Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κόβουν τα alarm από τις κεραίες έτσι ώστε να μην βλέπουν βλάβη και πέφτουν οι σταθμοί.. χωρίς πλάκα το λέω.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Καλά ρε γιατί ζητάνε εγγύηση σε RED 1 24μηνο και με 40 ευρώ πάγιο με μια συσκευή που κάνει 150 και θέλουν 130 τι @%#^ είναι αυτές:mad: ,Γιατί λέει μετά δωρεάν συσκευή
:ninja:

Μου εφεραν σημερα τις καρτες απο την cosmote και τα συμβολαια..η vodafone ουτε φωνη ουτε ακροαση..??:blink:

Οχι πως θα πεθανω αμα δεν παρει για αντιπροσφορα,απλα μου φαινεται καπως..δεν μετραγε το 50αρικο που τσιμπαγαν καθε μηνα?

Τελος παντων,αν παρει και μου κανει κατι καλυτερο μπορω να το δεχτω τωρα που υπεγραψα τα συμβολαια της cosmote?

Σε κάποιους δεν παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά για να το λένε ώστε οι υπόλοιποι που θέλουν να κάνουν εικονικά φορητότητα ως μέσο πίεσης να το σκέφτονται. :p

Σε κάποιους δεν παίρνουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά για να το λένε ώστε οι υπόλοιποι που θέλουν να κάνουν εικονικά φορητότητα ως μέσο πίεσης να το σκέφτονται. :p

Απ ότι έχω καταλάβει, πλέον πρέπει να παραλαβεις κάρτες και συμβόλαιο από την καινούργια εταιρεία και μετά πάει το αίτημα φορητοτητας στη παλιά..

Καλημέρα δηλαδή τώρα αν θες να διακόψεις το red1 (με δώρο το internet sharing 750mb) να το κάνεις κάρτα πρέπει να πληρώσεις 10€ για την αλλαγή σε κάρτα και 15€ για να διακοψεις το internet sharing;; και αν αλλάξεις δίκτυο άλλα 15€. Σωστά τα λέω ή είμαι λάθος

2 μήνες πριν την λήξη του προηγούμενου συμβολαίου μου στην Vodafone ανανέωσα το συμβόλαιο μου για 12 μήνες! Εαν άλλαζα δίκτυο θα πλήρωνα " ποινή" στην Vodafone 70€. Τωρα που δεν άλλαξα δίκτυο γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα χρεώθω τα 70 και πως θα γινει η εκκαθάριση απο την προκαταβολή που ειχα δώσει για το προηγούμενο συμβόλαιο; Το προηγούμενο συμβόλαιο ειχε αρκετά μεγαλύτερο πάγιο! Ευχαριστω!!!

18,50 τελική τιμή το καθένα,για δύο γραμμές red1!!

Μια χαρά!!

αυτη την τιμη την πηρες τωρα;;;γιατι την εδιναν πριν ενα χρονο για 2 γραμμες.

αν την πηρες τωρα ειναι οντως μια χαρα...μη σου πω και 2 και 3 χαρες....

2 μήνες πριν την λήξη του προηγούμενου συμβολαίου μου στην Vodafone ανανέωσα το συμβόλαιο μου για 12 μήνες! Εαν άλλαζα δίκτυο θα πλήρωνα " ποινή" στην Vodafone 70€. Τωρα που δεν άλλαξα δίκτυο γνωρίζει κάποιος να μου πει αν θα χρεώθω τα 70 και πως θα γινει η εκκαθάριση απο την προκαταβολή που ειχα δώσει για το προηγούμενο συμβόλαιο; Το προηγούμενο συμβόλαιο ειχε αρκετά μεγαλύτερο πάγιο! Ευχαριστω!!!

Αφου δεν αλλαξες δικτυο γιατί να πληρωσεις ποινή?:)

Το θέμα είναι ένα. Πότε έγινε το νέο συμβόλαιο και πότε λήγει. Μόνο με αυτές τις πληροφορίες θα δεις αν πρέπει να πληρώσεις κάτι και τι.

Το θέμα είναι ένα. Πότε έγινε το νέο συμβόλαιο και πότε λήγει. Μόνο με αυτές τις πληροφορίες θα δεις αν πρέπει να πληρώσεις κάτι και τι.

Εγινε πριν μια εβδομάδα και θα λήξει σε 12 μήνες! Ο πρωτος λογαριασμός τι θα περιελαμβάνει;

Λογικά το πάγιο με όποια έκπτωση σου έχουν κάνει. Ποινή δεν θα έχεις από τη στιγμή που δεν έφυγες. Πάντως δες τον λογαριασμό αν θα είναι ότι συμφώνησες. Π.χ. μου είχαν κάνει μια προσφορά πριν 1,5 χρόνο για ένα πρόγραμμα με 20€ πάγιο. Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός 28,5. Λέω δεν πειράζει, ο πρώτος είναι συνήθως αυξημένος. Έρχεται και ο 2ος το ίδιο. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε τόσο είναι το πάγιο στο πρόγραμμα σας. Μα εμένα άλλα μου είπαν τους λέω και μου τα μάσαγαν. Και τελικά αν δεν έβρισκα μια γνωστή που δούλευε στην εξυπηρέτηση πελατών ακόμα θα έτρεχα.

Λογικά το πάγιο με όποια έκπτωση σου έχουν κάνει. Ποινή δεν θα έχεις από τη στιγμή που δεν έφυγες. Πάντως δες τον λογαριασμό αν θα είναι ότι συμφώνησες. Π.χ. μου είχαν κάνει μια προσφορά πριν 1,5 χρόνο για ένα πρόγραμμα με 20€ πάγιο. Έρχεται ο πρώτος λογαριασμός 28,5. Λέω δεν πειράζει, ο πρώτος είναι συνήθως αυξημένος. Έρχεται και ο 2ος το ίδιο. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε τόσο είναι το πάγιο στο πρόγραμμα σας. Μα εμένα άλλα μου είπαν τους λέω και μου τα μάσαγαν. Και τελικά αν δεν έβρισκα μια γνωστή που δούλευε στην εξυπηρέτηση πελατών ακόμα θα έτρεχα.

Θα το ελέγξω, ευχαριστώ!!! Γνωρίζεις αν θα γινει η εκκαθάριση με την προκαταβολή απο το προηγούμενο πάγιο;

Ναι,τωρα!!:).Μεχρι που σκεφτομαι να βαλω και hol για να το κατεβασω ακομη πιο κατω.

Είχα ειδοποιήσει την Voda να με καλέσει στο κινητό μου για κάποιες πληροφορίες σχετικά με με την σύνδεσή μου. Με κάλεσαν, μιλάγαμε καμιά ώρα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Την επόμενη μέρα, είχα εισερχόμενη κλήση και έπαιξε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που ρωτούσε για την ποιότητα της εξυπηρέτησης οπότε και έβαλα ένα 5!

Μετά από 2-3 μέρες με κάλεσε πίσω μια ευγενική κοπέλα και με ρώτησε γιατί είχα βαθμολογήσει με 5 την εξυπηρέτηση και της εξήγησα το θέμα μου, την επόμενη μου έκανε προσφορά 50 % σε 2 γραμμές που έχω. Ανέφερε πως με δυσκολία πέτυχε αυτές τις προσφορές και πως δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο..

Τελική τιμή βγαίνει για το ρεντ 1 30,9 € αλλά δεν ξέρω, μου φαίνονται αρκετά.

Επίσης κάτι άλλο! Στο αφμ που είναι ο αριθμός μου, συνολικά είναι 4 νούμερα. Τα 2 έχουν 60% έκπτωση για πάντα και τα άλλα 2 με εκπτώσεις στα 20% και 28%.. Το θέμα είναι πως στα 2 με την καλή έκπτωση δεν υπήρχε η έκπτωση του οικογενειακού στους προηγούμενους 17 μήνες και τώρα το κατάλαβα! Οπότε την ενεργοποίησε η κοπέλα και έκανε αίτηση για πίστωση του συνολικού ποσού στον επόμενο λογαριασμό!

Δε σου είχαν περάσει έκπτωση οικογενειακού πακέτου για 17 μήνες και τώρα το κατάλαβες?...μακάρι να σου πιστώσουν το συνολικό ποσό(από περιέργεια πόσο είναι?) και μην τους χαρίζουμε χρήματα.Να είμαστε όλοι πιο προσεχτικοί.(εγώ για 2,5 ευρώ απαίτησα να γίνει πίστωση,όπως και έγινε, στο λογαριασμό μου)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απ ότι έχω καταλάβει, πλέον πρέπει να παραλαβεις κάρτες και συμβόλαιο από την καινούργια εταιρεία και μετά πάει το αίτημα φορητοτητας στη παλιά..

Όπως ακριβώς τα λες είναι...την επόμενη μέρα που θα παραλάβουν τα υπογεγραμμένα συμβόλαια από την κοσμοτέ θα στείλουν το αίτημα φορητότητας στη vodafone...και μετά θα σε καλέσουν από το ααρμόδιο τμήμα για αντιπροσφορά.

Το θέμα δεν είναι τι θέλουν να σε χρεώσουν, αλλά σε τι συμφώνησες. Εάν δεν σου είπαν ρητά για οποιαδήποτε χρέωση που σε επιβαρύνει για να αλλάξεις πρόγραμμα (στην οποία συμφώνησες), δεν μπορούν να την κάνουν. Αυτό σύμφωνα με το ΦΕΚ του 2013 που ρυθμίζει τη σχέση τηλεπικοινωνιακών εταιριών με πελάτες.

18,50 τελική τιμή το καθένα,για δύο γραμμές red1!!

Μια χαρά!!

Το δινουν και τωρα με λιγη πιεση

Τοσο το πηρα για 3 red1

18,57 για την ακριβεια

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δε σου είχαν περάσει έκπτωση οικογενειακού πακέτου για 17 μήνες και τώρα το κατάλαβες?...μακάρι να σου πιστώσουν το συνολικό ποσό(από περιέργεια πόσο είναι?) και μην τους χαρίζουμε χρήματα.Να είμαστε όλοι πιο προσεχτικοί.(εγώ για 2,5 ευρώ απαίτησα να γίνει πίστωση,όπως και έγινε, στο λογαριασμό μου)

Ναι, δυστυχώς δεν το είχαμε πάρει είδηση...! Λογικά 1 με 2 ευρώ τον μήνα για 2 αριθμούς οπότε πίστωση κοντά στα 34 με 50 ευρώ, δεν ξέρω ακριβώς, θα δείξει σε λίγες ημέρες! Το πάγιο για το ελεύθερα 50 ερχόταν στα 21 με 22 κάθε μήνα οπότε δεν καταλάβαμε την διαφορά!

Γιάννη εσύ πως κατάφερες τις τιμές αυτές; Γιατί εμένα μου δίνουν για 2 γραμμές το red 1 στα 30,9 όπως είπα. Προθεσμία έχω και καλά μέχρι 27 του μήνα που τελειώνουν τα συμβόλαια.

Edited by Vasileios
μορφοποίηση

Γιάννη εσύ πως κατάφερες τις τιμές αυτές; Γιατί εμένα μου δίνουν για 2 γραμμές το red 1 στα 30,9 όπως είπα. Προθεσμία έχω και καλά μέχρι 27 του μήνα που τελειώνουν τα συμβόλαια.

Το εχω ξαναγραψει ότι ουτε που το καταλαβα.....Πηρα στις 17/8 να μου κανουν προσφορα και μου ειπαν ότι δεν γινεται κατι

Η ιδια υπάλληλος με πηρε την μεθεπομενη μερα ότι εχω ανανεωσει εγω , κατι που ποτε δεν εκανα , και τα τρια προγράμματα με 18,30 ευρω .Πηγα σε κατάστημα και μου ειπαν ναι ετσι είναι με 17,13 ευρω

Τελικα καταληξαμε στα 18,56 ευρω .....Δεν το εψαξα ποτε ταχα εκανα ανανεωση γιατι με βολευε το 18,56 για κάθε γραμμη και δεν το σκαλισα

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αν ναι, θυμήθηκα! Κάνω με την μετακόμιση τώρα και δεν έχω πρόσβαση στον υπολογιστή. Τυχερε!!! Χαχα

Θα στείλω mail για να επικοινωνήσει η κοπέλα μαζί μου και να ζητήσω κάτι καλύτερο!

Τελικα με πηρανε σημερα για να με ρωτησουνε αν θελω να με συνδεσουνε με το τμημα για τα καρτοκινητα (δλδ να κανω το κινητο μου καρτοκινητο στη Voda) και ειπα οχι ευχαριστω. Δυστυχως δε μου δωσανε την ευκαιρια για κραξιμο :-p Φτου γμτ!!! Παει η voda.

Τελικα με πηρανε σημερα για να με ρωτησουνε αν θελω να με συνδεσουνε με το τμημα για τα καρτοκινητα (δλδ να κανω το κινητο μου καρτοκινητο στη Voda) και ειπα οχι ευχαριστω. Δυστυχως δε μου δωσανε την ευκαιρια για κραξιμο :-p Φτου γμτ!!! Παει η voda.

Δεν ξερω πως θα λειτουργήσει σε σενα, εγω έκανα αιτημα φορητότητας στην cosmote, υπεγραψα συμβόλαιο και μετα ενρργοποιηθηκαν απο την Vodafone! Ενώ πριν 3 μέρες που τηλεφώνησα στην Vodafone και ήθελα να ανανέωςω την σύνδεση μου μου ειπανε ενα τεράστιο πάγιο, μόλις ειδοποιήθηκαν απο την cosmote το πάγιο μειώθηκε στο μισό! Όσο για την αξιολόγηση στην Vodafone, αφου εχεις μιλήσει με κάποιο τμήμα σου τηλεφωνούν και μέσω τηλεφωνήτη αξιόλογεις ποσο ικανοποιημένος εισαι απο την εξυπηρέτηση. Ελπίζω να σε βοήθησα...

Πώς γίνεται σε αριθμό Vodafone να έχει και ειδοποίηση κλήσεων αλλά και προώθηση σε τηλεφωνητή όταν το έχεις κλειστό?? Καλώντας στο 1285 και ενεργοποιώντας την ειδοποίηση κλήσεων δεν έχει επιλογή και για τα 2 ταυτόχρονα..

Nektaria thnx για τις συμβουλες αλλα στη δικη μου περιπτωση ηθελα να φυγω γιατι θεωρησα απαραδεκτη την πρακτικη τους με το κολπο του τελους αποσυνδεσης . Ηθελα απλα να μου δωσουν την ευκαιρια να τους ΞΑΝΑκραξω αλλα δυστυχως δε μου εκατσε. Θα πληρωσω το προστιμο που εσπασα νωριτερα το συμβολαιο μου και τα 10 του τελους αλλα τουλαχιστον θα εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι αν αποφασισουν τα καιναρια της Voda να κανουν καμια καινουρια αλλαγη, δε θα ειμαι υποχρεωμενος αν την αποδεχτω!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών