products_id=3783 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 εμένα μου το κανει αυτο στην φορτιση. Εμένα μου το έκανε στο πλοίο.... Τραγικόοοοοοο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγω παλι πηγα διακοπες για 2 βδομαδες και τωρα που γυρισα δεν κανει backup το κινητο!!!! Κανει backup κανονικα την καρτα αλλα οχι το τηλ.!!! Α ρε ΝΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... *** εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Εχετε καμια ιδεα???? Τι μπορει να φταει??? Τοσα χρονια, τοσα κινητα και πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!! Εχω την τελευταια εκδοση 6,22 του PC Suite και το 6131 κανει μια χαρα backup!!! Μου την εχει σπασει το τελευταιο Σ60!!!Πολλα προβληματα!!! Μαλλον μου φαινεται απο του χρονου παω για Σ40 να χω και το κεφαλι μου ησυχο!!! Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Καλησπέρα έχω 2 μέρες που πήρα το Ν80 και ενω το κινητο ειναι καταπληκτικό έχω απογοητευτεί με τις φωτογραφίες.Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση.με το κ750 που είχα έβγαζα σαφώς καλύτερες....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγω παλι πηγα διακοπες για 2 βδομαδες και τωρα που γυρισα δεν κανει backup το κινητο!!!! Κανει backup κανονικα την καρτα αλλα οχι το τηλ.!!! Α ρε ΝΟΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ... Γαματη εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! Εχετε καμια ιδεα???? Τι μπορει να φταει??? Τοσα χρονια, τοσα κινητα και πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!! Εχω την τελευταια εκδοση 6,22 του PC Suite και το 6131 κανει μια χαρα backup!!! Μου την εχει σπασει το τελευταιο Σ60!!!Πολλα προβληματα!!! Μαλλον μου φαινεται απο του χρονου παω για Σ40 να χω και το κεφαλι μου ησυχο!!! και εμενα το ιδιο τελειωνει το back up και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εκανε ολα τα στοιχεια back up! τωρα τι δεν εκανε δεν ξερω!δεν λεει! και εμενα η οθονη τρεμοπαιζει οταν το φορτιζω! πηγα το κινητο για 2η φορα στο σερβις το ξανακρατησανε και με τις απειλες μου ειπαν οτι την πεμπτη θα με ειδοποιησουνε.οταν ειπα στον αλλο υπευθυνο απο αυτον που ηταν την πρωτη φορα οτι μου κραταει μονο 20-22 ωρες χωρις να το ακουμπησω μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να κραταει 48 ωρες περιπου.anyway θα δουμε την πεμπτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 6,22 δεν ειναι η τελευταια εκδοση του pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 H τελευταία έκδοση PC Suite είναι η 6.8(22) και το τελευταίο firmware του Ν80 αυτή την στιγμή για την Ελλάδα είναι: V 3.0617.0.6 03-05-2006 RM-92 Nokia N80 (07) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 και εμενα το ιδιο τελειωνει το back up και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εκανε ολα τα στοιχεια back up! τωρα τι δεν εκανε δεν ξερω!δεν λεει! και εμενα η οθονη τρεμοπαιζει οταν το φορτιζω! πηγα το κινητο για 2η φορα στο σερβις το ξανακρατησανε και με τις απειλες μου ειπαν οτι την πεμπτη θα με ειδοποιησουνε.οταν ειπα στον αλλο υπευθυνο απο αυτον που ηταν την πρωτη φορα οτι μου κραταει μονο 20-22 ωρες χωρις να το ακουμπησω μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να κραταει 48 ωρες περιπου.anyway θα δουμε την πεμπτη... Εμενα οταν ξεκιναω το backup στο 1% σταματαει και μου λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε!!!:confused: :worry: Οταν βαζω μονο την καρτα σαν επιλογη γιατι το βλεπει κανονικα και μου το κανει backup???:blink: Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Εμενα οταν ξεκιναω το backup στο 1% σταματαει και μου λεει οτι το κινητο αποσυνδεθηκε!!!:confused: :worry: Οταν βαζω μονο την καρτα σαν επιλογη γιατι το βλεπει κανονικα και μου το κανει backup???:blink: Παντως εγω ελυσα το προβλημα εν' μερη με τον εξης τροπο: απεγκατεστησα την εφαρμογη Best TaskMan και καταφερα να κανω Backup με το PC Suite. Και δεν το εκανα τυχαια απλα θυμηθηκα οτι απο τοτε που εγκατεστησα αυτη την εφαρμογη δεν ειχα καταφερει να κανω Backup. Ακομα ομως δεν εχω καταφερει να κανω Backup στην καρτα μνημης. Καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Παιδια θα σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα πως μπορω να δω ποια προγραματα δεν εχω τερματισει σωστα και "τρεχουν" στην μνημη της συσκευης και την καθυστερουν? (μολις αγορασα S60) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Παιδια θα σας φανει χαζη η ερωτηση αλλα πως μπορω να δω ποια προγραματα δεν εχω τερματισει σωστα και "τρεχουν" στην μνημη της συσκευης και την καθυστερουν? (μολις αγορασα S60) krathse patimeno to pliktro toy menou k tha soy bgei aristera mia mpara me ris diergasies poy trexoyn. me to pliktro C kleineis opoia apo aytes thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Έχει αναφερθεί και από κάποιον παλαιότερα στο φόρουμ αυτό, απλώς θα συμφωνήσω ότι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ θήκη για το Ν80 είναι η crystal case από ελαφρύ, σκληρό διαφανές υλικό που αγκαλιάζει το κινητό, αφήνει όλα τα κρίσιμα σημεία (κουμπιά, κάμερες κτλ) ελεύθερα και δεν επηρεάζει καθόλου το μηχανισμό άνοιξε - κλείσε ... Πραγματικά εξαιρετική, δυστυχώς μπορείς να τη βρείς μόνο στο εξωτερικό (μέσω ebay) και κάνει κάπου 2-3 ευρώ ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Παντως εγω ελυσα το προβλημα εν' μερη με τον εξης τροπο: απεγκατεστησα την εφαρμογη Best TaskMan και καταφερα να κανω Backup με το PC Suite. Και δεν το εκανα τυχαια απλα θυμηθηκα οτι απο τοτε που εγκατεστησα αυτη την εφαρμογη δεν ειχα καταφερει να κανω Backup. Ακομα ομως δεν εχω καταφερει να κανω Backup στην καρτα μνημης. Καποια ιδεα για το τι μπορει να φταιει; Το απεγκατεστησα και αυτο, οπως και πολλα αλλα προγραμματα, αλλά ΤΠΤ!!!:mad: :( Μου την δινει στα νευρα σιγα-σιγα!!! Τι να σου πω??? Πρεπει να εχουμε το ιδιο προβλημα μονο που εμενα κανει backup την καρτα ενω εσενα το τηλεφωνο!!!Μηπως να συναντηθουμε να δουλεψουμε ο ενας το PCSuite του αλλου???:lol: :happy: :) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironsam80 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Hello everyone, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμμά που απενεργοποιεί τελείως το φλας στο Ν80? Συνήθως ανάβει στιγμιαία (έστω και αν το έχεις στο off). Thanks anyway! Ps: Ο slide up μηχανισμός δεν κάνει ούτε για 100ευρώ όχι για 600!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Hello everyone, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμμά που απενεργοποιεί τελείως το φλας στο Ν80? Συνήθως ανάβει στιγμιαία (έστω και αν το έχεις στο off). Γειά σου φίλε μου. Καλώς ήρθες στο forum.:) Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Η νόκια το έκανε έτσι ώστε να γινόμαστε αντιληπτοί όταν φωτογραφίζουμε κάποιον, γιατί αλλιώς μπορεί η φωτογραφία να είναι χωρίς τη συγκατάθεση του εικονιζομένου... ;) Ps: Ο slide up μηχανισμός δεν κάνει ούτε για 100ευρώ όχι για 600!! Δε νομίζω να πληρώσαμε 600 ευρά μόνο για το slide :p Πάντως πέρα απ'την πλάκα, ο μηχανισμός είναι χάλια. Προτιμώ αυτόν που έχει η samsung... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 -υπάρχει τρόπος να δηλώσω τους προεπιλεγμένους αριθμούς στον τηλ.κατάλογο απο τον υπολογιστή? θα είναι πολύ χρονοβόρο απο το τηλέφωνο :cry: Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Kαλημέρα σε όσους δεν είναι στα μπάνια.. Ενώ συνδέθηκα στο τοπικό μου ασύρματο και βλέπω internet, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το sharing μεταξύ κινητού και υπολογιστών μου.. Στο μενού της έκθεσης, όταν πάω στο home network, μου βγάζει ένα waiting for devices και δεν προχωράει παρακάτω... Τι ξεχνάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys84 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 geia sas eimai katoxos enos nokia n80 kai prosfata agorasa kai to mixanimataki gps alla den vriskw kanena programa navigator free olloi zitane trela eurw les kai einai stragalia ama exei kanenas i ama gnorizete pou mporw na katevasw spazmeno 8a sas eimai eugnomwn.euxaristw polly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Kαλημέρα σε όσους δεν είναι στα μπάνια.. Ενώ συνδέθηκα στο τοπικό μου ασύρματο και βλέπω internet, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το sharing μεταξύ κινητού και υπολογιστών μου.. Στο μενού της έκθεσης, όταν πάω στο home network, μου βγάζει ένα waiting for devices και δεν προχωράει παρακάτω... Τι ξεχνάω; Δεν έχω (ακόμα :) ) το Ν80, αλλά ξέρω κάτι λίγα από ασύρματα. Για να δεις τους φακέλους του Ν80 από τον υπολογιστή σου, πρέπει το κινητό να υποστηρίζει τη λειτουργια να κάνεις mapping. Αυτό όμως δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από το κινητό. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys84 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 to mono pou mporesa na vrw kai na katevasw einai to destinator pn alla ipostirizei mono windows diladi gia qtec κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 kalispera se oloys sto forum. ithela na rotiso. ean exete kapio provlima poy moy emfanizi to N80 otan me kanoyn me apokripsi arithmoy..... emfanizi paramorfomeno to simeio ekeino poy dixnei. tin klisi poy se kaloyn. kai ligo pio pano emfanizi ena koytaki paralilogramo me mov xroma.. denm to kanei panta.. alla einai san na exei xalasei i othoni.!! to kleino to anigo... kai to kanei pali alla oxi panta.! ekana kai epanafora arxikon rithmision ..alla pali to idio. mipos. pezei rolo to diktio ? ean einai se 3G i GSM ??? sas parakalo an kserei kapios as moy apantisi.. eyxaristo. chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 ama vreis lisi postare tin edw giati mas endiaferei oloys ;) Μπες εδώ και κατέβασε το πρόγραμμα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimilas Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Μπες εδώ και κατέβασε το πρόγραμμα. Δεν μπορώ να συνδεθώ με αυτό το πρόγραμμα με τίποτα. Αύτο το πρόγραμμα είναι και ο μόνος τρόπος προς το παρόν που μπορούμε να συνδέσουμε τα αρχεία του κινητού με του υπολογιστή με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Δεν μπορώ να συνδεθώ με αυτό το πρόγραμμα με τίποτα. Αύτο το πρόγραμμα είναι και ο μόνος τρόπος προς το παρόν που μπορούμε να συνδέσουμε τα αρχεία του κινητού με του υπολογιστή με wifi. poly kalo program ! kleise oti firewall exeis kai dokimase pali. mou kani entiposi. isos einai firewall apo to gateway pou exeis ....... Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 to mono pou mporesa na vrw kai na katevasw einai to destinator pn alla ipostirizei mono windows diladi gia qtec κ.λ.π Μήπως ευθύνετε το theme που έχεις βάλει για το πρόβλημα σου; Για δοκίμασε να αλλάξεις θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts