diver86 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Έχω κάνει αίτηση φορητότητας για 2 γραμμες απο βόνταφον σε κοσμοτέ και ακόμα να με πάρουν για αντιπροσφορά άπο βόνταφον.Παρασκευή παραλαμβάνω sim.Θα μου κάνει εντύπωση να μην μπουν καν στον κόπο μιας προσφοράς.Βέβαια αν είναι της τάξης του 25% που μου δίνουν απο την εξυπηρέτηση πελατών θα την κάνω με ελαφρά.Άπλα υποψιάζομαι οτι η κοσμοτέ δε στέλνει τη φορητότητα μέχρι να πάρει συμβόλαια,γιατί φοβούνται τις αντιπροσφορές...Θα δειξει αύριο. Πριν κανα διμηνο ημουν vodafone.οταν με πηραν τηλεφωνο να παω cosmote δεχτηκα τη προσφορα που ηταν βεβαια super για τα δικα μου δεδομενα.απο τη vodafone ουτε ενα τηλεφωνο.αυτοι εχασαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ρε παιδιά με ποια λογική, όταν κάνεις σύνδεση χωρίς επιδότηση, αν πας να φύγεις νωρίτερα σου ζητάνε να πληρώσεις; Από που προκύπτει αυτό; Εγώ ξέρω πως όταν κάνεις σύνδεση χωρίς συσκευή είσαι υποχρεωμένος να μείνεις για ένα δίμηνο. Αν κάνεις σύνδεση χωρίς συσκευή , η διάρκεια του συμβολαίου είναι δύο μήνες , ενώ με συσκευή 12 με 18 ή 24 Δεν μπορείς να το κάνεις καρτοκινητό της ίδιας εταιρείας μέσα σε αυτό το διάστημα Το δικαίωμα της φορητότητος όμως το έχεις από την πρώτη ημέρα , άρα δεν είσαι υποχρεωμένος να μείνεις 2 μήνες. όπως φεύγεις νωρίτερα πληρώνοντας την συσκευή , έτσι φεύγεις και πριν τους δύο μήνες,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Επείγον!! Το Red1 μου το έδωσε προσφορά για να ανανεώσω στα 26.88. Συμφέρει ή μπορώ να το πάω και πιο κάτω; Και με ποιον τρόπο; 26.88 σημαινει 60% εκπτωση για μια γραμμη στο red1.Πολυ συμφερουσα προσφορα.Εγω με 2 γραμμες ακομα περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οπως το ειχα φανταστει η κοσμοτε δεν εχει στειλει αιτημα φορητοτητας στη βονταφον,γι αυτο δε με παιρνουν για αντιπροσφορα.Αν παραλαβω απο τον κουριερ και με παρει μετα η βονταφον για προσφορα μπορω να ειμαι 100% κατοχυρωμενος οτι δε θα χασω το δικαιωμα ανανεωσης με τη βονταφον?θα πρεπει να στειλω φαξ ακυρωσης της φορητοτητας?κανενας τροπος να τρεξω τη διαδικασια χωρις να υπογραψω συμβολαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οπως το ειχα φανταστει η κοσμοτε δεν εχει στειλει αιτημα φορητοτητας στη βονταφον,γι αυτο δε με παιρνουν για αντιπροσφορα.Αν παραλαβω απο τον κουριερ και με παρει μετα η βονταφον για προσφορα μπορω να ειμαι 100% κατοχυρωμενος οτι δε θα χασω το δικαιωμα ανανεωσης με τη βονταφον?θα πρεπει να στειλω φαξ ακυρωσης της φορητοτητας?κανενας τροπος να τρεξω τη διαδικασια χωρις να υπογραψω συμβολαια? Αν τα βρεις με την παλια ακυρωνεται αυτοματα η φορητοτητα. Αν δεν βαλεις υπογραφη δεν ισχυει η αιτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Οπως το ειχα φανταστει η κοσμοτε δεν εχει στειλει αιτημα φορητοτητας στη βονταφον,γι αυτο δε με παιρνουν για αντιπροσφορα.Αν παραλαβω απο τον κουριερ και με παρει μετα η βονταφον για προσφορα μπορω να ειμαι 100% κατοχυρωμενος οτι δε θα χασω το δικαιωμα ανανεωσης με τη βονταφον?θα πρεπει να στειλω φαξ ακυρωσης της φορητοτητας?κανενας τροπος να τρεξω τη διαδικασια χωρις να υπογραψω συμβολαια? Και υπογραφή να βάλεις και sim να πάρεις δεν εχεις θέμα. Διαβασε 2 σελιδες πίσω την περίπτωση μου που την αναφέρω. Τις sim της Cosmote τις έχω και κάθονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ρε παιδιά με ποια λογική, όταν κάνεις σύνδεση χωρίς επιδότηση, αν πας να φύγεις νωρίτερα σου ζητάνε να πληρώσεις; Από που προκύπτει αυτό; Εγώ ξέρω πως όταν κάνεις σύνδεση χωρίς συσκευή είσαι υποχρεωμένος να μείνεις για ένα δίμηνο. Εγω όταν έκανα ανανέωση το Ιανουάριο δεν ίσχυει αυτο. Το Φεβρουάριο όμως μου το είπαν. Νεα κόλπα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Και υπογραφή να βάλεις και sim να πάρεις δεν εχεις θέμα. Διαβασε 2 σελιδες πίσω την περίπτωση μου που την αναφέρω. Τις sim της Cosmote τις έχω και κάθονται.... Μηπως εαν εκανα αιτηση φορητοτητας σε καταστημα τη στελνουν πιο γρηγορα στην βονταφον?Εχω ακουσει περιπτωσεις μπλεξιματος εαν παραλαβεις sim και υπογραψεις συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 To απόσπασμα της ΕΕΤΤ που βαλατε, δε συμφωνει με τη Γενικη Γραμματεία Καταναλωτή (=νομοθεσία). Απλα η ΕΕΤΤ επιβεβαιώνει οτι "τα παιρνει" απο τις εταιρείες κινητης... Ο νόμος το λέει ξεκάθαρα: οταν αλλαζουν οι οροι ενος συμβολαιου μονομερως, ο συνδρομητης μπορει να φυγει "ΑΖΗΜΙΩΣ" (χωρις μικρά γραμματα, χωρις τιποτα). Δε συζητάμε για αλλαγή όρων συμβολαίου, αλλά με τι προϋποθέσεις μπορείς να φύγεις κατά τη διάρκεια ενεργού συμβολαίου (που δεν έχει τροποποιηθεί), τόσο με έκπτωση παγίου όσου και με επιδότηση συσκευής. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η ασάφεια (με αποτέλεσμα να αναλώνουμε τόσο χρόνο να το συζητάμε), είναι επειδή καλλιεργείται τεχνητά από τις εταιρείες. Και ειδικά αυτό το τσίρκο με τις φορητότητες θα έπρεπε επιτέλους να σταματήσει. Το επιχειρηματικό μοντέλο βάσει του οποίου γδύνουν τους πιστούς πελάτες και επιβραεύουν τους ξένους δεν είναι ορθολογικό, και σε μια λειτουργική αγορά θα έπρεπε να εκλείψει. Το πρόβλημα με την τηλεπικοινωνιακή αγορά της Ελλάδας είναι ότι είναι ολιγοπωλειακή και ότι εποπτεύεται από την ΕΕΤΤ που προτιμά να χαϊδεύει τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Επείγον!! Το Red1 μου το έδωσε προσφορά για να ανανεώσω στα 26.88. Συμφέρει ή μπορώ να το πάω και πιο κάτω; Και με ποιον τρόπο; Είσαι με τα καλά σου; Από 67,20 στο δίνουν 27 και ρωτάς αν συμφέρει; Δηλαδή πόσο πιο κάτω να πάει; Πάρτο όσο μπορείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δεν υπαρχει πλεον τροπος να κανω φορητοτητα χωρις να υπογραψω συμβολαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Δεν υπαρχει πλεον τροπος να κανω φορητοτητα χωρις να υπογραψω συμβολαια; Εννοεις να πας σε καρτοκινητο αλλης εταιρειας; γινεται. Αν εννοεις να κανεις φορητοτητα χωρις να υπογραψεις αιτηση καποια στιγμη; δεν γινεται. Αν εννοεις κατι αλλο, δεν το καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εννοεις να πας σε καρτοκινητο αλλης εταιρειας; γινεται. Αν εννοεις να κανεις φορητοτητα χωρις να υπογραψεις αιτηση καποια στιγμη; δεν γινεται. Αν εννοεις κατι αλλο, δεν το καταλαβα. Αυτο που υπογραφω οταν ερθει ο κουριερ ειναι αιτηση φορητοτητας ή συμβολαιο?σε συνδεση εχω κανει φορητοτητα αλλα η κοσμοτε δεν στελνει αιτημα αν δεν παραλαβω sim και δεν υπογραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Επείγον!! Το Red1 μου το έδωσε προσφορά για να ανανεώσω στα 26.88. Συμφέρει ή μπορώ να το πάω και πιο κάτω; Και με ποιον τρόπο; Καλά και το συζητάς? Έφυγες... Πώς σου έκαναν τέτοια προσφορά, με αίτηση φορητότητας? BTW η τιμή είναι και με φόρους μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλά και το συζητάς? Έφυγες... Πώς σου έκαναν τέτοια προσφορά, με αίτηση φορητότητας? BTW η τιμή είναι και με φόρους μέσα? Κομπλε με φορους ειναι η τιμη αλλα κι εγω θελω να μαθω πως πηρε τετοια τιμη.Εγω περιμενω κουριερ απο κοσμοτε αυριο και ουτε φωνη ουτε ακροαση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Είσαι με τα καλά σου; Από 67,20 στο δίνουν 27 και ρωτάς αν συμφέρει; Δηλαδή πόσο πιο κάτω να πάει; Πάρτο όσο μπορείς... Φυσικά και δεν έχει 67. Καμιά 50ρια έχει το red1 χωρίς επιδότηση. Ναι η τιμή είναι τελική με φόρους και τέλη κινητής και την πήρα από φορητότητα. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν πελάτες που μπορεί να το παίρνουν το ίδιο ακόμα φθηνότερα. Όπως φυσικά και άλλοι που θα το πάρουν παραπάνω... Και σοβαρά πιστεύω ότι μου έκαναν αυτή την προσφορά επειδή πήγα στην συνάντηση του myphone και τα καναν πάνω τους! Edited July 19, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Φυσικά και δεν έχει 67. Καμιά 50ρια έχει το red1 χωρίς επιδότηση. Ναι η τιμή είναι τελική με φόρους και τέλη κινητής και την πήρα από φορητότητα. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν πελάτες που μπορεί να το παίρνουν το ίδιο ακόμα φθηνότερα. Όπως φυσικά και άλλοι που θα το πάρουν παραπάνω... Eιχες παραλαβει sim και ειχες υπογραψει?Γιατι εμενα παροτι εχω κανει αιτημα απο τη δευτερα η κοσμοτε δε στελνει το αιτημα χωρις υπογραφες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Μετα απο απειλη καταγγελιας στην ΕΕΤΤ για κωλυσιεργια στη διαδικασια φορητοτητας η cosmote εστειλε σημερα το πρωι το αιτημα φορητοτητας στη vodafone.Τωρα αναμενω την απαντηση τους χωρις να υπογραψω η να παραλαβω κατι απο cosmote,γιατι εχουν γινει πολλα μπερδεματα αν εχεις υπογραψει. Ηρθε η προσφορα της vodafone,αλλα ειναι μη ικανοποιητικη.Μου προσφερουν την παραμονη στα υφισταμενα unlimited 50 με 27,70 καθε γραμμη οπως ειμαι τωρα,αλλα για τα red1 δεν πεφτουν κατω απο 33 ευρω καθε γραμμη.Τωρα τι κανω?Παιζει να μου προσφερουν κατι καλυτερο?αν και οι ιδιοι μου το απεκλεισαν και η εγκριση φορητοτητας αποστελεται εντος της ημερας. Edited July 19, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ηρθε η προσφορα της vodafone,αλλα ειναι μη ικανοποιητικη.Μου προσφερουν την παραμονη στα υφισταμενα unlimited 50 με 27,70 καθε γραμμη οπως ειμαι τωρα,αλλα για τα red1 δεν πεφτουν κατω απο 33 ευρω καθε γραμμη.Τωρα τι κανω?Παιζει να μου προσφερουν κατι καλυτερο?αν και οι ιδιοι μου το απεκλεισαν και η εγκριση φορητοτητας αποστελεται εντος της ημερας. Θα σε ξανα πάρουν αν αρνηθείς. Εμένα μου ειπαν θα σας καλέσουμε αργοτερα. Πρεπει να μιλησουμε με τον προιστάμενο μας για περαιτέρω μείωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Θα σε ξανα πάρουν αν αρνηθείς. Εμένα μου ειπαν θα σας καλέσουμε αργοτερα. Πρεπει να μιλησουμε με τον προιστάμενο μας για περαιτέρω μείωση. Τους ρωτησα επανειλλημενα εαν θα ξεναεπικοινωνησουν μαζι μου και μου το απεκλεισαν.Ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε μου ειπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Τους ρωτησα επανειλλημενα εαν θα ξεναεπικοινωνησουν μαζι μου και μου το απεκλεισαν.Ειναι η καλυτερη προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε μου ειπαν. Δε πρεπει να ρωτας αν με ξαναπαρετε.το ρισκαρεις.λες οχι στη προσφορα και περιμενεις το επομενο τηλεφωνο.αν σε βλεπουν οτι καιγεσαι να μεινεις λογικο ειναι να λενε οτι δε θα σε ξανακαλεσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Δε πρεπει να ρωτας αν με ξαναπαρετε.το ρισκαρεις.λες οχι στη προσφορα και περιμενεις το επομενο τηλεφωνο.αν σε βλεπουν οτι καιγεσαι να μεινεις λογικο ειναι να λενε οτι δε θα σε ξανακαλεσουν. Βεβαια ποτε δεν ξερεις, αλλα αν τους εδειξες οτι θελεις να μεινεις, πεταξε το πουλι. Ειναι επαγγελματιες, μην το ξεχνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Βεβαια ποτε δεν ξερεις, αλλα αν τους εδειξες οτι θελεις να μεινεις, πεταξε το πουλι. Ειναι επαγγελματιες, μην το ξεχνας. Επαγγελματιες της πλακας ειναι.Ας ηταν ανταγωνιστικη η προσφορα της κοσμοτε και θα φερομουν κι εγω διαφορετικα,αλλα τα 35,5 που μου δινει για καθε αντιστοιχο red1 δυστυχως δεν ειναι προσφορα.Παντως δεν ακυρωσα τη φορητοτητα και περιμενω να επανελθουν με κατι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Επαγγελματιες της πλακας ειναι.Ας ηταν ανταγωνιστικη η προσφορα της κοσμοτε και θα φερομουν κι εγω διαφορετικα,αλλα τα 35,5 που μου δινει για καθε αντιστοιχο red1 δυστυχως δεν ειναι προσφορα.Παντως δεν ακυρωσα τη φορητοτητα και περιμενω να επανελθουν με κατι καλυτερο. Με μια γρηγορη ματια παντως, ειδα οτι τα πακετα της βοντα σε καλυπτουν σε σχεση με το ρεντ1 και αρκετα φτηνοτερα. Και τα βαζεις οταν τα χρειαζεσαι. Σκεφτηκες να το γυρισεις σε καρτοκινητο βοντα; Θα γλυτωσεις μερικα € αλλα θα εισαι και ελευθερος να πας αλλου αν χρειαστει χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Δε πρεπει να ρωτας αν με ξαναπαρετε.το ρισκαρεις.λες οχι στη προσφορα και περιμενεις το επομενο τηλεφωνο.αν σε βλεπουν οτι καιγεσαι να μεινεις λογικο ειναι να λενε οτι δε θα σε ξανακαλεσουν. Νεα προταση 29.57 τελικα για καθε red1.Το σκεφτομαι να το δεχτω.εξακολουθουν να μη μου κατεβαζουν το unlimited 50 απο τα 27,70. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts