Lord British Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Από κανέναν δεν περνά απαρατήρητο. Κανείς όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι. Φέρνεις ένα λάθος παράδειγμα, αυτό του adsl. Ξεχνάς ότι το adsl ήρθε στην Ελλάδα και άρχισε να αναπτύσσεται ουσιαστικά τα 3 τελευταία χρόνια και μάλιστα από τουλάχιστον 10 διαφορετικές εταιρείες (δηλ. σε καμία περίπτωση ολιγοπωλιακό καθεστώς όπως αυτό της κινητής). Αναμενόμενο ήταν να δεις χαμηλές τιμές, έντονο ανταγωνισμό και προσφορές. Όπως έντονο ανταγωνισμό έβλεπες και πριν από μερικά χρόνια στη κινητή, που για τα τότε δεδομένα βλέπαμε απίστευτες προσφορές. Πλέον η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας έχει ξεπεράσει προ πολλού το 100%, όλοι έχουν κινητό και τους είναι απαραίτητο εργαλείο. Η πελατειακή βάση των εταιρειών έχει σταθεροποιηθεί πλέον, εξού και τα χαμηλά ποσοστά νέων συνδέσεων. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ανταγωνισμός και οι εταιρείες να ενδιαφέρονται αποκλειστικά στο πως θα αυξήσουν έστω και ελάχιστα τη κερδοφορία τους. Το adsl είχε ανάγκη έστω και ελάχιστους παραπάνω πελάτες. Η κινητή τηλεφωνία, ακόμα και αν όλα τα μέλη του myphone πετάξουν τα κινητά τους δεν θα επηρεαστεί καθόλου. Επίτρεψε μου λοιπόν να μην είμαι τόσο ρομαντικός...:O Θεωρω τελειως λαθος το σκεπτικο σου. Τι απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει στις υπολοιπες αναπτυγμενες χωρες της ΕΕ; Ή μηπως υπαρχουν πολλες χωρες με πανω απο 3 ανεξαρτητα δικτυα κινητης οπως η Ελλαδα; Γιατι δεν στηριζει η ΕΕΤΤ τη δημιουργια ενος virtual δικτυου οπως ηταν η q πριν την εξαγορασει η TIM ;; Ξερεις ποσο μεγαλα περιθωρια υπαρχουν για ενα virtual δικτυο με τις σημερινες τιμες των εταιριων κινητης;; Σκεψου μονο οτι απο σταθερο κοστιζει 15-16 cents/λεπτο η κληση προς κινητο vodafone , με τη vodafone να παιρνει τα 10 απο τα 16 σαν τελος διασυνδεσης , και απο κινητο vodafone προς κινητο vodafone κοστιζει 25-26 λεπτα. Αν αυτο δεν ειναι κλεψιμο τοτε τι ειναι;; Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Φίλε Lord British όλοι συμφωνούμε μαζί σου. Απλά μάλλον έχεις ζήσει αρκετά έξω τα τελευταία χρόνια (καλό είναι αυτό) και έχεις "ξεχάσει" την ελληνική πραγματικότητα της αρπαχτής δίχως τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Θεωρω τελειως λαθος το σκεπτικο σου. Τι απο αυτα που γραφεις δεν ισχυει στις υπολοιπες αναπτυγμενες χωρες της ΕΕ; Ή μηπως υπαρχουν πολλες χωρες με πανω απο 3 ανεξαρτητα δικτυα κινητης οπως η Ελλαδα; Γιατι δεν στηριζει η ΕΕΤΤ τη δημιουργια ενος virtual δικτυου οπως ηταν η q πριν την εξαγορασει η TIM ;; Ξερεις ποσο μεγαλα περιθωρια υπαρχουν για ενα virtual δικτυο με τις σημερινες τιμες των εταιριων κινητης;; Σκεψου μονο οτι απο σταθερο κοστιζει 15-16 cents/λεπτο η κληση προς κινητο vodafone , με τη vodafone να παιρνει τα 10 απο τα 16 σαν τελος διασυνδεσης , και απο κινητο vodafone προς κινητο vodafone κοστιζει 25-26 λεπτα. Αν αυτο δεν ειναι κλεψιμο τοτε τι ειναι;; 1.Κατ'αρχάς στις "ανεπτυγμένες" χώρες το κόστος του adsl το τελευταίο καιρό παραμένει σταθερό. Ακριβώς γιατι είναι ανεπτυγμένες. Απλώς είναι χαμηλό γιατι δεν είναι Ελλάδα. 2.Η Q δεν ήταν virtual δίκτυο. Απλώς δεν είχε γερές τσέπες για να στήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο, εξού και το national roaming με τη Vodafone. Ακόμα και πριν την εξαγορά της από τη wind είχε αρχίσει και αυτή τις πονηριές. Γιατι είμαστε στην Ελλάδα. Η λύση λοιπόν όπως είπες και εσύ είναι στους MVNOs. MVNOs όμως που να παρέχουν ολοκληρομένες υπηρεσίες (συμβόλαια και καρτοκινητά) με σωστή εξυπηρέτηση και υπηρεσίες. Η ΕΕΤΤ κινείται ήδη στη κατεύθυνση αυτή. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως με τη παρούσα ολιγοπωλιακή κατάσταση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Όσο και να διαμαρτυρηθείς, όσες επιστολές και να στείλεις, όσες καταγγελίες και να κάνεις οι εταιρείες δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν γιατι πολύ απλά ξέρουν ότι δεν πρόκειται να χάσουν τίποτα. Όταν με το καλό δούμε στην Ελλάδα MVNOs να μπαίνουν στο παιχνίδι και να παρέχουν αντάξιες υπηρεσίες με χαμηλές τιμές, τότε τα ξαναλέμε. Προς το παρόν δεν γίνεται κάτι. Απλώς πθστεύω πως θα δούμε εξελίξεις στο τομέα αυτό σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά με έχει εκνευρίσει αυτή η κατάσταση. Με το που ανακοίνωσε η vodafone πριν λίγες ημέρες την εξίσωση των βιντεοκλήσεων με της απλές φωνητικές κλήσεις είχα σκοπό να ποστάρω λέγοντας ότι η vodafone πήρε το μαθημά της μετά τις υποκλοπές και πάει να κάνει κάτι καλό. Δεν το πόσταρα όμως. Δεν ξέρω τι με κράτησε. Ίσως περίμενα στην διαβολοβδομάδα που διανύουμε αν θα ανακοινωθούν αυξήσεις. Δυστυχώς βγήκα αληθεινός. Τι να πούμε είναι εξωφρενικό αυτό. Παντού αυξήσεις σε όλα τα προγράμματα. Γιατί ρε μάγκες της vodafone δεν ανακοινώσατε τις αυξήσεις άλλη εποχή; Τι φοβάστε; Τώρα που όλοι είναι διακοπές και δεν ασχολειται κανείς με τέτοια θέματα; Στα μουλωχτά; Εγώ θα πρότεινα στον MsK, που σωστά κατηγορεί για την αύξηση του ΟΤΕ στο 11888, και στα άλλα παιδιά που έχουν το forum να κάνουν κάτι. Πιστεύω ότι έχουν δύναμη. Ας το βάλουν ως στόχο του forum να σπάσουν αυτή την κλίκα. Υπάρχουν τρόποι. Πρώτα από όλους εμείς οι απλοί επισκέπτες του forum να σπάσουμε τα παπαγαλάκια από όλες τις εταιρείες που είναι εδω μέσα. Δεν παέι άλλο αυτή η κοροϊδία. Να βγάλουμε τα άπλυτα όλων των εταιρειών στην φόρα. Τα ξέρουμε. Δεν τα λέμε όμως. Τέλος. Φτάνει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Παιδιά με έχει εκνευρίσει αυτή η κατάσταση. Με το που ανακοίνωσε η vodafone πριν λίγες ημέρες την εξίσωση των βιντεοκλήσεων με της απλές φωνητικές κλήσεις είχα σκοπό να ποστάρω λέγοντας ότι η vodafone πήρε το μαθημά της μετά τις υποκλοπές και πάει να κάνει κάτι καλό. Δεν το πόσταρα όμως. Δεν ξέρω τι με κράτησε. Ίσως περίμενα στην διαβολοβδομάδα που διανύουμε αν θα ανακοινωθούν αυξήσεις. Δυστυχώς βγήκα αληθεινός. Τι να πούμε είναι εξωφρενικό αυτό. Παντού αυξήσεις σε όλα τα προγράμματα. Γιατί ρε μάγκες της vodafone δεν ανακοινώσατε τις αυξήσεις άλλη εποχή; Τι φοβάστε; Τώρα που όλοι είναι διακοπές και δεν ασχολειται κανείς με τέτοια θέματα; Στα μουλωχτά; Εγώ θα πρότεινα στον MsK, που σωστά κατηγορεί για την αύξηση του ΟΤΕ στο 11888, και στα άλλα παιδιά που έχουν το forum να κάνουν κάτι. Πιστεύω ότι έχουν δύναμη. Ας το βάλουν ως στόχο του forum να σπάσουν αυτή την κλίκα. Υπάρχουν τρόποι. Πρώτα από όλους εμείς οι απλοί επισκέπτες του forum να σπάσουμε τα παπαγαλάκια από όλες τις εταιρείες που είναι εδω μέσα. Δεν παέι άλλο αυτή η κοροϊδία. Να βγάλουμε τα άπλυτα όλων των εταιρειών στην φόρα. Τα ξέρουμε. Δεν τα λέμε όμως. Τέλος. Φτάνει πια. Έχεις να προτίνεις συγκεκριμένα πράγματα? Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το ισχυρότερο καρτελ στην Ελλάδα θα νοιαστεί για τις διαμαρτυρίες μερικών μελών ενός forum? Ποιά άπλυτα? Νομίζω πως υπερβάλεις λίγο (άσε που είσαι ελέυθερος να πεις ότι θέλεις, δεν σε εμποδίζει κανείς) αλλά και έτσι να είναι ποιός θα νοιαστεί? Υποκλοπές έγιναν, απίστευτα οικονομικά σκάνδαλα σε βάρος του ελληνικού λαού έγιναν (βλ. Cosmote-Γερμανός) και απλώς ήταν ένα θέμα συζήτησης για λίγο καιρό. Μια είναι η λύση. Να δούμε MVNOs στην Ελλάδα. Εταιρείες που θα έρθουν για να χτυπήσουν τις τιμές των τριών μεγάλων προσφέροντας έστω σε κάποιο βαθμό αντάξιες υπηρεσίες. Πρέπει η ΕΕΤΤ να επισπεύσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα επιτρέψει την είσοδο των virtual operators στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Έχεις να προτίνεις συγκεκριμένα πράγματα? Τι σε κάνει να πιστεύεις πως το ισχυρότερο καρτελ στην Ελλάδα θα νοιαστεί για τις διαμαρτυρίες μερικών μελών ενός forum? Ποιά άπλυτα? Νομίζω πως υπερβάλεις λίγο (άσε που είσαι ελέυθερος να πεις ότι θέλεις, δεν σε εμποδίζει κανείς) αλλά και έτσι να είναι ποιός θα νοιαστεί? Υποκλοπές έγιναν, απίστευτα οικονομικά σκάνδαλα σε βάρος του ελληνικού λαού έγιναν (βλ. Cosmote-Γερμανός) και απλώς ήταν ένα θέμα συζήτησης για λίγο καιρό. Μια είναι η λύση. Να δούμε MVNOs στην Ελλάδα. Εταιρείες που θα έρθουν για να χτυπήσουν τις τιμές των τριών μεγάλων προσφέροντας έστω σε κάποιο βαθμό αντάξιες υπηρεσίες. Πρέπει η ΕΕΤΤ να επισπεύσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα επιτρέψει την είσοδο των virtual operators στην αγορά. Αυτή την ερώτηση να την κάνεις στα παιδιά του forum. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όπως επίσης ξέρουν τι δύναμη έχουν έχοντας αυτό το site. Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την vodafone που κατακλέβει τον κόσμο με το πλήκτρο live που έχει στα κινητά της και από λάθος πολύς κόσμος το πατάει και χρεώνεται; Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την cosmote που στο myview σε χρεώνει ανα kb όταν είσαι στο myview portal; Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την cosmote που σε χρεώνει για κλήση στο 1313 χωρίς να μιλήσεις στον υπάλληλο; Μετριμένοι. Ας αλλάξουμε νοοτροπία. Όλα στην φόρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αυτή την ερώτηση να την κάνεις στα παιδιά του forum. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όπως επίσης ξέρουν τι δύναμη έχουν έχοντας αυτό το site. Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την vodafone που κατακλέβει τον κόσμο με το πλήκτρο live που έχει στα κινητά της και από λάθος πολύς κόσμος το πατάει και χρεώνεται; Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την cosmote που στο myview σε χρεώνει ανα kb όταν είσαι στο myview portal; Πόσοι βγήκαν να κατηγορήσουν την cosmote που σε χρεώνει για κλήση στο 1313 χωρίς να μιλήσεις στον υπάλληλο; Μετριμένοι. Ας αλλάξουμε νοοτροπία. Όλα στην φόρα. Αυτά εννοείς άπλυτα?:O Η Vodafone δεν κατακλέβει κόσμο. Άφού δεν ξέρεις τι πατάς, μπορείς να απενεργοποιήσεις το live, να αλλάξεις προφίλ, να αλλάξεις τη συντόμευση του πλήκτρου κ.τ.λ Έλεος, δεν θα ρίξω το φταίξιμο στην εταιρεία επειδή πατάω λάθος κουμπιά. Η Cosmote και όλες οι εταιρείες σου στέλνουν στο σπίτι αναλυτικό λογαριασμό. Εφόσον εντοπίσεις λάθος, μπορείς να διεκδικήσεις τη πίστωση του ποσού, δεν νομίζω να γίνεται εσκεμμένα, δεν είναι ψιλικατζίδικο. Για το 1313 μόνο θα συμφωνήσω, εκεί αρκεί μια απλή καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Να λέμε τα στραβά των εταιρειών αλλά να είμαστε και λογικοί. Το forum μπορεί εύκολα να κάνει κακό σε εταιρείες όπως Vivodi, Netone, Altec, ON κ.τ.λ που για να επιβιώσουν έχουν ανάγκη ακόμα και τον έναν παραπάνω πελάτη και ταλαιπωρούν χιλιάδες κόσμο με την ανοργανωσιά τους. Μπορεί να παίξει ρόλο σε έναν αναπτυσσόμενο χώρο που ο ανταγωνισμός είναι τόσο έντονος. Στη κινητή τηλεφωνία, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τρία τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η διείσδυση έχει ξεπεράσει το 100%. Και το 10χρονο έχει κινητό. Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού του Έλληνα και δεν μπορεί να κινηθεί, να δουλέψει και εν τέλει να ζήσει χωρίς αυτό. Η αγορά πλέον έχει διαμορφωθεί και σε κάποιο βαθμό κορεστεί. Όπως είπα παραπάνω ακόμα και αν όλα τα μέλη του myphone πέταγαν τα κινητά τους, ανάθεμα και αν θα νοιαζόταν έστω και μια εταιρεία (υπερβολικό αλλά δεν απέχει πολύ από τη πραγματικότητα). Μιλάμε για μια αυτοκρατορία στις πλάτες των Ελλήνων καταναλωτών. Εφόσον λοιπόν οι τρεις παίκτες τα έχουν βρει μεταξύ τους και δεν υπάρχει ανταγωνισμός (όπως βλέπαμε παλιά) ελάχιστα πράγματα μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές. Σκέψου αυτό που σου είπα πιο πάνω. Υποκλοπές έγιναν, και ανεξάρτητα από το αν η Vodafone έφταιγε πραγματικά ή όχι, είχε ευθύνη τουλάχιστον απένανατι στα θύματα ως πάροχος. Νοιάστηκε κανείς? Εξακολουθεί η Vodafone να βγάζει τα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο? Πάρε τη Cosmote. Απιστευτο οικονομικό σκάνδαλο σε βάρος όλων των Ελλήνων (κάτι που τελικά μας αφορά όλους, πελάτες και μη της εταιρείας αυτής)!!! Ποιός νοιάστηκε? Έγιναν λοιπόν τέτοια σκάνδαλα και δεν κουνήθηκε φύλλο. Πιστεύεις ότι με κάποια παράπονα (ή ακόμα και επιστολές διαμαρτυρίας) σε ένα site θα γίνει κάτι παραπάνω?:O Μία η λύση. Νέοι παίκτες στην αγορά. Ανταγωνισμός. MVNOs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αυτά εννοείς άπλυτα?:O Η Vodafone δεν κατακλέβει κόσμο. Άφού δεν ξέρεις τι πατάς, μπορείς να απενεργοποιήσεις το live, να αλλάξεις προφίλ, να αλλάξεις τη συντόμευση του πλήκτρου κ.τ.λ Έλεος, δεν θα ρίξω το φταίξιμο στην εταιρεία επειδή πατάω λάθος κουμπιά. Η Cosmote και όλες οι εταιρείες σου στέλνουν στο σπίτι αναλυτικό λογαριασμό. Εφόσον εντοπίσεις λάθος, μπορείς να διεκδικήσεις τη πίστωση του ποσού, δεν νομίζω να γίνεται εσκεμμένα, δεν είναι ψιλικατζίδικο. Για το 1313 μόνο θα συμφωνήσω, εκεί αρκεί μια απλή καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Να λέμε τα στραβά των εταιρειών αλλά να είμαστε και λογικοί. Αυτό το λες σε κάποιον που ξέρει τι είναι αυτό το πλήκτρο και όχι στον παππού, στην γιαγια, στην μητέρα σου, στον πατέρα σου και σε αυτόν που δεν ξέρει από αυτά. Τα μαθαίνει βέβαια όταν ο λογαριασμός του έρχεται ανεβασμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Αυτό το λες σε κάποιον που ξέρει τι είναι αυτό το πλήκτρο και όχι στον παππού, στην γιαγια, στην μητέρα σου, στον πατέρα σου και σε αυτόν που δεν ξέρει από αυτά. Τα μαθαίνει βέβαια όταν ο λογαριασμός του έρχεται ανεβασμένος. Έστω ότι μπορείς να ισχυριστείς πως είναι μια "πονηριά". Δεν μπορείς όμως να τη κατηγορήσεις για κάτι, εσύ πατάς το κουμπί. Kαι έχεις τη δυνατότητα να το απομονώσεις. Ξαναλέω, να είμαστε λογικοί. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα "άπλυτα"... Προς το παρόν ας κοίταξουμε προσεκτικά όλες τις επιλογές, και ας επιλέξουμε αυτό που πραγματικά μας συμφέρει. Και στη τελική όσο μπορούμε ας περιορίσουμε και τη χρήση. Το έχουμε κάνει σκουλαρίκι. Άναθεμα και αν πραγματικά υπάρχει ανάγκη να ξοδεύουμε τόσα χρήματα στο κινητό. Και ας εκμεταλλευτούμε τη καλή περίοδο που διανύουμε στη σταθερή και στο inetrnet, υπάρχουν και εκεί λύσεις (voip). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Έστω ότι μπορείς να ισχυριστείς πως είναι μια "πονηριά". Δεν μπορείς όμως να τη κατηγορήσεις για κάτι, εσύ πατάς το κουμπί. Kαι έχεις τη δυνατότητα να το απομονώσεις. Ξαναλέω, να είμαστε λογικοί. Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα "άπλυτα"... Προς το παρόν ας κοίταξουμε προσεκτικά όλες τις επιλογές, και ας επιλέξουμε αυτό που πραγματικά μας συμφέρει. Και στη τελική όσο μπορούμε ας περιορίσουμε και τη χρήση. Το έχουμε κάνει σκουλαρίκι. Άναθεμα και αν πραγματικά υπάρχει ανάγκη να ξοδεύουμε τόσα χρήματα στο κινητό. Και ας εκμεταλλευτούμε τη καλή περίοδο που διανύουμε στη σταθερή και στο inetrnet, υπάρχουν και εκεί λύσεις (voip). Μα αυτό λέμε. Αν είχε τα κοτσια ας έκανε τις αυξήσεις άλλη εποχή και όχι περίοδο διακοπών. Αν δεν είναι αυτό πονηριά τότε τι είναι πονηριά; Αλλά από ότι καταλαβαίνω... καλά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Πόσο κοστίζει να βάλω 2ο αριθμό cu σε αριθμό με συμβόλαιο, δηλαδή να εχω 2 αριθμούς σε μια κάρτα sim. Μπορώ να βάλω cosmote αντί για cu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Πόσο κοστίζει να βάλω 2ο αριθμό cu σε αριθμό με συμβόλαιο, δηλαδή να εχω 2 αριθμούς σε μια κάρτα sim. Μπορώ να βάλω cosmote αντί για cu ? Μπορείς να βάλεις 2 αριθμούς αλλά μόνον VODAFONE.Φυσικά στην υπηρεσία αυτή 2in1 έχει προστεθεί πάγιο:mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aa508gr Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 [Επιτρέψτε μου να πω ότι όλα αυτά που λέει η Vodafone για SMS MMS είναι παραμύθια. Είμαι συνδρομητής στην Vodafone από το 1998 με το νούμερο 6945547021. Για πάνω από 4 χρόνια είχα οικογενειακό πακέτο V500. Οι επιδοτήσεις μου δεν ήταν πάνω από 120 ευρώ. Πριν 3 μήνες που τους τα σούρα και μετέφερα τα νούμερά μου εκτός από 2 στην Wind με πήραν τηλέφωνο να επανορθώσουν στην ανανέωση των υπολοίπων 2 που είναι τον Νοέμβριο. Δεν γράφω άλλα να μην σας κουράσω. Αν θέλετε διευκρινήσεις για υπερτιμολογήσεις στις επιδοτήσεις σας απαντώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Πριν 3 μήνες που τους τα σούρα και μετέφερα τα νούμερά μου εκτός από 2 στην Wind με πήραν τηλέφωνο να επανορθώσουν στην ανανέωση των υπολοίπων 2 που είναι τον Νοέμβριο. Δεν γράφω άλλα να μην σας κουράσω. Αν θέλετε διευκρινήσεις για υπερτιμολογήσεις στις επιδοτήσεις σας απαντώ Εμένα πέρυσι, δύο διαφορετικά υποκαταστήματα vodafone μου δίνανε 2 διαφορετικες επιδοτήσεις...μεγάλη διαφορά... είχα το you & me στο οποίο και παρέμεινα και πήρα επειδότηση κανα τρακοσάρι...σε 2 μήνες βγαίνει η καινούρια μου επειδότηση.............πόσα να περιμένω?? Παίζει ρόλο αν θα μείνω στο ίδιο πρόγραμμα ή αν αλλάξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Θα λείψω εκτός Ελλάδος για 2 χρόνια και θέλω να σταματήσω την σύνδεσή μου ώστε να μην πληρώνω πάγιομ αλλά παράλληλα να μην χάσω και το νούμερο ώστε όταν επιστρέψω Ελλάδα να μπορώ να το ξαναχρησιμοποιώ! Τί επιλογές έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μπορεις τη συνδεση να τη γυρισεις σε καρτα για μην χασεις τον αριθμο Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 να την γυρίσω αλλά πρέπει να έχει τελειώσει το ετήσιο συμβόλαιο ή και πριν μπορώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Μπορεις τη συνδεση να τη γυρισεις σε καρτα για μην χασεις τον αριθμο Και θελει μια ανανεωση ανα ετος, αν δεν κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Έχεις δύο επιλογές. α) να διακόψεις την σύνδεση πριν την λήξη της επιδότησης πληρώνοντας την επιδότηση ή τμήμα αυτής. Β) να την αφήσεις σε συγγενή ή φίλο μαζί με μια εξουσιοδότηση ώστε να πάει να κάνει αυτός την διακοπή όταν τελιώση η σύνδεση σου . Μετά ανανεώνεις την κάρτα από το Ιντερνετ σε ένα χρόνο ή μέσω του φίλου σου, για να κρατήσει ένα χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aa508gr Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Εμένα πέρυσι, δύο διαφορετικά υποκαταστήματα vodafone μου δίνανε 2 διαφορετικες επιδοτήσεις...μεγάλη διαφορά... είχα το you & me στο οποίο και παρέμεινα και πήρα επειδότηση κανα τρακοσάρι...σε 2 μήνες βγαίνει η καινούρια μου επειδότηση.............πόσα να περιμένω?? Παίζει ρόλο αν θα μείνω στο ίδιο πρόγραμμα ή αν αλλάξω?? Καλησπέρα και πάλι δεν ξέρω τι να σου πω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πήγα τα 2 νούμερα από τα 4 του οικογενειακού πακέτου στην wind, που όχι μόνο καλύτερη τιμή χρέωσης είδα αλλά και επιλογή στην επιδότηση να την πάρω σε χρήμα !!! Είτε πιστωτικό στον λογαριασμό μου είτε σε προϊόντα από το κατάστημα. Προσωπικά περιμένω την υποτιθέμενη επιδότηση. Αν είναι τα ίδια και τα υπόλοιπα νούμερα Wind !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Έχω σύνδεση στο Vodafone 200. Πως θα γίνει να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας στην CU της κοπελιάς μου που είναι στο εξωτερικό και να χρεώσω τον λογαριασμό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Έχω σύνδεση στο Vodafone 200. Πως θα γίνει να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας στην CU της κοπελιάς μου που είναι στο εξωτερικό και να χρεώσω τον λογαριασμό μου; Παίρνεις στο 1252 από τη σύνδεσή σου, πατάς όταν σου πει το 0 να συνδεθείς να σου δώσουν τον κωδικό ασφαλείας, και μετά ξανακαλείς 1252, αλλάζεις τον κωδικό που σου έδωσαν και βάζεις όποιο θες, και προχωράς στη μεταφορά ποσού στο καρτοκινητό που θες. Δεν έχει καμία σημασία το που βρίσκεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ωραίος!! Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Είμαι λίγο μπερδεμένος, ο δωρεάν χρόνος ομιλίας στα συμβόλαια, περιλαμβάνει και βιντεοκλήσεις; επίσης ισχύει ακόμα η διαφορετική χρέωση στις βιντεοκλησεις στα συμβόλαια η έχει εξισωθεί με την χρέωση των απλών κλήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μόνο σε κάποιο πρόγραμμα της cosmote είναι ίδια χρέωση βιντεοκλήση + κλήση, sms και Mms. Διαφορετικά έχει διαφορετική χρέωση και υποθέτω οτι είναι δωρεάν χρόνος κλήσεων και οι βιντεοκλήσεις χρεώνονται έξτρα.. . δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts