mastelos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 mastelos, από την ώρα που βάζουν κάμερα 3.2 mp και το προωθούν σαν imaging Κινητό περιμένουμε κάτι καλύτερο ;) ναι αλλα απο τη στιγμη που δινεις 600+ ευρω για κινητο που σημαινει οτι πληρωνεις τεχνολογια θα πρεπει να δωσεις αλλα 400+ για φωτογραφικη μηχανη για να εχεις και ποιοτητα ακομα πιστευω οτι για κινητο βγαζει καλες φωτο αλλα για φωτογραφικη μηχανη μετριες Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 OMG!!!!!!!!!!!!!!!! Στο Symbian OS 9.1, δηλαδή στα 3rd edition phones τα .sis αρχεία ΔΕΝ δημιουργούν .app και .aif αρχεία!!! ΜΟΝΟ .exe!!!!!!!!!!:X :ninja: :wacko: Μόλις έκανα έλεχγο μέσω USB στη κάρτα μνήμης....:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 OMG!!!!!!!!!!!!!!!! Στο Symbian OS 9.1, δηλαδή στα 3rd edition phones τα .sis αρχεία ΔΕΝ δημιουργούν .app και .aif αρχεία!!! ΜΟΝΟ .exe!!!!!!!!!!:X :ninja: :wacko: Μόλις έκανα έλεχγο μέσω USB στη κάρτα μνήμης....:dizzy: Ειδες το ειπα και πιο πανω! Αρα μπορει τωρα να ειναι πιο ευκολο να δηιουρησουν c.r.a.c.k.s !!! Επισης επειδη ειμαι ασχετος με το ασυρματο.Μπορει να μου καποιος πρακτικα πως ανοιγει και πως κλεινει; και πως μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι ανοιχτο ή κλειστο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Όσον αφορά την κάμερα δε λέω ότι πρέπει να περιμένουμε ποιότητα ψηφιακής μηχανής,αλλά με 50euro παραπάνω παίρνω μια ψηφιακή 5Mp και ένα N70 και κάνω τη δουλειά μου.Καταλαβαίνω την all in one λύση που πλασάρει η Nokia,αλλά φαίνεται κάπως αντι-εμπορικό στο ευρύ κοινό.Εγώ λέω αυτό που θα σκεφτεί ο απλός καταναλωτής.Δεν μπορεί να δίνει 650euro για κάτι μέτριο... Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Όσον αφορά την κάμερα δε λέω ότι πρέπει να περιμένουμε ποιότητα ψηφιακής μηχανής,αλλά με 50euro παραπάνω παίρνω μια ψηφιακή 5Mp και ένα N70 και κάνω τη δουλειά μου. Αν είναι να κουβαλάς την ψηφιακή μηχανή μαζί σου,τότε και με ένα κινητό των 100 ευρώ κάνεις την δουλειά σου.Εγώ όμως(και πολλοί άλλοι) που θέλουμε ένα όσο το δυνατόν μικρό κινητό symbian που να μας καλύπτει(WLAN κλπ) χωρίς να κουβαλάμε μαζί ψηφιακή κλπ,βρίσκουμε το Ν80 αρκετά βολική λύση προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Giati exw thn entupwsh oti h camera tou k-750 einai polu kaluterh? Mou fenontai tholes oi fotos pou parethesan ta paidia poio panw h kanw lathos? Den hrwneuomai alla tis briskw athlies!De mou aresan..... Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Giati exw thn entupwsh oti h camera tou k-750 einai polu kaluterh? Mou fenontai tholes oi fotos pou parethesan ta paidia poio panw h kanw lathos? Den hrwneuomai alla tis briskw athlies!De mou aresan..... Δεν είναι εντύπωσή σου.Είναι καλύτερες του 750 προς το παρόν.Περιμένουμε μήπως κάποια αναβάθμιση καλυτερέψει τις φωτο του Ν80.Βέβαια σε άλλους χρήστες απευθύνεται το 750 και σε άλλους το Ν80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Επισης να ρωτησω κατι αλλο. Οταν το συνδεεις σε USB φορτιζει ταυτοχρονα; Γιατι εχω και το Qtek S100 και αυτο φορτιζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Φίλε cicilianos συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως είπαν και κάποιοι άλλοι προηγουμένως είναι θέμα βολικότητας,τι βολέυει τον καθένα κτλ.Συμφωνώ,ότι μπορεί να βολεύει μερικούς.Και σαν κινητό το n80 είναι συμπαθητικό.Απλά σαν all-in-one λύση,πιστεύω πως είναι κάπως μέτριο.Δηλαδή,προσωπικά προτιμώ το στρατόπεδο των Windows,γιατί μου φέρνει πιο κοντά σε pc.Μου φαίνονται πιο ολοκληρωμένα,πως να το πω.Δεν ξέρω αν με καταλάβατε.Πάντως και το n80 μπορεί να καλύψει τους περισσότερους χρήστες τηλεφώνων άνετα.Απλά,ένα μεγάλο μέρος της τιμής (και της επιφάνειας) του n80 το καταλαμβάνει η "μεγάλη" κάμερα των 3mp για αυτό και επέμεινα εκεί..;) :) Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Επισης να ρωτησω κατι αλλο. Οταν το συνδεεις σε USB φορτιζει ταυτοχρονα; Γιατι εχω και το Qtek S100 και αυτο φορτιζει Οχι δεν φορτιζει. Ακομα ,το τηλεφωνο τιθεται εκτος λειτουργιας (flight mode) κατα την διαρκεια χρησης του ως storage device . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Nai nai sumfwnoi eimaste paidia den eimai toso afelhs na sugrinw to SE me th Bomba to N80.Einai 2 pragmata teleiws anomoia;) Apla perimena na dw kati toulaxiston kalo apo thn kamera tou,mias kai milame gia 3 mpxls:) To autofocus telika kanei th diafora mou fenetai!Bour gia to epomeno nokia an einai pou to enswmatwnei gia osous theloun N80 me tromerh fotografikh:) Upopsein eksefrasa kathara thn proswpikh mou apopsh kai basisthka stis fotos pou parethesan ta paideia poio panw. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madcorny Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Να μας πει κάποιος που το πήρε απο τους πρώτους τι firmware έχει και να μας πει και κάποιος που το πήρε τώρα πρόσφατα. Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η 3.0614.0.1, για RM92 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Να μας πει κάποιος που το πήρε απο τους πρώτους τι firmware έχει και να μας πει και κάποιος που το πήρε τώρα πρόσφατα. Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η 3.0614.0.1, για RM92 Το πηρα χτες και εχει το ιδιο.Θα αργησει λιγο το επομενο firmware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Φϊλε asavopoulos μπορείς να μου πείς τι παραπάνω ή λιγότερο έχει από το s100 που είχες.Αν θες στείλε μου Mail για να μη ξεφύγει το θέμα. Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Να μας πει κάποιος που το πήρε απο τους πρώτους τι firmware έχει και να μας πει και κάποιος που το πήρε τώρα πρόσφατα. Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η 3.0614.0.1, για RM92 Το πήρα την μέρα που κυκλοφόρησε και το firmware που έχω είναι το 3.0614.0.1 RM-92 31-03-2006 Οι φωτογραφίες του δεν συγκρίνονται με το N90 που είχα, αλλά εκείνο είχε φακούς Carl-zeiss Tessar. To νέο Ν73 έχει τους ίδιους φακούς ενώ το Ν93 έχει Carl-zeiss Vario-Tessar γιαυτό κάνει και οπτικό ζουμ. Το θέμα είναι ότι το Ν80 δεν είναι imaging κινητο όπως τα Ν90-Ν73-Ν93 ωστόσο οι φωτογραφίες του φαίνονται τέλεια στην οθόνη του. Ας μην τρελαινόμαστε λοιπόν. Άλλωστε πόσοι από μας εκτυπώνουν τις φωτογραφίες που τραβάνε ή μήπως είναι τόσο αθλιες που δεν βλέπονται. Εχω συγκρίνει τις φωτογραφίες του με άλλα κινητά αλλά η διαφορά φαίνεται μόνο αν τις περάσεις σε υπολογιστή γιατί η απεικόνηση που έχει το Ν80 στην οθόνη του είναι εκπληκτική χάρη στην υψηλή ανάλυση που έχει, και κατατροπόνει όλα τα κινητά. Ας περιμένουμε την πρώτη αναβάθμιση και μετά θα κάνουμε τις συγκρίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Πριν κυκλοφορίσει επίσημα είχε την V.3.0611.0.10.Δεν ξέρω σε τι καλυτέρεψε με την 3.0614.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asavvopoulos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Φϊλε asavopoulos μπορείς να μου πείς τι παραπάνω ή λιγότερο έχει από το s100 που είχες.Αν θες στείλε μου Mail για να μη ξεφύγει το θέμα. Εχω ηδη δημιουργησει παλιοτερα στο forum διαξιφισμοι ενα topic Qtek s100 vs Nokia N80. Επισης συντομως καλυτερη καμερα, wifi ενσωματομενο, πιο καινουργιο λειτουργικο και μπορω να γραφω πολυ πιο ευκολα μηνυματα. edit: και πολυ! καλυτερη οθονη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] N e m e s o k l a s ! ! ! Mobile History: Sony Erricson T630, Siemens S65, Qtek S100, Nokia N80 ... and finally N95! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Αν προτιμήσω μια miniSD 1GB από μια με 0,5GB παίζει κάποιο ρόλο στην αυτονομία του Ν80?Καταναλώνει δηλ.περισσότερη ενέργεια? Aύριο έρχεται και το Ν80 που είχα παραγγείλει.Χρώμα άγνωστο προς το παρόν.Οτι έρθει δεκτό διότι βαρέθηκα να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Mou fenontai tholes oi fotos pou parethesan ta paidia poio panw h kanw lathos? Den hrwneuomai alla tis briskw athlies!De mou aresan..... Δηλαδη τι δε σου αρεσε σ'αυτην εδω τη φωτο? edit:Κανε και μεγενθυση αν θελεις για να μου πεις που εντοπιζεις τη "θολουρα" οπως λες.. Παρακαλω πολυ, οποιος θελει ας κανει κλικ να μου πει αν βλεπει θολουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Δηλαδη τι δε σου αρεσε σ'αυτην εδω τη φωτο? Η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη!!οι φωτο που ανεβασε ενας αλλος φιλος επειδη φωτογραφιζαν ενα πιο μεγαλο θεμα μαλλον ειχαν διαφορες θολουρες.Αυτο οφειλεται καθαρα στην ελλειψη autofocus και πουθενα αλλου.Εχε παντως υπ'οψην οτι τοσο η δικια σου οσο και οι αλλεσ πεντε τραβηχτηκαν σε πολυ καλεσ συνθηκεσ φωτισμου.Για βαλτε και καμια νυχτερινη η εστω με χαμηλο φωτισμο να δουμε τι παιζει. Γενικα παντως φανηκε και απο την ανακοινωση των Ν73 και Ν93 οτι το Ν80 δεν προοριζεται για φωτογραφικο κινητο απο την ΝΟΚΙΑ οποτε η καμερα του μπορει να χαρακτηριστει ικανοποιητικη (αλλα τιποτα παραπανω, ουτε καν καλη). Παράθεση http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη!!οι φωτο που ανεβασε ενας αλλος φιλος επειδη φωτογραφιζαν ενα πιο μεγαλο θεμα μαλλον ειχαν διαφορες θολουρες.Αυτο οφειλεται καθαρα στην ελλειψη autofocus και πουθενα αλλου.Εχε παντως υπ'οψην οτι τοσο η δικια σου οσο και οι αλλεσ πεντε τραβηχτηκαν σε πολυ καλεσ συνθηκεσ φωτισμου.Για βαλτε και καμια νυχτερινη η εστω με χαμηλο φωτισμο να δουμε τι παιζει. Γενικα παντως φανηκε και απο την ανακοινωση των Ν73 και Ν93 οτι το Ν80 δεν προοριζεται για φωτογραφικο κινητο απο την ΝΟΚΙΑ οποτε η καμερα του μπορει να χαρακτηριστει ικανοποιητικη (αλλα τιποτα παραπανω, ουτε καν καλη).Οπως ειχα πει και στην προηγουμενη σελιδα,οταν ειχα "ανεβασει" τη συγκεκριμενη φωτο,ειπα λοιπον οτι ειναι τραβηγμενη με φως ημερας αλλα υπο σκιαν...δηλαδη σε αυλη,κατω απο υποστεγο... Παρεθεσε σε παρακαλω ενα λινκ που να λεει γι αυτην την ανακοινωση που αναφερεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 μια ερωτηση παιδια, το wifi εχει καλη εμβελεια; πιανει σε ικανοποιητικη αποσταση; για ποσο μιλαμε δηλαδη; ειδα σημερα και τα δυο χρωματα κι ενω στις φωτο το ασημι φαινεται χειροτερο, απο κοντα μου αρεσε πιο πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 H miniSD 128MB που έχει μέσα το πακέτο συσκευασίας του Ν80, τι έχει μέσα; Μέσα στο μενού στις Εικόνες/βίντεο, Κομμάτια, Κλιπ ήχου, μόνο λήψεις έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 ρε παιδες παω να εγκαταστησω την Εφαρμογη Eortologio_3.1 και μου βγαζει το εξης μηνυμα(βλεπε συννημενη εικονα) Αν το εχει εγκαταστησει κανεις ας μου πει τι προβλημα υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Εχω ήδη απογοητευθεί με την αγορά του Ν80. Τα προβλήματα απο ότι βλέπω μέρα με τη μέρα αυξάνονται. 1)Όταν με καλούν πολλές φορές η οθόνη παραμορφώνεται και χάνει την εικόνα της. 2)Η μπαταρία διαρκεί με το ζόρι 2 μέρες χωρίς bluetooth και χωρίς 3g. 3)Το slide αρχίζει και χαλαρώνει και ανοίγει πολύ ευκολα. 4)Τα κουμπιά του πληκτρολογίου κάνουν ένα κριτς κριτς. 5)Οι φωτογραφίες είναι χάλια. 6)Το σήμα δεν είναι δυνατό με αποτέλεσμα όταν μιλάω εν κινήσει να μου βγάζει <σφάλμα σύνδεσης>. Εδωσα 630 ευρώ και είναι η πρώτη φορά που το μετάνιωσα. Υπόψιν οτι είμαι φανατικός Nοκιάκιας μιας και έχουν περάσει απο τα χέρια μου σε διάστημα 1 χρόνου τα: 6630, 6680, n70, 6270. Αυτο που μου άρεσε και με ικανοποίησε περισσότερο ήταν το 6680 ασυζητητη. Θα κάνω λίγη υπομονή μήπως με κανένα firmware διορθωθούν τα προβλήματα αλλα δεν νομίζω. Τα σχόλιά σας για να με παρηγορήσετε είναι δεκτά.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts