6680_mark Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 φιλοι σε φακελους (προσθηκη σε αλμπουμ) μπορουμε να βαλουμε και φωτο και βιντεο επιλεγοντας βεβαια μια μια απο το τηλεφωνο ξεχαστε το card reader δεν πιανει!,απλα στην εκθεση θα εμφανιζονται παλι ολα χυμα.καθε φορα θα πρεπει να επιλεγουμε προβολη αλμπουμ για να δουμε τι εχουμε μεσα. μεχρι να βγει το rite/resco viewer...αυτη ειναι η μονη λυση Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 συνάδελφοι μπορεί να βοηθήσει κάποιος??συνδέω το κινητο μέσω pc suite για να περάσω εφαρμογες και κανει συνέχεια απο μόνο του σύνδεση και επανασύνδεση?τι φταίει??? Prosexe apla giati to kalodio den kanei polu kali epafi kato k an to kouniseis ligo pano/kato aposundeesai:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 φιλοι σε φακελους (προσθηκη σε αλμπουμ) μπορουμε να βαλουμε και φωτο και βιντεο επιλεγοντας βεβαια μια μια απο το τηλεφωνο ξεχαστε το card reader δεν πιανει!,απλα στην εκθεση θα εμφανιζονται παλι ολα χυμα.καθε φορα θα πρεπει να επιλεγουμε προβολη αλμπουμ για να δουμε τι εχουμε μεσα. μεχρι να βγει το rite/resco viewer...αυτη ειναι η μονη λυση Aυτό εννοούσα κ με το παραπάνω post μου. Ότι δηλαδή κ να τα βάλουμε μέσα σε φάκελο δεν έχει αποτέλεσμα. Αλήθεια, δεν ακούστηκε τίποτα για resco, έτσι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 φιλε villis καταλαβαινω αυτο που λες και συμφωνω ωστοσο αποτελεσμα θα εχει μονο εαν ανοιξεις (προβολη αλμπουμ που εχεις φτιαξει)και δεις αυτα που εχεις βαλει μεσα στο συγκεκριμενο μονο ετσι.αλλα ποιος θα κανει μια-μια επιλογη τις φωτο για να φτιαξει 1 αλμπουμ????δεν εχω ακουσει τιποτα για resco,εγω εχω το photorite sp και φυσικα expired!! Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έψαχνα αν υπάρχει κανείς που να το έχει λύσει. Τελικώς βρήκα μόνο αναφορά στο πρόβλημα αλλά δεν είδα κανέναν να σου δίνει λύση. Η πλάκα είναι ότι στην MiniSD που έχω μέσα (2GB Sandisk) δεν μπορεί να μου κάνει backup. Έβαλα λοιπόν την αυθεντική του και κατάφερε να κάνει backup, παρότι η δεύτερη έχει μόλις 38ΜΒ ελεύθερη μνήμη ενώ η πρώτη κοντά στο 1,3 GB!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας την πει. ΥΓ. Το PC Suite είναι το τελευταίο και το firmware είναι 3.0617.0.6 Σε μένα με το PC Suite 6.8(22), αλλά και με την miniSD Sandisk 2GB κάνει κανονικά back up! Eπίσης έχω στο Ν80 το τελευταίο firmware V3.0617.0.6! Πιθανώς για το πρόβλημά σας ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Σε μένα με το PC Suite 6.8(22), αλλά και με την miniSD Sandisk 2GB κάνει κανονικά back up! Eπίσης έχω στο Ν80 το τελευταίο firmware V3.0617.0.6! Πιθανώς για το πρόβλημά σας ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το backup. Δεν ευθύνεται η κάρτα μνήμης, γιατί το κάνει ακόμη και αν την αφαιρέσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diachiristis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 φιλε villis καταλαβαινω αυτο που λες και συμφωνω ωστοσο αποτελεσμα θα εχει μονο εαν ανοιξεις (προβολη αλμπουμ που εχεις φτιαξει)και δεις αυτα που εχεις βαλει μεσα στο συγκεκριμενο μονο ετσι.αλλα ποιος θα κανει μια-μια επιλογη τις φωτο για να φτιαξει 1 αλμπουμ????δεν εχω ακουσει τιποτα για resco,εγω εχω το photorite sp και φυσικα expired!! που το βρίσκω αυτό για τη διαχείριση φώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 υπαρχει καμια περιπτωση αργοτερα σε νεο firmware να εχουμε την δυνατοτητα για δημουργια φακελων???? εχω ακουσει για ενα προγραμμα που κρυβει αρχεια που υπαρχουν στο κινιτο......ισχυει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 μηπως ξερει κανεις γιατι η μνημη του κινητου παρολο που δεν εχω περασει κατι σε αυτην μειωνεται και τι μπορω να κανω για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 υπαρχει καμια περιπτωση αργοτερα σε νεο firmware να εχουμε την δυνατοτητα για δημουργια φακελων???? εχω ακουσει για ενα προγραμμα που κρυβει αρχεια που υπαρχουν στο κινιτο......ισχυει???? Fantasomai pos enoeis vevea gia tis fotos na tis kataxwrei se folders??? An auto enoeis, Pezi na gini se nea ekdosi firmware den apokleietai. Allios folders mporis na dimiourgisis k tora :) [EDIT] an nai 8imi8ika pos yparxi k to RITE gia albums ton foto. apla oxi spasmeno akoma. Gia ta arxeia pou thes na kripsis dokimase to crypto poly telio program .. m Over & out Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 μηπως ξερει κανεις γιατι η μνημη του κινητου παρολο που δεν εχω περασει κατι σε αυτην μειωνεται και τι μπορω να κανω για αυτο? Κάθε φορά που περνάς κάποια εφαρμογή στο κινητό, το αρχικό αρχείο εγκατάστασης μένει στην μνήμη τηλεφώνου. Πάνε Εργαλεία>διαχ. εφαρμογών και σβήσε οτι πρόγραμμα γράφει από κάτω "μη εγκατεστημένη" Αλλος τρόπος είναι να πας στον φάκελο C:\Data\Installs και να σβήσεις ότι έχει μέσα. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 sto video exei fast forward? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Fantasomai pos enoeis vevea gia tis fotos na tis kataxwrei se folders??? An auto enoeis, Pezi na gini se nea ekdosi firmware den apokleietai. Allios folders mporis na dimiourgisis k tora :) [EDIT] an nai 8imi8ika pos yparxi k to RITE gia albums ton foto. apla oxi spasmeno akoma. Gia ta arxeia pou thes na kripsis dokimase to crypto poly telio program .. m Over & out πως δημοιουργεις folders????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 N80 fantazomai pos exeis? mpaineis sto menu --> patas to options button [pano aristera] --> epilegis to 'new folder' . kai eisai ok!!! Alla nomiso pragmatika pos kati allo rotas!!! hehe tespa 8a vroume akri. An rwtas gia ta images: Apo to application RITE dimiourgis albums gia tis foto sou kai einai 3exwrista se diaforetiko folder. Me to crypto epilegis opoiodipote file/image kai to kanis encrypt apo to antistoixo button vazontas kapio password. Meta auto krivete sti lista tou crypto kai kanis de mpori na to dei. Akoma kai an mpei se auti ti lista de 8a gnorisi to password.. Auta pano kato apla akoma den exo katalavi ti akrivos rotas :) Einai k diskoli i wra tora etoimasomai na figo apo ti doulia!!! Good Luck pantos over & out Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris101 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 εγω λεω για folders μεσα στην εκθεση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παίδες,μήπως ξέρετε που πουλιέται τώρα πιο φθηνά το Ν80...;;; BTW,Flight Mode έχει το κινητό...;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παίδες,μήπως ξέρετε που πουλιέται τώρα πιο φθηνά το Ν80...;;; BTW,Flight Mode έχει το κινητό...;;;:worry: taso παρε Ν73 το ογδονταρι θελει πολυ προσεχε κ προσεχε + δεν εχει κ ayto focus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αααα.....Μάλιστα. Ευχαριστώ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Major RM-92 Update v 5.0115.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Major RM-92 Update v 5.0115.0.3 Αυτά φίλε,μπορούμε να τα κάνουμε σε οποιοδήποτε Nokia Shop δωρεάν...;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Παίδες,μήπως ξέρετε που πουλιέται τώρα πιο φθηνά το Ν80...;;; BTW,Flight Mode έχει το κινητό...;;;:worry: ναι, εχει προφιλ εκτος συνδεσης!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ναι, εχει προφιλ εκτος συνδεσης!! Δεν σε κατάλαβα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Δεν σε κατάλαβα...:worry: Μετά το 6630 όλα τα symbian μπορούν να λειτουργούν κανονικά ως συσκευές, εκτός σύνδεσης σε flight mode δηλαδή, αλλάζοντας απλώς το προφίλ.;) Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnnie Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ερώτηση.Υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσω το κεντρικό πολυπλήκτρο ώστε να μπαίνω στο κεντρικό μενού οπως και να ορίσω συγκεκριμένο φάκελο για τα mp3 του media player;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Major RM-92 Update v 5.0115.0.3 Αυτή είναι η καινούρια αναβάθμιση? Ξέρουμε τι διορθώνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts