bomber21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Ε ναι εδω εχεις θεμα! 100 ευρω χρεωση για δεδομενα.Ωρες συνδεμενος και εχεις κατεβασει αρκετα μαλλον ... η καποια εφαρμογη σου να εκανε update αλλα τοσες ωρες?Τωρα για το πακετο που λες οτι ειχες... πακετο 5ΜΒ 200 ευρω ????? μηπως εννοεις κατι αλλο? ποσο ογκο εχεις παρε δωσε εκεινες τις ωρες δεν μπορεις να δεις? 200 MB, 5 ευρώ ήθελα να πω. Αυτό το πακέτο μπαίνει μόνο του όταν σερφάρεις και ξεπερνάς τα ενσωματωμένα MB στο πρόγραμμα σου. Το θέμα είναι ότι δεν κατεβάζω apps, απλά σερφάρω... Στην προτελευταία στήλη είναι τα MB που κατανάλωσα αυτές τις ώρες. Edited March 14, 2014 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 καλα τα 200ΜΒ τα εφαγες στα πρωτα 10 λεπτα εσυ... βλεπω η συνδεση ειναι ιδια μερα... την μιση μερα..... τοσες ωρες δεν ειδες τι μπορει να τρωει τοσο ιντερνετ?ολα αυτα σε κινητο εγιναν?? καμια εφαρμογη τηλεοραση ραδιο παιζει να φαει τοσες ωρες μεγαλο ογκο αλλα κατι αλλο να εχει κανει τοσες ωρες τοση χρηση δεν ξερω.Τι κινητο εχεις φιλε? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 καλα τα 200ΜΒ τα εφαγες στα πρωτα 10 λεπτα εσυ... βλεπω η συνδεση ειναι ιδια μερα... την μιση μερα..... τοσες ωρες δεν ειδες τι μπορει να τρωει τοσο ιντερνετ?ολα αυτα σε κινητο εγιναν?? καμια εφαρμογη τηλεοραση ραδιο παιζει να φαει τοσες ωρες μεγαλο ογκο αλλα κατι αλλο να εχει κανει τοσες ωρες τοση χρηση δεν ξερω.Τι κινητο εχεις φιλε? Το θέμα είναι ότι δούλευα εκεινη την ημέρα και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το κινητό. Και τα δεδομένα να είχα ξεχάσει να τα κλείσω και να τα είχα αφήσει ανοιχτά απλά, δε θα έτρωγαν έτσι τα MB... Δεν έχω εφαρμογές σχετικές με τηλεόραση και ράδιο. LG Optimus G έχω. Μόλις έστειλα mail στη Vodafone να ξαναεξετάσουν το λογαριασμό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το θέμα είναι ότι δούλευα εκεινη την ημέρα και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το κινητό. Και τα δεδομένα να είχα ξεχάσει να τα κλείσω και να τα είχα αφήσει ανοιχτά απλά, δε θα έτρωγαν έτσι τα MB... LG Optimus G έχω. Μόλις έστειλα mail στη Vodafone να ξαναεξετάσουν το λογαριασμό μου. Και καλα εκανες να γινει ενας ελεγχος και απο αυτους...εφοσον ξερεις τι σου γινεται στο κινητο ισως εχει γινει λαθος και απο την εταιρεια.Περιμενε την απαντηση και μας ενημερωνεις οταν μαθεις :D Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Και καλα εκανες να γινει ενας ελεγχος και απο αυτους...εφοσον ξερεις τι σου γινεται στο κινητο ισως εχει γινει λαθος και απο την εταιρεια.Περιμενε την απαντηση και μας ενημερωνεις οταν μαθεις :D Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου. Η αλήθεια είναι ότι μονοπωλήσαμε τη σελίδα οπότε θα επανέλθω όταν έχω νέα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το θέμα είναι ότι δούλευα εκεινη την ημέρα και δεν μπορούσα να ασχοληθώ με το κινητό. Και τα δεδομένα να είχα ξεχάσει να τα κλείσω και να τα είχα αφήσει ανοιχτά απλά, δε θα έτρωγαν έτσι τα MB... Δεν έχω εφαρμογές σχετικές με τηλεόραση και ράδιο. LG Optimus G έχω. Μόλις έστειλα mail στη Vodafone να ξαναεξετάσουν το λογαριασμό μου. Μπες στις ρυθμισεις του κινητου και δες στο μενου με τη χρηση δεδομενων αν και ποια εφαρμογη καταναλωσε ποσα ΜΒ ιντερνετ... Να βγαλεις σιγα σιγα μια ακρη. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Τι να πω; Με σκλαβώνεις! Πάνω-κάτω κάθε μήνα χρησιμοποιώ: 1200'-1300' λεπτά προς όλους (είπαμε, κυρίως βόντα - κοσμοτέ) Γύρω στα 400 sms προς όλους Και κάπου 300 MB internet TALK 2 VODAFONE 600 500 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 100 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, μόνο με 7€ για 30 μέρες! +100' ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ BONUS ON-LINE ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ! CU TALK A LOT 600 500 λεπτά ομιλίας προς όλους τους CU φίλους σου + 100 λεπτά σε όλα τα εθνικά δίκτυα, μόνο με 5€ για 30 μέρες! +100' ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ BONUS ON-LINE ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ! Bonus 250ΜΒ internet από το κινητό, για κάθε ανανέωση 10€ ριξε μια ματιά προσεκτικά. CU COMBO 600 Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες 500 λεπτά ομιλίας + 500 SMS ή MMS προς όλο το CU, αλλά και 200’ + 100 SMS προς όλους και 60MB Internet από το κινητό, μόνο με 7€ τον μήνα! Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα! Συνολο 24€ Πρέπει να σου φτάνουν αφού δεν έχεις Wind επαφές, αλλά μην ξεχνάς ότι αυξάνονται οι χρήστες wind/Q αλματωδώς. Αν αλλάξεις αριθμό βέβαια (που είναι παιχνιδάκι πλέον) θα τα έχεις όλα με 12€ τον μήνα. Edited March 15, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 pavlitakis1, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το ψάξω καλά το όλο θέμα και δεν θα βιαστώ. Λίγο το CU με χάλασε γιατί με όλους όσους επικοινωνώ κανείς δεν έχει CU ή κάρτα έτσι κι αλλιώς. Επίσης με χάλασε πως μάλλον κανένα πακέτο δεν θα με καλύπτει με τα sms. Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, πολύ σημαντική η βοήθειά σου γιατί ποτέ ως τώρα δεν το είχα ψάξει με κάρτες. Δυο διευκρινήσεις: α) Μπορώ να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο 2 ή παραπάνω φορές σε ένα μήνα; και β) Γιατί τόση μεγάλη διαφορά αν αλλάξω αριθμό; Και τώρα, όσον αφορά τη φορητότητα. Ουσιαστικά η ερώτηση που έκανα και σε προηγούμενo post: Μόλις με πήραν από βόντα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω έκπτωση (πληρώνω κάθε μήνα 57 περίπου ευρώ μέσω μιας έκπτωσης -μόνιμης απ' ό,τι μου ειχαν πει- της τάξεως του 14% με red1. Ο υπάλληλος μου ειπε ότι λόγω αυτής της έκπτωσης (η οποία έγινε πριν κανα 6μηνο) δεν γίνεται περαιτέρω έκπτωση στο πάγιο σε ανανέωση συμβολαίου και το ποσό της επιδοτόσης συσκευής που δικαιούμαι είναι 90 ευρώ, όχι παραπάνω. Πάω φουλ για φορητότητα ή αυτό που μου λέει ισχύει και δεν πρόκειται να μου κάνει η βόντα αντιπροσφορά μετά τη φορητότητα; Τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Επίσης: πες π.χ. ότι παίρνω την κοσμοτέ και τους λέω θέλω κάτι αντίστοιχο του red1 της βόντα και μου το δίνουν, αλλά στο ίδιο ποσό με βόντα. Τι κάνω;Τους λέω ΟΚ και περιμένω αντιπροσφορά βόντα ή λέω και στην κοσμοτέ ότι θα το σκεφτώ; Να παίξω και με κοσμοτέ και με wind -περιμένοντας την αντιπροσφορά της βόντα- για φορητότητα ή θα μπερδέψω τα μπούτια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Σήμερα με κάλεσαν από την Cosmote και μου πρόσφεραν το Απεριόριστα 65 στα 32,5 ευρώ (1500' - 1500 sms - 1,5 Gb) τελική τιμή, δεν διευκρίνισε βέβαια ποια η δέσμευση, αλλά ευγενικά της εξήγησα πως αυτή την στιγμή πως δεν μπορώ να αποδεσμευτώ από την Vodafone γιατί δεν έχει τελειώσει η σύμβαση μας. Στο θέμα μου τώρα, στην οικογένεια έχουμε 4 νούμερα με τελική τιμή λογαριασμού στα 122 με 125 (κάθε μήνα αλλάζει λιγάκι). Όλα τα νούμερα στο Unlimited 50 με 18μηνη δέσμευση και διαφορετική έκπτωση στον κάθε αριθμό. Νομίζω έχουν περάσει 12 μήνες, αν όχι τότε σε ένα μήνα περίπου. Επίσης είχαμε κάνει και χρήση επιδότησης για αγορά συσκευής. Αν έσπαγα τώρα το συμβόλαιο θα χρειαζόταν να πληρώσω το φάουλ σωστά; Επίσης αυτή την στιγμή μπορώ να κάνω κάτι με την voda και να πετύχω καλύτερη τιμή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ. Red 1 ? Κάτι ακόμα, αρχές Οκτώβρη (τότε περίπου που θα τελειώνουν και τα συμβόλαια) ελπίζω να βρίσκομαι εξωτερικό για την πρακτική μου (και γιατί όχι για μόνιμος μετά) οπότε δεν με συμφέρει να έχω συμβόλαιο και η λογική κίνηση για να μην χάσω τον αριθμό μου που έχω αρκετά χρόνια είναι η μετατροπή σε κάρτα. Πότε πρέπει να ξεκινήσω τις διαδικασίες για την μετατροπή; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου. Τέλη Σεπτεμβρίου Δλδ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- pavlitakis1, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το ψάξω καλά το όλο θέμα και δεν θα βιαστώ. Λίγο το CU με χάλασε γιατί με όλους όσους επικοινωνώ κανείς δεν έχει CU ή κάρτα έτσι κι αλλιώς. Επίσης με χάλασε πως μάλλον κανένα πακέτο δεν θα με καλύπτει με τα sms. Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, πολύ σημαντική η βοήθειά σου γιατί ποτέ ως τώρα δεν το είχα ψάξει με κάρτες. Δυο διευκρινήσεις: α) Μπορώ να ενεργοποιήσω το ίδιο πακέτο 2 ή παραπάνω φορές σε ένα μήνα; και β) Γιατί τόση μεγάλη διαφορά αν αλλάξω αριθμό; 1 . Μπορείς .το compo έχει πολλά και μπορείς να το ξαναβαζεις. Βάλε το κατάλληλο πακέτο. Ψαχτο κι εσύ λίγο. :D 2. Παίρνεις πακέτο γουιντ που δίνει 1000' προς όλους και 1gb με 5€. Επίσης αφού θα έχεις ίντερνετ βάζεις εξωτερικό πρόγραμμα μηνυμάτων με 3sms/1ct χωρίς λήξη και τέλος. Αν τελειώσει το πακέτο το ξαναβαζεις και έχει διάρκεια άλλον ένα μήνα. Άρα στην πράξη η αλλαγή αριθμού πάει λιγότερο από 10€/μηνα. Για μένα αυτή είναι η κορυφαία λύση. Στείλε και μια σειρά μηνύματα σε όλες τις επαφές σου και κάνε μια εκτροπή του παλιού αριθμού για λίγο καιρό, αφού τον κάνεις φορητότητα σε Q. Αξίζει να το κάνεις το συντομότερο, ακόμα κι αν φας πρόστιμο. Τα λεφτά που θα γλυτώσεις (50€/μήνα) είναι περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου. Τέλη Σεπτεμβρίου Δλδ. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1 . Μπορείς .το compo έχει πολλά και μπορείς να το ξαναβαζεις. Βάλε το κατάλληλο πακέτο. Ψαχτο κι εσύ λίγο. :D 2. Παίρνεις πακέτο γουιντ που δίνει 1000' προς όλους και 1gb με 5€. Επίσης αφού θα έχεις ίντερνετ βάζεις εξωτερικό πρόγραμμα μηνυμάτων με 3sms/1ct χωρίς λήξη και τέλος. Αν τελειώσει το πακέτο το ξαναβαζεις και έχει διάρκεια άλλον ένα μήνα. Άρα στην πράξη η αλλαγή αριθμού πάει λιγότερο από 10€/μηνα. Για μένα αυτή είναι η κορυφαία λύση. Στείλε και μια σειρά μηνύματα σε όλες τις επαφές σου και κάνε μια εκτροπή του παλιού αριθμού για λίγο καιρό, αφού τον κάνεις φορητότητα σε Q. Αξίζει να το κάνεις το συντομότερο, ακόμα κι αν φας πρόστιμο. Τα λεφτά που θα γλυτώσεις (50€/μήνα) είναι περισσότερα. Αυτό είναι πραγματικά μια καλή λύση. Μια (ακόμα!) χάρη: μπορείς να δώσεις λινκ για το πού βρίσκω αυτό το πακέτο; Εννοώ και αυτό με τα 1000' και ίντερνετ, και αυτό με τα μηνύματα. Επίσης: αφού μιλάς για φορητότητα γιατί λες και για sms στις επαφές μου; Τον ίδιο αριθμό δεν κρατάω, λόγω ακριβώς φορητότητας; Και αν όχι, αν δηλαδη παίρνω καινούργιο αριθμό, για τι είδους πρόστιμο μιλάμε (πόσο περίπου;), από τη στιγμή που το συμβόλαιό μου έχει λήξει; ps: δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω αριθμό - έχω διαβάσει κι άλλα posts σου και βλέπω ότι συμφέρει μια χαρά να αλλάξεις αριθμό, αργά ή γρήγορα όλες οι επαφές σου (αυτές που επικοινωνείς περισσότερο, τουλάχιστον) τον μαθαίνουν. EDIT: Τώρα το είδα το πακέτο, αλλά είναι μόνο για φοιτητές - κάτι που δεν είμαι (35 χρονών) και δεν υπήρξα ποτέ. Edited March 15, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) EDIT: Τώρα το είδα το πακέτο, αλλά είναι μόνο για φοιτητές - κάτι που δεν είμαι (35 χρονών) και δεν υπήρξα ποτέ. Το "φοιτητικό" είναι για όλους. Ανεξάρτητα ηλικίας. Δευτέρα πρωί το έχεις στο όνομά σου. Χωρίς κομπίνα και με απόδειξη. Είναι προσφορά προς όλους. Το έχω από περισυ τον Οκτώβριο. Περισσότερα λαιβ γιατί με το γράψιμο θα ταλαιπωρηθούμε. :D Edited March 15, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Το "φοιτητικό" είναι για όλους. Ανεξάρτητα ηλικίας. Δευτέρα πρωί το έχεις στο όνομά σου. Χωρίς κομπίνα και με απόδειξη. Είναι προσφορά προς όλους. Το έχω από περισυ τον Οκτώβριο. Δεν ζητούν κάποια απόδειξη ότι είσαι φοιτητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν ζητούν κάποια απόδειξη ότι είσαι φοιτητής; Έχεις πμ. Παιδιά δεν είμαστε. Αν το συμβόλαιο έχει λήξει τότε δεν έχεις πρόστιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 μπορει και να σου κανουν κατι καλο αλλα δεν νομιζω.θα πεις ρε παιδι μου οτι δεν γινεται κατι καλυτερο κλπ? θα πει οχι και τοτε θα πεις θα οτι θα πας σε φορητοτητα γιατι δεν σε καλυπτει. αμα δεν κανεις με υπογραφες κανονικη αιτηση φορητοτητας πλεον δεν ταρακουνιουνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) αμα δεν κανεις με υπογραφες κανονικη αιτηση φορητοτητας πλεον δεν ταρακουνιουνται Και σε περίπτωση που η άλλη εταιρεία που κάνεις φορητότητα σου κάνει προσφορά ίδια ή χειρότερη απ' την εταιρεία σου; Τι κάνεις τότε; Τη δέχεσαι ή πας και στην τρίτη εταιρεία και ελπίζεις για κάτι καλύτερο; Κι αν γίνει το ίδιο με την τρίτη; Τη δέχεσαι και όταν σε παίρνει για αντιπρόταση η εταιρεία σου (αν σε πάρει), πουλάς παραμύθι ότι σου έκαναν καλύτερη προσφορά; Ρωτάω πολλά, αλλά θέλω να μάθω πώς πρέπει να κινηθώ, γιατί δεν ξέρω. Αν τελικά συνεχίσω με συμβόλαιο. Edited March 15, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ρωτάω πολλά, αλλά θέλω να μάθω πώς πρέπει να κινηθώ, γιατί δεν ξέρω. Αν τελικά συνεχίσω με συμβόλαιο. για κανέναν ιδιώτη δεν αξίζει το συμβόλαιο. Απλώς επειδή πολλοί βαριούνται να σκεφτούν, παραμένουν σε παλιά ακριβά συμβόλαια. Από τη στιγμή που υπάρχει voip και wifi, η έλλειψη ενημέρωσης είναι αυτή που κρατάει τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 για κανέναν ιδιώτη δεν αξίζει το συμβόλαιο. Απλώς επειδή πολλοί βαριούνται να σκεφτούν, παραμένουν σε παλιά ακριβά συμβόλαια. Από τη στιγμή που υπάρχει voip και wifi, η έλλειψη ενημέρωσης είναι αυτή που κρατάει τα συμβόλαια. Πόσο δίκιο έχεις φίλε μου. Περιμένω κάνα τρίμηνο να σπάσω το συμβόλαιο και έφυγα για q ή κάποια κάρτα τελοσπαντων. Πάντα οι κάρτες υπερέχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Και σε περίπτωση που η άλλη εταιρεία που κάνεις φορητότητα σου κάνει προσφορά ίδια ή χειρότερη απ' την εταιρεία σου; Τι κάνεις τότε; Τη δέχεσαι ή πας και στην τρίτη εταιρεία και ελπίζεις για κάτι καλύτερο; Κι αν γίνει το ίδιο με την τρίτη; Τη δέχεσαι και όταν σε παίρνει για αντιπρόταση η εταιρεία σου (αν σε πάρει), πουλάς παραμύθι ότι σου έκαναν καλύτερη προσφορά; Ρωτάω πολλά, αλλά θέλω να μάθω πώς πρέπει να κινηθώ, γιατί δεν ξέρω. Αν τελικά συνεχίσω με συμβόλαιο. Αν εισαι στη vodafone και υπογραψεις για να πας σε cosmote σε 7 μερες σε καλουν αναφερεις το λογο και σε ξαναπαιρνουν απο την vodafone για αντιπροσφορα. Αντιστοιχο περιστατικο εγινε απο μενα απο cosmote που πηγαιναμε για vodafone. Προκειμενου να σε κρατησουν ως πελατη θα σου κανουν καλη προσφορα. Μπορεις να κοιταξεις καμια δεκαρια σελιδες πισω που το αναφερουν τα παιδια. Ως προς για κανεναν ιδιωτη δεν αξιζει το συμβολαιο απλως το θεωρω αστειοτητα. Ειναι δηλαδη το ιδιο που εχω ενα πακετο 1500 λεπτων για ολα τα δικτυα με χρεωση το δευτερολεπτο ενω οι καρτες χρεωση το 1 λεπτο και το 3λεπτο 1500 μηνυματα και 1,5 gb και ειναι το ιδιο να τρεχω στα περιπτερα να βαλω καρτες. Οποιος εχει καρτα κατανοει απλως οτι 1500 μηνυματα δεν θα αποκτησει ποτε προφανως εκτος και αν πληρωσει αρκετα. Ειχα φοιτητικο και εγω αφου ειμαι φοιτητης. Ηταν ενα παρα πολυ καλο προγραμμα με καλες προσφορες και φτηνο αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με το red. Εκτος αυτου στο θεμα κλησεων και internet προηγουνται οι red( απλως δεν εχουμε πτωση στις γραμμες και να μην μπορουμε να καλεσουμε αλλον αριθμο και μην μου πειτε οτι δεν ισχυει βλεπω τον αδερφο που εχει και αυτος φοιτητικο ή να μειωνεται η ταχυτητα του ιντερνετ) Edited March 16, 2014 by tilaverboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ως προς για κανεναν ιδιωτη δεν αξιζει το συμβολαιο απλως το θεωρω αστειοτητα. Άσε να κρίνουν τις αστειότητες αυτοί που έχουν κάρτες και όχι εσύ που δεν έχεις και στα παίρνουν κανονικά. Επίσης οι πληρωμές γίνονται ονλαιν πλέον η σε κατάστημα και δεν χρειάζεται να μείνει από μονάδες για να τρέχει στη νύχτα. Γιατί αν το βάζεις έτσι, θα λέω κι εγώ τι τον θέλεις το λογαριασμό? Να μην τον πληρώνεις και να σου κόβουν το τηλέφωνο? Αυτά είναι παιδιάστικα επιχειρήματα. Ξέρεις ότι με 0,5ct/1' έχεις κλήση παντού χωρίς ημερομηνία λήξης? Ξέρεις ότι έχεις 3sms/1ct μέσω ίντερνετ? Με voip φυσικά. Τα φθηνά πακέτα "φοιτητικό" τα δίνει σε όλους η wind πλέον. Ξέρεις ότι υπάρχουν φίλοι εδώ στο φόρουμ που την βγάζουμε με 5€ τον μήνα και έχουμε διπλάσια? Διάβασε καλά και θα γλυτώσεις κι εσύ χρήματα. Τα συμβόλαια αξίζουν μόνο σε επαγγελματίες γιατί μπαίνουν στα έξοδα. Αν και κατά βάθος τα συμβόλαια κρατάνε ζωντανές τις εταιρείες, με τις ακριβές χρεώσεις. Χρειάζεσαι ενημέρωση φίλε. :lol:Ρίξε διάβασμα και έλα για ενημέρωση στο κανάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Πριν ουτε μηνα περιπου με πηραν τηλεφωνο για μια προσφορα με αποτελεσμα να φυγω απο την Cosmote και να παω στη Vodafone στο προγραμμα Red 1 με εκπτωση 40% και συνολικο πληρωταιο ποσο στα 30,84 ευρω δηλαδη μαζι με τελη κινητης και φ.π.α. Με αυτα ομως που διαβαζω μου φαινεται οτι μπορουσα και καλυτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Με αυτα ομως που διαβαζω μου φαινεται οτι μπορουσα και καλυτερα.... Και τώρα μπορείς ακόμα. Ζήτησε διακοπή η φορητότητα και μόλις ρωτήσουν γιατί, πες τους ότι ένας φίλος σου πληρώνει λιγότερα. Τα καρτοκινητά κάθε εταιρείας κινητής, είναι φτηνότερα από τα συμβόλαια στο τέλος. Αν δε, γίνει χρήση και voip γίνονται πάμφθηνα. Απλώς θέλει λίγο ψάξιμο. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Αν φύγεις τώρα έχεις και μικρό πέναλτι. Μόνο τον πρώτο μήνα επιδότησης, αλλά θα γλυτώσεις αρκετά. 18μηνο σου βάλανε? Edited March 16, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Και τώρα μπορείς ακόμα. Ζήτησε διακοπή η φορητότητα και μόλις ρωτήσουν γιατί, πες τους ότι ένας φίλος σου πληρώνει λιγότερα. Τα καρτοκινητά κάθε εταιρείας κινητής, είναι φτηνότερα από τα συμβόλαια στο τέλος. Αν δε, γίνει χρήση και voip γίνονται πάμφθηνα. Απλώς θέλει λίγο ψάξιμο. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Σιγουρα μπορω; Μου ηρθε ηδη ο πρωτος λογαριασμος...μην κανω κατι και μετα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου σε διακοπη συμβολαιου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Σιγουρα μπορω; Μου ηρθε ηδη ο πρωτος λογαριασμος...μην κανω κατι και μετα πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου σε διακοπη συμβολαιου... Πήγαινε και ρώτησε σε ένα κατάστημα να βεβαιωθεις. Αν και θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν, μην κάνεις πίσω. Διάβασε το συμβόλαιο τι ποινές λέει. Έχεις δικαίωμα υπαναχωρησης λόγω του ότι το βρίσκεις ακριβό αφού είναι ο πρώτος λογαριασμός. Ζορισε τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Και τώρα μπορείς ακόμα. Ζήτησε διακοπή η φορητότητα και μόλις ρωτήσουν γιατί, πες τους ότι ένας φίλος σου πληρώνει λιγότερα. Τα καρτοκινητά κάθε εταιρείας κινητής, είναι φτηνότερα από τα συμβόλαια στο τέλος. Αν δε, γίνει χρήση και voip γίνονται πάμφθηνα. Απλώς θέλει λίγο ψάξιμο. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Αν φύγεις τώρα έχεις και μικρό πέναλτι. Μόνο τον πρώτο μήνα επιδότησης, αλλά θα γλυτώσεις αρκετά. 18μηνο σου βάλανε? Τωρα μιλας επειδη το γνωριζης 100% ή απλα προτεινης να κανω μια δοκιμη να δω τι θα κανουν..διοτι το συμβολαιο μου λεει για μεγαλη ποινη αν κανω να φυγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts