Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πόσο κάνουν να επικοινωνήσουν απο τη voda για επιβεβαίωση στοιχείων στο myaccount? Έκανα αίτηση απο εχθές αλλά μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο, μόνο ένα σμς ήρθε στο κινητό μου με ενα κωδικό αλλά δεν τον δέχεται το σύστημα όταν το βάζω...

Παιδιά πόσο κάνουν να επικοινωνήσουν απο τη voda για επιβεβαίωση στοιχείων στο myaccount? Έκανα αίτηση απο εχθές αλλά μέχρι στιγμής κανένα τηλέφωνο, μόνο ένα σμς ήρθε στο κινητό μου με ενα κωδικό αλλά δεν τον δέχεται το σύστημα όταν το βάζω...

Ούτε εμένα από το Σάββατο που γράφτηκα δε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα. Μου έστειλαν τον κωδικό με sms και μπαίνω κανονικά και βλέπω και το λογαριασμό που εκδόθηκε αλλά νομίζω λείπει το μενού διαχείριση υπηρεσιών. Πρώτη εντύπωση ότι της cosmote το myaccount είναι πολύ καλύτερο.

Τους βάζεις τους χαρακτήρες όπως είναι? Μικρά και κεφαλαία?

Βάζεις τον κωδικό ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι.

Σε παίρνουν τηλέφωνο περίπου 3 μέρες μετά την αρχική ενέργεια.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Ούτε εμένα από το Σάββατο που γράφτηκα δε με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα. Μου έστειλαν τον κωδικό με sms και μπαίνω κανονικά και βλέπω και το λογαριασμό που εκδόθηκε αλλά νομίζω λείπει το μενού διαχείριση υπηρεσιών. Πρώτη εντύπωση ότι της cosmote το myaccount είναι πολύ καλύτερο.

Τους βάζεις τους χαρακτήρες όπως είναι? Μικρά και κεφαλαία?

όπως τα εμφανίζει και το σμς τα βάζω, μικρά και κεφαλαία αλλά μου βγάζει μήνυμα :

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Vodafone.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα:

-Άκυρο Όνομα Χρήστη/Κωδικός.

Βεβαίως κανονικότατα.

πως;;;εγραφη στο my account και μετα τι;;;

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

πως;;;εγραφη στο my account και μετα τι;;;

Εννοείς να τις συμψηφίσεις και να πάρεις μια συσκευή;Αυτό δε γίνεται απ'το myaccount!Μόνο από κατάστημα!

όπως τα εμφανίζει και το σμς τα βάζω, μικρά και κεφαλαία αλλά μου βγάζει μήνυμα :

Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα συνεχιστεί επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Vodafone.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα ακόλουθα:

-Άκυρο Όνομα Χρήστη/Κωδικός.

Μήπως έχεις και άλλη σύνδεση στο όνομα σου?

Δεν πρόκειτε να ενεργοποιηθεί αν δεν το επιβεβαιώσουν και αυτό .

παιδιά πόσο είναι η τελική τιμή του ευέλικτου 30 και του iPhone 100 plus..θέλω τις τελικές τιμές,που έρχονται κάθε μηνα στο λογαριασμό,όχι την ονομαστική τιμή που αναφέρουν..

τώρα έχω ένα ευέλικτο 30+ ενα surf and mail των 5 ευρώ..σύνολο "τυπικα" 35,αλλά πρακτικά κοντά στα 47,το iphone 100 plus είναι όντως 40 ευρώ ή είναι και αυτό 40 και "κάτι"; Μπορώ να αλλάξω το ευέλικτο σε Ιphone πρόγραμμα;

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Μήπως έχεις και άλλη σύνδεση στο όνομα σου?

Δεν πρόκειτε να ενεργοποιηθεί αν δεν το επιβεβαιώσουν και αυτό .

Εχω ενα καρτοκινητο cu με ενεργοποιημένο myaccount, μήπως έχει σχέση αυτό? Βέβαια για username μπαίνει ο αριθμός του κινητού άρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο μπέρδεμα λόγω του ότι έχω 2 αριθμούς.. σωστά?

παιδιά πόσο είναι η τελική τιμή του ευέλικτου 30 και του iPhone 100 plus..θέλω τις τελικές τιμές,που έρχονται κάθε μηνα στο λογαριασμό,όχι την ονομαστική τιμή που αναφέρουν..

τώρα έχω ένα ευέλικτο 30+ ενα surf and mail των 5 ευρώ..σύνολο "τυπικα" 35,αλλά πρακτικά κοντά στα 47,το iphone 100 plus είναι όντως 40 ευρώ ή είναι και αυτό 40 και "κάτι"; Μπορώ να αλλάξω το ευέλικτο σε Ιphone πρόγραμμα;

Οι τιμές που βλέπεις είναι τελικές αλλά πρέπει να προσθέσεις το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, το οποίο είναι φόρος του κράτους (2 ευρώ για λογαριασμούς έως 30 ευρώ, 5 ευρώ για λογαριασμούς από 30.01 έως 60 ευρώ και 10 ευρώ για λογαριασμούς πάνω από 60 ευρώ). Δηλαδή θεωρητικά αν δεν έχεις ούτε 0.01 ευρώ παραπάνω χρέωση από το πάγιο σου με το Ευέλικτο 30 θα πληρώνεις 32.

Ναι, μπορείς να αλλάξεις από ευέλικτο σε iPhone/Surf & Talk.

δηλαδή σε μένα,που σε ενα μητρώω συνδρομητή αντιστοιχούν 3 νούμερα άρα και λογαριασμός 70 ευρώ και για τους 3 τι τέλη πληρώνω;

τελική τιμή του iphone προγράμματος ειναι τα 40 ευρώ+ 5 τέλη;

----------------------------------------------

γιατί εδώ μου ΞΑΝΑβάζει ΦΠΑ?

http://imageshack.gr/files/cofgbpp1z66mypnb2s9l_thumb.jpg

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Εχω ενα καρτοκινητο cu με ενεργοποιημένο myaccount, μήπως έχει σχέση αυτό? Βέβαια για username μπαίνει ο αριθμός του κινητού άρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο μπέρδεμα λόγω του ότι έχω 2 αριθμούς.. σωστά?

Όχι , αυτό που γράφω γίνετε μόνο όταν έχεις το ίδιο Α.Φ.Μ. δηλαδή σε συμβόλαια και γίνετε επειδή μόλις γραφτείς στο ένα θα βλέπεις και το άλλο . Οπότε πρέπει να τα επιβεβαιώσουν και τα 2 .

δηλαδή σε μένα,που σε ενα μητρώω συνδρομητή αντιστοιχούν 3 νούμερα άρα και λογαριασμός 70 ευρώ και για τους 3 τι τέλη πληρώνω;

τελική τιμή του iphone προγράμματος ειναι τα 40 ευρώ+ 5 τέλη;

----------------------------------------------

γιατί εδώ μου ΞΑΝΑβάζει ΦΠΑ?

http://imageshack.gr/files/cofgbpp1z66mypnb2s9l_thumb.jpg

Το κάθε νούμερο έχει το δικό του φόρο συνδρομητών,ανάλογα το ποσό.Δεν προστίθεται ο φόρος κινητής τηλεφωνίας στο συνολο των λογαριασμών όλων των αριθμών αλλά στον κάθε λογαριασμό ξεχωριστά!

Επίσης,στην τελευταία γραμμή,το ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. είναι αθροιστικά ο ΦΠΑ για τα πάγια τέλη,τα τέλη επικοινωνίας και το φόρο συνδρομητών.Εσύ π.χ. έχεις:

ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ:25,21 ευρώ + 0,19 * 25,21 ευρώ ΦΠΑ

ΤΕΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:5,20 ευρώ + 0,19 * 5,20 ευρώ ΦΠΑ

ΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ:5 ευρώ + 0,19 * 5 ευρώ ΦΠΑ

Άρα,τα καθαρά τέλη(προ ΦΠΑ δηλαδη)είναι: 25,21 + 5,20 + 5 = 35,41 ευρώ.

Το σύνολο του ΦΠΑ είναι: 0,19 * 25,21 + 0,19 * 5,2 + 0,19 * 2 = 6,73 ευρώ.

Σύνολο λογαριασμου:Καθαρά Τέλη + Σύνολο ΦΠΑ = 42,14 ευρώ.

Ομοίως για κάθε έναν αριθμό που έχεις.

ευχαριστώ το κατάλαβα στην πορεία..παιδί θεωρητικής ήμουν βλέπεις :P

άλλη μια ερώτηση,αν πάω να μετατρέψω το ήδη υπάρχον πρόγραμμα μου σε Surf & Talk 100 lite θα επωφεληθώ της προσφοράς μεχρι 30/6,που δίνει 1,5 GB για ενα χρόνο ή ισχύει για νέες συνδέσεις μόνο;

Ισχύει κανονικά για όλους.Είτε για νέες συνδέσεις είτε για μεταβάσεις από άλλα προγράμματα ήδη υπαρχόντων συνδρομητών.

Και γω θα βάλω ένα Plus με τα 2,5 GB.Καλοκαίρι και laptop στις διακοπές το επιβάλλουν ;)

εγώ θα βάλω μάλλον το Surf & Talk 100 lite,πιστεύω θα τη βολέψω,άλλωστε θα κόψω και καμιά βόλτα με το wifi κάτι θα βρω :P

εγώ θα βάλω μάλλον το Surf & Talk 100 lite,πιστεύω θα τη βολέψω,άλλωστε θα κόψω και καμιά βόλτα με το wifi κάτι θα βρω :P

Aν το θέλεις για χρήση από το κινητό το 1.5GB είναι κάτι πολύ παραπάνω από επαρκές, πίστεψε με. Αν πάλι το θέλεις για να συνδέεις το κινητό με laptop και να έχεις εκεί ασύρματο internet θέλει προσεκτική χρήση και εννοείται αποκλειστικά browsing. Να τσεκάρεις το μετρητή της συσκευής (μηδενίζοντας τον κάθε 1η του μήνα) ή να καλείς στην εξυπηρέτηση της Vodafone να σου λένε το ακριβές υπόλοιπο.

οχι,μόνο για χρήση κινητού,και βασικά επειδή περιμένω το νέο iphone για να το αγοράσω 'ωστε να τα χρησιμοποιήσω...

βεβαια,πήγα στο vodafone σήμερα,και μου ειπαν,οτι δεν δικαιούμαστε 1,5 GB..το 1,5 GB είναι ΜΕΧΡΙ 30/6 και απο τον Ιούλιο,γίνεται απλά διπλασιασμός των δεδομένων,δηλαδή 500ΜΒ το πρόγραμμα lite 100

ισχύει αυτό;

οχι,μόνο για χρήση κινητού,και βασικά επειδή περιμένω το νέο iphone για να το αγοράσω 'ωστε να τα χρησιμοποιήσω...

βεβαια,πήγα στο vodafone σήμερα,και μου ειπαν,οτι δεν δικαιούμαστε 1,5 GB..το 1,5 GB είναι ΜΕΧΡΙ 30/6 και απο τον Ιούλιο,γίνεται απλά διπλασιασμός των δεδομένων,δηλαδή 500ΜΒ το πρόγραμμα lite 100

ισχύει αυτό;

Θα ανανεωθεί λογικά η προσφορά και μετά τις 30/6 λόγω έλευσης του νέου iPhone.

Phantom Of The Opera

ναι το θέμα είναι,οτι αν έχω 1,5 GB μέχρι τέλος του μήνα,και απο τον Ιούλιο και έπειτα μόνο 500ΜΒ είναι κοροιδία να μιλάνε για 1.5 ΓΒ για 12 μήνες..ΑΝ βεβαια ισχυει ο,τι ειπαν

Να ξαναπάς στο κατάστημα αυτό και να δώσεις μια ωραιότατη μουτζα από μένα στους υπαλλήλους...Το αναφέρει ξεκάθαρα η ιστοσελίδα της εταιρίας:για ενεργοποιήσεις έως και 30/6 στα προγράμματα lite ο συνδρομητής δικαιούται 1.5 gb κάθε μήνα για 12 μήνες!Αντίστοιχα,για τα προγράμματα plus είναι 2.5 gb το μήνα για 12 μήνες!Γενικά,αν θες να ενημερώνεσαι για κάτι θα μπαίνεις στην ιστοσελίδα ή θα καλείς 13830 διότι τα καταστήματα είναι στον κόσμο τους.Όταν πας να πάρεις το i-phone πες τους να διαβάζουν σωστά και τις ενημερώσεις που τους έρχονται..

αυτό ακριβώς τους είπα,οτι το λέει σαφέστατα η ιστοσελίδα..το κατάστημα,απο ένα εταιρικό κινητό μου παίρνει το 13830 και αυτοί μου λένε ΠΑΛΙ τα ίδια..το βράδυ θα ξανακαλέσω για να το ενεργοποιήσω,μιας και θεωρώ οτι πράγματι ειναι 1,5 GB και απλά έπεσα άλλη μια φορά σε "ενημερωμένο" υπάλληλο

Είδα σήμερα στο κινητό μου μια κλήση με αποκρυψη αλλά δεν το πρόλαβα. Σίγουρα ήταν αυτοί γιατι δεν προλαβα να δώσω ακόμα τον αριθμό μου πουθενά...

Τώρα θα ξανακαλέσουν άραγε? Ελπίζω να μη προσπαθούν μόνο μια φορά...

Είδα σήμερα στο κινητό μου μια κλήση με αποκρυψη αλλά δεν το πρόλαβα. Σίγουρα ήταν αυτοί γιατι δεν προλαβα να δώσω ακόμα τον αριθμό μου πουθενά...

Τώρα θα ξανακαλέσουν άραγε? Ελπίζω να μη προσπαθούν μόνο μια φορά...

ξανακαλούν μέσα στην ημέρα! μην ανησυχείς, αν ήταν αυτοί θα το μάθεις εντός της ημέρας :D

ξανακαλούν μέσα στην ημέρα! μην ανησυχείς, αν ήταν αυτοί θα το μάθεις εντός της ημέρας :D

Thanks γείτονα... :)

Για να δούμε!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών