Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sto plaisio exoune 2gb mini sd sta 99 euro nomizo,skeftome na tin xtipiso se merikes meres :)

Δεν είναι διαθέσιμη στο Πλαίσιο η miniSD 2GB!

Yπάρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, διαθέσιμη η miniSD 2GB και πόσο;

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...

Τωρα γι΄αυτο ρωτησα μηπως καποιος εχει καποιο νεο... εεεε??? κανεις????

Ναι. Δοκίμασα εγώ μία 1700mAh, αλλα ούτε 600 δεν ήταν στην πραγματικότητα...:(

Molis evala tin V.3.0614.0.3

11-04-2006

RM-32

Nokia N80 (07)

Kamia sovari allagi...

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.

έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,

ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

http://www.eclipse.co.uk/mbs/Diver_logo-web_page_GIF_1a.gif

τωρα τελευταια παρατηρησα οτι τα μηνυματα αργει να τα στειλει....απο την συσκευη ειναι?

και το αλλο που μου κανει ειναι οταν παω να ανοιξω ενα βιντεο μου βγαζει ενα σφαλμα "μνημη πληρης κλειστε εφαρμογες"

το ξανανοιγω και παιζει κανονικα.

Never Give Up:!:

Join friend!

Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε για μια original πρώταση της Nokia γιατι απο τριτο κατασκευαστη το μονο περισοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι καμια ζιμια στο κινητο!!!!!! ;) ;) ;)

Φιλικά.

Μια αλλη σημαντική ερώτηση. Επειδή θα το πάρω το κηνιτάκι. Σε τι χρώμα βρε παιδιά δεν μπορώ να αποφασίσω με τιποτα. Τα μεταλικά μερι μενουν τα ιδια στο μαύρο χρώμα ή αντικαθηστούνται με πλαστικά?? Απο αντωχή μήπως στο το μαυρο ξεθοριάζει πιο ευκολα το χρόμα???:worry: :worry: :worry: :worry:

Μια αλλη σημαντική ερώτηση. Επειδή θα το πάρω το κηνιτάκι. Σε τι χρώμα βρε παιδιά δεν μπορώ να αποφασίσω με τιποτα. Τα μεταλικά μερι μενουν τα ιδια στο μαύρο χρώμα ή αντικαθηστούνται με πλαστικά?? Απο αντωχή μήπως στο το μαυρο ξεθοριάζει πιο ευκολα το χρόμα???:worry: :worry: :worry: :worry:

Οι προσόψεις δεν αλλάζουν. Για την αντοχή των διαφορετικών τύπων του κινητού υπάρχει ανάλυση στο review του κινητού που μπορείς να βρεις στην αρχική σελίδα του site.

Παρεμπιπτόντως αναμένω ακόμη απάντηση για το θέμα της μεταφοράς των μηνυμάτων στο Ν80 από 6600. Όποιος το έχει λύσει ας γράψει τον τρόπο.

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

παρατήρησα ότι όλοι λέτε για μπαταρία από τρίτο κατασκευαστή... ο δεύτερος ποιός είναι????

Υποτίθεται ότι υπάρχουν δύο εταιρίες (στην ουσία μόνο στη σκέψη) που η μία παράγη τη συσκευή και η άλλη τη μπαταρία... Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι η Nokia.

Εκτός από τα παραπάνω έχει επικρατήσει και από αλλού...

Sandisk 2 GB: 84 ευρώ

Sandisk 2 GB Ultra II : 100 ευρώ

http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=9

Έχει βάλει κανείς κάρτα 2GB στο Ν80; Την διαβάζει κανονικά;

πατας εκει που λεει free κατω δεξια, μετα θα περιμενεις 18 δευτερολεπτα, και στο κενο που θα σου βγαλει στην καινουρια σελιδα πληκτρολογεις τον κωδικο που σου δινει κ μετα download

thanks kolabrou katebhke alla den thn anoigei einai se rar.:confused:

ok thn anoiksa telikws.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει βάλει κανείς κάρτα 2GB στο Ν80; Την διαβάζει κανονικά;

πριν 2 μερες μου ηρθε sandisk 2gb απο ebay 75 ευρω,και δουλευει αψογα. χωρητικοτητα διαθεσιμη 1937mb.κραταει και ενα block με τη μορφοποιηση 800kb.τελεια αγορα.:)

Ν80power

μεταλλικα μερη?:lol: που βρισκονται αυτα?αν προσεξεις τα υλικα ειναι ιδια με το n70 πλαστικα ,το alouminio look προσοψη ειναι βαμενο πλαστικο.εχω δει ξεφλουδισμενο ασημι:) .

Ν80power

πριν 2 μερες μου ηρθε sandisk 2gb απο 75 ευρω,και δουλευει αψογα. χωρητικοτητα διαθεσιμη 1937mb.κραταει και ενα block με τη μορφοποιηση 800kb.τελεια αγορα.:)

Και εμενα ηρθε απο ebay με 59 ευρω. Αυτο που δεν λεει να ερθει ειναι το κινητο στην Κοσμοτε. Ωραια η καρτα αλλα που να την βαλω αφου δεν εχω κινητο? Καλυτερα μην απαντησετε

πριν 2 μερες μου ηρθε sandisk 2gb απο ebay 75 ευρω,και δουλευει αψογα. χωρητικοτητα διαθεσιμη 1937mb.κραταει και ενα block με τη μορφοποιηση 800kb.τελεια αγορα.:)

Λίγα γλύτωσες , θα μπορούσες να την πάρεις από κατάστημα στην Ελλάδα με 84 ε (http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=9) και να μπορείς να έχεις και άμεση αλλαγή σε περίπτωση προβλήματος.

Thanx! Θα την παραγγείλω κι εγώ από photoagora αφού δουλεύει.

Λίγα γλύτωσες , θα μπορούσες να την πάρεις από κατάστημα στην Ελλάδα με 84 ε (http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=9) και να μπορείς να έχεις και άμεση αλλαγή σε περίπτωση προβλήματος.

Καλά έπαθα πλάκα το μαγαζί PhotoAgora έχει απίθανες τιμές :eek: .

Δεν είναι διαθέσιμη στο Πλαίσιο η miniSD 2GB!

Yπάρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, διαθέσιμη η miniSD 2GB και πόσο;

Ευχαριστώ.

Οχι.Δεν εχει πουθενα μεχρι σημερα 2GB.Μονο την 1GB θα βρεις...δυστυχως...:(

Sti selida tous iparxei bebea alla den exo paei akoma na paro opote den ksero an iparxei dia8esimi!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Εγώ φίλοι μου την πάτησα με την κάρτα. Παράγγειλα μια μνήμη της Sansung από ebay 2GB 150Χ (75 ευρώ). Το τηλέφωνο ναι μεν την αναγνώριζε κανονικά, αλλά κάποιες στιγμές έχανε όλα τα δεδομένα και έβγαζε μήνυμα για χαλασμένη βάση δεδομένων. Ούτε format δεν μπορούσα να κάνω. Τελικά την κράτησα για την ψηφιακή μηχανή και παράγγειλα μία Sandisk 2GB Ultra από Photoagora. Μέχρι στιγμής άψογη!

Οχι.Δεν εχει πουθενα μεχρι σημερα 2GB.Μονο την 1GB θα βρεις...δυστυχως...:(

Στο Πλαίσιο έχει διαθέσιμη τώρα την Transcend miniSD 2GB με 99.90€:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=56580348&Product_Id=325506

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. . . Υπάρχει κάποιος που να έκανε αλλαγή πρόσοψης? Δηλαδή από ασημί σε μαύρο η το αντίθετο? Αν ναι ας μας πει πόσο στοίχισε ;)