VIPdriver Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 28 minutes ago, opmgls said: Για συμβόλαιο είναι καλή τιμή. Φαντάζομαι ότι είναι για 24 μήνες και θα σου είπαν ότι μετά τον 13ο μήνα θα έχει μια αύξηση 2€ λόγω πληθωρισμού. Όπως σου είπε και ο @Arinos από πάνω αν ξέρεις ότι χρειάζεσαι πάνω από 300GB το μήνα ή/και αν δεν μπορείς να πληρώσεις απευθείας τα 120€ για όλο τον χρόνο (που κοστίζει το ετήσιο καρτοκινητό) τότε καλά έκανες. Συμφωνώ. Από θέμα οικονομίας, πιο πολύ συμφέρει το ετήσιο καρτοκινητο. Από θέμα πρακτικότητας, στο συμβόλαιο το πληρώνεις σε δοσεις, αλλά πολύ πιο ακριβό και είσαι "δεμένος" σε συμβόλαιο για 2 χρόνια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου (edited) 5 ώρες πριν, teopanta1 said: Μόλις έκανα στην vodafone όλα απεριόριστα με 16,90 Εγω χτες με 15,30 τον 1ο χρονο και 17,20 τον 2ο. Δεν τα χρειαζομαι τα απεριοριστα αλλα η τιμη ηταν καλη για να αρνηθω. Εκανα φορητοτητα απο Cosmote Whats Up που για πολλα χρονια ειχα φοιτητικο και τωρα μας πεταξαν κλωτσηδον Την προηγουμενη προσφορα την απερριψα γιατι ο εξωτερικος συνεργατης δεν μου τα ελεγε καλα και τον φοβηθηκα.Διαβασα και κακες κριτικες στην Google και ξενερωσα.βεβαια μου βγηκε σε καλο Edited 21 Ιουλίου by panosfx 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 1 hour ago, panosfx said: Εγω χτες με 15,30 τον 1ο χρονο και 17,20 τον 2ο. Δεν τα χρειαζομαι τα απεριοριστα αλλα η τιμη ηταν καλη για να αρνηθω. Εκανα φορητοτητα απο Cosmote Whats Up που για πολλα χρονια ειχα φοιτητικο και τωρα μας πεταξαν κλωτσηδον Την προηγουμενη προσφορα την απερριψα γιατι ο εξωτερικος συνεργατης δεν μου τα ελεγε καλα και τον φοβηθηκα.Διαβασα και κακες κριτικες στην Google και ξενερωσα.βεβαια μου βγηκε σε καλο Σε τι τιμή ήταν η προηγούμενη προσφορά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 33 minutes ago, opmgls said: Σε τι τιμή ήταν η προηγούμενη προσφορά; Μια σελιδα πριν γραφω.Ηταν στα 18€ για το red unlimited business ultra αλλα το προβλημα δεν ηταν αυτο. Το προβλημα ηταν πως η συνεργασια δεν θα ηταν απευθειας με την Vodafone,αλλα μεσω του εξωτερικου συνεργατη που θα χρησιμοποιουσε το δικτυο της Vodafone.Διαβασα και τις κακες κριτικες και το σταματησα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 17 ώρες πριν, teopanta1 said: Μόλις έκανα στην vodafone όλα απεριόριστα με 16,90 Πές τους να πάρουν και εμένα τηλέφωνο!!! απο πιο νούμερο σας έκαναν την προσφορά 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου το 16,90ε μου το εμφανιζει και εμενα στις προσφορες για 2 ενεργα συμβολαια που εχω αλλα υποθετω οτι ειναι δυστυχως μεχρι την ληξη των συμβολαιων (~Δεκεμβριο). Εσας σας το εδωσαν για 2ετια? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου 3 ώρες πριν, zerokill said: Πές τους να πάρουν και εμένα τηλέφωνο!!! απο πιο νούμερο σας έκαναν την προσφορά 2106703335 Δευτερα-Παρασκευη Ομαδα πωλησεων Vodafone 1 hour ago, GaleaNatur said: το 16,90ε μου το εμφανιζει και εμενα στις προσφορες για 2 ενεργα συμβολαια που εχω αλλα υποθετω οτι ειναι δυστυχως μεχρι την ληξη των συμβολαιων (~Δεκεμβριο). Εσας σας το εδωσαν για 2ετια? Ναι νομιζω σε ολους 2ετια κανουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου τελικα οντως για ανανεωση συμβολαιο για 2ετια ειναι... παροτι τα συμβολαια εληγαν Δεκεμβριο εκανα την ανανεωση καθως θεωρω πολυ καλη τιμη τα 17ε για unlimited international που δυσκολα θα εβρισκα παρακατω. βεβαια εχει +1,9ε/μηνα μετα το 13ο μηνα αλλα οκ, αναγκαιο κακο. επισης αφησα σε εκρεμμοτητα το σταθερο που αυτη τη στιγμη δινω vdsl 100mps 25,5ε (απο 24 μετα το 12μηνο) χωρις διαπραγματευτικο χαρτι(αφου ανανεωσα τα κινητα) για να ριξω ή να μεινω στην ιδια τιμη, αλλα το βλεπω οταν ερθει η ωρα αυτο... τωρα που ξεμπερδεψα με το κινητο σκεφτομαι ακομα και για τα προμο της inalan. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) Την Τρίτη μου έκαναν την προσφορά, μίλησα ξανά και μου είπαν ότι είναι σε προεγκριση, οπότε περιμένω μυνημα για ενεργοποίηση, δεν ξέρω αργεί τόσο πολύ η διαδικασία; επίσης μου είπαν ότι επειδή έχω καρτοπρογραμμα vodafone δεν ισχύει το πέναλτι απλά στον 1ο λογαριασμό θα είναι μεγαλύτερο το ποσό λόγο της αλλαγής και της εκκαθάρισης παγίου από το καρτοπρογραμμα δηλαδή από 16,90 ο πρώτος θα έρθει γύρω στα 40 και μετά κανονικά στα 16,90. Edited 23 Ιουλίου by teopanta1 1 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 10 ώρες πριν, teopanta1 said: Την Τρίτη μου έκαναν την προσφορά, μίλησα ξανά και μου είπαν ότι είναι σε προεγκριση, οπότε περιμένω μυνημα για ενεργοποίηση, δεν ξέρω αργεί τόσο πολύ η διαδικασία; επίσης μου είπαν ότι επειδή έχω καρτοπρογραμμα vodafone δεν ισχύει το πέναλτι απλά στον 1ο λογαριασμό θα είναι μεγαλύτερο το ποσό λόγο της αλλαγής και της εκκαθάρισης παγίου από το καρτοπρογραμμα δηλαδή από 16,90 ο πρώτος θα έρθει γύρω στα 40 και μετά κανονικά στα 16,90. Εγω Δευτερα 5 το απογευμα εκανα την αιτηση,Τεταρτη στις 5 μου φερανε την SIM και σημερα Πεμπτη στις 6 το απογευμα ειμαι στην Vodafone.Στην δικη σου περιπτωση δεν ξερω μηπως κολλαει καπου αλλου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου On 22/7/2026 at 11:22 ΠΜ, GaleaNatur said: το 16,90ε μου το εμφανιζει και εμενα στις προσφορες για 2 ενεργα συμβολαια που εχω αλλα υποθετω οτι ειναι δυστυχως μεχρι την ληξη των συμβολαιων (~Δεκεμβριο). Εσας σας το εδωσαν για 2ετια? που εμφανίζονται οι προσφορές για ανανέωση; web/εφαρμογή; σε ποιο σημείο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Το πρόγραμμα που έκανα είναι το vodafone red unlimited international έχει 75 gb για χώρες του εξωτερικού και απεριόριστα εντός. Ωστόσο ξέρουμε πόσο είναι το μηνιαίο όριο; άσχετος αν λέει απεριόριστα. 2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου 18 ώρες πριν, sofos_k said: που εμφανίζονται οι προσφορές για ανανέωση; web/εφαρμογή; σε ποιο σημείο; και στα 2. προσωπικα το εκανα απο το myvodafone app, στην αρχικη εχει ενα μεγαλο κοκκινο κουμπι (τα υπολοιπα ειναι λευκα) που λεει "οι προσφορες μου", εκει μεσα μαζι με ολες τις υπολοιπες (πχ unlimited data 15μερες, samsung trade in κτλπ) εμφανιζονται κατα καιρους προσφορες για προσρμογη του συμβολαιου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Μετά την μείωση των τιμών του Travel pass από την Cosmote Telekom πλέον γίνεται η πιο φτηνή στο θέμα περιαγωγής εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ελπίζω και η Vodafone να ακολουθήσει καθώς είχε τεράστιο πλεονέκτημα μέχρι τώρα στις τιμές κατά την περιαγωγή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 23 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μετά την μείωση των τιμών του Travel pass από την Cosmote Telekom πλέον γίνεται η πιο φτηνή στο θέμα περιαγωγής εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ελπίζω και η Vodafone να ακολουθήσει καθώς είχε τεράστιο πλεονέκτημα μέχρι τώρα στις τιμές κατά την περιαγωγή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης Πόσο το πήγε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Πόσο το πήγε; Στην ζώνη Α με τις περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη το πήγε στα 5,95 ευρώ την ημέρα,δηλαδή σχεδόν 1 ευρώ πιο φτηνά την ημέρα από την Vodafone Edited 29 Ιουλίου by aektzhs 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 46 minutes ago, aektzhs 1 said: Στην ζώνη Α με τις περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη το πήγε στα 5,95 ευρώ την ημέρα,δηλαδή σχεδόν 1 ευρώ πιο φτηνά την ημέρα από την Vodafone Το θέμα δεν είναι το 1 ευρώ. Δες τις χώρες που έχει η Cosmote στη ζώνη 1 και ποιες έχει η Vodaofne. Καμία σχέση. (Υπέρ Cosmote). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου 23 minutes ago, TakeOverNet said: Το θέμα δεν είναι το 1 ευρώ. Δες τις χώρες που έχει η Cosmote στη ζώνη 1 και ποιες έχει η Vodaofne. Καμία σχέση. (Υπέρ Cosmote). Ένας λόγος παραπάνω τότε να προβεί και η κόκκινη σε μειώσεις τιμών 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus51 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Παιδιά θέλω να διακόψω το συμβόλαιο.. υπάρχει καμία τρύπα να εκμεταλλευτώ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου Είχε κάτι αυξήσεις νομίζω από 1η του μήνα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Arinos said: Είχε κάτι αυξήσεις νομίζω από 1η του μήνα; Αρνούνται ότι υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος να γίνει δωρεάν διακοπή, λένε ότι οι αυξήσεις πιάνουν μόνο όσους έχουν λήξει τα συμβόλαια τους. Αυτό πράγματι ισχύει, αλλά μόνο για τη μία περίπτωση. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) VODA travel Τιμές για εξωτερικό. Τις θεωρώ αρκετά καλές. Όμως δεν είναι μόνιμες. 15% έκπτωση στην αγορά για ντατα στο εξωτερικό. Edited 4 Αυγούστου by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της Vodafone και μου πρότειναν 24μηνο συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία, 2000sms κ 80gb ίντερνετ κάθε μήνα. Μου τόνισε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα, όπως επίσης ότι τις ίδιες παροχές μπορώ να τις έχω εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Τέλος, υπάρχει και κάποιο μπόνους στα data για τους πρώτους 6 μήνες (νομίζω 100gb) και κάτι που αφορά το shake it κάθε μήνα (δεν το πολύ κατάλαβα αυτό). Τελική τιμή για τους πρώτους 12 μήνες στα 15,10 και μετά μια αύξηση έως 1,90. Για την χρήση που κάνω μου φτάνουν όλα αυτά. Η τιμή όμως πώς σας φαίνεται; είναι καλή ή μπορώ να πετύχω και καλύτερη; (είτε στην Vodafone είτε σε κάποιον από τους άλλους). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 9 minutes ago, melampous said: Με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της Vodafone και μου πρότειναν 24μηνο συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία, 2000sms κ 80gb ίντερνετ κάθε μήνα. Μου τόνισε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα, όπως επίσης ότι τις ίδιες παροχές μπορώ να τις έχω εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Τέλος, υπάρχει και κάποιο μπόνους στα data για τους πρώτους 6 μήνες (νομίζω 100gb) και κάτι που αφορά το shake it κάθε μήνα (δεν το πολύ κατάλαβα αυτό). Τελική τιμή για τους πρώτους 12 μήνες στα 15,10 και μετά μια αύξηση έως 1,90. Για την χρήση που κάνω μου φτάνουν όλα αυτά. Η τιμή όμως πώς σας φαίνεται; είναι καλή ή μπορώ να πετύχω και καλύτερη; (είτε στην Vodafone είτε σε κάποιον από τους άλλους). Αν εισαι σε αλλη εταιρεια κι οχι στην Vodafone ,τοτε κοιτα λιγα μηνυματα πιο πανω.Εχω αφησει και τηλεφωνο που με πηραν. Ολα απεριοριστα με 15,3€ τον 1ο χρονο και 17,2€ τον 2ο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 12 minutes ago, melampous said: Με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της Vodafone και μου πρότειναν 24μηνο συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία, 2000sms κ 80gb ίντερνετ κάθε μήνα. Μου τόνισε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα, όπως επίσης ότι τις ίδιες παροχές μπορώ να τις έχω εντός ευρωπαϊκής ένωσης. Τέλος, υπάρχει και κάποιο μπόνους στα data για τους πρώτους 6 μήνες (νομίζω 100gb) και κάτι που αφορά το shake it κάθε μήνα (δεν το πολύ κατάλαβα αυτό). Τελική τιμή για τους πρώτους 12 μήνες στα 15,10 και μετά μια αύξηση έως 1,90. Για την χρήση που κάνω μου φτάνουν όλα αυτά. Η τιμή όμως πώς σας φαίνεται; είναι καλή ή μπορώ να πετύχω και καλύτερη; (είτε στην Vodafone είτε σε κάποιον από τους άλλους). 1 minute ago, panosfx said: Αν εισαι σε αλλη εταιρεια κι οχι στην Vodafone ,τοτε κοιτα λιγα μηνυματα πιο πανω.Εχω αφησει και τηλεφωνο που με πηραν. Ολα απεριοριστα με 15,3€ τον 1ο χρονο και 17,2€ τον 2ο. Frog (σήμα κόσμοτε) καρτοκινητό, απεριόριστα data + απεριόριστη ομιλία για 12 μήνες 144 ευρώ (12ε/μήνα) και δεν έχεις συμβόλαια/λογαριασμούς. Πρέπει όμως να πας σε 1 από τα 2 frog stores (Θεσσαλονίκης ή Αθήνας) για να το προπληρωσεις για 12 μήνες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts