Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασες την κάρτα sim;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ε ναι ...μαυτην ειμαι τωρα...απλα επειδη εστειλα στο 1284 και μου λεει τα "στοιχεια" του 20 κ οχι του 30 που ειμαι τωρα..
:w00t:

Νομίζω πως ενεργοποιείται σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αρα οχι ακομα ιντερνετ στο κινητο...σευχαριστω πολυ φιλε μου..

Mου εστειλε η βοντα οτι ενεργοποιηθηκε η αλλαγη προγραμματος και μου λεει 70 λεπτα κλπ ,αλλα μολις στελνω στο 1284 εχει ακομα το υπολοιπο απτο παλιο προγραμμα ου ειχα ...τι γινεται τελικα??

Edited by andreas1022

Να γραψω κι εγω την ιστορια μου...

Ειμαι συνδρομητης της Βονταφον τα τελευταια 8 χρονια. Τον τελευταιο χρονο ειχα το Unlimited 35 (το παλιο, χωρις τα 100mb, αλλα με 1 ωρα περισσοτερη προς αλλους). Ειχα μια εκπτωση 50% στο παγιο, και οι λογαριασμοι ηταν κατα μεσο ορο στα 25 ευρω (το παγιο εβγαινε γυρω στα 20). Καλω στο 13830 και ρωταω για το αν συνεχιστει η προσφορα, τι επιδοτηση εχω κλπ. Μου προτεινουν να παω σε αλλο προγραμμα (και οχι στο Unlimited 35 old) και να εχω 30% εκπτωση.

Περναω απο το καταστημα να δω για την επιδοτηση...και η κοπελα μου λεει πως ειναι...13,5 ευρω!!!! Αλλα με τη διευκρινιση πως δεν μπορω να λαβω την επιδοτηση αν δεχτω την εκπτωση που μου εκαναν στο παγιο. Παιρνω ξανα, στο 1252 αυτη τη φορα και ο εκπροσωπος μου αναφερει πως ειναι πλεον πολιτικη ολων των εταιριων να δινουν η εκπτωση η επιδοτηση. Μου ειπε πως προφανως δε θα παραμεινει η επιδοτηση στα 13,5 ευρω (!!!) αλλα θα φτασει μαξιμουν 90 (λογικο το βρισκω). Δηλωνει αναρμοδιος για το ζητημα και με παραπεμπει στο 13830.

Σε 3 συνομιλιες που ειχα, με διαφορετικο εκπροσωπο, ολοι μου ειπαν το ιδιο. Πως ειτε θα παρω την εκπτωση, ειτε την επιδοτηση. Με τη σημειωση, πως αν παρω την εκπτωση ΔΕΝ ανανεωνω το συμβολαιο, αλλα φευγω οποια στιγμη θελησω...

Καμια ιδεα..? Συνεβη και σε καποιον αλλο?

@coldplay3: μπορεις και να μη δεχτεις τιποτα και απλα να συνεχισει η συνδεση επ'αοριστου. Εχω διαβασει περιπτωσεις που οσοι ειχαν εκπτωση παγιου, οταν εφυγαν τους ζητησαν να επιστρεψουν το συνολο της εκπτωσης. Πες τους οτι θελεις να συνεχιστει το συμβολαιο ως εχει με την ιδια εκπτωση, αλλιως θα κανεις φορητοτητα.

Το πιο πιθανον να μη σου κανουν το χατηρι, και καλα 'δυσκολες εποχες'κτλ. Εσυ θα κανεις αιτηση φορητοτητας μεσω ιντερνετ, που απο τη στιγμη που δεν υπογραφεις πουθενα, μπορεις να το ακυρωσεις. Θα δεις που μολις κανεις την αιτηση φορητοτητας, θα σε παρουν τηλ και θα αρχισουν άλλες προσφορες...

Να γραψω κι εγω την ιστορια μου...

Ειμαι συνδρομητης της Βονταφον τα τελευταια 8 χρονια. Τον τελευταιο χρονο ειχα το Unlimited 35 (το παλιο, χωρις τα 100mb, αλλα με 1 ωρα περισσοτερη προς αλλους). Ειχα μια εκπτωση 50% στο παγιο, και οι λογαριασμοι ηταν κατα μεσο ορο στα 25 ευρω (το παγιο εβγαινε γυρω στα 20). Καλω στο 13830 και ρωταω για το αν συνεχιστει η προσφορα, τι επιδοτηση εχω κλπ. Μου προτεινουν να παω σε αλλο προγραμμα (και οχι στο Unlimited 35 old) και να εχω 30% εκπτωση.

Περναω απο το καταστημα να δω για την επιδοτηση...και η κοπελα μου λεει πως ειναι...13,5 ευρω!!!! Αλλα με τη διευκρινιση πως δεν μπορω να λαβω την επιδοτηση αν δεχτω την εκπτωση που μου εκαναν στο παγιο. Παιρνω ξανα, στο 1252 αυτη τη φορα και ο εκπροσωπος μου αναφερει πως ειναι πλεον πολιτικη ολων των εταιριων να δινουν η εκπτωση η επιδοτηση. Μου ειπε πως προφανως δε θα παραμεινει η επιδοτηση στα 13,5 ευρω (!!!) αλλα θα φτασει μαξιμουν 90 (λογικο το βρισκω). Δηλωνει αναρμοδιος για το ζητημα και με παραπεμπει στο 13830.

Σε 3 συνομιλιες που ειχα, με διαφορετικο εκπροσωπο, ολοι μου ειπαν το ιδιο. Πως ειτε θα παρω την εκπτωση, ειτε την επιδοτηση. Με τη σημειωση, πως αν παρω την εκπτωση ΔΕΝ ανανεωνω το συμβολαιο, αλλα φευγω οποια στιγμη θελησω...

Καμια ιδεα..? Συνεβη και σε καποιον αλλο?

Μια διευκρίνιση.. Λες είχες 50% έκπτωση στο πάγιο.. Την έκπτωση αυτή την πήρες αντί επιδότησης σκυσκευής ή ήταν έκπτωση για να μη φύγεις ή άλλο προσφορά? Έχει σημασία αυτό... Αν όντως πήρες έκπτωση αντί επιδότησης φυσικά και δεν μπορεί να συνεχιστεί αν διαλέξεις να πάρεις επιδότηση συσκευής..

Άκου να σου πω για μένα πχ.. Κι εγώ στο unlimited 35 είμαι τώρα.. Όταν είχα κάνει την σύνδεση πέρσι πήρα μια επιδότηση συσκευής αρχικά... Μετά από 3 μήνες (πριν συμπληρώσω 12μηνο δηλαδή) δοκιμάζω να τους "απειλήσω" για φορητότητα.. Και μόνο στο άκουσμα αυτού, μου έδωσαν έκπτωση για 1 χρόνο 30% στο πάγιο και φυσικά τη δέχτηκα. Και εκείνη την εποχή σε όλους έδιναν αυτήν την έκπτωση στο άκουσμα της φορητότητας.. Περνάει ο καιρός... κλείνω το 12μηνο και μου βγαίνει μια επιδότηση τον Οκτώβριο 90 ευρώ που πάλι με απειλές και φορητότητες καταφέρνω και πάω το ποσό στα 280 ευρώ (για iPhone όμως που έτσι κι αλλιώς δίνουν λίγο περισσότερο) και φυσικά προχώρησα έτσι σε ανανέωση του συμβολαίου μου... και φτάνουμε στον 3ο μήνα του δεύτερου έτους όπου λήγει και η αρχική έκπτωση που είχα το 30%.. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω ότι έληξε η έκπτωση που είχα αν μπορούν να κάνουν κάτι.. μου λένε ότι δεν μπορούν να μου κάνουν 30%, αλλά μόλις 20%.. Οκ τη δέχτηκα (αυτό έγινε πριν 3 μήνες περίπου) και έτσι συνεχίζω τώρα 2ερο χρόνο στην εταιρία και με επιδότηση και με έκπτωση στο πάγιο.. Και τονίζω ότι ο δεύτερος χρόνο είναι ο τωρινός.. Το γεγονός αυτό είναι πρόσφατο , οπότε μην πει κανείς ότι τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Θα πρέπει δηλαδή κάτι τέτοιο να κάνεις κι εσυ πιστεύω. :)

Υπαρχει περιπτωση μια εταιρεια να μην εγκρινει την αιτηση φορητοτητας; αυτη που φευγεις.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Ναι, αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί, αν είναι λάθος τα στοιχεία που έδωσες στην νέα εταιρία σε σχέση με αυτά που έχεις ήδη δηλωμένα κλπ,κλπ.

Ναι, αν υπάρχουν ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί, αν είναι λάθος τα στοιχεία που έδωσες στην νέα εταιρία σε σχέση με αυτά που έχεις ήδη δηλωμένα κλπ,κλπ.

Η απλα απο νταβατζιλικι οπως εγινε στη δικη μου περιπτωση.

Οταν εφυγε ομως το φαξ στην ΕΕΤΤ, εγκριθηκε αμεσως η φορητοτητα

Η απλα απο νταβατζιλικι οπως εγινε στη δικη μου περιπτωση.

Οταν εφυγε ομως το φαξ στην ΕΕΤΤ, εγκριθηκε αμεσως η φορητοτητα

Καλα τι σχεση εχει ανεξοφλητο υπολοιπο με εγκριση φορητοτητας; αν κανω αιτηση κ φυγω απο μια εταιρεια θα πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο αφου θα εχει εκδοθει κ θα ειναι ανεξοφλητος ή κατι αλλο σημαινει αυτο; δλδ αν υπαρχουν παλιοι ανεξοφλητοι κ οχι ο τρεχον; ισχυει κατι τετοιο;

Υπαρχει κανα site ή υπηρεσια που να μαθαινουμε ενας αριθμος σε ποιο δικτυο κινητης ανηκει;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλα τι σχεση εχει ανεξοφλητο υπολοιπο με εγκριση φορητοτητας; αν κανω αιτηση κ φυγω απο μια εταιρεια θα πληρωσω τον τελευταιο λογαριασμο αφου θα εχει εκδοθει κ θα ειναι ανεξοφλητος ή κατι αλλο σημαινει αυτο; δλδ αν υπαρχουν παλιοι ανεξοφλητοι κ οχι ο τρεχον; ισχυει κατι τετοιο;

Υπαρχει κανα site ή υπηρεσια που να μαθαινουμε ενας αριθμος σε ποιο δικτυο κινητης ανηκει;

Δεν μπορείς να φύγεις αν έχεις ληξιπρόθεσμο λογαριασμό . Με ανεξόφλητο φεύγεις .

Στείλε τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292 δωρεάν για να μάθεις σε πιό δίκτυο ανήκει ( από Vodafone)

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα μεταφορά της εταιρικής σύνδεσης με 4 νούμερα από wind σε vodafone. Η μεταφορά έγινε μέσω door to door πωλητη της vodafone αφου προηγουμενως με ειχαν ενημερωση από τα κεντρικα της vodafone τηλεφωνικά ότι θα έρθει. Μου πρόσφερε καλύτερη επιδότηση από wind και αποφάσισα να αλλάξω , και για διάφορους άλλους λόγους. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν ότι μου είπε , αφού υπογράψαμε τα χαρτιά ότι την επιδότηση θα την πάρω αφού ενεργοποιηθεί η συνδεση και δεν θα αφαιρείται κάθε μήνα αλλά θα μου την καταθέσουν όλη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε θα φαίνεται ως πίστωση στην καρτέλα μου στην vodafone . Θα πρέπει λέει επίσης να του κόψω μια αποδειξη ή να κάνουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ή κατι τέτοιο. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?

Να σας πω την αλήθεια μου έχει δημιουργηθεί μια αγωνία γιατί στα χαρτιά που υπέγραψα δεν αναφερόταν πουθενα η επιδότηση και στην επαγγελματικη κάρτα του τύπου αναφέρει (μαζί με το λογότυπο της voda) και την CQS http://www.cqs.com.gr/index.php

Ελπίζω να μην έκανα καμία γκάφα και μου φάνε την επιδότηση!Έχει κανείς υπόψην του κάτι για τα παραπάνω?

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Καλησπέρα σε όλους. Έκανα μεταφορά της εταιρικής σύνδεσης με 4 νούμερα από wind σε vodafone. Η μεταφορά έγινε μέσω door to door πωλητη της vodafone αφου προηγουμενως με ειχαν ενημερωση από τα κεντρικα της vodafone τηλεφωνικά ότι θα έρθει. Μου πρόσφερε καλύτερη επιδότηση από wind και αποφάσισα να αλλάξω , και για διάφορους άλλους λόγους. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο ήταν ότι μου είπε , αφού υπογράψαμε τα χαρτιά ότι την επιδότηση θα την πάρω αφού ενεργοποιηθεί η συνδεση και δεν θα αφαιρείται κάθε μήνα αλλά θα μου την καταθέσουν όλη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε θα φαίνεται ως πίστωση στην καρτέλα μου στην vodafone . Θα πρέπει λέει επίσης να του κόψω μια αποδειξη ή να κάνουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ή κατι τέτοιο. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς παίζει?

Να σας πω την αλήθεια μου έχει δημιουργηθεί μια αγωνία γιατί στα χαρτιά που υπέγραψα δεν αναφερόταν πουθενα η επιδότηση και στην επαγγελματικη κάρτα του τύπου αναφέρει (μαζί με το λογότυπο της voda) και την CQS http://www.cqs.com.gr/index.php

Ελπίζω να μην έκανα καμία γκάφα και μου φάνε την επιδότηση!Έχει κανείς υπόψην του κάτι για τα παραπάνω?

Το συμβόλαιο που έχεις στα χέρια σου στην πρώτη σελίδα αναφέρει ποσό επιδότησης. Γράφει μηδέν ή όχι;

Δεν το έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή.Αν όντως λέει μηδέν την έχω πατήσει??Υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσω τώρα που υπέγραψα??
Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Δεν το έχω μπροστά μου αυτήν την στιγμή.Αν όντως λέει μηδέν την έχω πατήσει??Υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσω τώρα που υπέγραψα??

Αν συνδεθείς με την Vodafone και το ποσό επιδότησης στην αίτηση έγραφε μηδέν τότε σε 10-11 μήνες θα πάρεις επιδότηση. Πάρε τηλέφωνο αυτόν που σου έκανε το συμβόλαιο να το ρωτήσεις. Μην αγχώνεσαι όλα διορθώνονται.

Μάλλον δεν μίλησες με τα κεντρικά της Vodafone αλλά με κάποιον dealer. Αν είχες μιλήσει με Vodafone θα σου έστελναν εταιρικό πωλητή δικό τους και όχι CQS ή οτι γράφει η κάρτα τελος πάντων. Τσέκαρε το συμβόλαιο που υπέγραψες, κάτω δεξιά πρέπει να γράφει συνολικό ποσό επιδότησης. Οσο για το πιστωτικό, απο τη στιγμή που είναι dealer τους δίνεις εναν λογαριασμό τραπέζης και σου καταθέτουν τα χρήματα λογικά μέσα σε 2-3 μήνες.
Phantom Of The Opera

Γεια σας. Θέλω να γράψω κάποια πράγματα σχετικά με τα προγράμματα τις Vodafone.Ελπίζω να μην είμαι εντός θέματος...

Είμαι παλιός συνδρομητής της εταιρίας(πάνω από δεκαετία) και έχω ένα παλιό πρόγραμμα,το 120,που δεν υπάρχει πια.΄

1)Αυτό που παρατηρώ είναι ότι η εταιρία αργεί να ενημερώσει το υπόλοιπο του "δωρεάν" χρόνου ομιλίας, όταν λαμβάνω μήνυμα από το 1284.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα,στις τελευταίες 1 με 2 μέρες του μήνα, να μην είμαι 100% σίγουρος για το υπόλοιπο μου οπότε αποφεύγω να μιλήσω.Ισχύει για όλους αυτό ή μόνο στα παλιά προγράμματα παρατηρείται;

2)"Τρώνε" χρόνο;Έχω π.χ. 70 λεπτά υπόλοιπο και σε 1-2 μέρες βρίσκομαι με 30,ενώ έχω κάνει λίγα τηλεφωνήματα μικρής διάρκειας.

3)Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα. Τι μου προτείνετε; Είμαι μεταξύ vodafone 20 και unlimιted 15. To πρώτο είναι ακριβό(με έκπτωση πάει στα 18,5 ενώ το δεύτερο είναι 15), το δε δεύτερο είναι περιοριστικό γιατί έχεις μόνο 15 λεπτά προς τρίτους.Ήθελα να ρωτήσω επίσης,υπάρχει στο unlimιted ενημέρωση όλων των υπολοίπων(χρόνου,μηνυμάτων κτλ) με τη βοήθεια του 1284;Τέλος,να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης της εταιρίας κάποιου συνδρομητή με ένα μήνυμα, ώστε να μην ρωτάω τον ίδιο αν έχει vodafone ή όχι;

Ευχαριστώ παιδιά...

Edited by gergerman

1) Σε εμένα η ενημέρωση για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας είναι πάντα μέχρι την προηγούμενη ημέρα στις 16:00, δεν είναι δηλαδή real time.

2) Δε μου έχει συμβεί ποτέ από το 2004 που έχω συμβόλαιο στην εταιρεία.

3) Unlimited 20 δεν υπάρχει. Ανάλογα με το πόσες κλήσεις προς μη vodafone αριθμούς κάνεις, επιλέγεις. Ναι, υπάρχει ενημέρωση και μάλιστα των υπολειπόμενων mb είναι real time.

1) Σε εμένα η ενημέρωση για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας είναι πάντα μέχρι την προηγούμενη ημέρα στις 16:00, δεν είναι δηλαδή real time.

2) Δε μου έχει συμβεί ποτέ από το 2004 που έχω συμβόλαιο στην εταιρεία.

3) Unlimited 20 δεν υπάρχει. Ανάλογα με το πόσες κλήσεις προς μη vodafone αριθμούς κάνεις, επιλέγεις. Ναι, υπάρχει ενημέρωση και μάλιστα των υπολειπόμενων mb είναι real time.

1)Απ'ότι ξέρω η cosmote είναι πιο άμεση

3)Δεν εννοούσα unlimited 20.Εννοoύσα το οικονομικό vodafone 20,με 100 λεπτά προς όλους.Υπάρχει και ενημέρωση για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας προς τρίτους;

Και σχετικά με το ερώτημα που πρόσθεσα μετά,υπάρχει δυνατότητα να ξέρεις τον πάροχο κάποιου με μια αποστολή μηνύματος π.χ.?

3) Υπάρχει κανονικά ενημέρωση.

Καλησπέρα, εγώ είμαι συνδρομήτρια της cosmote εδώ και 14 χρόνια αλλά η τελευταία επιδότηση που μου δώσανε ( € 85 στο απεριόριστα 45 με internet είναι για γέλια).

Πήγα σήμερα στη vodafone και στο ίδιο πρόγραμμα με 18μηνη σύμβαση μου δίνουν € 280 και στο αμέσως μεγαλύτερο πρόγραμμα απεριόριστα 50 με internet που βγαίνει τελική τιμή € 56 το μήνα μου δίνουν € 350.

Τα σταθερά ισχύουν όλα κανονικά και στην cosmote και στη vodafone.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι κατ'αρχήν πως σας φαίνεται η προσφορά και κατά δεύτερον αλλά πολύ σημαντικό τι παίζει με το 3g της vodafone. Επειδή το mobile internet το χρησιμοποιώ και εξαντλώ το πακέτο μου συνήθως θα ήθελα να έχω όσο γίνεται καλύτερη κάλυψη. Το ξέρω ότι έχει σχέση με τις περιοχές αλλά όποιος ξέρει για Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα να μου πεί αν είναι ευχαριστημένος με την ταχύτητα και τα σχετικά.

Ευχαριστώ..

.

Asteroshouse.gr ...................

Για ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεσαι πιο συγκεκριμένα; Αν θες, θέσε το ερώτημα σου στο θέμα με την κάλυψη της Βονταφον και...τα λέμε εκεί ;)

1)Απ'ότι ξέρω η cosmote είναι πιο άμεση

3)Δεν εννοούσα unlimited 20.Εννοoύσα το οικονομικό vodafone 20,με 100 λεπτά προς όλους.Υπάρχει και ενημέρωση για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας προς τρίτους;

Και σχετικά με το ερώτημα που πρόσθεσα μετά,υπάρχει δυνατότητα να ξέρεις τον πάροχο κάποιου με μια αποστολή μηνύματος π.χ.?

Στείλε τον αριθμό που σε ενδιαφέρει στο 1292 . Θα μάθεις αμέσως σε πιό δίκτυο ανήκει . Η υπηρεσία αύτή είναι δωρεάν.

H ληξη των λεπτων ομιλιας ληγει στις 8 καθε μηνα και του ιντερνετ στο τελοσ καθε μηνα??Τα λεει καλα το 1284 ή θαρθει κανας λογαριασμος και θα τρεχουμε?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών