JPRODROMOU Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους!!!πεμπτη απογευμα το πηγα παρασκευη απογευμα το πηρα!!!απιστευτη εξυπηρετηση στο καταστημα της ακαδημιας!!!ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis187 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 παιδια καλησπερα... θελω την βοηθεια σας (ξανα!!!!)... βρηκα αυτα τα 2 gps (Navman B10 Bluetooth GPS Receiver και Socket Bluetooth GPS Nav Kit) τα οποια εναι σουπερ φτηνα αλλα δεν μπορω να καταλαβω εαν ειναι συμβατα με το ν80 μου, και στην τελικη εαν αξιζουν τα λεφτα τους, που ειναι λιγα εδω που τα λεμε, αλλα μην το παρω και τσαμπα.... ποια η γνωμη σας???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Παιδία καλή σας μέρα.Έχω πρόβλημα με την μπαταρία του Ν80 μου.Συνολικά η μπαταρία το πολύ 1 ημέρα μου διαρκεί σε σχέση με πρίν λίγο καιρό που διαρκούσε 2,5 μέρες περίπου.Το ερώτημα είναι:έχει πρόβλημα η μπαταρία ή φταίει κάτι άλλο?θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Μηπως τελευταια εχει βαλει κανενα αλλο θεμα απο οτι ειχες συνηθως? Γιατι το ειχα παρατηρησει στο 80αρακι οτι καποια θεματα την ρουφανε την μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Όχι όχι, το ίδιο θέμα έχω απο τότε που αγόρασα το n80. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Παιδία καλή σας μέρα.Έχω πρόβλημα με την μπαταρία του Ν80 μου.Συνολικά η μπαταρία το πολύ 1 ημέρα μου διαρκεί σε σχέση με πρίν λίγο καιρό που διαρκούσε 2,5 μέρες περίπου.Το ερώτημα είναι:έχει πρόβλημα η μπαταρία ή φταίει κάτι άλλο?θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση της μπαταρίας? Καλημέρα! Μήπως πέρασες κάποια εφαρμογή τωρα τελευταία, η οποία τρέχει και σου τελειώνει την μπαταρία τόσο γρήγορα? Αν δεν έχεις περάσει κάποια εφαρμογή τότε μάλλον θα φταίει η μπαταρία. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλημέρα! Μήπως πέρασες κάποια εφαρμογή τωρα τελευταία, η οποία τρέχει και σου τελειώνει την μπαταρία τόσο γρήγορα? Αν δεν έχεις περάσει κάποια εφαρμογή τότε μάλλον θα φταίει η μπαταρία. Stendor,όχι ούτε εφαρμογες έχω περάσει, ούτε θέματα έχω αλλάξει κ η χρήση που του κάνω είναι σε κανονικά πλαίσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Stendor,όχι ούτε εφαρμογες έχω περάσει, ούτε θέματα έχω αλλάξει κ η χρήση που του κάνω είναι σε κανονικά πλαίσια. Αφού δεν άλλαξες κάτι στο τηλέφωνο, ούτε είχες αφήσει κάποια εφαρμογή να τρέχει τότε πολύ πιθανό είναι να έχει κάποιο πρόβλημα η μπαταρία. Πήγαινε σ' ένα nokia shop να την τσεκάρουν και να σου πουν αν όντως υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Έφτιαξα ενα θέμα στο ownskin αλλα οταν πας να γραψω μήνυμα δεν βλέπω τιποτα γιατι είναι σκοτεινο το φόντο και μαύρα τα γράματα, επειδή μου αρέσει πολυ γίνετε να μπορέσω να αλλάξω το χρώμα των γραμμάτων? και ναι πώς??? Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounoupi Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Δες αν η μπαταρία εχει "φουσκώσει" στη μέση. Αν ναι τοτε πας για αλλαγη, 30-35 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Όχι δεν έχει φουσκώσει καθόλου,ξαφνικά έγιναν όλα απο την μια μέρα στην άλλη εκεί που το φόρτιζα ανα 2 με 2,5 μέρες με νορμάλ χρήση τωρα ανα 1 μέρα και λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiNaKiCiOuS Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 γεια σααας... απέκτησα πριν από λίγες μέρες το nokia n80 i.e. τώρα προσπαθώ να ρυθμίσω το wifi αλλά χωρίς αποτελέσματα ακουλούθησα τις οδηγίες του οδηγού του κινητού και του βιβλίου κατα γράμμα αλλά σίγουρα κάτι κάνω λάθος.έχω εγκαταστήσει το σχετικό πρόγραμμα από το internet(οδηγ.wlan). Βασικά το λάθος πρέπει να γίνεται στο "οικείο δίκτυο" που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνω και τι είναι. όταν δοκιμάζω να συνδεθώ σε κάποιον σελιδοδείκτη μου λέει "σύνδεση αδύνατη έλεγχος στοιχείων WPA απέτυχε" μπορεί κάποιος να μου δώσει τη διαδικασία για να το ρυθμίσω και να μου εξηγήσει για το "οικείο δίκτυο"? ευχαριστώ Χριστίνα pls μια απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 pls μια απάντηση Καλησπερα :) Αν γνωριζει καποιος θα σου απαντησει..:) Δες αυτον τον οδηγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2287674#post2287674 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiNaKiCiOuS Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 δεν στρώνει με τίποτα:( γιατί???? ουφ!! σας παρακαλώ γράψτε μου τι γίνετε με την σειρά επειδή τα έχω μπερδέψει και θα το κάψω το έρημο το κινητό...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Καλησπέρα παιδες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου (Nokia N80i.e.). Κατι επαθε ξαφνικα με την κάρτα μνημης και: 1) δεν βλεπει τα περιεχομενα της εκθεσης 2) δεν βλεπει αρκετα αρχεια απο οποιονδηποτε file browser 3) δεν μπορω να αλλαξω ηχο στο προφιλ (γιατι δεν βλεπει αρχεια στο sounds) Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, *#7370#, green + 3 + yes, αλλα παλι τιποτα. Δεν νομιζω να φταιει η καρτα μνημης. Καποιος γνωστος μου μου ειπε οτι ειναι γνωστο προβλημα αυτο σε S60. Δεν μπορεσα να βρω κατι στο forum να με βοηθησει. Ξερει κανεις μηπως να βοηθησει;;; Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 22, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Κάνε τον κόπο να κάνεις ένα format στη κάρτα μνήμης και δοκίμασε ξανά. Μη ξεχάσεις να πάρεις τα αρχεία σου πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ναι, ξεχασα να το αναφερω αυτο. Εκανα format απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Μπορεις να γινεις λιγο ποιο σαφης? Εκανες format στην καρτα και μετα σου δημιουργησε τα ιδια προβληματα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ναι εκανα format απο το τηλεφωνο και εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα. Το προβλημα λυθηκε. Ξαναεκανα format στην καρτα και δουλεει κανονικα. Ευχαριστω φιλε gianpithio και ολους τους αλλους για το ενδιαφερον τους. Με αυτο δεν με στεναχωρεις, ισα ισα με ευχαριστεις. Μακαρι το προβλημα να ειναι στην καρτα. Γι αυτο ειπα εγω οτι εχω ξαναακουσει για το προβλημα. Ναι εχω κανει recovery στην καρτα την προηγουμενη φορα και εσωσα το 80-90% των αρχειων μου. Τωρα την ειχα αδεια και δεν εχασα τιποτα. και παλι thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Ξερει κανεις γιατι στην επιλογη ηχου κλησεις απο το "προφιλ" δεν εμφανιζονται ολα τα τραγουδια?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ξερει κανεις γιατι στην επιλογη ηχου κλησεις απο το "προφιλ" δεν εμφανιζονται ολα τα τραγουδια?? Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα νομιζω πρεπει να τα βαλεις στο φακελο Sounds/Digital Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα νομιζω πρεπει να τα βαλεις στο φακελο Sounds/Digital A μπορει κ αυτο....θα το δοκιμασω...thanks παντως Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboss Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το N80. Μερικές φορές ενώ μιλάω το κινητό κάνει restart από μόνο του. Καμία ιδέα για το τι φταίει;;; Παράθεση NickBoss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Eαν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση περασε την. Επισης καλο θα ειναι να κανεις στην συσκευη σου hard φορματ και format στην καρτα για να ξεκουραστει. Ελπιζω εαν τα κανεις αυτα να στρωσει.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 παιδιά καλημέρα. Είχα καιρό να ασχοληθώ με το κινητό μου και αποφάσησα σήμερα να βάλω κανένα προγραμματάκι μιας και του έκανα πριν κανένα μήνα αναβάθμιση. προσπαθόντας όμως να βάλω κάποια προγράμματα που είχα παλιότερα του τύπου fscaller, Υ-browser και άλλαμου βγάζει το εξής μήνυμα το κινητό, ότι το πιστοποιητικό έχει λήξει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα; Να σημειώσω ότι τα προγράμματα αυτά παλιότερα τα έκανα κανονικά εγκατάσταση στο κινητό μου. Σας ευχαριστω πολύ προκαταβολικά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts