Le_los Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Apoti ida teleftea itan giro stis 340-349 lires stin kipro..dn 3ero an exei alla3ei! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas999 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Λιγο ακριβο για μενα. Να κανω μια τελευταια ερωτηση: βρηκα προσφορα 350 ευρω το Ν70. Αξιζει να το αγορασω αυτο ή να περιμενω μεχρι να πεσει λιγο η τιμη του N80? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Λιγο ακριβο για μενα. Να κανω μια τελευταια ερωτηση: βρηκα προσφορα 350 ευρω το Ν70. Αξιζει να το αγορασω αυτο ή να περιμενω μεχρι να πεσει λιγο η τιμη του N80? Ευχαριστω πολυ ayto leo sto plaisio apo 620 pige sta 520..na pesei kai allo??mia hara einai i timi toy tora..ean kai sta idia lefta einai to N73!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικα κινητα απλα να σας πω οτι oi dual sim που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ λειτουργουν μια χαρα στο κινητο μας και γενικα βολεύει ωστε να σε απαλλάσει απο το να κουβαλας δευτερη συσκευη Δωσε λεπτομέρειες σε παρακαλώ γιατί όταν εγώ παλαιότερα πήρα μία sim από τη vodafone για να έχω 2 συνδέσεις σε μία τότε πλήρωνα και κάποιο πάγιο κάθε μήνα και έπρεπε κάθε φορά να αλλάζω τη γραμμή. Με τη dual sim που λες μπορούμε να έχουμε και διαφορετικές συνδέσεις?(Vodafone και Q π.χ?). Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 θα πω το τρελλα χαζο... απο που κλεινουμε το 3G και δεν το βρισκω ρε παιδια? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 θα πω το τρελλα χαζο... απο που κλεινουμε το 3G και δεν το βρισκω ρε παιδια? Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Λειτουργία Δικτύου/GSM Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Εργαλεία-Ρυθμίσεις-Τηλέφωνο-Λειτουργία Δικτύου/GSM η εγω τα εχω πεξει η το κινητο μου... παω εργαλεια μετα ρυθμισεις μετα τηλεφωνο εκει μεσα εχει τις επιλογες... Γενικες Κατασταση αναμονης Προβολη δεν βλεπω πουθενα την λειτουργια δικτυου ουτε εκει ουτε σε καποιο φακελο μεσα Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Σε μπέρδεψαν... Ρυθμίσεις >> Δίκτυο >> Λειτουργία Δικτύου >> GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Οταν μπεις στις Ρυθμισεις κανεις scroll down και βρισκεις το ΔΙΚΤΥΟ!!! Εκει υπαρχει και η λειτουργια δικτυου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ααα σας ευχαριστω τωρα το βρηκα... απλα με στειλανε σε λαθος δρομο ευχαριστω ολους ναι...μονο που στο Ν80 δεν ηχογραφεις εσυ τη φωνη σου αλλα το κινητο διαβαζει απο μονο του τις επαφες σου και τις εκφωνει:lol: μιας και μου ηρθε η ορεξη ας ρωτησω και κατι αλλο... ειδα αυτο το post πολλεεεεεες σελιδες πισω... τι εκφωνει ρε παιδια? που ειναι παλι αυτο? για ριξτε τα φωτα γιατι ολο με εκπλησει αυτο το κινητο PS... σορρυ που δεν τροποποιησα το προηγουμενο αλλα δεν πιστευα οτι το τελευταιο post ειναι δικο μου.... μαλλον καλυτερα δεν το ειδα! Συγνωμη ξανα. Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 psaxno ena site gia na katevaso themes gia ton80 xerei kaneis kanena thank you boys and girls Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfakianakis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά έκανα προχθές update σε nokia shop το κινητό μου, αλλα ακόμα συνεχίζει να έχει το πρόβλημα με το ring tone όταν αλλάζει από 3g σε gsm. Αυτό πως διορθώνεται?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 psaxno ena site gia na katevaso themes gia ton80 xerei kaneis kanena thank you boys and girls des edw http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=131690 :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μπορει η συσκευη να κλειδωσει και να παιζει μονο σε 3G δικτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μπορει η συσκευη να κλειδωσει και να παιζει μονο σε 3G δικτυο? Μενού -> Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Δίκτυο -> Λειτουργία Δικτύου -> UMTS αλλά δεν θα στο πρότεινα να το κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Μενού -> Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Δίκτυο -> Λειτουργία Δικτύου -> UMTS αλλά θα στο πρότεινα να το κάνεις... Αρχικα Χρονια σου πολλα! Βλεπω γενεθλια! ;) Αν το δικτυο 3G εκει που βρισκεται τις περισσοτερες ωρες ειναι καλο μπορει να το εχει κλειδωμενο σε 3G! Εγω απο την αρχη σχεδον ετσι το δουλευω και δεν εχω προβλημα.! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Αρχικα Χρονια σου πολλα! Βλεπω γενεθλια! ;) Αν το δικτυο 3G εκει που βρισκεται τις περισσοτερες ωρες ειναι καλο μπορει να το εχει κλειδωμενο σε 3G! Εγω απο την αρχη σχεδον ετσι το δουλευω και δεν εχω προβλημα.! :O Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! :) Αν είσαι σταθερός σε ένα σημείο τότε αλλάζει το θέμα. Εγώ πάντως θα πρότεινα διπλή λειτουργία μια και θα προτιμηθεί από το τηλέφωνο το 3G, αλλά αν στη συνέχεια τυχόν μετακινηθεί και δεν υπάρχει σήμα 3G θα γυρίσει σε GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Σε μπέρδεψαν... Ρυθμίσεις >> Δίκτυο >> Λειτουργία Δικτύου >> GSM ΄Ετσι είναι το πιο σωστό.Αλλά με επιλογή <Τηλέφωνο> και στη συνέχεια με δεξί κλικ σε πάει Γενικές-Αποστ.Στοιχείων μου-Σημεία πρόσβασης-Ωρα-Τηλέφωνο και sim-Κλήσεις ομιλίας-εξερχόμενες κλήσεις-Λειτουργία Δικτύου. Από Δράμα πάμε Αθήνα οδικώς μέσω Αλβανίας :lol: Αλλά στο τέλος θα φθάσουμε. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου! :) Αν είσαι σταθερός σε ένα σημείο τότε αλλάζει το θέμα. Εγώ πάντως θα πρότεινα διπλή λειτουργία μια και θα προτιμηθεί από το τηλέφωνο το 3G, αλλά αν στη συνέχεια τυχόν μετακινηθεί και δεν υπάρχει σήμα 3G θα γυρίσει σε GSM. Δεν ειναι ομως τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα! Αυτο ειναι το ιδανικο που στοχευουν να πετυχουν οι εταιριες με τα δικτυα τους. Τιθεται θεμα προτεραιοτητων που σημαινει οτι μπορει να βρισκεσαι σε ενα σημειο στο οποιο να υπαρχει αρκετα καλη καλυψη 3G και τη στιγμη που δεχεσαι κληση να γυρισει το κινητο μονο του οταν ειναι σε διπλη λειτουργια!!! Ετσι χανεις την ποιοτητας της κλησης 3G και εισαι παλι σε GSM. Οταν τελειωσει η συνομιλια μετα παλι 3G!! Το βρισκεις καλο αυτο? Αν το κινητο ειναι κλειδωμενο σε 3G τοτε θα λειτουργουσε κανονικα μεσα στο 3G δικτυο! Αυτο εχει φυσικα το μειονεκτημα των μετακινησεων που πρεπει να το επαναφερεις σε gsm ή διπλη λειτουργεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 exw to ekshs provlhma. Sto kinhto otan tou katevaseis to plhktrologio apanta thn klhsh. Eite sthn thhkh pou to exw , eite kai ektos , merikes fores to anoigw xwris na to thelw kai apanta automata sthn klhsh. Yparxei tropos na apantas sthn klhsh monaxa otan pathseis to prasino koumpi? Koitaksa to menu ma den vrhka kati. Kserei kaneis? Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 psaxno ena site gia na katevaso themes gia ton80 xerei kaneis kanena thank you boys and girls xxxxxxxxxxxxxxxx Σίγουρα στο άλλο thread θα υπάρχουν πολλέεεες άλλες επιλογές αλλά εμένα με εχει βολέψει αρκετά :):) Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Παιδιά έκανα προχθές update σε nokia shop το κινητό μου, αλλα ακόμα συνεχίζει να έχει το πρόβλημα με το ring tone όταν αλλάζει από 3g σε gsm. Αυτό πως διορθώνεται?:wacko: kleise to 3g kai telos file Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stab Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 hi guys..:) επειδη παω συντομα για νεο κινητο.. μπορει ενας να μου πει εαν το Ν80 παιζει εφαρμογες s60v1 s60v2 fullscreen κανονικα παρολο που εχει αλλη version symbian? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Το Ν80, όπως και όλα τα κινητά που έχουν series 60 v3, χρειάζεται προγράμματα γι'αυτό το λειτουργικό. Τα παλιότερα δεν δουλεύουν. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και σχετικό topic, μόνο για εφαρμογές για symbian 9.1, διάβασε το για να πάρεις μια ιδέα για το τι υπάρχει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stab Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ευχαριστω! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts