cu2goup Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 3 minutes ago, VIPdriver said: Frog (σήμα κόσμοτε) καρτοκινητό, απεριόριστα data + απεριόριστη ομιλία για 12 μήνες 144 ευρώ (12ε/μήνα) και δεν έχεις συμβόλαια/λογαριασμούς. Πρέπει όμως να πας σε 1 από τα 2 frog stores (Θεσσαλονίκης ή Αθήνας) για να το προπληρωσεις για 12 μήνες. Δεν ρωτάει αυτό. Μας τα έχεις πει για το frog δεν χρειάζεται να τα λες με κάθε ευκαιρία και σε όλα τα νήματα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 1 minute ago, cu2goup said: Δεν ρωτάει αυτό. Μας τα έχεις πει για το frog δεν χρειάζεται να τα λες με κάθε ευκαιρία και σε όλα τα νήματα. Ο άνθρωπος ψάχνει οικονομικές λύσεις (και μάλιστα είπε σε οποιοδήποτε δίκτυο).... Εσυ γιατί ζαλίζεσαι τόσο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Αυτό που βασικά ρώτησα είναι αν θεωρείται καλή η τιμή για το πακέτο που προσφέρουν. Κατά τ' άλλα, είμαι από το 1998 στο δίκτυο της Vodafone και δεν έχω φύγει ποτέ (πλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με "πέρα δώθε". Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια είμαι σε καθεστώς καρτοκινητής (στην Vodafone) και πληρώνω 16 ευρώ το μήνα. Με το roll over που ισχύει στο καρτοκινητό, αυτή τη στιγμή έχω άπειρη ομιλία, "άπειρα sms" και "άπειρα" data αφού έχουν αθροιστεί περισσότερα από 250Gb. Και τα 80gb που μου δίνουν μια χαρά μου φτάνουν, δεν έχω θέμα (τις περισσότερες μέρες της ημέρας βρίσκομαι στο σπίτι και το γραφείο που έχω wifi). Στην πραγματικότητα, από οικονομικής πλευράς σε βάθος 24 μηνών, είναι ακριβώς μία η άλλη (24x16 για την καρτοκινητή και 12x15,10+12x17 για το συμβόλαιο). Δεν κερδίζω κάτι, δεν χάνω και κάτι (έτσι νομίζω δηλαδή). Απλά αναρωτιόμουν αν θεωρείται καλή η προσφορά τους... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 7 minutes ago, melampous said: Αυτό που βασικά ρώτησα είναι αν θεωρείται καλή η τιμή για το πακέτο που προσφέρουν. Κατά τ' άλλα, είμαι από το 1998 στο δίκτυο της Vodafone και δεν έχω φύγει ποτέ (πλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με "πέρα δώθε". Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια είμαι σε καθεστώς καρτοκινητής (στην Vodafone) και πληρώνω 16 ευρώ το μήνα. Με το roll over που ισχύει στο καρτοκινητό, αυτή τη στιγμή έχω άπειρη ομιλία, "άπειρα sms" και "άπειρα" data αφού έχουν αθροιστεί περισσότερα από 250Gb. Και τα 80gb που μου δίνουν μια χαρά μου φτάνουν, δεν έχω θέμα (τις περισσότερες μέρες της ημέρας βρίσκομαι στο σπίτι και το γραφείο που έχω wifi). Στην πραγματικότητα, από οικονομικής πλευράς σε βάθος 24 μηνών, είναι ακριβώς μία η άλλη (24x16 για την καρτοκινητή και 12x15,10+12x17 για το συμβόλαιο). Δεν κερδίζω κάτι, δεν χάνω και κάτι (έτσι νομίζω δηλαδή). Απλά αναρωτιόμουν αν θεωρείται καλή η προσφορά τους... Τσίμπα @VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, melampous said: Αυτό που βασικά ρώτησα είναι αν θεωρείται καλή η τιμή για το πακέτο που προσφέρουν. Κατά τ' άλλα, είμαι από το 1998 στο δίκτυο της Vodafone και δεν έχω φύγει ποτέ (πλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με "πέρα δώθε". Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια είμαι σε καθεστώς καρτοκινητής (στην Vodafone) και πληρώνω 16 ευρώ το μήνα. Με το roll over που ισχύει στο καρτοκινητό, αυτή τη στιγμή έχω άπειρη ομιλία, "άπειρα sms" και "άπειρα" data αφού έχουν αθροιστεί περισσότερα από 250Gb. Και τα 80gb που μου δίνουν μια χαρά μου φτάνουν, δεν έχω θέμα (τις περισσότερες μέρες της ημέρας βρίσκομαι στο σπίτι και το γραφείο που έχω wifi). Στην πραγματικότητα, από οικονομικής πλευράς σε βάθος 24 μηνών, είναι ακριβώς μία η άλλη (24x16 για την καρτοκινητή και 12x15,10+12x17 για το συμβόλαιο). Δεν κερδίζω κάτι, δεν χάνω και κάτι (έτσι νομίζω δηλαδή). Απλά αναρωτιόμουν αν θεωρείται καλή η προσφορά τους... Αν σε καλύπτει πάρει την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 3 ώρες πριν, melampous said: Αυτό που βασικά ρώτησα είναι αν θεωρείται καλή η τιμή για το πακέτο που προσφέρουν. Κατά τ' άλλα, είμαι από το 1998 στο δίκτυο της Vodafone και δεν έχω φύγει ποτέ (πλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με "πέρα δώθε". Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια είμαι σε καθεστώς καρτοκινητής (στην Vodafone) και πληρώνω 16 ευρώ το μήνα. Με το roll over που ισχύει στο καρτοκινητό, αυτή τη στιγμή έχω άπειρη ομιλία, "άπειρα sms" και "άπειρα" data αφού έχουν αθροιστεί περισσότερα από 250Gb. Και τα 80gb που μου δίνουν μια χαρά μου φτάνουν, δεν έχω θέμα (τις περισσότερες μέρες της ημέρας βρίσκομαι στο σπίτι και το γραφείο που έχω wifi). Στην πραγματικότητα, από οικονομικής πλευράς σε βάθος 24 μηνών, είναι ακριβώς μία η άλλη (24x16 για την καρτοκινητή και 12x15,10+12x17 για το συμβόλαιο). Δεν κερδίζω κάτι, δεν χάνω και κάτι (έτσι νομίζω δηλαδή). Απλά αναρωτιόμουν αν θεωρείται καλή η προσφορά τους... Από τη στιγμή που υπάρχουνε ετήσια καρτοκινητά και στις τρεις εταιρείες με περίπου 12€ το μήνα ή και χαμηλότερα τότε με μία λέξη όχι δεν θεωρείται καλή προσφορά. 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου (edited) 5 ώρες πριν, melampous said: Αυτό που βασικά ρώτησα είναι αν θεωρείται καλή η τιμή για το πακέτο που προσφέρουν. Κατά τ' άλλα, είμαι από το 1998 στο δίκτυο της Vodafone και δεν έχω φύγει ποτέ (πλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με "πέρα δώθε". Τα τελευταία 5 περίπου χρόνια είμαι σε καθεστώς καρτοκινητής (στην Vodafone) και πληρώνω 16 ευρώ το μήνα. Με το roll over που ισχύει στο καρτοκινητό, αυτή τη στιγμή έχω άπειρη ομιλία, "άπειρα sms" και "άπειρα" data αφού έχουν αθροιστεί περισσότερα από 250Gb. Και τα 80gb που μου δίνουν μια χαρά μου φτάνουν, δεν έχω θέμα (τις περισσότερες μέρες της ημέρας βρίσκομαι στο σπίτι και το γραφείο που έχω wifi). Στην πραγματικότητα, από οικονομικής πλευράς σε βάθος 24 μηνών, είναι ακριβώς μία η άλλη (24x16 για την καρτοκινητή και 12x15,10+12x17 για το συμβόλαιο). Δεν κερδίζω κάτι, δεν χάνω και κάτι (έτσι νομίζω δηλαδή). Απλά αναρωτιόμουν αν θεωρείται καλή η προσφορά τους... Αφού είναι μια η άλλη δεν υπάρχει κανένας λόγος να πας σε συμβόλαιο. Γιατί;Σε δύο χρόνια θα θες να ξαναγυρίσεις στο καρτοκινητο με αυτά που θα σου ζητάνε. Ένας λόγος που μπορώ να καταλάβω είναι η ευκολία της παγιας εντολής αλλά και στο καρτοκινητο μπορείς να μην ασχολείσαι και να τα κάνει όλα αυτόματα Edited 5 Αυγούστου by glofiish 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να πάω σε συμβόλαιο, απλά επειδή βλέπω ότι διαρκώς ανεβάζουν τις τιμές στα πακέτα της καρτοκινητής, σκέφτηκα ότι το συμβόλαιο θα έχει "κλειδωμένη" τιμή για τα επόμενα δύο χρόνια, θα ξέρω τι θα δίνω δηλαδή. Από την άλλη, η πρόταση του @VIPdriver για το ετήσιο πακέτο της Frog (κάτι που δεν γνώριζα) με αιφνιδίασε με θετικό τρόπο και σκέφτομαι αύριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν οι παροχές του πακέτου αφορούν και την χρήση εντός ευρωπαικής ζώνης. Και αν η απάντηση είναι θετική και η διαδικασία να μεταβώ στο δίκτυό τους γρήγορη και εύκολη, πιθανότατα να επιλέξω αυτούς. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 11 ώρες πριν, cu2goup said: Μας τα έχεις πει για το frog δεν χρειάζεται να τα λες με κάθε ευκαιρία και σε όλα τα νήματα. Και μην ξεχνάμε πως το frog δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους. Το πήγαινε στο κατάστημα εδώ και πήγαινε στο κατάστημα εκεί δεν είναι κομμάτι σοβαρής συζήτησης. Είναι πολύ η καλή η προσφορά, κανείς δε διαφωνεί, αλλά απευθύνεται στη μισή Ελλάδα. 5 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου (edited) 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Και μην ξεχνάμε πως το frog δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους. Το πήγαινε στο κατάστημα εδώ και πήγαινε στο κατάστημα εκεί δεν είναι κομμάτι σοβαρής συζήτησης. Είναι πολύ η καλή η προσφορά, κανείς δε διαφωνεί, αλλά απευθύνεται στη μισή Ελλάδα. 1 επίσκεψη κάθε 12 μήνες είναι, δεν το βρίσκω τόσο τραγικό. ΥΓ: πολύς κόσμος με συμβολαιο επισκεπτεται κάθε μήνα το κατάστημα της εταιρίας τους για να πληρώσει λογαριασμό, ενώ με το ετήσιο καρτοκινητο πληρώνεις 1 φορά και δεν ασχολείσαι ξανά για 12 μήνες. Και για να μην με λέτε φανboy, ο φίλος μπορεί να δει και το 3μηνο της βονταφον στο σαιτ με τα 20gb/μήνα (και εάν είναι φοιτητής/κάτω των 24 ετών να παίρνει 50gb/μήνα ). Edited 6 Αυγούστου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου On 21/7/2026 at 3:46 ΜΜ, teopanta1 said: Μόλις έκανα στην vodafone όλα απεριόριστα με 16,90 Mε σταθερό η μόνο το κινητό... γιατί εμένα σήμερα με μια ακόμα σύνδεση μου είπαν 27 ευρω + 1,90 τον δεύτερο χρόνο αύξηση. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Η Vodafone ανακοίνωσε οτι απο Οκτώβριο η χρεωση για διεθνές κλήσεις ανεξάρτητα απο την ζώνη θα ειναι 3€/λεπτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 21 minutes ago, eridion25 said: Η Vodafone ανακοίνωσε οτι απο Οκτώβριο η χρεωση για διεθνές κλήσεις ανεξάρτητα απο την ζώνη θα ειναι 3€/λεπτό Όχι ακριβώς, μόνο στις διεθνείς κλήσεις ΕΚΤΟΣ ΕΕ. Στις ζώνες 4 (Αφρική) και 5 (Νήσοι Ειρηνικου Ωκεανού) θα είναι φθηνότερες οι χρεώσεις από ότι ήταν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Άρα αυτο ειναι win η losse; Μπορεί καπιος να σπάσει το συμβόλαιο απο τον Οκτομβριο προφανώς οχι διότι εχουμε μειώσει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου (edited) 7 ώρες πριν, eridion25 said: Άρα αυτο ειναι win η losse; Μπορεί καπιος να σπάσει το συμβόλαιο απο τον Οκτομβριο προφανώς οχι διότι εχουμε μειώσει Από τη στιγμή που είναι μονομερής αλλαγή στους όρους συμβολαίου, συμβόλαιο γιοκ. Όποιος έχει διάθεση και χρόνο για 2-3 έξτρα emails, μπορεί να καταφέρει να φύγει αζημίως. Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω, όποιος διαφωνεί με το αζημιως (και γουστάρει τους καταχρηστικούς όρους), ας το πληρώσει και ας τους πει και ευχαριστώ. Edited 9 Αυγούστου by VIPdriver 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου Χωρίς να έχω δει την αλλαγή, αν είναι ευνοϊκή δεν σπάει το συμβόλαιο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 51 minutes ago, aektzhs 1 said: Χωρίς να έχω δει την αλλαγή, αν είναι ευνοϊκή δεν σπάει το συμβόλαιο Ευνοϊκή για 2 ζώνες, στις υπόλοιπες όχι. Εξαιρείται η ΕΕ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 26 minutes ago, VIPdriver said: Ευνοϊκή για 2 ζώνες, στις υπόλοιπες όχι. Εξαιρείται η ΕΕ. Τώρα που την είδα,δεν λέει κάτι για αποχώρηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Τώρα που την είδα,δεν λέει κάτι για αποχώρηση Ε άμα δεν λέει τότε δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις τον νόμο.... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 9 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 9 Αυγούστου (edited) 10 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Χωρίς να έχω δει την αλλαγή, αν είναι ευνοϊκή δεν σπάει το συμβόλαιο Από τη στιγμή που υπάρχει έστω και μία δυσμενής αλλαγή (υπάρχει), όσοι επηρεάζονται έχουν δικαίωμα αζήμιας καταγγελίας της σύμβασης. Edited 9 Αυγούστου by minast 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 11 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 11 Αυγούστου On 6/8/2026 at 12:17 ΜΜ, zerokill said: Mε σταθερό η μόνο το κινητό... γιατί εμένα σήμερα με μια ακόμα σύνδεση μου είπαν 27 ευρω + 1,90 τον δεύτερο χρόνο αύξηση. Σήμερα 11/8 ξανά ρώτησα και το κάνανε πιο ωραιο για το unlimited. 23,88 τον πρώτο χρόνο 30,95 τον δεύτερο χρόνο. Ρε που μπλέξαμε. 1 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου On 5/8/2026 at 11:49 ΜΜ, melampous said: Η αλήθεια είναι ότι δεν καίγομαι να πάω σε συμβόλαιο, απλά επειδή βλέπω ότι διαρκώς ανεβάζουν τις τιμές στα πακέτα της καρτοκινητής, σκέφτηκα ότι το συμβόλαιο θα έχει "κλειδωμένη" τιμή για τα επόμενα δύο χρόνια, θα ξέρω τι θα δίνω δηλαδή. Από την άλλη, η πρόταση του @VIPdriver για το ετήσιο πακέτο της Frog (κάτι που δεν γνώριζα) με αιφνιδίασε με θετικό τρόπο και σκέφτομαι αύριο να τους πάρω ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν οι παροχές του πακέτου αφορούν και την χρήση εντός ευρωπαικής ζώνης. Και αν η απάντηση είναι θετική και η διαδικασία να μεταβώ στο δίκτυό τους γρήγορη και εύκολη, πιθανότατα να επιλέξω αυτούς. καλησπέρα. πριν 2 μήνες εγώ πήρα για τη κόρη μου μια προσφορά με 99 ευρώ το χρόνο με απεριόριστη ομιλία, mb και 300 sms καθε μηνα (nova q) αλλά χωρίς περιαγωγή. νομίζω ότι μου είπαν ότι υπάρχει πακέτο της voda στα 110 όλα απεριόριστα με περιαγωγή αλλά εγώ προτίμησα το 99. αν σε ενδιαφέρει, πές μου να σου δώσω τηλέφωνο να δεις αν ισχύει ακόμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Για νέα σύνδεση ίντερνετ 300 fiber τι ισχύει; Τιμές, παροχές, προσφορές; 3 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 14 ώρες πριν, Dimeos said: καλησπέρα. πριν 2 μήνες εγώ πήρα για τη κόρη μου μια προσφορά με 99 ευρώ το χρόνο με απεριόριστη ομιλία, mb και 300 sms καθε μηνα (nova q) αλλά χωρίς περιαγωγή. νομίζω ότι μου είπαν ότι υπάρχει πακέτο της voda στα 110 όλα απεριόριστα με περιαγωγή αλλά εγώ προτίμησα το 99. αν σε ενδιαφέρει, πές μου να σου δώσω τηλέφωνο να δεις αν ισχύει ακόμα Σε ευχαριστώ για την πρόταση. Προς το παρόν το έχω παρατήσει το θέμα γιατί δεν έχω και τον χρόνο να ασχοληθώ (τελικά στην Vodafone δεν δέχτηκα το συμβόλαιο που πρότειναν). Το πακέτο της Nova θα με ενδιέφερε αλλά επειδή θα χρειαστώ και κάποια στιγμή την περιαγωγή, δεν θα το έπαιρνα τελικά. Το αντίστοιχο της Frog που πρότειναν τα παιδιά έχει μεν την περιαγωγή αλλά με περιορισμό (η υπάλληλος που επικοινώνησα δεν ήταν σίγουρη, μάλλον είπε μέχρι 11gb ισχύουν για το εξωτερικό). Το πακέτο της Vodafone που τα έχει όλα απεριόριστα σε Ελλάδα και Ευρώπη θα με ενδιέφερε αλλά επειδή είμαι ήδη στο δίκτυο της Voda, θα πρέπει να "πάω και να έρθω". Ωστόσο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας αν έχεις για περισσότερες πληροφορίες, χρήσιμο θα ήταν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Καλύτερα που δεν δέχτηκες. Κάνε μια αίτηση στο watsup για μεταφορά αριθμού και μετά πάρε τη gigashop ή μια άλλη εταιρία. Μια εβδομάδα είναι θα περάσει. Στο νήμα της vf cu έχουν ανέβει όλα και με τηλέφωνα. Ειδάλλως στειλτους ένα μήνυμα αν μπορούνε να σου ανοίξουν στην εφαρμογή cu την επιλογή για το χρόνιο πακέτο. Αν μπορούν… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts