Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η ανικανότητα συνεχίζεται. Έλαβα αυτό το μύνημα:
VODAFONE: ΣE AΠANTHΣH TOY ΘEMATOΣ ΠOY EIXATE ANAΦEPEI, ΠAPAKAΛΩ AN ΠAPAMENEI KAΛEΣTE 13830. ΣTH ΔIAΘEΣH ΣAΣ

Και φυσικά κανείς δεν μου έδωσε απάντηση και το πρόβλημα δεν επιλύθηκε. Πραγματικά η εξυπηρέτηση στης Vodafone αρχίζει και χαλάει

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες έστειλα την αίτηση μέσω email στις 10 το πρωί, η αίτηση φορητοτητας πραγματοποιήθηκε στις 12:37 χτες, σήμερα το πρωί παρέλαβα την κάρτα sim και 12:30 ολοκληρωθηκε φορητοτητα. 

Εμένα πάλι σε μετατροπή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο τα έστειλα εχθές και δεν έγινε τίποτα

Ερώτηση. Η Vodafone σε συμβόλαιο μετά το 4μηνο περιαγωγής σε χώρα ΕΕ χρεώνει extra ή όχι? Γιατί με κάλεσε εκπρόσωπος για καλύτερη τιμή στο καρτοκινητο και μου ανέφερε ότι αρχίζει να χρεώνει extra σε αντίθεση με το καρτοκινητο που δεν χρεώνει κάτι επιπλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπε

3 minutes ago, AlexM2 said:

Ερώτηση. Η Vodafone σε συμβόλαιο μετά το 4μηνο περιαγωγής σε χώρα ΕΕ χρεώνει extra ή όχι? Γιατί με κάλεσε εκπρόσωπος για καλύτερη τιμή στο καρτοκινητο και μου ανέφερε ότι αρχίζει να χρεώνει extra σε αντίθεση με το καρτοκινητο που δεν χρεώνει κάτι επιπλέον. Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει αυτό που μου είπε

Στην πράξη η Vodafone είναι η μόνη που δεν το εφαρμόζει τουλάχιστον μέχρι τώρα από όσους έχω ρωτήσει δηλαδή και και να κάτσεις ΕΕ πάνω από 4 μήνες δεν κόβει το δωρεάν roaming. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω ούτε μου ανάφερε κάποιος κάτι.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

31 minutes ago, cmvr said:

Στην πράξη η Vodafone είναι η μόνη που δεν το εφαρμόζει τουλάχιστον μέχρι τώρα από όσους έχω ρωτήσει δηλαδή και και να κάτσεις ΕΕ πάνω από 4 μήνες δεν κόβει το δωρεάν roaming. Τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω ούτε μου ανάφερε κάποιος κάτι.

Πάντως συγγενής μου που βρίσκεται από τα Χριστούγεννα Δανία, με 2 brake Πάσχα και καλοκαίρι, το what's up δεν του είπε κάτι ακόμα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι φοιτητικό.

27 minutes ago, kalitexnis_g said:

Πάντως συγγενής μου που βρίσκεται από τα Χριστούγεννα Δανία, με 2 brake Πάσχα και καλοκαίρι, το what's up δεν του είπε κάτι ακόμα.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι φοιτητικό.

Μιλαω για συμβόλαια σε όσους έχουν φύγει από δικούς μου από καρτοκινητά δεν ξέρω. Οι περισσότεροι πια τα γύρισαν σε Vodafone για αυτόν τον λόγο.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Φίλος στη Κρακοβία 1 χρόνο τώρα με σύνδεση δεν έχει κάποια έξτρα χρέωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

On 22/7/2023 at 12:30 ΜΜ, dasnowy said:

Τώρα τελευταία πετυχαίνω μια προσφορά στο instagram για ασύρματο ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Αν την ξαναπετύχω λέω να βάλω τον αριθμό μου από περιέργεια. 

Επανέρχομαι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. 

Το πρόγραμμα είναι στα 20,14 ευρώ για απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά κινητά και απεριόριστο ίντερνετ με 24μηνο συμβόλαιο. 

Δώρο 3 πάγια, 4G router (δεν υπάρχει δυνατότητα για 5G router από αυτούς), τέλη ενεργοποίησης και τυχόν τέλη μεταφοράς.

Για το κομμάτι του τηλεφώνου, δίνει σταθερό αριθμό και υπάρχει δυνατότητα φορητότητας σταθερού στην υπηρεσία. Το τηλέφωνο γίνεται voip και συνδέεται στο 4G router. 

Θεωρώ πως αξίζει για όσα άτομα έχουν ξεμείνει με adsl χωρίς δυνατότητα για vdsl/ftth ή δεν έχουν κάλυψη σταθερού δικτύου ή θέλουν να έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς από σπίτι σε σπίτι (πχ εξοχικά). 

Edited by dasnowy

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Πολύ καλή περίπτωση. 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

4 minutes ago, paanos said:

OneNet πουλάνε. 

Αυτό είναι καλό ή κακό? Μήπως γνωρίζεις ποιο onenet είναι γιατί στο site της vodafone εχει πολλά.

Just now, dasnowy said:

Αυτό είναι καλό ή κακό? Μήπως γνωρίζεις ποιο onenet είναι γιατί στο site της vodafone εχει πολλά.

Πατάει πάνω στο Onenet, νομίζω το συγκεκριμένο πακέτο δεν υπάρχει. Από εξοπλισμό πλέον δίνουν ZTE H267A και USB dongle το οποίο είναι απλό 4G (όχι CA).

10 minutes ago, paanos said:

απλό 4G (όχι CA)

Εδώ τα χαλάνε λίγο. Νόμιζα δίνουν το zte mf289f που δείχνουν στο giga wifi home. Φαντάζομαι βέβαια μπορείς να βάλεις την κάρτα sim σε άλλο εξοπλισμό. 

Αφού πατάει σε onenet, υποθέτω θα υπάρχει και δυνατότητα για public ip και port forwarding.

Μου το άφησαν 10 ευρώ τελική χωρίς τα 3 πάγια δώρο και έκανα αίτηση μπας και ξεφύγω από τα 10mbps του adsl. Περιμένω τα συμβόλαια τώρα. 

Επειδή η τηλεφωνία παίζει σε voip, μόνο νομίζω ο δικός τους εξοπλισμός παίζει ή fritz. Ενδεχομένως να είναι συμβατό κάποιο άλλο dongle με το 267Α αλλά δεν το έχω ψάξει.

Επίσης H268Q δίνουν πλέον. Παρόμοια φάση, το dongle μένει ίδιο 

Edited by paanos

Αν δεν υποστηρίζει άλλο dongle μπορεί να πάρω ένα 4G+ router και να το συνδέσω στη wan του h268q για την τηλεφωνία. 

Μήπως γνωρίζεις ποιο είναι το μοντέλο του dongle που δίνουν?  

Just now, kalitexnis_g said:

https://www.adslgr.com/forum/threads/1120321-Vodafone-One-Net-Office-4G-LTE

Εδώ λένε για σταθερό κατευθείαν στο ρούτερ...

Έτσι μου είπαν και εμένα από το τηλέφωνο. Κατευθείαν σταθερό στο router. 

11 minutes ago, dasnowy said:

Έτσι μου είπαν και εμένα από το τηλέφωνο. Κατευθείαν σταθερό στο router. 

Αυτό γίνεται επειδή χρησιμοποιούν VoIP.

Το dongle παίζει να είναι το K5160 ή κάποιο παρεμφερές με μαρκα Vodafone . 

Στο link σου @kalitexnis_gαναφερουν ένα Oxygen, το οποίο σταματήσανε από όσο ξέρω να δίνουν πλέον. Και αυτό δεν έκανε CA.

Το εξωτερικό ρουτερ θα παίξει αλλά σου αυξάνει το κόστος 

Edited by paanos

Θα ξεκινήσω με το dongle και βλέπω. Χωρίς ca που έκανα τώρα ένα speedtest πιάνει γύρω στα 50-60mbps download και 15 upload. Με ca πάει στα 80-100mbps download με παρόμοιο upload. Ακόμα και χωρίς ca, καλύτερα είναι από την adsl. 

Edited by dasnowy

Μια χαρά είσαι και χωρίς ca

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εδώ τα χαλάνε λίγο. Νόμιζα δίνουν το zte mf289f που δείχνουν στο giga wifi home. Φαντάζομαι βέβαια μπορείς να βάλεις την κάρτα sim σε άλλο εξοπλισμό. 
Αφού πατάει σε onenet, υποθέτω θα υπάρχει και δυνατότητα για public ip και port forwarding.
Μου το άφησαν 10 ευρώ τελική χωρίς τα 3 πάγια δώρο και έκανα αίτηση μπας και ξεφύγω από τα 10mbps του adsl. Περιμένω τα συμβόλαια τώρα. 
Από πού ήταν η προσφορά; Ποιος συνεργάτης;

Τελικά δεν ξέρουν ούτε κι αυτοί τι γίνεται. Πάντως εγώ τη ζήτησα την κάρτα, και δεν ήξερε και με ξαναπήρε να μου πει οκ, μετά μου είπε έχει μια μικρή χρέωση, στην συνέχεια μάλλον δεν έχει. Στην αίτηση δεν είδα κάτι. Έστειλα μαιλ αν χρειάζεται κάποιο έξτρα έντυπο για την κάρτα και μου είπαν όχι.
Έγινε τίποτα με την μεταφορά από καρτοκινητο σε συμβόλαιο σε εσένα ; Γιατί εμένα τίποτα ακόμα

52 minutes ago, AlexM2 said:

Από πού ήταν η προσφορά; Ποιος συνεργάτης;

Από την vodafone μου είπαν ήταν. 

Από την vodafone μου είπαν ήταν. 
Που πήρες τηλέφωνο;

4 minutes ago, AlexM2 said:

Που πήρες τηλέφωνο;

Αυτοί με πήραν. Σου το έστειλα με πμ.