AlexM2 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Και η ανικανότητα συνεχίζεται. Έλαβα αυτό το μύνημα:VODAFONE: ΣE AΠANTHΣH TOY ΘEMATOΣ ΠOY EIXATE ANAΦEPEI, ΠAPAKAΛΩ AN ΠAPAMENEI KAΛEΣTE 13830. ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣΚαι φυσικά κανείς δεν μου έδωσε απάντηση και το πρόβλημα δεν επιλύθηκε. Πραγματικά η εξυπηρέτηση στης Vodafone αρχίζει και χαλάει Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χτες έστειλα την αίτηση μέσω email στις 10 το πρωί, η αίτηση φορητοτητας πραγματοποιήθηκε στις 12:37 χτες, σήμερα το πρωί παρέλαβα την κάρτα sim και 12:30 ολοκληρωθηκε φορητοτητα. Εμένα πάλι σε μετατροπή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο τα έστειλα εχθές και δεν έγινε τίποτα Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) Κάθε τελευταία εβδομάδα Ιουλίου και όλον τον Αύγουστο υπολειτουργεί το σύμπαν.... Edited July 25, 2023 by VIPdriver 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Ερώτηση. Η Vodafone σε συμβόλαιο μετά το 4μηνο περιαγωγής σε χώρα ΕΕ χρεώνει extra ή όχι? Γιατί με κάλεσε εκπρόσωπος για καλύτερη τιμή στο καρτοκινητο και μου ανέφερε ότι αρχίζει να χρεώνει extra σε αντίθεση με το καρτοκινητο που δεν χρεώνει κάτι επιπλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπε Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) 3 minutes ago, AlexM2 said: Ερώτηση. Η Vodafone σε συμβόλαιο μετά το 4μηνο περιαγωγής σε χώρα ΕΕ χρεώνει extra ή όχι? Γιατί με κάλεσε εκπρόσωπος για καλύτερη τιμή στο καρτοκινητο και μου ανέφερε ότι αρχίζει να χρεώνει extra σε αντίθεση με το καρτοκινητο που δεν χρεώνει κάτι επιπλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπε Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην πράξη η Vodafone είναι η μόνη που δεν το εφαρμόζει τουλάχιστον μέχρι τώρα από όσους έχω ρωτήσει δηλαδή και και να κάτσεις ΕΕ πάνω από 4 μήνες δεν κόβει το δωρεάν roaming. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω ούτε μου ανάφερε κάποιος κάτι. Edited July 25, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 31 minutes ago, cmvr said: Στην πράξη η Vodafone είναι η μόνη που δεν το εφαρμόζει τουλάχιστον μέχρι τώρα από όσους έχω ρωτήσει δηλαδή και και να κάτσεις ΕΕ πάνω από 4 μήνες δεν κόβει το δωρεάν roaming. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω ούτε μου ανάφερε κάποιος κάτι. Πάντως συγγενής μου που βρίσκεται από τα Χριστούγεννα Δανία, με 2 brake Πάσχα και καλοκαίρι, το what's up δεν του είπε κάτι ακόμα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι φοιτητικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 27 minutes ago, kalitexnis_g said: Πάντως συγγενής μου που βρίσκεται από τα Χριστούγεννα Δανία, με 2 brake Πάσχα και καλοκαίρι, το what's up δεν του είπε κάτι ακόμα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι φοιτητικό. Μιλαω για συμβόλαια σε όσους έχουν φύγει από δικούς μου από καρτοκινητά δεν ξέρω. Οι περισσότεροι πια τα γύρισαν σε Vodafone για αυτόν τον λόγο. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Ερώτηση. Η Vodafone σε συμβόλαιο μετά το 4μηνο περιαγωγής σε χώρα ΕΕ χρεώνει extra ή όχι? Γιατί με κάλεσε εκπρόσωπος για καλύτερη τιμή στο καρτοκινητο και μου ανέφερε ότι αρχίζει να χρεώνει extra σε αντίθεση με το καρτοκινητο που δεν χρεώνει κάτι επιπλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπε Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλος στη Κρακοβία 1 χρόνο τώρα με σύνδεση δεν έχει κάποια έξτρα χρέωση.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) On 22/7/2023 at 12:30 ΜΜ, dasnowy said: Τώρα τελευταία πετυχαίνω μια προσφορά στο instagram για ασύρματο ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Αν την ξαναπετύχω λέω να βάλω τον αριθμό μου από περιέργεια. Επανέρχομαι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Το πρόγραμμα είναι στα 20,14 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά κινητά και απεριόριστο ίντερνετ με 24μηνο συμβόλαιο. Δώρο 3 πάγια, 4G router (δεν υπάρχει δυνατότητα για 5G router από αυτούς), τέλη ενεργοποίησης και τυχόν τέλη μεταφοράς. Για το κομμάτι του τηλεφώνου, δίνει σταθερό αριθμό και υπάρχει δυνατότητα φορητότητας σταθερού στην υπηρεσία. Το τηλέφωνο γίνεται voip και συνδέεται στο 4G router. Θεωρώ πως αξίζει για όσα άτομα έχουν ξεμείνει με adsl χωρίς δυνατότητα για vdsl/ftth ή δεν έχουν κάλυψη σταθερού δικτύου ή θέλουν να έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς από σπίτι σε σπίτι (πχ εξοχικά). Edited July 25, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Πολύ καλή περίπτωση. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 OneNet πουλάνε. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 4 minutes ago, paanos said: OneNet πουλάνε. Αυτό είναι καλό ή κακό? Μήπως γνωρίζεις ποιο onenet είναι γιατί στο site της vodafone εχει πολλά. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Just now, dasnowy said: Αυτό είναι καλό ή κακό? Μήπως γνωρίζεις ποιο onenet είναι γιατί στο site της vodafone εχει πολλά. Πατάει πάνω στο Onenet, νομίζω το συγκεκριμένο πακέτο δεν υπάρχει. Από εξοπλισμό πλέον δίνουν ZTE H267A και USB dongle το οποίο είναι απλό 4G (όχι CA). 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 10 minutes ago, paanos said: απλό 4G (όχι CA) Εδώ τα χαλάνε λίγο. Νόμιζα δίνουν το zte mf289f που δείχνουν στο giga wifi home. Φαντάζομαι βέβαια μπορείς να βάλεις την κάρτα sim σε άλλο εξοπλισμό. Αφού πατάει σε onenet, υποθέτω θα υπάρχει και δυνατότητα για public ip και port forwarding. Μου το άφησαν 10 ευρώ τελική χωρίς τα 3 πάγια δώρο και έκανα αίτηση μπας και ξεφύγω από τα 10mbps του adsl. Περιμένω τα συμβόλαια τώρα. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) Επειδή η τηλεφωνία παίζει σε voip, μόνο νομίζω ο δικός τους εξοπλισμός παίζει ή fritz. Ενδεχομένως να είναι συμβατό κάποιο άλλο dongle με το 267Α αλλά δεν το έχω ψάξει. Επίσης H268Q δίνουν πλέον. Παρόμοια φάση, το dongle μένει ίδιο Edited July 25, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Αν δεν υποστηρίζει άλλο dongle μπορεί να πάρω ένα 4G+ router και να το συνδέσω στη wan του h268q για την τηλεφωνία. Μήπως γνωρίζεις ποιο είναι το μοντέλο του dongle που δίνουν? Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 https://www.adslgr.com/forum/threads/1120321-Vodafone-One-Net-Office-4G-LTE Εδώ λένε για σταθερό κατευθείαν στο ρούτερ... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Just now, kalitexnis_g said: https://www.adslgr.com/forum/threads/1120321-Vodafone-One-Net-Office-4G-LTE Εδώ λένε για σταθερό κατευθείαν στο ρούτερ... Έτσι μου είπαν και εμένα από το τηλέφωνο. Κατευθείαν σταθερό στο router. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) 11 minutes ago, dasnowy said: Έτσι μου είπαν και εμένα από το τηλέφωνο. Κατευθείαν σταθερό στο router. Αυτό γίνεται επειδή χρησιμοποιούν VoIP. Το dongle παίζει να είναι το K5160 ή κάποιο παρεμφερές με μαρκα Vodafone . Στο link σου @kalitexnis_gαναφερουν ένα Oxygen, το οποίο σταματήσανε από όσο ξέρω να δίνουν πλέον. Και αυτό δεν έκανε CA. Το εξωτερικό ρουτερ θα παίξει αλλά σου αυξάνει το κόστος Edited July 25, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) Θα ξεκινήσω με το dongle και βλέπω. Χωρίς ca που έκανα τώρα ένα speedtest πιάνει γύρω στα 50-60mbps download και 15 upload. Με ca πάει στα 80-100mbps download με παρόμοιο upload. Ακόμα και χωρίς ca, καλύτερα είναι από την adsl. Edited July 25, 2023 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Μια χαρά είσαι και χωρίς ca 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Τι πρόβλημα έχετε και δεν βρίσκουν λύση; Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Εδώ τα χαλάνε λίγο. Νόμιζα δίνουν το zte mf289f που δείχνουν στο giga wifi home. Φαντάζομαι βέβαια μπορείς να βάλεις την κάρτα sim σε άλλο εξοπλισμό. Αφού πατάει σε onenet, υποθέτω θα υπάρχει και δυνατότητα για public ip και port forwarding. Μου το άφησαν 10 ευρώ τελική χωρίς τα 3 πάγια δώρο και έκανα αίτηση μπας και ξεφύγω από τα 10mbps του adsl. Περιμένω τα συμβόλαια τώρα. Από πού ήταν η προσφορά; Ποιος συνεργάτης;Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά δεν ξέρουν ούτε κι αυτοί τι γίνεται. Πάντως εγώ τη ζήτησα την κάρτα, και δεν ήξερε και με ξαναπήρε να μου πει οκ, μετά μου είπε έχει μια μικρή χρέωση, στην συνέχεια μάλλον δεν έχει. Στην αίτηση δεν είδα κάτι. Έστειλα μαιλ αν χρειάζεται κάποιο έξτρα έντυπο για την κάρτα και μου είπαν όχι. Έγινε τίποτα με την μεταφορά από καρτοκινητο σε συμβόλαιο σε εσένα ; Γιατί εμένα τίποτα ακόμα Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 52 minutes ago, AlexM2 said: Από πού ήταν η προσφορά; Ποιος συνεργάτης; Από την vodafone μου είπαν ήταν. Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 Από την vodafone μου είπαν ήταν. Που πήρες τηλέφωνο;Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2023 (edited) 4 minutes ago, AlexM2 said: Που πήρες τηλέφωνο; Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτοί με πήραν. Σου το έστειλα με πμ. Edited July 25, 2023 by dasnowy 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts