andreas1022 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πήρα τηλέφωνο το Γερμανό μόλις και μου είπαν ότι η φορητότητα έγινε και να περάσω απο κει για να μου δώσουν τη sim κτλ.. Κανένα τηλέφωνο απο βονταφον .. Αυτο τι σημαίνει τώρα; Ότι ανήκω στη κοσμοτέ ή ακόμα μπορω να αξιοποιήσω την επιδότηση της βονταφον;; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πήρα τηλέφωνο το Γερμανό μόλις και μου είπαν ότι η φορητότητα έγινε και να περάσω απο κει για να μου δώσουν τη sim κτλ.. Κανένα τηλέφωνο απο βονταφον .. Αυτο τι σημαίνει τώρα; Ότι ανήκω στη κοσμοτέ ή ακόμα μπορω να αξιοποιήσω την επιδότηση της βονταφον;; Οσο δεν εχεις υπογραψει εισαι Vodafone ...Πολυ παραξενο παντως αυτο με την Vodafone... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Οσο δεν εχεις υπογραψει εισαι Vodafone ...Πολυ παραξενο παντως αυτο με την Vodafone... Πραγματικά παράξενο να μην πάρουν καμία απτις 2 φορές που έκανα αίτηση.. Θα πάω στο πλαίσιο πιο μετα να ρωτήσω κ ελπίζω να μην μου πουν τίποτα του τύπου "δεν είστε πλέον συνδρομητής βονταφον άρα δεν δικαιούστε επιδότηση κλπ) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ερώτηση: Τα φοιτητικά 4GB μπορούν να προστεθούν σε πρόγραμμα συμβολαίου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ερώτηση: Τα φοιτητικά 4GB μπορούν να προστεθούν σε πρόγραμμα συμβολαίου; Ευχαριστώ Όχι :( κι εγω αυτο θα θελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Τη πεμπτη εκανα αιτηση φορητοτητας απο τη Cosmote στη Vodafone με δυο νουμερα κ χθες με πηραν να μου πουν πως ακυρωθηκε. Αντε παλι απο την αρχη τωρα. Ποσο νομιμο ειναι? Αφου ο νομος λεει 3 εργασιμες μερες. Αν δεν περασει κ η δευτερη φορητοτητα θα τους παρω τηλ κ να τους τα πω λιγο ευγενικα. Δηλαδη δε φτανει που δεν κατεβασαν τις τιμες αφου επεσαν τα τελη τερματισμου, με εμποδιζουν να παω αλλου που τις προσαρμοσανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παιδια τωρα που εχει βγαλει τα καινουργια προγραμματα προς ολους λεω να παω στη vodafone αλλα θελω να μου πειτε αν γινεται καμια 'κομπινα' δλδ. εμενα με βολευευι το 45ε που εχει 700λεπτα προς ολους. μπορουμε να κανουμε κατι ή να τους πουμε κατι ωστε να κερδισουμε καμια τρελή εκπτωση? απο 45ε να πληρωνω 25ε.. και καλα οτι η cosmote μου δινει τα ιδια ακριβως με 25ε. εχει δοκιμασει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 παιδια τωρα που εχει βγαλει τα καινουργια προγραμματα προς ολους λεω να παω στη vodafone αλλα θελω να μου πειτε αν γινεται καμια 'κομπινα' δλδ. εμενα με βολευευι το 45ε που εχει 700λεπτα προς ολους. μπορουμε να κανουμε κατι ή να τους πουμε κατι ωστε να κερδισουμε καμια τρελή εκπτωση? απο 45ε να πληρωνω 25ε.. και καλα οτι η cosmote μου δινει τα ιδια ακριβως με 25ε. εχει δοκιμασει κανεις κατι? Αφού δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα η κοσμοτέ. Μπορείς να πετύχεις κάτι καλό μόνο αν είσαι ήδη συνδρομητής vodafone. Αν κάνεις νέα σύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο. Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά το Red1 που κανονικά έχει 60 ευρώ και με onlinte αίτηση και έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης βγαίνει 45 ευρώ (+ τα τέλη κάπου κοντά στα 49,5 τελική τιμή) και έχεις 1500 λεπτά προς όλους, 1500 sms προς όλους και 500mb internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αφού δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα η κοσμοτέ. Μπορείς να πετύχεις κάτι καλό μόνο αν είσαι ήδη συνδρομητής vodafone. Αν κάνεις νέα σύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο. Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά το Red1 που κανονικά έχει 60 ευρώ και με onlinte αίτηση και έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης βγαίνει 45 ευρώ (+ τα τέλη κάπου κοντά στα 49,5 τελική τιμή) και έχεις 1500 λεπτά προς όλους, 1500 sms προς όλους και 500mb internet. θα τους πω ψεαμτα, οτι και καλα εγω ειμαι στη κοσμοτε και μου δινει αυτα τα πραγματα. εσεις θα τους πω με παιρνετε κααθε μερα τηλεφωνο να με κανετε συνδρομητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Αφού δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα η κοσμοτέ. Μπορείς να πετύχεις κάτι καλό μόνο αν είσαι ήδη συνδρομητής vodafone. Αν κάνεις νέα σύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο. Πάντως είναι πολύ καλή προσφορά το Red1 που κανονικά έχει 60 ευρώ και με onlinte αίτηση και έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης βγαίνει 45 ευρώ (+ τα τέλη κάπου κοντά στα 49,5 τελική τιμή) και έχεις 1500 λεπτά προς όλους, 1500 sms προς όλους και 500mb internet. Αυτο είναι για νέα σύνδεση κ όχι για ανανέωση συμβολαίου έτσι; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Αυτο είναι για νέα σύνδεση κ όχι για ανανέωση συμβολαίου έτσι; Ναι. Αλλά αν τους το πεις σίγουρ θα το δεχτούν αν δεν πάρεις επιδότηση. Στην τελική κάνεις φορητότητα σε what's up και μετά ξανά έρχεσαι στη vodafone σαν νέα σύνδεση αυτή τη φορά Edited January 9, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ναι. Αλλά αν τους το πεις σίγουρ θα το δεχτούν αν δεν πάρεις επιδότηση. Στην τελική κάνεις φορητότητα σε what's up και μετά ξανά έρχεσαι στη vodafone σαν νέα σύνδεση αυτή τη φορά Αυτο με τηλεφωνο ή να παω σε καταστημα? γιατι και καλα μου ειπαν απτν εξυπηρετιση οτι δεν ασχολουνται με επιδοτησεις κλπ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Αυτο με τηλεφωνο ή να παω σε καταστημα? γιατι και καλα μου ειπαν απτν εξυπηρετιση οτι δεν ασχολουνται με επιδοτησεις κλπ Ναι καλά σου είπαν. Την επιδότηση την μαθαίνεις μονο απο vodafone shops ή my account πλέον και αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις δυνατότητα για παζάρια στα καταστήματα. Η καλύτερη λύση ειναι μέσω τηλεφώνου. Καλείς το 13897 για φορητότητα προς κοσμοτέ δωρεάν όλο το 24ωρο (για συμβόλαια τουλάχιστον αυτό είναι δεν ξέρω αν μπορούν να σε εξυπηρετήσουν και για what's up) . Κάνεις τηλεφωνικά την αίτηση φορητότητας και θα σου πουν ότι μέσα σε λίγες μέρες θα σε ξανά καλέσουν για να κλείσετε ραντεβού με κούριερ ώστε να υπό γράψεις το συμβόλαιο. Η vodafone θα δει την αίτηση και θα σε πάρουν από το τμήμα προσφορών να σου πουν γιατί θέλεις να φύγεις και εκεί θα τους πεις αυτό που θέλεις.. Οτι δηλαδή θέλεις να σου δώσουν το vodafone red 1 στα 45 που ειπναι για νέες συνδέσεις (βασικά μπορείς να πετύχεις και πολύ καλύτερη έκπτωση). Σε περίπτωση που δεν σε πάρει τηλ η vodafone και εγκρίνει το αίτημα φορητότητας σου .. Τότε αν θες ακυρώσεις την αίτηση στην κοσμοτέ και δεν κλείνεις ποτέ το ραντεβού με τον κούριερ και χρησιμοποιείς την υπάρχουσα επιδότηση που έχεις στη vodafone. Επίσης αν θες προχωρά πως πράγματι στην φορητότητα με what's up και αφού πας στην κοσμοτέ , κάνεις ξανά αίτημα φορητότητας online στη vodafone και παίρνεις την προσφορά red 1 στα 45 αν σε ενδιαφέρει αυτό αφού πλέον θα θεωρείσαι σαν νέος πελάτης που έρχεσαι με φορητότητα . Κάποιες παρατηρήσεις.. 1. Η τηλεφωνική αίτηση στο 13897 ειναι η καλύτερη επιλογή από το να πας σε καταστημα κοσμοτε και κάνεις εκεί αίτηση για φορητότητα γιατί θα σε βάλουν να υπό γράψεις και μετά δεν θα μπορείς να το πάρεις πίσω αν το μετανιώσεις και αν δεν σε πάρει τηλ η vodafone για να σε κρατήσει και μεταφέρεται αυτόματα στην κοσμοτέ . 2. Τα παραπάνω δουλεύουν σίγουρα με συμβόλαια. Για what's up δεν ειναι σίγουρος αν θα σε εξυπηρετήσει το 13897 και επίσης δεν ξέρω αν η διαδικασία ειναι σίγουρα η ίδια με τον κούριερ δηλαδή κτλ και ότι μπορείς 100% να το πάρεις πίσω.. Φαντάζομαι ομως οτι κάτι ανάλογο θα ισχύει. Μπορείς να κάνεις ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. Δεν χάνεις τίποτα. 3. Αν τα λέω καλά αν το κάνεις what's up θα πρέπει να μείνεις 1 μηνα το ελάχιστο πριν κάνεις αίτηση για φορητότητα στη vodafone εκ νέου. (Ας με διαψεύσει ή να με επιβεβαιώσει κάποιος σε αυτό) Edited January 9, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχω κανει ήδη αίτηση φορητότητας και υποτίθεται έχει εγκριθεί χωρίς τηλέφωνο απο τη βονταφον.. Απλα ρωτάω αυτο που μου είπες πριν ότι λογικα θα δεχτούν να πάρω την προσφορά για νέους πελάτες , ενω είμαι υφιστάμενος, να τους το πω τηλεφωνικά ή να πάω σε μαγαζί ; Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Η vodafone θα δει την αίτηση και θα σε πάρουν από το τμήμα προσφορών να σου πουν γιατί θέλεις να φύγεις και εκεί θα τους πεις αυτό που θέλεις.. Οτι δηλαδή θέλεις να σου δώσουν το vodafone red 1 στα 45 που ειπναι για νέες συνδέσεις (βασικά μπορείς να πετύχεις και πολύ καλύτερη έκπτωση). Μπα.. Στα νέα προγράμματα, η μεγαλύτερη έκπτωση που μπορούν να δώσουν, είναι αυτό το 25% των νέων συνδέσεων. Βέβαια αν υπάρχει οικογενειακό πακέτο, τα RED παίρνουν επιπλέον έκπτωση 20% (όλα τα υπόλοιπα προγράμματα, συμπεριλαμβανομενων των Προς Όλους, έχουν 10% έκπτωση). Αν, δε, εχεις και HOL υπολογίζεις κι άλλο ένα 10% έκπτωση, οπότε καταλήγεις σε πολύ συμφέρουσα τιμή (αναλογικά με τις παροχές των RED).Με όλα τα παραπάνω δηλαδή, πετυχαινεις συνολική έκπτωση 55% επί της αρχικής τιμής του παγιου! Δεν είναι κι άσχημο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχω κανει ήδη αίτηση φορητότητας και υποτίθεται έχει εγκριθεί χωρίς τηλέφωνο απο τη βονταφον.. Απλα ρωτάω αυτο που μου είπες πριν ότι λογικα θα δεχτούν να πάρω την προσφορά για νέους πελάτες , ενω είμαι υφιστάμενος, να τους το πω τηλεφωνικά ή να πάω σε μαγαζί ; Θα πρεπε να σε καλέσουν για να τους το πεις. Σε μαγαζί δεν νομίζω ότι μπορείς να τους προτείνεις κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται στο σύστημα την επιδότηση . Τότε η λύση ειναι αυτή που σου πα , να το μετατρέψεις σε καρτοκονητό άλλης εταιρίας και να ξαναέιστρέψεις μετά στη vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Θα πρεπε να σε καλέσουν για να τους το πεις. Σε μαγαζί δεν νομίζω ότι μπορείς να τους προτείνεις κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται στο σύστημα την επιδότηση . Τότε η λύση ειναι αυτή που σου πα , να το μετατρέψεις σε καρτοκονητό άλλης εταιρίας και να ξαναέιστρέψεις μετά στη vodafone Πολυ ταλαιπωρία για το τίποτα νομίζω.. Θα το ψάξω όμως ! Σευχαριστώ πολυ φίλε μου Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σιγά την ταλαιπωρία.. Εξαρτάται βέβαια.. Αν η επιδότηση που έχεις είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή που θα είχες στο red 1 με την προσφορά στα 45 (που ειναι σίγουρος οτι ειναι) τότε σε συμφέρει. Και μην ξεχνάς ότι εκτός από αυτή την έκπτωση .. Αν ο λογαριασμός σου ξεπερνάει τα 50 ευρώ εκτός από αυτά, θα επιβαρυνθείς και με τον παραπάνω φόρο κινητής που από 12% , πάει στο 15%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σιγά την ταλαιπωρία.. Εξαρτάται βέβαια.. Αν η επιδότηση που έχεις είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή που θα είχες στο red 1 με την προσφορά στα 45 (που ειναι σίγουρος οτι ειναι) τότε σε συμφέρει. Και μην ξεχνάς ότι εκτός από αυτή την έκπτωση .. Αν ο λογαριασμός σου ξεπερνάει τα 50 ευρώ εκτός από αυτά, θα επιβαρυνθείς και με τον παραπάνω φόρο κινητής που από 12% , πάει στο 15%. Βασικα ενδιαφέρομαι για το unlimited 35 που έχω τώρα σε συνδυασμό και με την έκπτωση της hol.. Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο ίσως να δω αν (που δε παιζει το ξέρω) γίνεται να μου βάλουν την online έκπτωση κ μετα βλέποντας κ κάνοντας Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Οι εκπτωσεις με hol παντως εχουν αλλαξει , δεν ξερω αν ενημερωθηκες.. http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40033&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πριν 28 μέρες έκανα αίτηση για αλλαγή τριών γραμμών από σύνδεση σε cu. Ενώ σε 2 μέρες γίνεται η αλλαγή με πήραν σήμερα για να μου κάνουν προσφορά! Μου έδιναν 15% έκπτωση + 10% απ το οικογενειακό πρόγραμμα = 25%. Είπα ότι η έκπτωση είναι μικρή και αρνήθηκα. Δεν επέμεναν και μου αντιπροτειναν καρτοπρογραμματα. Φυσικά αρνήθηκα και πάλι. Όλα αυτά ενώ είναι συνδρομητής πάνω από δέκα χρόνια. Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο έχω στο όνομα μου τρία νούμερα και ερχόταν λογαριασμοί 80-120€. Αχ Vodafone φτώχια καταραμένη... Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών, οι υφιστάμενοι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης στον Τύπο (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής). τι θελει να πει ο ποιητης?μπορω να καταγγειλω αρκει να μην εχω παρει επιδοτηση αρα δεν εχω δικαιομα καταγγελιας καλα πρεπει να τους παρουμε τηλ να πεσει γελιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών, οι υφιστάμενοι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης στον Τύπο (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής). τι θελει να πει ο ποιητης?μπορω να καταγγειλω αρκει να μην εχω παρει επιδοτηση αρα δεν εχω δικαιομα καταγγελιας καλα πρεπει να τους παρουμε τηλ να πεσει γελιο Το εξαιρειται τυχον επιδοτηση συσκευης δεν στεκει νομικά. Μην σε προβληματιζει. Σε καθε τους αλλαγη αυτο γραφουν. Στο συμβολαιο ομως που υπογραφουμε το λεει ξεκαθαρα οτι αν αλλαξουν οι οροι μονομερως απο την vodafone μπορουμε να κανουμε καταγγελια αζημιως.. Ειτε εχεις επιδοτηση ειτε εκπτωση στο παγιο. Πέρσι ειχα κανει αιτηση για φορητοτητα ενω ημουν δεσμευμενος με επιδοτηση σε μια αναλογη περιπτωση με αλλαγη των όρων. Μου ειπαν οτι πρεπει να επιστρεψω την επιδοτηση κτλ.. Τους εστειλα mail οτι θα τους κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ .. Επισης μιλησα και με το νομικο τμημα. Τελικα, παραδεχτηκαν οτι πραγματι μπορω να κανω φορητοτητα χωρις καμια επιβαρυνση. Στην ερωτηση μου για ποιο λογο στην ανακοινωση γραφει το "εξαιρειται τυχον επιδοτηση συσκευης" , μου ειπαν οτι ειναι λαθος και θα το διορθωσουν. Φυσικα ποτε δεν το διορθωσαν και αντιθετα σε καθε τους ανακοινωση αυτο γραφουν. Όρος 13.3 απο συμβολαιο " Σε περίπτωση τροποποίησης των συμβατικών όρων μονομερώς από τη VODAFONE ο Συνδρομητής έχει το δικαίωμα καταγγελίας της Σύμβασης αζημίως εντός τριάντα (30) ημερών από τη σχετική κοινοποίηση. " http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4341 Edited January 11, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Ρε παιδιά, έκανα αίτηση φορητότητας από Vodafone σε cosmote με σκοπό να πάρω το 45% έκπτωση (τώρα έχω 55% μέχρι 24/1). Η αίτηση έγινε την Παρασκευή, αλλά ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο από την Vodafone... Λέτε να έχει σταματήσει το τερτίπι με τις εκπτώσεις??:( Τελικα η Vodafone είχε κανει ακύρωση του αιτήματος απο μόνη της, και όταν ξαναεκανα αίτηση, με πήραν και μου έδωσαν 50% έκπτωση για ένα χρόνο! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Χωρίς να θέλω να αναμιχθώ στην παραπάνω διαμάχη, η τελευταία ανακοίνωση που με επηρέασε ήταν αυτή της αλλαγής οικογενειακής έκπτωσης, που τελικά σε εμένα τουλάχιστον δεν την εφάρμοσαν, όταν τους ζήτησα να διακόψω το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts