Jump to content

Απωθημένα

dmkias_46
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο τιτλος τα λεει ολα...κατι που θελαμε να κανουμε οταν ημασταν μικροι κ δν το καταφεραμε...
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

για "μεγαλα" απωθημενα ειναι λιγο νωρις αλλα ενα που μου εχει μεινει σιγουρα ηδη:να τα φτιαξω με ενα παιδι που πηγαινα μαζι γυμνασιο κ ολο κατι γινοταν κ δεν μπορουσαμε...

Βρε συ dmkias...ψάξε και μια πως γράφεται το απωθημένο...:lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ο τιτλος τα λεει ολα...κατι που θελαμε να κανουμε οταν ημασταν μικροι κ δν το καταφεραμε...

και για ποια απωθημενα μειλας...,λες και σε εχουν παρει τα χρονια :lol: :lol: .ακομη μικρο παιδι εισαι και εχεις χρονο να τα κανεις πραξη :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

και για ποια απωθημενα μειλας κι'εσυ,λες και σε εχουν παρει τα χρονια :lol: :lol: .ακομη μικρο παιδι εισαι και εχεις χρονο να τα κανεις πραξη :X

μην το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει τωρα

και εγω το ιδιο απωθημενο εχω περιπου με την IRONMAIDEN.Μου αρεσε και εμενα ενα κοριτσι που πηγαιναμε μαζι φροντηστηριο στο γυμνασιο αλλα δεν της το ειχα πει, αν και αυτη ειχε δειξει καποια δειγματα οτι της αρεσω εγω δεν της ειπα τιποτα μεχρι που στο τελος της χρονιας μετακομισα και το μετανοιωσα που την εχασα :(

Το δικο μου είναι η πενταημερη του σχολείου καθώς ήμουν σε ένα από τα αυτά που δεν δέχτηκαν οι καθηγητές να μας πάνε!!! Τώρα αν μου έρθει και κανένα άλλο θα σας πώ....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Έγω όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα πααααρα πολύ να σκάσω τα μπαλόνια που πουλάνε διάφοροι στα παιδιά. Εκείνα με το ήλιο. Δεν ήξερα με τι αλλά ήθελα πολύ να τα σκάσω...

Κουφό ε; :lol:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Έγω όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα πααααρα πολύ να σκάσω τα μπαλόνια που πουλάνε διάφοροι στα παιδιά. Εκείνα με το ήλιο. Δεν ήξερα με τι αλλά ήθελα πολύ να τα σκάσω...

Κουφό ε; :lol:

Εγώ ακόμη θέλω να το κάνω όταν τους βλέπω στο δρόμο :O Γίνεται άνετα με ένα τσιγάρο :devil:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Το δικο μου είναι η πενταημερη του σχολείου καθώς ήμουν σε ένα από τα αυτά που δεν δέχτηκαν οι καθηγητές να μας πάνε!!! Τώρα αν μου έρθει και κανένα άλλο θα σας πώ....

kalitera poy den phges giati kai egw poy phga twra exw diplo apothimeno gia na ksanapaw!!!!!!!gia ayto kalytera na mhn ksereis pws einai............:p :p :p

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

εγω εχω ενα που εχουν ολοι: απο περυσι ολο και κατι παει να γινει με ενα κοριτσι, αλλα τιποτα...:(
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

η συμμαθητρια μου στο λυκειο η κατερινουλα!μακραααααααν το μεγαλυτερο αποθυμενο. 2 χρονια και ποτε δεν της ειπα τιποτα...τωρα χαθηκαμε!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

τελικα ενα αποθυμενο ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ...

ειμαι υπερ της αποψης :

οσο ειμαστε μικροι καλο ειναι να μην μασαμε και να κανουμε οτι μας κατεβαινει,οποια τρελλα κιαν ειναι αυτη αρκει να ειναι εντος οριων (κοινωνικών κ νομικων κυριως)

φιλοσοφια μου

ετσι δεν προκειται να μου μεινει κανενα απωθημενο! γνωμη μου...υιοθετηστε την αποψη αυτη..και δεν θα χασετε

IPHONE 4 The Ultimate

που οι γονείς μου δε με έστειλαν κολύμβηση :p πάντα ήθελα αλλα μικρό δε με έστειλαν :p

που οι γονείς μου δε με έστειλαν κολύμβηση :p πάντα ήθελα αλλα μικρό δε με έστειλαν :p

Κι εγώ που πήγα τι κατάλαβα.

Έμαθα μεν να κολυμπώ αλλά σε βαθυά νερά με πιάνει κρίση. :p

Εγώ πάντα ήθελα να μάθω να χορεύω κανένα ζειμπέκικο και τέτοια.

Αλλά που καιρός για τετοια.

It's what you do to me..

η συμμαθητρια μου στο λυκειο η κατερινουλα!μακραααααααν το μεγαλυτερο αποθυμενο. 2 χρονια και ποτε δεν της ειπα τιποτα...τωρα χαθηκαμε!

Αντικαταστήστε το κατερινούλα με το ελεάνα και είστε μέσα...:O

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Ένα απωθημένο απο την μικρή μου ηλικία είναι να κολυμπήσω με δελφίνια :confused:

Τώρα στα γεράματα....να σπουδάσω εγκληματολογία, να μάθω tai chi και να μάθω να χορεύω hip hop.

Δεν πάω καλά μου φαίνεται.

Namaste!

τελικα ενα αποθυμενο ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ...

ειμαι υπερ της αποψης :

οσο ειμαστε μικροι καλο ειναι να μην μασαμε και να κανουμε οτι μας κατεβαινει,οποια τρελλα κιαν ειναι αυτη αρκει να ειναι εντος οριων (κοινωνικών κ νομικων κυριως)

φιλοσοφια μου

ετσι δεν προκειται να μου μεινει κανενα απωθημενο! γνωμη μου...υιοθετηστε την αποψη αυτη..και δεν θα χασετε

sofh koyveda file moy:!: :!: :!:

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Ένα κουκλάκι του x-man! Το ήθελα από την 4η μέχρι την 6δημοτικού αλλά ποτέ δεν το πήρα:cry: :p
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Το να ξεδιψάσω σε πολλές διαφορετικές πηγές που συνάντησα στην πορεία μου στο βουνό, αλλά αρκέστηκα σε μερικές γουλιές μόνο αντί να γεμίσω και το παγούρι μου :p
The Future Belongs To The Brave

Πάντα ήθελα να πάω ενα ταξίδι στο εξωτερικό! Παρίσι, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική...αλλά ποτέ δεν μου κάθεται...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Απωθημένα...

1.Να γίνω αθλήτρια ή του στίβου ή του μπάσκετ..Είχα το ταλέντο όπως έλεγαν...Αλλά λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να τα ακολουθήσω...

2.Να μάθω πολλές πολλές ξένες γλώσσες...Η αδιαβασιά με έφαγε και θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα τώρα...:happy:

3.Να κάνω πολλά πολλά ταξίδια σαν αυτόν που γράφει,έχει το περιοδικό icons!

4.Να έχω πολλά πολλά λεφτά!Δις!Βίλα,αμαξάρες κλπ κλπ!!!!:happy:

Να πάω κάποια στιγμή στη Νέα Υόρκη και να αγοράσω κάποια στιγμή ένα 10μετρο κότερο που έχω βάλει στο μάτι!!!!