geoav Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Λογω της ανυπαρκτης καλυψης δικτυου της Voda, οπως ανεφερα σε αλλο θεμα, αποφασισα να διακοψω το συμβολαιο που ειχα μερικα χρονια τωρα. Η συνδεση ειχε γινει 3-4 χρονια πριν οποτε ηταν εκτος συμβολαιου μιας και δεν ειχα κανει καμια αναβαθμιση. Παιρνοντας τηλ σημερα λοιπον για την αποσυνδεση μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα με ταυτοτητα και να πληρωσω και 10 ευρω ως τελος αποσυνδεσης!!! Με ποιο δικαιωμα απαιτουν τελος αποσυνδεσης ακομα κι αν εχουν στειλει ενημερωτικο μεσω λογαριασμου? Το κανουν ολες οι εταιρειες? Εχουν δικαιωμα μεσω καποιου καινουριου ή παλιου νομου να χρεωσουν αυθαιρετα αυτο το ποσο για αποσυνδεση? Μπορει να ισχυει το τελος αποσυνδεσης ακομα και για συμβολαιο που ειχε γινει πολυυυυυ πριν γινει αυτη η αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Λογω της ανυπαρκτης καλυψης δικτυου της Voda, οπως ανεφερα σε αλλο θεμα, αποφασισα να διακοψω το συμβολαιο που ειχα μερικα χρονια τωρα. Η συνδεση ειχε γινει 3-4 χρονια πριν οποτε ηταν εκτος συμβολαιου μιας και δεν ειχα κανει καμια αναβαθμιση. Παιρνοντας τηλ σημερα λοιπον για την αποσυνδεση μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε καταστημα με ταυτοτητα και να πληρωσω και 10 ευρω ως τελος αποσυνδεσης!!! Με ποιο δικαιωμα απαιτουν τελος αποσυνδεσης ακομα κι αν εχουν στειλει ενημερωτικο μεσω λογαριασμου? Το κανουν ολες οι εταιρειες? Εχουν δικαιωμα μεσω καποιου καινουριου ή παλιου νομου να χρεωσουν αυθαιρετα αυτο το ποσο για αποσυνδεση? Μπορει να ισχυει το τελος αποσυνδεσης ακομα και για συμβολαιο που ειχε γινει πολυυυυυ πριν γινει αυτη η αλλαγη? Ναι εχουν το δικαιωμα να κανουν οτι θελουν, δυστυχως. Ενημερώνουν οτι μονομερός αλλαζουν οι οροι των συμβολαιών, και αν δε σου αρεσει φευγεις ατελως. Εφοσον καθεσαι και δε φευγεις, οταν πας να φυγεις τοτε πλερω. Το τελος αποσυνδεσης ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι στη δικη μου περίπτωση και εφυγα, μιας και μου εδινε το δικαιωμα ατελος. Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Duke10 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 θέλεις να φύγεις από το δίκτυο?? ααα θα ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ αγαπητέ για να μάθεις από τα λάθη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Γιατι ειχα την εντυπωση οτι οι μονεμερως αλλαγες δεν ειναι απολυτα νομιμες και μπορεις να τις χτυπησεις αν το κυνηγησεις? Σκοπευω να απευθυνθω στην ΕΕΤ για το συγκεκριμενο θεμα. Περιμενω μια απαντηση τους και θα δω τι θα κανω. Αν παω στο καταστημα για την αιτηση διακοπης θα με υποχρεωσουν να πληρωσω το 10ευρω για να δεχθουν την αιτηση? Δε θελω να κρατησω τον αριθμο αλλα θελω να κανω ολοκληρωτικη διακοπη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης πολυ απλα τους ενημερωσα μεσω email οτι μολις ληξουν τα συμβολαια μου σε Vodafone για το κινητο μου και σε Hol για το σταθερο θα γινει οριστικη μεταφορα και των 2 σε αλλη εταιρεια. Ακομα κι αν αναγκαστω να πληρωσω απλα θα με χασουν για παντα απο πελατη τους. Θα μου πεις σιγα ρε φιλε αλλα οκ ημουν τοσα χρονια πελατης τους και πληρωνα παντα στην ωρα μου και οπως και να το κανεις κατι μου λεει οτι δε θα ειμαι ο μονος . Αλλωστε το διακοπτω το καταραμενο το mobile internet γιατι η καλυψη της Voda ειναι απλα γελοια ακομα και στην Αθηνα ποσο μαλλον στην υπολοιπη Ελλαδα και δη στην Πελοποννησο που ημουν αυτο το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδια για διακοπη του mobile internet συμβολαιου κανω καταγγελια συμβασης? Πως? Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν να περασω απο καταστημα που θα γινει αυριο το απογευμα. Το θεμα ειναι μηπως μπορω να το κανω και με καποιο τροπο που να εχω αποδεικτικα στοιχεια ημερομηνιας καταθεσης κλπ? Δλδ με φαξ ή mail? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eft Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Πήρα σήμερα για αλλαγή σε κάρτα και μου είπαν και μένα τα 10 ευρώ για την μετατροπή. Είχα 2 red1 από 21.5€ με την αύξηση πήγε 24.5€ και για ανανέωση μου είπαν από 29 έκαστον. Κατά την γνώμη σας πιά εταιρεία συμφέρει για ομιλία και πιά για ίντερνετ σε καρτοσύνδεση μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδια για διακοπη του mobile internet συμβολαιου κανω καταγγελια συμβασης? Πως? Πηρα τηλ στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν να περασω απο καταστημα που θα γινει αυριο το απογευμα. Το θεμα ειναι μηπως μπορω να το κανω και με καποιο τροπο που να εχω αποδεικτικα στοιχεια ημερομηνιας καταθεσης κλπ? Δλδ με φαξ ή mail? Ευχαριστω Ετοίμασε την αίτηση, πήγαινέ τη σε ένα κατάστημα Vodafone και ζήτα τους να την στείλουν με σφραγίδα του καταστήματος αναγράφοντας την ημερομηνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πήρα σήμερα για αλλαγή σε κάρτα και μου είπαν και μένα τα 10 ευρώ για την μετατροπή. Είχα 2 red1 από 21.5€ με την αύξηση πήγε 24.5€ και για ανανέωση μου είπαν από 29 έκαστον. Κατά την γνώμη σας πιά εταιρεία συμφέρει για ομιλία και πιά για ίντερνετ σε καρτοσύνδεση μιλάω Καλυτερα να δεις και το cu λιγο. Μην το βλεπεις οτι θα χασεις τον 1ο μηνα 10 ευρω + αλλα 10 για την πρωτη ανανεωση (πρακτικα το ιδιο σου ερχεται αλλα μονο για τον πρωτο μηνα...) με τα πακετα του cu πιστευω οτι θα βολευτείς με οριζοντα οικονομιας από τον δευτερο μηνα και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ετοίμασε την αίτηση, πήγαινέ τη σε ένα κατάστημα Vodafone και ζήτα τους να την στείλουν με σφραγίδα του καταστήματος αναγράφοντας την ημερομηνία. Σ'ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Υπαρχει συγκεκριμενη αιτηση διακοπης συνδεσης καπου στο νετ ή θα μου δωσουν εκει, ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Λογικά αφού είναι συμβόλαιο θα σε βάλουν από το κατάστημα να πάρεις τηλέφωνο σε ένα 4ψήφιο στο τμήμα αποσυνδέσεων. Μετά από αυτό θα προχωρήσουν τη διαδικασία στο κατάστημα. Αρκεί να μην έχεις πάρει επιδότηση (έστω υπό την μορφή usb modem) γιατί θα πρέπει να επιστρέψεις το ποσό που αναλογεί αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο. Edit : σε βάζουν να υπογράψεις την αίτηση και παίρνεις αντίγραφο έτσι κι αλλιώς, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Λογικά αφού είναι συμβόλαιο θα σε βάλουν από το κατάστημα να πάρεις τηλέφωνο σε ένα 4ψήφιο στο τμήμα αποσυνδέσεων. Μετά από αυτό θα προχωρήσουν τη διαδικασία στο κατάστημα. Αρκεί να μην έχεις πάρει επιδότηση (έστω υπό την μορφή usb modem) γιατί θα πρέπει να επιστρέψεις το ποσό που αναλογεί αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο. Edit : σε βάζουν να υπογράψεις την αίτηση και παίρνεις αντίγραφο έτσι κι αλλιώς, μην ανησυχείς. Σ'ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Το συμβολαιο εχει ληξει εδω και 3 χρονια οποτε δεν εχω τετοιο θεμα. Αυτο που με χαλαει ειναι το τελος αποσυνδεσης. Αν επιμεινουν και αναγκαστω να το πληρωσω μολις ληξουν τα συμβολαια μου σε Voda (κινητο) & HOL (σταθερο VDSL) τους αποχαιρετω και παω οπουδηποτε αλλου ακομα και με περισσοτερα λεφτα!! Edit: Αν κανω διακοπη σημερα το απογευμα και με την λογικη οτι ξεκιναει ο καινουριος μηνας στις 13/09 θα με χρεωσουν νεο παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν εχει ήδη εκδοθεί ο νεος λογαριασμος θα σου ερθει με ολοκληρο το παγιο, το οποιο μετα και θα σου αφαιρεσουν στον εκκαθαριστικο. Ή αν θες μπορεις να μην το πληρωσεις και στην εκκαθαριση να εξοφλισεις το τυχον υπολοιπο. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Δυστυχώς στις τηλεφωνικές συνδέσεις της vodafone κάνουν 30 μέρες για να στο διακόψουν. Λογικά και στο mobile internet το ίδιο θα κάνουν(εύχομαι να ίσχυε το αντίθετο). Αν το κάνεις σήμερα θα σου διακοπεί στις 9 του επόμενου μήνα. Αν ξεκινάει στις 13 του μήνα, λογικά θα σου έρθει ένας λογαριασμός από τις 14/9 έως τις 9/10(αναλογία όχι ολόκληρος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ξερει κανεις με ποιο δικαιωμα κανουν 30 μερες να το διακοψουν? Δλδ κανουν οτι γουσταρουν κι εμεις σα λαλακες πληρωνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Νομίζω ότι γίνεται με τη δικαιολογία για να γίνει η εκκαθάριση της καρτέλας του πελάτη. Σαν λύση υπάρχει ότι κάνεις φορητότητα σε κάρτα άλλης εταιρείας και μετά το κόβεις όποτε θες. Αλλά νομίζω μόνο η Cosmote πλέον δεν χρεώνει 10€ για ενεργοποίηση κάρτας, όπως κάνουν από το καλοκαίρι Wind και VODAFONE. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Φιλε μου ειναι mobile internet και οχι τηλεφωνικος αριθμος. Κοιτα, αν υποχρεωθω θα τα πληρωσω ολα οσα πρεπει . Αλλα οταν ερθει η ωρα οτι προσφορα και να μου κανουν απλα θα φανε ακυρο και για το κινητο και για το σταθερο. Με βλεπω να πηγαινω σε ΟΤΕ για πρωτη φορα μετα απο 10+ χρονια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 για καλυτερη προσφωρα που θελω να παρω πρεπει η αιτηση φορητοτητας να γινει σε καταστημα ωστε να την ακυρωσω μετα η τηλεφωνικως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πηγα σημερα και φυσικα αναγκαστηκα να πληρωσω για να μπορεσω να κανω τη διακοπη. Και φυσικα μου ειπαν οτι θα κανει ενα μηνα για να γινει η διακοπη, λες και πανε το φαξ με τα ποδια, μπουσουλωντας! Τεςπα τα πληρωσα για να τελειωνω αλλα θα δω τι θα κανω οσον αφορα ΕΕΤ και συνηγορο καταναλωτη κλπ. Μου ειπε η κοπελα στο καταστημα οτι της εχουν πει να λεει οτι ολες οι εταιρειες πλεον χρεωνουν τελος αποσυνδεσης. Της ειπα οτι κανει λαθος αλλα θα ηθελα να το επιβεβαιωσω. Παιζει να το εχει και καμια αλλη εταιρεια αυτο περαν της Βοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πηγα σημερα και φυσικα αναγκαστηκα να πληρωσω για να μπορεσω να κανω τη διακοπη. Και φυσικα μου ειπαν οτι θα κανει ενα μηνα για να γινει η διακοπη, λες και πανε το φαξ με τα ποδια, μπουσουλωντας! Τεςπα τα πληρωσα για να τελειωνω αλλα θα δω τι θα κανω οσον αφορα ΕΕΤ και συνηγορο καταναλωτη κλπ. Μου ειπε η κοπελα στο καταστημα οτι της εχουν πει να λεει οτι ολες οι εταιρειες πλεον χρεωνουν τελος αποσυνδεσης. Της ειπα οτι κανει λαθος αλλα θα ηθελα να το επιβεβαιωσω. Παιζει να το εχει και καμια αλλη εταιρεια αυτο περαν της Βοντα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5610205#post5610205 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετά απο φορητότητα στα 24,75 το red 1 σε οικογενειακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Μετά απο φορητότητα στα 24,75 το red 1 σε οικογενειακό. δεν ξερω τι δινουν φετος, περυσι τετοιο καιρο εδιναν 18+€ στο οικογενειακο και φετος ομως, ο χρηστης "Γιάννης" πηρε μια πολυ καλη προσφορα για τα red1 που ειχε. μερικα ποστ πιο πριν την ειχε αναφερει edit: το βρηκα Μολις γυρισα από Γερμανο που θελει η Cosmote 45 ευρω για καθε γραμμη αντιστοιχη του Red 1 Πηγα στην VODAFONE κι επιμενουν ότι τηλεφωνικα εχω κανει ανανεωση , κατι που τους εξηγησα και καταλαβαν ότι δεν εχω κανει αλλα και δεν θα το ψαξω γιατι μου αφησαν κάθε μια από τι 3 γραμμες τελικη τιμη στα 17,13 ευρω !!!!!!!! Εκανα αιτημα και σε 10 μερες θα εχω και τις συμβασεις με αλληλογραφια σπιτι μου Δεν περιμενα τοσο φτηνα για φετος !!! Μια χαρα είναι στα 17,13 Edited September 10, 2014 by bebes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 δεν ξερω τι δινουν φετος, περυσι τετοιο καιρο εδιναν 18+€ στο οικογενειακο και φετος ομως, ο χρηστης "Γιάννης" πηρε μια πολυ καλη προσφορα για τα red1 που ειχε. μερικα ποστ πιο πριν την ειχε αναφερει edit: το βρηκα και εγω 17.12:lol: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5610205#post5610205 Καλημερα Βασιλειε. Η συγκεκριμενη αναφορα ηταν σε ενεργοποιηση καρτας και οχι αποσυνδεση για το οποιο και ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 πες τε μας και μας πως καταφερνετε να παρετε τετοιες τιμες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 και εγω 17.12:lol: Το Red 1; Εγώ με κοσμοτε Πώς μπορώ να πετύχω Καλή τιμή; να πάω να ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts