dr. Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Μου ήρθε sms από τη Vodafone που αναφέρει ότι καταχωρήθηκε η αίτηση μου όπως και τον αριθμό της . Το ερώτημα τώρα . Εάν θέλω να την ακυρώσω υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ; Γίνεται σε κατάστημα ; Διαβάζοντας ότι υστερεί πολύ σε κάλυψη δικτύου και σε ταχύτητες αρχίζω να νιώθω άβολα . Στη cosmote που είμαι τώρα δεν έχω καταλάβει υστέρηση . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) Αν δεν έχεις unlimited στην cosmote, τις καλές ταχύτητες ειδικά μέσω 5g δεν μπορείς να τις εκμετάλλευτεις ούτως ή άλλως Στη θέση σου θα άλλαζα, εκτός άμα σου δώσει την ίδια τιμή ή côte Edited November 22, 2021 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Για δεύτερο συμβολαιακι στα 30 ευρώ τζάμι είναι. Τώρα τα περι δικτύου όλα σχετικά είναι. Για κάποιον που εχει καρτοκινητό που δίνει 20€ και εχει αστείες παροχές οσο μάπα και να είναι το δίκτυο είναι τζάμπα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Για να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση από άλλη εταιρεία και τι είδους απάντηση θα είναι αυτή. Ο καιρός γαρ εγγύς. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 41 minutes ago, p_k said: Για να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση από άλλη εταιρεία και τι είδους απάντηση θα είναι αυτή. Ο καιρός γαρ εγγύς. Δεν πρόκειται να υπάρξει. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο αντίστοιχο θέμα. https://myphone.gr/forum/topic/181416/page/2/#comments 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 25 minutes ago, cmvr said: Δεν πρόκειται να υπάρξει. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο αντίστοιχο θέμα. https://myphone.gr/forum/topic/181416/page/2/#comments Συνέχεια στο άλλο θέμα, γιατί όμως να μην υπάρξει; Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Περσυ πάντως μόνο η vf έχει αντίστοιχη προσφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Δεν πρόκειται να υπάρξει. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο αντίστοιχο θέμα. https://myphone.gr/forum/topic/181416/page/2/#comments Ψήνομαι πολύ για διακοπή και έχω ακόμη 6 μήνες στην πράσινη… το τέλος πρόωρης διακοπής είναι γύρω στα 80 ευρώ δέν ξέρω τις σταθερής τι θα πληρώσω λήγουν όλα μαζί…2 νούμερα+σταθερή+ίντερνετ.Οι προσφορές που έχει βγάλει η Vodafone οχι μόνο στα απεριοριστα αλλά και στα συνδυαστικά με τιμές τρομερές και δωρα λαπτοπ και δωροεπιταγές 300 ευρώ είναι μπάμ. Να πάρω ένα τηλεφωνάκι να δω τι μπορεί να γίνει; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) 15 minutes ago, p_k said: Συνέχεια στο άλλο θέμα, γιατί όμως να μην υπάρξει; Εγώ πιστεύω το αντίθετο. Από την cosmote ούτε καν. Εχουν βγάλει το σάπιο neo στα 30 ευρώ και από ότι φαίνεται δεν τα πάει καλά σαν πακέτο. Εαν βγάλουν απεριόριστα τότε το σκότωσαν πριν την ώρα του το neo. Η cosmote χρόνο με το χρόνο θα κατεβάζει την τιμή του unlimited. Edited November 22, 2021 by EllinikoNisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 18 minutes ago, EllinikoNisi said: Από την cosmote ούτε καν. Εχουν βγάλει το σάπιο neo στα 30 ευρώ και από ότι φαίνεται δεν τα πάει καλά σαν πακέτο. Εαν βγάλουν απεριόριστα τότε το σκότωσαν πριν την ώρα του το neo. Η cosmote χρόνο με το χρόνο θα κατεβάζει την τιμή του unlimited. Φίλε μου δεν εννοούσα την κοσμοτέ, αλλά τη Wind. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Παιδιά πόσες έξτρα κάρτες data μπορώ να πάρω στο unlimited ultra? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Περσυ πάντως δεν είχε βγάλει κανένα w σε προσφορες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Για εμάς που είμαστε ήδη πελάτες και σταθερής και κινητής και τα σκάμε αδρά την δικαιούμαστε την προσφορά ή μένουμε στον πάγο; Είμαι σε φοιτητικό CU τώρα με προσφορά ευρωπαϊκής κάρτας νέων και αφού έχω και σταθερό κατεβαίνει η τιμή αξίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 Κανένας από cu το πήρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2021 (edited) 8 ώρες πριν, Nikolas14 said: Άλλαξε σε Vodafone, αν πιάνεις 4G με καλές ταχύτητες αξίζει. Αν δεν έκοβα τα συμβόλαια μαζί τους ίσως να το έκανα και εγω. Η τιμή για όποιον θέλει απεριόριστα είναι τζάμπα και στα πλεονεκτήματα η περιαγωγη δεδομένων που έχει όριο ορθής χρήσης και η 2η κάρτα sim. Δεν θα έκανα όλη μέρα tethering το κινητό αν είχα την 2η sim στον παροχο που είμαι. Δεν έχει κανένα όριο η περιαγωγή στην Ευρώπη για το ultra από ότι μου είπαν τηλεφωνικά. 2 ώρες πριν, cgioris said: Παιδιά πόσες έξτρα κάρτες data μπορώ να πάρω στο unlimited ultra? 4 Κάρτες 4 ώρες πριν, p_k said: Για να δούμε αν θα υπάρξει απάντηση από άλλη εταιρεία και τι είδους απάντηση θα είναι αυτή. Ο καιρός γαρ εγγύς. Η απάντηση της Wind στο αντίστοιχο θέμα. https://myphone.gr/forum/topic/181416/?do=findComment&comment=7013425 Edited November 22, 2021 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 12 ώρες πριν, pluss said: Φοβερή προσφορά! Την πήρα κι εγώ! Εκτός από φωτοτυπία ταυτότητας θυμάσαι τι άλλο χαρτί ζήτησαν να παραδώσουμε στον courier ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Καλημερα. Εμενα μου ζητησαν προαιρετικα, και εναν λογαριασμο της Wind, εκτος απο φωτοτυπια ταυτοτητας. 1 1 Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 (edited) 4 ώρες πριν, jobous said: Καλημερα. Εμενα μου ζητησαν προαιρετικα, και εναν λογαριασμο της Wind, εκτος απο φωτοτυπια ταυτοτητας. Εμένα μόνο φωτοτυπία ταυτότητας, επειδή είμαι ήδη πελάτης στο σταθερό vdsl, κάναμε βέβαια μια επιβεβαίωση των στοιχείων της καρτέλας πελάτη που έχουν Edited November 23, 2021 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 σε ηδη συνδρομητές δε φαινεται να το δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Μου είπαν να περάσω από κατάστημα για να πάρω προσφορά ως συνδρομητής καρτοκινητής. Υπάρχει ελπίδα στο να την πάρω καθώς πριν κανά μήνα που πέρασα για να ρωτήσω αν μου δίνει στα 36,25 το ίδιο πρόγραμμα σε συνδυασμό με σταθερή, μου την έδινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 δε νομιζω να δεχτει καποιος πανω απο 29,90. ειναι τελείως ανοητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Προφανώς. Καλύτερα να φύγεις και να ξαναμπείς στο δίκτυο παρά να πάρεις το ίδιο πρόγραμμα πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Πέρυσι όλα γίνονταν ηλεκτρονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέτος πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και να ασχοληθείς με φωτοτυπίες και courier. Ίσως, θέλουν συγκεκριμένο αριθμό πελατών και όταν γίνει αυτό κατεβάσουν την προσφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Συνολικά 43,77 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ για σταθερό ADSL, κινητό απεριόριστα σε όλα.... Πού υπογράφω της λέω??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Πάει και πιο χαμηλά.. 39,40€ πληρώνω εγώ συνολικά και το πάγιο του κινητού είναι 28€. Σκέψου αν το πάγιο είναι 21-22€ (τόσο μιλάμε μαζί με την έκπτωση λόγω Black Friday) πόσο πιο κάτω θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts