lepes Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Συνεχιζω να το λιωνω το ν80 και να ανακαλυπτω τις ομορφιες του.Κατεβασα demo το mini opera και νομιζω οτι ο δικος τους εχπλορερ (Ν80) ειναι καλυτερος μονο που δεν μπορω να βρω την επιλογη να μη κατεβαζει εικονες!! Οσο για κινητο και πλοηγηση μαζι οπως ειπα ειχα το Qtek 9000 που κανει παπαδες και ειναι μακραν η καλυτερη συσκευη που ειχα στα χερια μου(εδω και 6 μηνες δεν εχω δει κατι καλυτερο-αποψη μου-) αλλα αλλο τηλ με πολλες δυνατοτηες και αλλο ΟΛΑ σε 1!κατανταει κουραστικο να κουβαλας μια μεγαλη συσκευη που τα κανει ολα οταν μπορεις να εχεις στο αμαξι ή στη μηχανη ή στο σκαφος(σε λίγες μερες-βδομαδες μια εταιρια 8α φερει χαρτες με ολη τη μεσογειο που θα μπαινουν και σε μιο) ενα απλο-φτηνο mio και για τηλεφωνο μια συσκευη που μπορεις να κρατας στο χερι σου ανετα.Φιλικα παντα ;);) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Δυστυχώς εμένα μου έπεσε και γέμισε πολλές γρατζουνιές η πρόσοψη...:( Πήρα ένα φίλο μου τεχνικό που δουλεύει σε Nokia Shop και θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα για αλλαγή πρόσοψης και sliding μηχανισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Δυστυχώς εμένα μου έπεσε και γέμισε πολλές γρατζουνιές η πρόσοψη...:( Πήρα ένα φίλο μου τεχνικό που δουλεύει σε Nokia Shop και θα πάω την ερχόμενη εβδομάδα για αλλαγή πρόσοψης και sliding μηχανισμού. Φίλε μου ενδιαφέρομαι κι εγώ (όπως και άλλοι νομίζω) για αλλαγή πρόσοψης και μηχανισμού. Όταν μάθεις την τιμή πες μας κι εμάς :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Υπαρχει τροπος να δεις τα αρχεια του κινητου μεσω wifi αν ναι ποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benjami-n Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Λοιπον με την εφαρμογη PC SUITE την καινουργια, με το που παω να δω τις επαφες μου ολες φενονται με αλαμπουρνεζικους χαραχτηρες! κανω συγχρονισμό με outlook και το αντιστροφο και τιποτα υπαρχη καπιος που μπορει να βοηθηση η εστω να προτεινη κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Φίλε μου ενδιαφέρομαι κι εγώ (όπως και άλλοι νομίζω) για αλλαγή πρόσοψης και μηχανισμού. Όταν μάθεις την τιμή πες μας κι εμάς :) εγω που στο δικο μου ειχα αλλαξει το καπακι νομιζω οτι ειχα δωσει καπου στα 25-30 ευρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Επιτέλους έχω στα χέρια μου το πανέμορφο :lol: nokia n80. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Θα μπορούσα να πώ οτι η ποιότητα αναπαραγωγής MP3 είναι κορυφαία και το γεγονός οτι μπορείς να surfareis sto web μεσω wireless δικτύου ειναι εντυπωσιακό, έχω σηκώσει και τον apache στο pc και μεταφέρω αρχεία χωρις καλωδια κτλπ κτλπ..πολύ βολικό. Η ποιότητα στις φωτογραφίες είναι ικανοποιητική μεν αλλα πιστεύω οτι 8α μπορούσε να είναι καλύτερη :cry: , ίσως να υπάρξει στο μέλλον κάποιο πρόγραμμα που να σώσει λίγο την κατάσταση όπως το photo acute h to flexicam στην προηγούμενη έκδοση symbian. Επίσης περιμένω με ανυπομονισία το skype για αυτό το κινητό. Για bugs και άλλα προβλήματα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. :X αυτά απο εμένα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/shadowman__/18914/411915/0/Signature2%28myphone%29.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Χρήσιμη σελίδα για το πως να κάνετε το Ν80 ,"βίδες" :lol: , για αλλαγή πρόσοψης κλπ http://img116.imageshack.us/img116/7419/dscf1277sg8.th.jpg http://web.mac.com/the_reamer/iWeb/freestyle/N80%20Strip%20P.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Καλησπερα,μια ερωτηση.Γνωριζει κανεις πως μπορει να εμφανιστει στον player η εικονα του mp3 οταν αυτο εχει?Λχ στο Ν70 εμφανιζονται εικονες οταν υπαρχουν σε καποιο mp3,thanks:) Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Χρήσιμη σελίδα για το πως να κάνετε το Ν80 ,"βίδες" :lol: , για αλλαγή πρόσοψης κλπ http://img116.imageshack.us/img116/7419/dscf1277sg8.th.jpg http://web.mac.com/the_reamer/iWeb/freestyle/N80%20Strip%20P.html Στο προτελευταίο στάδιο ουσιαστικά σου λέει πως να "σφίξεις" στο sliding μηχανισμό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Πολύ καλό site φίλε αλλά θα το τολμήσει να το κάνει κανεις;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metaxash Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 gia se olous.. apoktisa to n80 prin mia evthomatha peripou... se genikes grammes mou fenetai poli kalo. parola auta mou fenetai to menu tou poli argo...merikes fores otan mpaino ston tilefoniko katalogo kanei anaktisi thethomenos gia na ton anoikoso...argei na mou emfanisei nea minimata...kai tetoia polla,,,uparxei periptosi na xreiazetai anavathmisi ...i etsi einai ..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Καλησπερα σε ολους. Απεκτησα κι εγω πριν 2 μερες το Ν80. Ευχαριστημενος μεν, αλλα οχι απολυτα. Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο τα τηλεφωνα που χρησιμοποιω. Το τελευταιο ηταν το 6680 και ημουν ικανοποιημενος απολυτα για τον ενα χρονο που το δουλεψα. Με το Ν80 ομως ειχα καποια "κολληματα" απο την αρχη. Κατ'αρχας δεν μπορω να πιστεψω οτι η μπαταρια κραταει με το ζορι μια μερα. Εχω το τηλεφωνο 2 ημερες και σημερα θα κανω την τριτη του φορτιση. Δεν μου μοιαζει λογικο. Το αλλο κολλημα που με χαλασε ιδιαιτερως ειναι το slider. Ειναι απιστευτο το ποσο ευκολα ανοιγει το τηλεφωνο, σε σημειο να μην μπορεις να κανεις καποια δουλεια και να ειναι κλειστο. Μετακινειται μονο που το ακουμπας. Υπαρχει καποιος τροπος να σφιξει ετσι ωστε να μην ανοιγει τοσο ευκολα? Για την μπαταρια υπαρχει καποια λυση? Και τελος, γιατι μαλλον σας επρηξα, γνωριζει κανεις πως μπορω να μεταφορα ολα τα μυνηματα απο το παλιο τηλεφωνο στο καινουριο? Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Και τελος, γιατι μαλλον σας επρηξα, γνωριζει κανεις πως μπορω να μεταφορα ολα τα μυνηματα απο το παλιο τηλεφωνο στο καινουριο? Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. Με έναν Card Reader βρίσκεις τον φάκελο «Mail» στην κάρτα μνήμης.Εκεί αποθηκεύονται όλα τα γραπτά μηνύματα,εφόσον έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Απλά κάνε τα copy-paste στον υπολογιστή και ύστερα στην άλλη κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Με έναν Card Reader βρίσκεις τον φάκελο «Mail» στην κάρτα μνήμης.Εκεί αποθηκεύονται όλα τα γραπτά μηνύματα,εφόσον έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Απλά κάνε τα copy-paste στον υπολογιστή και ύστερα στην άλλη κάρτα μνήμης. χμμ, δεν παιζει αυτο φιλε DENIOR γιατι οι φακελοι πλεον εχουν αλλαξει, αμφιβαλλω αν υπαρχει φακελος mail. παντως system δεν υπαρχει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Πολύ καλό site φίλε αλλά θα το τολμήσει να το κάνει κανεις;:worry: καλο αλλα προσωπικα εγω δεν το κανω:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jax7480 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Με έναν Card Reader βρίσκεις τον φάκελο «Mail» στην κάρτα μνήμης.Εκεί αποθηκεύονται όλα τα γραπτά μηνύματα,εφόσον έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Απλά κάνε τα copy-paste στον υπολογιστή και ύστερα στην άλλη κάρτα μνήμης. Καλημερα και παλι. Δυστυχως στην παλια καρτα μνημης δεν υπαρχει τετοιος φακελος. Υπαρχει ομως στο c:\ drive του τηλεφωνου(6680). Μεσα στο system/mail λογικα ειναι ολα τα SMS μου. Αλλα οσο κι αν προσπαθησα δεν μπορεσα να τα κανω PASTE στο νεο τηλεφωνο. Ενω τα κανει κανονικα copy απο το παλιο(6680) σε εναν φακελο μεσα στα windows, στο Ν80 δεν επιτρεπεται να κανεις PASTE στον φακελο inbox του τηλεφωνου οτιδηποτε.Προσπαθησα να τα στειλω και με τον FE Explorer μεσα bluetooth αλλα το N80 λεει οτι το αρχειο που παραλαμβανει ειναι αγνωστο για αναγνωση. Καποιος αλλος καμια ιδεα? Ευχαριστω παντως Denior για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Χρήσιμη σελίδα για το πως να κάνετε το Ν80 ,"βίδες" :lol: , για αλλαγή πρόσοψης κλπ http://img116.imageshack.us/img116/7419/dscf1277sg8.th.jpg http://web.mac.com/the_reamer/iWeb/freestyle/N80%20Strip%20P.html Ενδιαφέρον Mike. :up: Τώρα μένει να βρω κάποιον να μου δώσει το N80 του, για να το δοκιμάσω. :D Το δικό μου δεν το έχω ανοίξει ακόμη. Συνήθως περνάει κάποιο διάστημα ασφαλείας από όταν αποκτήσω ένα κινητό, μέχρι να το ανοίξω για να γνωρίσω και τον "εσωτερικό" του κόσμο. :whistle: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferbi13 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Επιτέλους έχω στα χέρια μου το πανέμορφο :lol: nokia n80. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Θα μπορούσα να πώ οτι η ποιότητα αναπαραγωγής MP3 είναι κορυφαία και το γεγονός οτι μπορείς να surfareis sto web μεσω wireless δικτύου ειναι εντυπωσιακό, έχω σηκώσει και τον apache στο pc και μεταφέρω αρχεία χωρις καλωδια κτλπ κτλπ..πολύ βολικό. Η ποιότητα στις φωτογραφίες είναι ικανοποιητική μεν αλλα πιστεύω οτι 8α μπορούσε να είναι καλύτερη :cry: , ίσως να υπάρξει στο μέλλον κάποιο πρόγραμμα που να σώσει λίγο την κατάσταση όπως το photo acute h to flexicam στην προηγούμενη έκδοση symbian. Επίσης περιμένω με ανυπομονισία το skype για αυτό το κινητό. Για bugs και άλλα προβλήματα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη επειδή δεν το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ. :X αυτά απο εμένα Φιλε αυτο με το apache που λεσ οτι εχεισ σηκωσει στον υπολογιστη τι ακριβως ειναι,μπορεις και μεταφερεις αρχεια μεσω wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Benjami-n Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 re paidia voithiste ligo me to pcsuite den fenontai oi epafes me ellinikous xaraxtires ti prepei na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natiti Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 re paidia voithiste ligo me to pcsuite den fenontai oi epafes me ellinikous xaraxtires ti prepei na kanw? Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες στο PC Suite 6.8 (22). Σε μένα φαίνονται κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 re paidia voithiste ligo me to pcsuite den fenontai oi epafes me ellinikous xaraxtires ti prepei na kanw? egw ta exw agglika kai fainontai agglika alla pou exw ellhnika fainontai ellhnika.esena poio akribws einai to problhma sou??:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 re paidia voithiste ligo me to pcsuite den fenontai oi epafes me ellinikous xaraxtires ti prepei na kanw? εννοεις δειχνει αλαμπουρνεζικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλημερα και παλι. Δυστυχως στην παλια καρτα μνημης δεν υπαρχει τετοιος φακελος. Υπαρχει ομως στο c:\ drive του τηλεφωνου(6680). Μεσα στο system/mail λογικα ειναι ολα τα SMS μου. Αλλα οσο κι αν προσπαθησα δεν μπορεσα να τα κανω PASTE στο νεο τηλεφωνο. Ενω τα κανει κανονικα copy απο το παλιο(6680) σε εναν φακελο μεσα στα windows, στο Ν80 δεν επιτρεπεται να κανεις PASTE στον φακελο inbox του τηλεφωνου οτιδηποτε.Προσπαθησα να τα στειλω και με τον FE Explorer μεσα bluetooth αλλα το N80 λεει οτι το αρχειο που παραλαμβανει ειναι αγνωστο για αναγνωση. Καποιος αλλος καμια ιδεα? Ευχαριστω παντως Denior για το ενδιαφερον. Ναι,χρησιμοποιησε το pc suite στο 6680 κ σωσε τα μηνυματα στον υπολογιστη.Κατοπιν συνδεσε το ν80 κ μετεφερε τα σε αυτο παλι μεσω του pc suite....:) Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts