Guest Tankwart Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Οταν καρφωνω το Ν80 στο usb και επιλεγω mass storage και κατοπιν offline mode,αρνειται λεγοντας : "another application is using memory card"... πιθανολογω οτι φταιει καποια απο αυτες: 1.symsmb 2.handy taskman 3.best taskman 4.phone guardian 5.call man. ...οι 4 και 5 σημειωνω οτι παραμενουν παντα ανοιχτες στο background τι να κανω? θα ηθελα τη γνωμη σας και αν εχει καποιος την ιδια εμπειρια τη συμβουλη σας. Ευχαριστω. EDIT ακυρο,το βρηκα,εκανα close την εφαρμογη callman με τον best task man και ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Καλησπερα,απλα εχεις βαλει να αποθηκευονται τα μηνυματα σου στην καρτα μνημης,βαλε να πηγαινουν στη μνημη κινητου και θα εισαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 paides mipws xerete pws apenergopoiite to minima, molis klineis to portaki pou rotaei an thes na kleidwsi to pliktrologio?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Μια ερώτηση παίδες, Είχα παρατηρήσει οτι και στο n90 και στο n80 (δεν ξέρω και σε ποια άλλα της σειράς Ν), ΔΕΝ μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους για τα αρχεία σου (εικόνες, βίντεο κλπ), έχει μόνο αυτή τη κυλιόμενη έκθεση. Επειδή ενδιαφέρομαι για το n95 ξέρει κανείς εάν στο N95 έχει διορθωθεί αυτή η περίεργη κατ εμέ ιδιομορφία? Επειδή δεν γνωρίζω πολλά απο Nokia, δεν ξέρω εαν υπάρχει άλλο κόλπο με τους φακέλους στα N Series, οπότε όποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Εάν δε δημιουργεί φακέλους, θα είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν θα αγοράσω το Ν95. Thanks in advance νομιζω και το Ν95 ετσι ειναι. ολα τα multimedia κινητα ειναι ετσι. θα πρεπει να κοιταξεις καποιο κινητο αλλης κατηγοριας, οπως τα E series, το Ν91 4GB, το 3250 κλπ. υπαρχουν κι αλλες επιλογες ομως, resco viewer για τις φωτο, X-plore πχ για τα βιντεο και η μουσικη για τα τραγουδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Όλα τα series 60 εδώ και ρκετό καιρό έχουν αυτής τη μορφής έκθεση. Όμως, αν κοιτάξεις καλά, θα δείς οτι μπορείς να δημιουργήσεις φακέλους. Επιλογές -> Άλμπουμ ->Προσθήκη σε Άλμπουμ Πατώντας την επιλογή άλμπουμ, επεξεργάζεσαι τα άλμπουμ, δημιουργείς νέα κτλ. Να ξέρεις όμως οτι ο τρόπος λειτουργίας της έκθεσης είναι ιδιαίτερα προηγμένος (ανεξάρτητα να σε βολεύει ή όχι) γιατί ανιχνεύει απο μόνο του όλα τα αρχεία που βρίσκονται στην μνήμη τηλεφώνου και στην κάρτα μνήμης και στα ταξινομεί αυτόματα. Στην αρχή και μένα με ξένισε. Τώρα το θεωρώ κορυφαίο σαν οργάνωση. Εναλλακτικά χρησιμοποιείς πολλά προγράμματα που διαχειρίζονται εικόνες και βίντεο με τον τρόπο που επιθυμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Κατόπιν μιας επανεγκατάστασης της 4.0707.0.7 και κάμποσων φορμάτ για να δω τι φταίει που δε μου δουλεύουν οι Ρυθμίσεις μέσα στα Εργαλεία, διαπίστωσα ότι σε κατάσταση Εκτός Σύνδεσης (είτε χωρίς SIM, είτε επιλέγοντας το ανάλογο προφιλ δλδ), οι Ρυθμίσεις δουλεύουν κανονικά. Άρα μάλλον φταίει το δίκτυο της Vodafone ή η SIM μου (έχω μια 3G Voda SIM με συμβόλαιο). Θα μπορούσε κάποιος με ανάλογα προβλήματα (να μην του ανοίγουν κάποιες επιλογές μέσα από το μενού-οποιεσδήποτε) να κάνει μια παρόμοια δοκιμή; Εγώ μάλλον Δευτέρα πρωί θα πάω να πάρω μια καινούρια και να δοκιμάσω ξανά... Αν όντως είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα, είναι αν μη τι άλλο κουφό. Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 paidia kapio provlima sto hardware touy n80... psaxno ena kalodio i fisoyna poy sindeei tin othoni me tin kentriki plaketa moy exei xalasei ena donti apo to kalodio. mipos mporo na to agoraso apo poythena. ?? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Kατέβασα το ΝSU και στην νέα έκδοση μου βγάζει την v.4.623.0.42.Πως μπορώ να βάλω την καινούργια v.707 Αν το κινητό σου είναι branded (Vodafone live!, TIM plus κλπ), θα πρέπει να περιμένεις να βγει η έκδοση 4.0707 και για το δικό σου "πακέτο". Η άλλη λύση σου ακούει στο όνομα Phoenix, αλλά είναι πιο "δύσκολη" τεχνικά και εμπεριέχει τον κίνδυνο αν κάτι πάει στραβά να βρεθείς με ένα ωραίο πλαστικό πρες-παπιε για το γραφείο σου... Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλημέρα.Είμαι κάτοχος ενός Ν80 το μόνο το οποίο είναι ας υποθέσουμε μείον είναι αυτή ημπαταρία του.Με κανονική χρήση 1,5 μέρα κρατάει.Τί μπορούμε να κάνουμε?Υπάρχει άλλου τύπου μπαταρία για το ν80? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Καλημέρα.Είμαι κάτοχος ενός Ν80 το μόνο το οποίο είναι ας υποθέσουμε μείον είναι αυτή ημπαταρία του.Με κανονική χρήση 1,5 μέρα κρατάει.Τί μπορούμε να κάνουμε?Υπάρχει άλλου τύπου μπαταρία για το ν80? Καλημερα! δεν νομιζω να υπαρχει. και να εχει βγει καποια καλο ειναι να μην βαλεις αμα δεν ειναι μπαταρια ΝΟΚΙΑ. μπορει να εχεις προβληματα μετα στο τηλ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Έχει κάποιος το USR 9108 να με βοηθήσει με το wifi?Δε μπορώ να καταλάβω τί δεν έχω κάνει σωστά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridy Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Ρε παιδια εγω βρηκα οτι η τελευταια εκδοση εχει πολλα bugs. Καταρχην απενεργοποιησα το 3G αλλα μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα επανηλθε, ασε που οταν κανω κληση απο τον καταλογο φαινεται στο τελος του αριθμο ο κερσορας!!! Αυτό με τον κέρσορα μου το εμφανίζει κι εμένα!!! Εντελώς κουφό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Periergo. Perasa k egw to neo firmware kai den parathrw tetoia bugs. Antithetws einai arketa pio grigoro to menu tha elega... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Aν αναβαθμίσω το κινητό τα τηλέφωνα της sim χάνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Aν αναβαθμίσω το κινητό τα τηλέφωνα της sim χάνονται? Όχι γιατι την sim την βγάζεις. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Periergo. Perasa k egw to neo firmware kai den parathrw tetoia bugs. Antithetws einai arketa pio grigoro to menu tha elega... συμφωνω!εδω και 2 μερες που εκανα update δεν εχω βρει καποιο bug,και το κινητο ειναι πιο γρηγορο+οτι κραταει η μπαταρια ακομα....μετα απο 2 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Τελικά βρήκα το πρόβλημα με το wifi.Έπρεπε να δώσω ip στο κινητό,γιατί η αυτόματη δε δούλευε σωστά.. Πολύ θετικό είναι οτι μπορείς να δηλώσεις και την ισχύ του wifi!:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikotsouko Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 'Εχω πρόβλημα με το καπάκι της κάρτα μνήμης συνεχώς ανοίγει απο μόνο του.Γνωρίζει κανείς άν αλλάζει αυτό? Κ κάτι άλλο.Παίζει πολύ το πάνω μέρος{το συρταράκι} απο κάτι τουμπίτσες.Υπάρχει τρόπος να σφίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Τελικά βρήκα το πρόβλημα με το wifi.Έπρεπε να δώσω ip στο κινητό,γιατί η αυτόματη δε δούλευε σωστά.. Πολύ θετικό είναι οτι μπορείς να δηλώσεις και την ισχύ του wifi!:wink: Πως ρυθμίζω την ισχύ ? Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadlock7 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πως ρυθμίζω την ισχύ ? Eργαλεία->Ρυθμίσεις->Σύνδεση->Ασύρματο Δίκτυο Lan->Επιλογές->Προχωρημένες Ρυθμίσεις->Επίπεδο Ισχύος Μετάδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris_melas Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 kalhspera.gnwrizete an exei bgei kapoia efarmogh wste sthn enothta eikones/video k kommatia na yparxei h dynatothta dhmiourgias fakelwn:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 kalhspera.gnwrizete an exei bgei kapoia efarmogh wste sthn enothta eikones/video k kommatia na yparxei h dynatothta dhmiourgias fakelwn:help: Καταρχην καλως ηρθες . Καλησπερα ,οχι δυστυχως δεν εχεις την δυνατοτητα αυτη. Μονο με την χρησιμοποιηση καποιας εφαρμογης ,πχ resco viewer Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiris_melas Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 euxaristw nervous.mia akoma erwthsh.pws mporw na mpw sto internet mesw wifi?einai kapoies rythmiseis pou prepei na kanw h na balw kai kapoia efarmogh sto thl isws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mksstratos Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Δηλαδή κατάφερες και σύνδεσες το Ν80 με τον υπολογιστή σου?Εγώ έχω ένα modem/router πως μπορώ να το πετύχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 euxaristw nervous.mia akoma erwthsh.pws mporw na mpw sto internet mesw wifi?einai kapoies rythmiseis pou prepei na kanw h na balw kai kapoia efarmogh sto thl isws? δεν ειναι τιποτα το δυσκολο. κανεις αναζητηση wlan σου βρισκει το router σου... η καποιο αλλο αμα εισαι εξω το οποιο δεν εχει κωδικο ασφαλειας και σερφαρεις κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts