Jump to content

nickboss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickboss

  • Ημ. Γέννησης 24/12/1974

nickboss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξέρει κανείς κανέναν οδηγό για να κάνω root στη γερμανική ICS 4.0.4?
  2. Έχω ένα E72-1 (RM-530) με την έκδοση λογισμικού 031.023 και προσπαθώ να την αναβαθμίσω στην 052.005 αλλά με όποιον τρόπο και αν του κάνω έλεγχο αναβαθμίσεων (είτε μέσω PC είτε από το ίδιο το κινητό) μου λέει ότι έχω την τελευταια έκδοση. Καμία ιδέα?
  3. Ρε παλικάρια 2 ερωτήσεις... το X7510 είναι και τηλέφωνο ή μόνο PDA? Πως είναι η αίσθηση του πληκτρολογίου και η ταχύτητα πληκτρολόγησης σε σχέση με ένα κανονικό πληκτρολόγιο?
  4. Τον τελευταίο καιρό έχω ένα πρόβλημα με το N80. Μερικές φορές ενώ μιλάω το κινητό κάνει restart από μόνο του. Καμία ιδέα για το τι φταίει;;;
  5. Μήπως έχεις κάνει login στα Windows με ελληνικό όνομα; Αν ναι, τότε πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημα (τουλάχιστον σε εμένα αυτό ήταν). Φτιάξε έναν άλλο user στα Windows με λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. user) και κάνε από αυτόν την εγκατάσταση.
  6. Ξέρει κάποιος αν κυκλοφορούν συσκευές στην Ελλάδα οι οποίες να επεκτείνουν τον περιορισμό απόστασης που έχουν οι ADSL συνδέσεις; Έχω δει στο Internet κάποιους ADSL Repeaters οι οποίοι επεκτείνουν το όριο στα 7 Km.
  7. Προσπάθησα να κάνω το update μέσω phoenix και diego αλλά κάτι δεν πήγε καλά στο τέλος και τώρα το τηλέφωνο μου (N80) δεν ανοίγει καθόλου. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω; Τελικά κατάφερα να το επαναφέρω!!! Όποιος ενδιαφέρεται, υπάρχει ένας οδηγός επαναφοράς νεκρού τηλεφώνου (dead flash) στο: http://www.allaboutsymbian.com/forum/showthread.php?t=53110&page=4 Εμένα μετά από μερικές προσπάθειες τελικά δούλεψε (και αποφεύχθη η συγκοπή).
  8. Ξέρει κανείς να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ ελληνικών και αγγλικών σε symbian s60 v9.1, όπως το Alt+Shift που υπάρχει στα Windows? Επίσης, υπάρχει κάνενας Player για αρχεία mpg και wmv?
  9. Επίσης μπορείς να αλλάξεις γραμμή πατώντας τρεις φορές γρήγορα το μηδέν. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάζω γλώσσες (από αγγλικά σε ελληνικά) γρήγορα;
  10. Δεν έχει βγει ακόμη τίποτα για symbian s60. Κάποιες εταιρείες έχουν προαναγείλλει την ανάπτυξη SIP client για symbian, όπως η Woize για το δεύτερο εξάμηνο του 2006. Επίσης κοίτα στο http://www.scn.com και στο http://www.sillyant.com. Κάποια στιγμή αυτές οι εταιρείες θα βγάλουν κάτι και για εμάς τους N80άδες.
  11. Στείλε παλικάρι μ :drool:
  12. Και ξέρει κάτι ελληνικά τό άτιμο...άλλο πράμα :p Ξέρει κανείς κανα γρήγορο τρόπο να εναλλάσω γλώσσες κατά την πληκτρολόγηση?
  13. Να κάνω μια ερώτηξη? Παρατηρώ μερικές φορές όταν δουλεύω με τον internet browser του Ν80 να μη μου φορτώνει τις σελίδες λέγοντας ότι δεν φτάνει η μνήμη, χωρίς όμως να έχω άλλη εφαρμογή φορτωμένη. Τα ίδια μου κάνει και όταν πάνω να κάνω επεξεργασία σε εικόνες. Πρέπει να κάνω reset το μηχάνημα για να δουλέψει. Το έχει συναντήσει και κανείς άλλος? Φταίει το λειτουργικό? Φως στον ορίζοντα υπάρχει???
  14. Έχω συνδέσει το κινητό με το WLAN μου και δουλεύει άψογα για σερφάρισμα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δω το κινητό μου μέσα από το δίκτυο ως έναν άλλο υπολογιστή, ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία του? Δοκίμασα να συνδέσω το κινητό με τον Η/Υ μέσω USB cable και επέλεξα "μεταφορά δεδομένων". Μου εμφάνισε στον Windows Explorer του Η/Υ μια νέα μονάδα δίσκου "Memory Card" στην οποία έχω πρόσβαση σε όλους τους φακέλους, καθώς και στους sys και private. Μήπως αυτό σας κάνει???
  15. Φίλε cabj κατέβασα την εφαρμογή trial version, την εγκατέστησα και συνεργάζεται με το κινητό μια χαρά μέσω του WLAN που έχω. Πολύ καλό. Δεν χρειάζεται πλέον καλώδιο για να επικοινωνήσεις με το PC.
×
×
  • Create New...