Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες αλλά μια προϋπόθεση είναι μέσα στο πρώτο εξάμηνο οι συνολικοί λογαριασμοί να είναι ίσοι ή μεγαλύτεροι από τα €60 αλλιώς θα χρεώνεται στον λογαριασμό το ποσό των €59,50 της επιδότησης που είχε λάβει ο συνδρομητής.

Αυτά και να έχετε υπομονή...

Ηδη παίζετε στην τηλεώραση και η αντίστοιχη διαφήμηση,και αμα δεν θέλεις επιδότηση συσκευής θα πληρώσεις το παραπάνω ποσό?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Ηδη παίζετε στην τηλεώραση και η αντίστοιχη διαφήμηση,και αμα δεν θέλεις επιδότηση συσκευής θα πληρώσεις το παραπάνω ποσό?

Όχι αν δεν χρησιμοποιήσεις την επιδότηση δεν έχεις καμία υποχρέωση

Όχι αν δεν χρησιμοποιήσεις την επιδότηση δεν έχεις καμία υποχρέωση

Οπότε ενα καρτοκινητό μπορείς να το μετατρέψεις σε σύνδεση (χωρις πάγιο)και να πληρώνεις μόνο τις κλήσεις και τον φόρο όταν το χρησιμοποιείς,στην αντίθετη περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα.Σωστά?

Οπότε ενα καρτοκινητό μπορείς να το μετατρέψεις σε σύνδεση (χωρις πάγιο)και να πληρώνεις μόνο τις κλήσεις και τον φόρο όταν το χρησιμοποιείς,στην αντίθετη περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα.Σωστά?

Ακριβώς σε αυτούς προορίζεται η υπηρεσία αυτή. Στην περίπτωση που βάζεις €10-€20 το μήνα και δεν έχεις κάποιον που θες να μιλας απεριόριστα πιστεύω ότι δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις.

Που την είδες την διαφήμιση; Σε ποιό κανάλι;

Που την είδες την διαφήμιση; Σε ποιό κανάλι;

Antenna νομίζω, σου αλλάζουν καρτα σιμ ,και αν ναι την πληρώνεις?

Antenna νομίζω, σου αλλάζουν καρτα σιμ ,και αν ναι την πληρώνεις?

Θα έχω ενημέρωση τη Δευτέρα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω χωρίς να το γνωρίζω απόλυτα.

Τουλάχιστον η Vodafone θα το αξιοποιήσει και δεν θα το αφήσει στην αφάνεια όπως η ΤΙΜ...

Και λογικά όπου να 'ναι θα το βγάλει και η COSMOTE! ;) :p :lol: :lol:

Τουλάχιστον η Vodafone θα το αξιοποιήσει και δεν θα το αφήσει στην αφάνεια όπως η ΤΙΜ...

Και λογικά όπου να 'ναι θα το βγάλει και η COSMOTE! ;) :p :lol: :lol:

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι σαν το καρτοσυμβόλαιο της cosmote. Άρα έχει βγάλει αντίστοιχο η cosmote.

London for ever

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να είναι σαν το καρτοσυμβόλαιο της cosmote. Άρα έχει βγάλει αντίστοιχο η cosmote.

Οχι δεν ειναι το ιδιο και δεν εχει βγαλει. Στην Cote προπληρωνεις πχ 20 Ευρω το μηνα, στην Vf δεν προπληρωνεις.

Καιρός ήταν... Πολύ καλύτερη λύση από το καρτοσυμβόλαιο όπου έπρεπε να προπληρώσεις το ποσό. Να δούμε και τις χρεώσεις του. Πάντως θα είναι πιο οικονομικό από καρτοκινητό...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καιρός ήταν... Πολύ καλύτερη λύση από το καρτοσυμβόλαιο όπου έπρεπε να προπληρώσεις το ποσό. Να δούμε και τις χρεώσεις του. Πάντως θα είναι πιο οικονομικό από καρτοκινητό...

Οι χρεώσεις είναι ίδιες με όλα τα συμβόλαια € 0,0039/δτλ (€ 0,2356/λεπτό) δεν μπορούν να προσθεθούν επιπρόσθετα πακέτα μηνυμάτων και κλήσεων (π.χ. κλήσεις προς σταθερά).

Υπάρχει η δυνατότητα μέσω του 1284 στέλνωντας κενό μήνυμα να ενημερώνονται καθημερινά το τί χρήση έχουν κάνει αλλά μόνο σε αυτό το πρόγραμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Μηνιαία Χρέωση 0 €

Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ελληνικά δίκτυα) 0,1071 €/SMS

Αποστολή Μηνύματος SMS (Προς ξένα δίκτυα) 0,2023 €/SMS

Εθνικές κλήσεις

(Χρέωση ανά δευτερόλεπτο μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα)

Προς: Vodafone, Cosmote, TIM, κινητό Q-Telecom,OTE και όποιο άλλο εθνικό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας 0,2356 € /λεπτό

Διεθνείς κλήσεις

(Χρέωση ανα δευτερόλεπτo μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα)

Ευρώπη 0,6069 € /λεπτό

Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία 0,6783 € /λεπτό

Ασία 1,1424 € /λεπτό

Αφρική 1,785 € /λεπτό

Νήσοι Ειρηνικού Ωκεανού 2,499 € /λεπτό

auto 8a pei amesh e3hpurethsh... :)

fantazomai telh kinhths thlefwnias 8a xrewnontai...

ama 3erame ti paizei me thn politikh tous gia metafora sto neo auto pagiaki... :)

Μπορείς κανονικά...........απλά εαν είναι νέα σύνδεση πρέπει να περιμένει 3 μήνες για να μεταφερθεί.............η αίτηση γίνεται μόνο από κατάστημα Vodafone.........χωρίς χρέωση.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και η ανακοίνωση:

02/04/2007

Nέο Πρόγραμμα Συμβολαίου “Vodafone Χωρίς Πάγιο”

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 02/04/2007 ξεκινά η εμπορική διάθεση του νέου Προγράμματος Ομιλίας “Vodafone Χωρίς Πάγιο” για συνδρομητές με συμβόλαιο. Το πρόγραμμα “Vodafone Χωρίς Πάγιο” προσφέρεται:

• χωρίς μηνιαίο πάγιο,

• με επιδότησης συσκευής,

• με υπηρεσία ενημέρωσης λογαριασμού.

Οι βασικές χρεώσεις του προγράμματος “Vodafone Χωρίς Πάγιο” είναι οι ακόλουθες:

• Εθνικές κλήσεις (κλήσεις ομιλίας προς Vodafone, Cosmote, ΤIM, Q- Telecom, ΟΤΕ & άλλα σταθερά δίκτυα): €0,2356/λεπτό

• Αποστολή SMS προς εθνικά δίκτυα: €0,1071/SMS

Οι χρεώσεις των εθνικών κλήσεων είναι ανά δευτερόλεπτο ομιλίας με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 30 δευτερόλεπτα ανά κλήση. Αναλυτικότερες χρεώσεις και όροι χρήσης του προγράμματος “Vodafone Χωρίς Πάγιο” στην ιστοσελίδα http://www.vodafone.gr στην ενότητα Vodafone χωρίς πάγιο.

Σε όλες τις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 19%

Μπορείς κανονικά...........απλά εαν είναι νέα σύνδεση πρέπει να περιμένει 3 μήνες για να μεταφερθεί.............η αίτηση γίνεται μόνο από κατάστημα Vodafone.........χωρίς χρέωση.....

Δηλαδή εγώ που έχω δύο χρόνια τη σύνδεση και πριν μια εβδομάδα πήρα επιδότηση 107 ευρώ για ανανέωση του συμβολαίου, μπορώ να πάω σ' αυτό το πρόγραμμα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δηλαδή εγώ που έχω δύο χρόνια τη σύνδεση και πριν μια εβδομάδα πήρα επιδότηση 107 ευρώ για ανανέωση του συμβολαίου, μπορώ να πάω σ' αυτό το πρόγραμμα;

Yep!:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

den exei tipota "yila grammata" ektos tou oti den mporeis na baleis epipleon programmata omilias kai sms?? px me to roaming den exei kapoio 8ema fantazomai...??

Κανένα.............αν πληρείς τις προϋποθέσεις μπορείς κανονικά

[sIGPIC][/sIGPIC]

με βάζει σε σκέψεις το καινούριο πρόγραμμα...

είμαι χρόνια τώρα στο παλιό voda 120+ τα 120sms + τα 10 mms + vodafone double. τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ μια κάρτα f2g non stop, οπότε έκοψα το πακέτο των sms και μάλλον πρέπει να σταματήσω και το double αφού το δευτερο τηλέφωνο έχει πλέον σταθερά την κάρτα της tim. επίσης να τονίσω οτι δεν καταναλώνω πλέον τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου μου, απλά δεν έχω κάνει αλλάγη για να μην χάσω το προνομιακό πάγιο.

τι λέτε με συμφέρει να την κάνω την αλλαγή τώρα?

θα μπορέσουμε τελικά να συνδυάσουμε το πακέτο του 1 λεπτού της a la carte κάποιο από τα συμβόλαια?

η επιδότηση μου που είναι απο 145-185€ θα την χάσω αν αλλάξω πακέτο? ή να ανανεώσω στο 120 και μετά από 3 μήνες να αλλάξω σε πάγιο 0? το κακό είναι οτι η voda αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια συσκευή που να με ενδιαφέρει και έχουν περάσει αρκετοί μήνες απο την ημερομηνία που είχα δικαίωμα για ανανέωση συμβολαίου...

μπέρδεμα:confused:

den exei tipota "yila grammata" ektos tou oti den mporeis na baleis epipleon programmata omilias kai sms?? px me to roaming den exei kapoio 8ema fantazomai...??

Από ψιλά γράμματα μόνο ότι αν πάρεις επιδότηση θα πρέπει μέσα στο εξάμηνο να έχεις συνολική κατανάλωση ίση με το ποσό της επιδότησης (δηλ έως 60 ευρώ, αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω) και ότι αν για ένα συσγκεκριμένο διάστημα (πάλι νομίζω 6 μήνες) έχεις εντελώς μηδενική χρέωση τότε στο τέλος του 6μήνου (?) θα πληρώσεις 50 ευρώ σαν κόστος συντήρησης αριθμού (αν και είναι πολύ δυσκολο για έξι συνεχόμενους μήνες να έχεις 0 χρέωση). Όσοσ για το roaming πλέον σε όλα τα συμβόλαια της Vodafone δεν υπάρχει καμία προυπόθεση, απλώς πέρνεις στο 13830 και ζητάς ενεργοποίηση (εκτός αν έχεις ληξιπρόθεσμες οφειλές, μόνο τότε δεν ανοίγει...).

με βάζει σε σκέψεις το καινούριο πρόγραμμα...

είμαι χρόνια τώρα στο παλιό voda 120+ τα 120sms + τα 10 mms + vodafone double. τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ μια κάρτα f2g non stop, οπότε έκοψα το πακέτο των sms και μάλλον πρέπει να σταματήσω και το double αφού το δευτερο τηλέφωνο έχει πλέον σταθερά την κάρτα της tim. επίσης να τονίσω οτι δεν καταναλώνω πλέον τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του πακέτου μου, απλά δεν έχω κάνει αλλάγη για να μην χάσω το προνομιακό πάγιο.

τι λέτε με συμφέρει να την κάνω την αλλαγή τώρα?

θα μπορέσουμε τελικά να συνδυάσουμε το πακέτο του 1 λεπτού της a la carte κάποιο από τα συμβόλαια?

η επιδότηση μου που είναι απο 145-185€ θα την χάσω αν αλλάξω πακέτο? ή να ανανεώσω στο 120 και μετά από 3 μήνες να αλλάξω σε πάγιο 0? το κακό είναι οτι η voda αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια συσκευή που να με ενδιαφέρει και έχουν περάσει αρκετοί μήνες απο την ημερομηνία που είχα δικαίωμα για ανανέωση συμβολαίου...

μπέρδεμα:confused:

Από την στιγμή που δεν το πολυχρησιμοποιείς γιατί να πληρώνεις τζάμπα πάγιο;; Πάντως την επιδότηση δεν την χάνεις αλλάζοντας πρόγραμμα έστω και στο νέο. Απλά σκέψου οτι αν στο μέλλον το μετανιώσεις δεν θα μπορέσεις να ξαναγυρίσεις στο παλιό πρόγραμμα ,αλλά στα υφιτάμενα. ;)

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών