dmkias_46 Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2006 ο τιτλος τα λεει ολα...κατι που θελαμε να κανουμε οταν ημασταν μικροι κ δν το καταφεραμε... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 για "μεγαλα" απωθημενα ειναι λιγο νωρις αλλα ενα που μου εχει μεινει σιγουρα ηδη:να τα φτιαξω με ενα παιδι που πηγαινα μαζι γυμνασιο κ ολο κατι γινοταν κ δεν μπορουσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 απωθημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Βρε συ dmkias...ψάξε και μια πως γράφεται το απωθημένο...:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 ο τιτλος τα λεει ολα...κατι που θελαμε να κανουμε οταν ημασταν μικροι κ δν το καταφεραμε... και για ποια απωθημενα μειλας...,λες και σε εχουν παρει τα χρονια :lol: :lol: .ακομη μικρο παιδι εισαι και εχεις χρονο να τα κανεις πραξη :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 και για ποια απωθημενα μειλας κι'εσυ,λες και σε εχουν παρει τα χρονια :lol: :lol: .ακομη μικρο παιδι εισαι και εχεις χρονο να τα κανεις πραξη :X μην το λες αυτο γιατι δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει τωρα και εγω το ιδιο απωθημενο εχω περιπου με την IRONMAIDEN.Μου αρεσε και εμενα ενα κοριτσι που πηγαιναμε μαζι φροντηστηριο στο γυμνασιο αλλα δεν της το ειχα πει, αν και αυτη ειχε δειξει καποια δειγματα οτι της αρεσω εγω δεν της ειπα τιποτα μεχρι που στο τελος της χρονιας μετακομισα και το μετανοιωσα που την εχασα :( Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 pados sigoyra an oxi gia oloys gia toys perissoteroys mia gynaika tha thn exoyn ws apo8hmeno!!!!:D Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Το δικο μου είναι η πενταημερη του σχολείου καθώς ήμουν σε ένα από τα αυτά που δεν δέχτηκαν οι καθηγητές να μας πάνε!!! Τώρα αν μου έρθει και κανένα άλλο θα σας πώ.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Έγω όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα πααααρα πολύ να σκάσω τα μπαλόνια που πουλάνε διάφοροι στα παιδιά. Εκείνα με το ήλιο. Δεν ήξερα με τι αλλά ήθελα πολύ να τα σκάσω... Κουφό ε; :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Έγω όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα πααααρα πολύ να σκάσω τα μπαλόνια που πουλάνε διάφοροι στα παιδιά. Εκείνα με το ήλιο. Δεν ήξερα με τι αλλά ήθελα πολύ να τα σκάσω... Κουφό ε; :lol: Εγώ ακόμη θέλω να το κάνω όταν τους βλέπω στο δρόμο :O Γίνεται άνετα με ένα τσιγάρο :devil: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Το δικο μου είναι η πενταημερη του σχολείου καθώς ήμουν σε ένα από τα αυτά που δεν δέχτηκαν οι καθηγητές να μας πάνε!!! Τώρα αν μου έρθει και κανένα άλλο θα σας πώ.... kalitera poy den phges giati kai egw poy phga twra exw diplo apothimeno gia na ksanapaw!!!!!!!gia ayto kalytera na mhn ksereis pws einai............:p :p :p Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 εγω εχω ενα που εχουν ολοι: απο περυσι ολο και κατι παει να γινει με ενα κοριτσι, αλλα τιποτα...:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 η συμμαθητρια μου στο λυκειο η κατερινουλα!μακραααααααν το μεγαλυτερο αποθυμενο. 2 χρονια και ποτε δεν της ειπα τιποτα...τωρα χαθηκαμε! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 τελικα ενα αποθυμενο ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ... ειμαι υπερ της αποψης : οσο ειμαστε μικροι καλο ειναι να μην μασαμε και να κανουμε οτι μας κατεβαινει,οποια τρελλα κιαν ειναι αυτη αρκει να ειναι εντος οριων (κοινωνικών κ νομικων κυριως) φιλοσοφια μου ετσι δεν προκειται να μου μεινει κανενα απωθημενο! γνωμη μου...υιοθετηστε την αποψη αυτη..και δεν θα χασετε Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 που οι γονείς μου δε με έστειλαν κολύμβηση :p πάντα ήθελα αλλα μικρό δε με έστειλαν :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 που οι γονείς μου δε με έστειλαν κολύμβηση :p πάντα ήθελα αλλα μικρό δε με έστειλαν :p Κι εγώ που πήγα τι κατάλαβα. Έμαθα μεν να κολυμπώ αλλά σε βαθυά νερά με πιάνει κρίση. :p Εγώ πάντα ήθελα να μάθω να χορεύω κανένα ζειμπέκικο και τέτοια. Αλλά που καιρός για τετοια. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 η συμμαθητρια μου στο λυκειο η κατερινουλα!μακραααααααν το μεγαλυτερο αποθυμενο. 2 χρονια και ποτε δεν της ειπα τιποτα...τωρα χαθηκαμε! Αντικαταστήστε το κατερινούλα με το ελεάνα και είστε μέσα...:O Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ένα απωθημένο απο την μικρή μου ηλικία είναι να κολυμπήσω με δελφίνια :confused: Τώρα στα γεράματα....να σπουδάσω εγκληματολογία, να μάθω tai chi και να μάθω να χορεύω hip hop. Δεν πάω καλά μου φαίνεται. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τελικα ενα αποθυμενο ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ... ειμαι υπερ της αποψης : οσο ειμαστε μικροι καλο ειναι να μην μασαμε και να κανουμε οτι μας κατεβαινει,οποια τρελλα κιαν ειναι αυτη αρκει να ειναι εντος οριων (κοινωνικών κ νομικων κυριως) φιλοσοφια μου ετσι δεν προκειται να μου μεινει κανενα απωθημενο! γνωμη μου...υιοθετηστε την αποψη αυτη..και δεν θα χασετε sofh koyveda file moy:!: :!: :!: Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 -Tα παπούτσια που όταν τα πατάς ανάβει ένα φωτάκι στη σόλα- ΠΟΤΕ δεν μου τ΄ αγόραζαν -Η απουσιολόγος μου. :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Ένα κουκλάκι του x-man! Το ήθελα από την 4η μέχρι την 6δημοτικού αλλά ποτέ δεν το πήρα:cry: :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Το να ξεδιψάσω σε πολλές διαφορετικές πηγές που συνάντησα στην πορεία μου στο βουνό, αλλά αρκέστηκα σε μερικές γουλιές μόνο αντί να γεμίσω και το παγούρι μου :p Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Πάντα ήθελα να πάω ενα ταξίδι στο εξωτερικό! Παρίσι, Γερμανία, Αγγλία, Αμερική...αλλά ποτέ δεν μου κάθεται... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stalitsa Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Απωθημένα... 1.Να γίνω αθλήτρια ή του στίβου ή του μπάσκετ..Είχα το ταλέντο όπως έλεγαν...Αλλά λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να τα ακολουθήσω... 2.Να μάθω πολλές πολλές ξένες γλώσσες...Η αδιαβασιά με έφαγε και θα προσπαθήσω να μάθω τίποτα τώρα...:happy: 3.Να κάνω πολλά πολλά ταξίδια σαν αυτόν που γράφει,έχει το περιοδικό icons! 4.Να έχω πολλά πολλά λεφτά!Δις!Βίλα,αμαξάρες κλπ κλπ!!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Να πάω κάποια στιγμή στη Νέα Υόρκη και να αγοράσω κάποια στιγμή ένα 10μετρο κότερο που έχω βάλει στο μάτι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts