Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά εγω εκανα την αναβάθμιση εχθες μονος μου με πεδεψε λιγο και με φοβισε αλλα τελικα τα καταφερα.δεν ξερω αν ειναι συμπτωση η ειναι λογω της αναβαθμισης αλλα μου δουλεψε το home media server και μπορω να μεταφερω μεσω wifi αρχεια απο το κινητο στο pc και το αντίθετο.Το fota ειναι στην διαχειριση συσκευων αν δεν κανω λαθος.αν στο μελλον βγει καινουρια αναβάθμιση θα μπορουμε να την κανουμε χωρις καλώδια και τετοια?μεσω gprs?

Τελικά τι έφταιγε και δεν σου αναγνωριζόταν το N80 από το Phoenix στην αρχή;

Ναι, με το FOTA μπορείς (θεωρητικά) να κάνεις αναβάθμιση και μέσω GPRS ή 3G, αν και δεν θα σου το συνιστούσα. Καλύτερα για τέτοια πράγματα να χρησιμοποιείς WLAN, που είναι πιο γρήγορο και αξιόπιστο.

this signature is under heavy construction

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά τι έφταιγε και δεν σου αναγνωριζόταν το N80 από το Phoenix στην αρχή;

Ναι, με το FOTA μπορείς (θεωρητικά) να κάνεις αναβάθμιση και μέσω GPRS ή 3G, αν και δεν θα σου το συνιστούσα. Καλύτερα για τέτοια πράγματα να χρησιμοποιείς WLAN, που είναι πιο αξιόπιστο και σταθερό.

πρέπει να κανεις ολα τα βηματα ακριβως οπως ειναι γραμμένα.πρέπει να εχεις την sim μέσα στο τηλ κανονικα σε πλήρη λειτουργία ετοιμο να δεχτεί τηλεφωνο.επισης οταν βαζεις το κινητο και περιμένεις να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδηγησεις.πρέπει να περιμένεις πολυυυυυυ ωρα καλο ειναι να ανοιξεις την διαχείριση συσκευών και να περιμένεις να τελεισουν ολα τα θαυμαστικα.και αν όλα πάνε καλα οταν αρχίσει το φλασάρισμα και σβήσει το κινητο δεν πρέπει να ανυσηχησεις πρέπει να περιμένεις οτι και να γινει.το λεω αυτο γιατι εγώ το έβγαλα σαν μ***κας.αλλα ευτηχως δεν επαθε τιποτα.αυτα....

πρέπει να κανεις ολα τα βηματα ακριβως οπως ειναι γραμμένα.πρέπει να εχεις την sim μέσα στο τηλ κανονικα σε πλήρη λειτουργία ετοιμο να δεχτεί τηλεφωνο.επισης οταν βαζεις το κινητο και περιμένεις να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδηγησεις.πρέπει να περιμένεις πολυυυυυυ ωρα καλο ειναι να ανοιξεις την διαχείριση συσκευών και να περιμένεις να τελεισουν ολα τα θαυμαστικα.και αν όλα πάνε καλα οταν αρχίσει το φλασάρισμα και σβήσει το κινητο δεν πρέπει να ανυσηχησεις πρέπει να περιμένεις οτι και να γινει.το λεω αυτο γιατι εγώ το έβγαλα σαν μ***κας.αλλα ευτηχως δεν επαθε τιποτα.αυτα....

Α, εγώ όταν του έκανα αναβάθμιση δεν είχα τίποτα μέσα. Του είχα βγάλει τη SIM και τη miniSD και απλά το είχα ανοίξει σε flight mode. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και μετά έμπαινε στο δίκτυο κανονικά. Κατά τ' άλλα, τα ίδια βήματα μ' εσένα είχα ακολουθήσει και πήγαν όλα μια χαρά. Από εδώ και πέρα μάλλον δεν θα ξαναχρειαστούμε Phoenix και σύνδεση με PC για τις αναβαθμίσεις, αφού η νέα έκδοση υποστηρίζει firmware upgrade over the air. :)

this signature is under heavy construction

όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το pc suite κάνει στα πάντα back up. Κάποιο πρόβλημα με το αρχείο σου. Πάντως να ξέρεις πως τις επαφές σου μπορείς να τις σώσεις και ως εξής. Πας στα ονόματα, επιλογή όλων, αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Κάνει ένα back up εκεί μόνο των επαφών. Μετά πας επαφές και επιλέγεις αντιγραφή από την κάρτα μνήμης, και στις ξαναγυρνάει. Επίσης μπορείς να κάνεις full back up στην κάρτα μνήμης μέσα από το μενού της, Επιλογές, Αντιγραφή μνήμης τηλεφώνου. και μετά επαναφορά. Στο λέω γιατί καμιά φορά είναι καλύτερα να κάνεις διπλό back up και στην κάρτα και στο pc suite για να είσαι σίγουρος.
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το pc suite κάνει στα πάντα back up. Κάποιο πρόβλημα με το αρχείο σου. Πάντως να ξέρεις πως τις επαφές σου μπορείς να τις σώσεις και ως εξής. Πας στα ονόματα, επιλογή όλων, αντιγραφή στην κάρτα μνήμης. Κάνει ένα back up εκεί μόνο των επαφών. Μετά πας επαφές και επιλέγεις αντιγραφή από την κάρτα μνήμης, και στις ξαναγυρνάει. Επίσης μπορείς να κάνεις full back up στην κάρτα μνήμης μέσα από το μενού της, Επιλογές, Αντιγραφή μνήμης τηλεφώνου. και μετά επαναφορά. Στο λέω γιατί καμιά φορά είναι καλύτερα να κάνεις διπλό back up και στην κάρτα και στο pc suite για να είσαι σίγουρος.

ok thanks......twra thn pathsa omws:(

Υπομονή, ξαναπροσπάθησέ το μετά από επανεκίνηση στο pc και στο τηλέφωνο. Εκτός αν το έκανες ήδη.
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Παιδιά χθες σκέφτηκα κατι κ πέτυχε! δεν ξερώ βέβαια αν το έχει αναφέρει κάποιος άλλος φίλος .λοιπόν, εφόσον ο άλλος έχει συσκευή που υποστηρίζει την περιήγηση σε άλλη συσκευή μέσω Bluetooth τότε μπορεί να σου πάρει αρχεία που δεν μπορείς να στείλεις, όπως παιχνίδια κ.τ.λ:up:
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την υποστηριξη του Ν80:

η Nokia δηλωσε οτι παρατησε την "ανορθοδοξη" αναλυση του Ν80/Ν91 κλπ.

Αυτο σημαινει οτι δεν θα βγουν πολλες εφαρμογες και θα υπαρχει μικρη υποστηριξη ?

Τι συμβαινει με το Ν80 ?

Τι συμβουλευτετε τον υποψηφιο αγοραστη που ζητα πληθωρα μελλοντικων εφαρμογων?

Να παρει Ν80 ή κατι αλλο πιο σιγουρο ? (Ν73 και Ν93 με QVGA αναλυση την οποια θα καθιερωσει η ΝΟΚΙΑ)

Ειναι μια απο τις επιλογες μου για αγορα.(μαζι με τα Ν73 ή Ν93)

Παρακαλω διαφωτιστε σ'αυτο το θεμα

To PC Suite δεν κάνει backup τις επαφές, ούτε τις ρυθμίσεις της συσκευής, παρα μόνο τα αρχεία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το.

To PC Suite δεν κάνει backup τις επαφές, ούτε τις ρυθμίσεις της συσκευής, παρα μόνο τα αρχεία του τηλεφώνου. Δοκίμασέ το.

Τα κάνει όλα backup αρκει να μην εχεις κωδικό ασφαλείας. Ουτε καν το 12345.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

sumfwnw mazi sou to eida kai thn pathsa kai egw

Εμένα κολλάει το backup ακριβώς στο 20% όσες φορές κι αν δοκίμασα...

Καμιά ιδέα;

Tech Ministry -> http://techministry.gr

TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace

Εμένα κολλάει το backup ακριβώς στο 20% όσες φορές κι αν δοκίμασα...

Καμιά ιδέα;

kai mena etsi ekane.thn prwth fora ola ok.meta pou to ksanaekana h stamatouse h mou pernouse tis mises epafes,ekana meta ena format to kinhto kai ola ok.poio pc suite exeis?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολους.:)

Σημερα παρηγγειλα το Ν80 σε μαυρο (αφου διαβαζα επι 4 ημερες το φορουμ πριν το αποφασισω) και καλως εχοντων των πραγματων μεχρι τελους της εβδομαδας θα πρεπει να το εχω στα χερια μου.

Σε καθε περιπτωση μην γνωριζοντας την firmware που θα " φοραει" κατεβασα το αρχειο που διαθετει ο Ferryman.

Θα χρειαστει αραγε και το BB5 Reaper 2006 ;

Γιωργος

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Τα κάνει όλα backup αρκει να μην εχεις κωδικό ασφαλείας. Ουτε καν το 12345.

Πως γινετε αυτο???:confused: :worry:

Αφου δεν εχει πουθενα επιλογη για απενεργοποιηση του κωδικου ασφαλειας!!:wacko:

Μηπως βαζουμε 5 μηδενικα???

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Καλημερα σε ολους.:)

Σημερα παρηγγειλα το Ν80 σε μαυρο (αφου διαβαζα επι 4 ημερες το φορουμ πριν το αποφασισω) και καλως εχοντων των πραγματων μεχρι τελους της εβδομαδας θα πρεπει να το εχω στα χερια μου.

Σε καθε περιπτωση μην γνωριζοντας την firmware που θα " φοραει" κατεβασα το αρχειο που διαθετει ο Ferryman.

Θα χρειαστει αραγε και το BB5 Reaper 2006 ;

Γιωργος

Ναι :)

Ασημί αναγκαστηκά...! Δεν έχω βάλλει τη Nokia μπαταρία ;)

Ο μηχανισμός slide είναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Ότι καλύτερο έχω πιάσει από slide!

Με αγχόνεις.... Είναι πάρα πολύ καλό!! Αλλά δεν μπορώ να το παρομιάσω... Ο μηχανισμός δεν είναι σαν το dummy! Με τίποτα... Βολέυει πολύ με το ένα χέρι να το κρατάς και να το ανοίγεις....

Firmware δεν μπορώ να πω ακόμα... Το πήρα 625 euro από το Nokia Shop Ελληνικού! Πολύ καλό κατάστημα... Δέχτηκαν να μου το κρατήσουν χωρίς προπαραγγελία :)

Η πρώτη photo ό,τι βρήκα μπροστά μου έβγαλα: http://www.exchangingcenter.com/n80/17042006.jpg

Άλλη μία φότο... Περισσότερα μετά το φροντιστήριο!

http://www.exchangingcenter.com/n80/17042006001.jpg

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ NOKIA SHOP ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ IS THE BEST

VANGOS:!:

Αυτο σημαινει οτι δεν θα βγουν πολλες εφαρμογες και θα υπαρχει μικρη υποστηριξη ?

Τι συμβαινει με το Ν80 ?

Να παρει Ν80 ή κατι αλλο πιο σιγουρο ? (Ν73 και Ν93 με QVGA αναλυση την οποια θα καθιερωσει η ΝΟΚΙΑ)

Μπορει καποιος να απαντησει σε αυτα τα ερωτηματα ?

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ NOKIA SHOP ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ IS THE BEST

VANGOS:!:

paidia kalimera sas molis gyrisa apo folegandro kai skeftomai na kano monos tin anabathma.... fobamai ligo alla eidomen.... to nokia shop tis boulas nomiza oti den theoreitai kalo...xerei kaneis an exoun tin anabatma??? episis paizei media player stin nea ekdosi? tha mporo na blepo wmv arxeia? telos kai gia na mi sas prizo.... me antigrafoa sfaleia, sou epanaferei ta panta opos itan? apps epafes mynimata ktl ktl? thanks

Τι συμβαινει με το Ν80 ?

Αυτο εχει να κανει με τις εφαρμογες και σε τι αναλυσεις το εχει ρυθμισει ο προγραμματιστης να τρεχει. Και στις 240χ320 οθονες πιθανον να εχεις προβλημα.

Πως γινετε αυτο???:confused: :worry:

Αφου δεν εχει πουθενα επιλογη για απενεργοποιηση του κωδικου ασφαλειας!!:wacko:

Μηπως βαζουμε 5 μηδενικα???

Δεν ρυθμισζεις τον κωδικο απο το pcsiute αν εννοεις αυτο. Απλα το αναφερω επειδη μερικοι το ξεχνανε. Αν οντως εχεις προβλημα απεγκατεστησε τα ολα, pc suite, cable drivers και ξαναβαλτα.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Τι συμβαινει με το Ν80 ?

Αν θέλεις Wi-Fi, καλή ανάλυση οθόνης (άρα περισσότερα pixels αρα καλύτερη απεικόνιση) παίρνεις το Ν80.Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά πάρε το Ν73.

Γιώργος

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Οσο αφορα το θεμα με μελλοντικες εφαρμογες για αυτο το κινητο τι γινεται ?

Θα υπαρχει υποστηριξη απο εταιριες/developers αναπτυξης εφαρμογων symbian ?

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Οσο αφορα το θεμα με μελλοντικες εφαρμογες για αυτο το κινητο τι γινεται ?

Θα υπαρχει υποστηριξη απο εταιριες/developers αναπτυξης εφαρμογων symbian ?

:what:

Άγνωστο

Γιώργος