pantnick Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μπορεί κάποιος εκεί στην Wind να τους πει οτι υπάρχουν και 12μηνα συμβόλαια απο την Vodafone? Δεν πιστεύουν με τίποτα οτι μου έκαναν 12 μηνο συμβόλαιο απο την vodafone. Η οποία μου δίνει το RED1+HOL double play στα 49 τελική (32+17). Η Wind μου δίνει τα αντίστοιχα με 43€ αλλα θα προτιμήσω Vodafone για το 12μηνο. Παράθεση to kako me to na mi kaneis tipota einai oti den boreis na stamatiseis gia na ksekourasteis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) και η ερώτηση μου είναι η εξής : δεν είναι πολύ λίγη για συμβόλαιο 18 μηνώ με 120 ευρώ πάγια λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο προηγούμενο 18 μηνα πήραν τουλάχιστον 3500. Οχι λιγα αλλα παρα πολυ λιγα ειναι υατ που σου δινουν .Εγω με 3 red1 τα πληρωνω χωρις βεβαια επιδοτηση συσκευης 18,56 μονο το καθενα τελικη τιμη. Edited December 7, 2014 by mcde Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Παράθεση από tiher > και η ερώτηση μου είναι η εξής : δεν είναι πολύ λίγη για συμβόλαιο 18 μηνώ με 120 ευρώ πάγια λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο προηγούμενο 18 μηνα πήραν τουλάχιστον 3500. Οχι λιγα αλλα παρα πολυ λιγα ειναι υατ που σου δινουν .Εγω με 3 red1 τα πληρωνω χωρις βεβαια επιδοτηση συσκευης 18,56 μονο το καθενα τελικη τιμη. 5Χ18,56=92,80€ απο τα παγια η ΒΟΝΤΑ παιρνει σε 18 μηνες 489,60€ επιπλεον :X Edited December 5, 2014 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiher Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 εμενα δλδ με 120 ευρω παγια επι 18 μηνες =2160 ευρω για την vodaphone αν υποθεσουμε οτι δεν ξεπεραστει ο χρονος που μου δινουν που παντα τον ξεπερναω, εχουν 2160 στην τσεπη σιγουρα και μου δινουν 700 ευρω επιδοτηση συσκευης μονο!και ξανα λεω οτι οι λογαριασμοι του προηγουμενου 18μηνου ηταν 3000 με 3500. Τους λεω δωστε μου ειπδοτηση συσκευης κρατηστε τα παγια στα 120ευρω και δωστε μια καλη επιδοτηση αμαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Την πρώτη φορά που έκανες σύνδεση προφανώς έλαβες επιδότηση . Η επιδότηση λοιπόν δίνεται για αυτό που θα κάνουμε στο μέλλον και όχι για αυτό που κάναμε στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiher Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Την πρώτη φορά που έκανες σύνδεση προφανώς έλαβες επιδότηση . Η επιδότηση λοιπόν δίνεται για αυτό που θα κάνουμε στο μέλλον και όχι για αυτό που κάναμε στο παρελθόν. ομορφα αφηνω το παρελθον.αρα λοιπον με 120 ευρω παγια για 18 μηνες συμβολαιο 700 ευρω επιδοτηση συσκευης που δινουν ειναι καλα ? γτ στους 18 μηνες θα παρουν 2160 απο τα παγια μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) ρωτα και στην Cosmote τι θα χασεις; ...αν και η γνωμη μου ειναι οτι με τετοιο "τζιρο" σε συμφερει να παρεις οσο το δυνατον φτηνοτερο παγιο και να αγορασεις τη συσκευη μονος σου... Edited December 6, 2014 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Παράθεση από tiher > και η ερώτηση μου είναι η εξής : δεν είναι πολύ λίγη για συμβόλαιο 18 μηνώ με 120 ευρώ πάγια λαμβάνοντας υπόψιν ότι στο προηγούμενο 18 μηνα πήραν τουλάχιστον 3500. 5Χ18,56=92,80€ απο τα παγια η ΒΟΝΤΑ παιρνει σε 18 μηνες 489,60€ επιπλεον :X Δεν το καταλαβα το 5 * 18,56 .... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δεν το καταλαβα το 5 * 18,56 .... τιποτα που να σε ...ανησυχει :lol: απλα εκανα μια αντιστοιχια στο ποσο θα πληρωνε ο tiher αν ειχε τα δικα σου παγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 τιποτα που να σε ...ανησυχει :lol: απλα εκανα μια αντιστοιχια στο ποσο θα πληρωνε ο tiher αν ειχε τα δικα σου παγια ...Ειπα κι εγω!!!!:):) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouroun Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 παρακολουθω κ γω το φορουμ χρονια, αλλα τωρα π βρηκα τα δυσκολα ειπα να μπλογκαρω.. τελικα τι γινεται με το 6ωρο ;; εχω κανει αιτηση απο βονταφον σε κοσμοτε, και ακομα τπτ. εβαλα το ραντεβου για την παραλαβη των σιμ 2-3 αργοτερα. αν δεν παραλαβω δεν θα με παρει τηλ η βονταφον δλδ?/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μετα απο ποσο καιρο γινεται συνηθως φραγη μιας γραμμης για απληρωτους λογαριασμους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 παρακολουθω κ γω το φορουμ χρονια, αλλα τωρα π βρηκα τα δυσκολα ειπα να μπλογκαρω.. τελικα τι γινεται με το 6ωρο ;; εχω κανει αιτηση απο βονταφον σε κοσμοτε, και ακομα τπτ. εβαλα το ραντεβου για την παραλαβη των σιμ 2-3 αργοτερα. αν δεν παραλαβω δεν θα με παρει τηλ η βονταφον δλδ?/ Πρώτα υπογράφεις και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouroun Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ναι ε ;;οι 14 μερες της υπαναχωρησης ισχυουν παρολ αυτα ετσι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisosalfisti Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Παιδιά τα φώτα σας. Το πρόγραμμά μου είναι το RED 2 18μηνο το οποίο λήγει τον Ιανουάριο. Πληρώνω περίπου 63 Ε κομπλέ ( ξέρω, είναι πολλά βάσει αυτών που διαβάζω εδώ πέρα..). Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το πότε πρέπει να ζητήσω νέα προσφορά? Όταν λήξει το συμβόλαιο ή πιο πρίν? Αν τους πω δηλαδή απευθείας ότι θέλω π.χ δύο red 1 στην τιμή των 18.56 ευρώ όπως διάβασα πιο πριν, υπάρχει περίπτωση ή ΔΕΝ.....? Edited December 11, 2014 by xrisosalfisti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Μετα απο ποσο καιρο γινεται συνηθως φραγη μιας γραμμης για απληρωτους λογαριασμους; νομιζω 10 ή 15 μερες αφου βγει ο δευτερος λογαριασμος (ενω εχεις απληρωτο τον προηγουμενο) στελνουν μηνυμα οι θα γινει η διακοπη μια μερα νωριτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 42,5€ στο Red1 για 2 χρόνια είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Με επιδότηση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Υπολογισμένα ΟΛΑ, τελική τιμή 42,5€ Με επιδότηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τι εννοείς όλα υπολογισμένα; Ρώτησε αν στην τιμή αυτή πήρες επιδότηση ή αντί αυτής έκπτωση στο πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 51€ με την έκπτωση -204€ επιδότηση αν διαιρέσουμε με 24 μήνες βγαίνει τελικά 42,5€ :) Τι εννοείς όλα υπολογισμένα; Ρώτησε αν στην τιμή αυτή πήρες επιδότηση ή αντί αυτής έκπτωση στο πάγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Οκ. Εξαρτάται από το πόσο χρειάζεσαι τις παροχές του συγκεκριμένου προγράμματος(κυρίως τα 1500' με χρέωση ανά λεπτό). Γιατί με καρτοκινητό μπορείς να έχεις τα ίδια με λιγότερα χρήματα, μόνο που θα είναι με 3λεπτη χρέωση. Προσωπικά πάντως ακόμη και 42,5€ μου φαίνονται πολλά, και μεγάλη η 24μηνη δέσμευση(πόσο μάλλον τα 51€ που θα δίνεις επειδή θα πάρεις και συσκευή αν κατάλαβα καλά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Καλησπερα! Ληγει συμβολαιο οικογενειακου πακετου cosmote (3 γραμμες) κ με πηραν απο vodafone με την εξης προσφορα.. Vodafone 700 με 22,68 τελικη τιμη,349 ευρω η καθε γραμμη επιδοτηση συμβολαιο 2 ετων... Πως το βλεπετε? Επισης,η υπηρεσια tethering χρεωνεται? (να χρησιμοποιησω τα mb του προγραμματος φωνης,300mb στην συγκεκριμενη περιπτωση,για να σερφαρω απο tablet).... Edited December 14, 2014 by moysitsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Εκθέτω το ζήτημα και περιμένω απόψεις περί των μελλοντικών κινήσεων. Έχουμε να κάνουμε με 3 νούμερα κινητά + 1 σταθερό. Το δικό μου ήταν εδώ και χρόνια στο Unlimited 60, της μητέρας στο 25 (αυτά τα δύο σε οικογενειακό στο δικό μου όνομα), ενώ ο πατέρας μου έχει ένα 35άρι + το σταθερό του σπιτιού που μένω εγώ (στο δικό του όνομα). Τα δύο πρώτα νούμερα έχουν συμβόλαιο που λήγει 10 Φεβρουαρίου, άρα ό,τι γίνει θα γίνει μετά τις γιορτές και, μάλιστα, στο διάστημα 10/1 - 10/2. Του πατέρα μου τα νούμερα έχουν 18μηνο συμβόλαιο που λήγει κάπου Ιούνιο ή Ιούλιο. Για τα νούμερα πληρώνουμε ως εξής: 36 εγώ, 16 η μητέρα, κάπου 30 ο πατέρας και 25 για το σταθερό (απεριόριστα σταθερά, 200min σε κινητά, 24Mbps εκ των οποίων πιάνω τα 13 περίπου). Σκεπτόμαστε να τα βάλουμε όλα στο δικό μου όνομα που μπορώ να κινούμαι πιο εύκολα (λόγω ηλικίας) και πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσουμε λιγότερα, σύμφωνα με αυτά που βλέπω στο forum. Οι σκέψεις είναι τρεις: 1. Φεύγουμε σε Cosmote και τα κάνουμε όλα κάρτα με μόνη δυσκολία το ότι η γυναίκα μου έχει Vodafone, οπότε θα με παίρνει στο backup νούμερο που το έχω Vodafone με κάρτα (απλά κρατάω το νούμερο για τον μικρό, όταν μεγαλώσει, και τίποτε άλλο). Το σταθερό είτε μείνει, είτε φύγει από HOL/Vodafone λίγο ενδιαφέρει. 2. Φεύγουμε σε Cosmote και τα κάνουμε όλα σε +65 και το σταθερό ΟΤΕ πιστεύοντας ότι θα πετύχουμε κάποια έκπτωση στα πάγια λόγω οικογενειακού, δηλαδή να δίνουμε όσα και τώρα, απλά με πρόγραμμα αντίστοιχο του Red1. 3. Εκβιάζουμε με φυγή σε Cosmote και περιμένουμε προσφορά από Vodafone μπας και πληρώσουμε αυτά που αναφέρουν και οι υπόλοιποι στο forum. Τι λέτε να κάνουμε; Ποιες κινήσεις είναι ενδεδειγμένες; Πότε θα πρέπει να γίνουν αυτές σε σχέση με τη λήξη των συμβολαίων; Επίσης ερωτήματα είναι τα εξής: (α) η μεταφορά των επιπλέον τηλεφώνων στο όνομά μου σημαίνει και διακοπή συμβολαίου, άρα επιστροφή των εκπτώσεων; (β) μήπως να κάνω επιτόπου μετατροπή σε καρτοκινητό Vodafone και να τελειώνουμε; προφανώς η έκπτωση που θα προσπαθήσουν να μου κάνουν θα είναι μικρότερη έτσι, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει αν πάρω την απόφαση να φύγω οριστικά (γ) αν πάρουν και προτείνουν το κλασσικό: να συνεχίσουμε το παλιό συμβόλαιο που δε με συμφέρει τους το κλείνω και τους λέω όταν θα έχεις κάτι καλύτερο πες μου ή θα με αφήσουν να φύγω έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις, μιας και είναι μια περίοδος με εξαιρετικό τρέξιμο (βλ. μωρό στο σπίτι) και τα χρήματα ούτε περισσεύουν, αλλά ούτε και θέλω να τους τα δίνω για ελλιπείς υπηρεσίες σε πολλά από τα μέρη στα οποία κινούμαι. Edited December 14, 2014 by pipinos1976 Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 αν κανετε πολλες κλησεις με μικρη διαρκεια απο τα κινητα, μαλλον θα σε συμφερε να πας στην Q τα κινητα Το σταθερο ειτε το αφηνεις στην Hol ειτε πας σε καμια wind Αν κανεις αιτηση μετατροπης δε καροκινητο της ιδιας εταιριας η αντιπροσγορα δεν θα ειναι το ιδιο καλη σε σχεση με την μεταφορα σε αλλη εταιρια (κυριως cosmote). Απο την αλλη, η cosmote εχει συνδυαασμο εκπτωσης με τον ΟΤΕ σαν σταθερο που ειναι σημαντικα ακριβοτερος και (οσο κι αν φαινεται περιεργο) εχει το πιο αργο ιντερνετ (σε μενα) σε σχεση με hol & wind που ειχα το προηγουμενο διαστημα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts