Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστή στο ραντεβού της η Vodafone, απο δευτέρα προσφέρει το vf900 οικογενειακό. (Δωρεάν ενδοοικογενειακές).

Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνει κανείς σύνδεση σε βόδιφον! Όπως βγάζει νέα πακέτα κάθε εβδομάδα, μπορεί να πας σε κάποιο πρόγραμμα και την επόμενη βδομάδα να κλαις αν έχει βγει κάτι καλύτερο!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Είχα κάνει την τελευταία ανανέωση συμβολαίου στης 25/8/2005. πότε μπορώ να κάνω την επόμενη; Μέχρι έναν μήνα πριν;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Είχα κάνει την τελευταία ανανέωση συμβολαίου στης 25/8/2005. πότε μπορώ να κάνω την επόμενη; Μέχρι έναν μήνα πριν;

Από τις 25/8/06 και μετά!

:ninja:

Προσεξε, βρισκεσαι στην κατηγορια 110 - 170. Δηλαδη η επιδοτηση συ θα παιξει αναμεσα στα δυο ποσα αναλογα την συσκευη. Τα 144 ειναι για το Ν71 3G, αν διαλεξεις αλλη συσκευη μη 3g μπορει να παρεις λιγοτερα. Σε καμια vlive συσκευη προσφορας ισω και περισσοτερα. Τα ιδια ισχυουν και για την αλλη γραμμη.

Ελπιζω να σε καλυψα :)

Τελικα επειδη το Ν71 δεν το ειχανε πηρα το V3x με €38.90 μονο! Η συνολικη επιδοτηση μου και στις 2 γραμμες ηταν περιπου €280 με €40 επιπλεον λογω της συγκεκριμενης συσκευης:!: :!: Το μονο κακο ειναι οτι το τηλεφωνο δε με βολευει καθολου εχοντας symbian για πολυ καιρο!

Οταν εκδοθει ο τελευταιος λογαριασμος πριν απο την ημερομηνια που εκανες ανανεωση μπορεις να πας για την επομενη. Εκανα συνδεση 10/6/05 ο τελευταιος λογαριασμος εκδοθηκε 23/5/06 και τελος Μαιου πηρα την επιδοτηση.

Οι επιδοτήσεις εμφανίζονται μετά το πέρας του 9μηνου συμβολαίου σου, αλλά σε όλες τις εταιρείες ακόμα οι επιδοτήσεις είναι πενιχρές.

Οι επιδοτήσεις εμφανίζονται μετά το πέρας του 9μηνου συμβολαίου σου, αλλά σε όλες τις εταιρείες ακόμα οι επιδοτήσεις είναι πενιχρές.

11μηνο για τη Vodafone

Εχασα πριν λιγες μερες το κινητο μου (V800) κ θελω να σας ρωτησω αν δικαιούμαι χαμηλη επιδοτηση στπ προγραμμα 10 που εχω. Πριν 2 χρονια το ειχα ανανεωσει στο μηνα μαιο κ περσυ πηρα το κινητο το νοεμβρη που μας περασε. Θα πρεπει να περιμενω να ερθει νοεμβρης?
Μη μου άπτου!

Θα πρέπει να κλείσεις 11 μήνες από την τελευταία ανανέωση συμβολαίου για να ξαναβγει επιδότηση στη γραμμή σου.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αυτή τη βδομάδα έβγαλε κάποιο νέο πρόγραμμα; Αν όχι, μήπως άρχισε να σταθεροποιείται; Να δούμε επιτέλους πού θα καταλήξει αυτή η εταιρεία!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σε μένα εν τω μεταξύ οι μήνες γράφουν. 4ος μήνας χωρίς να μου έρθει πάγιο από την Βόνταφον... Και είμαι στο 120. :whistle:

Σήμερα παιδιά μετά από 5 μήνες που δεν με χρέωνε το πάγιο, πλήρωσα για πρώτη φορά πάγιο. Κανονικά στην τιμή του. :cry: :p Καλά εντάξει έστω και 5 πάγια δωράκι δεν ήταν κι άσχημα... :whistle: :X

• 2 weeks later...

Σε λίγες μέρες έχω μια επιδότηση από τη Vodafone. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάνεις αν το Sony w900 παίρνει την έξτρα επιδότηση τον 100euro που δίνει η Vodafone για τις 3G συσκευές.

Ευχαριστώ

:)

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 (μήκος) x 150 (ύψος) pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Τελευταία διαφημίζει, για επαγγελματικά συμβόλαια βέβαια, τη δυνατότητα για εύκολο αριθμό (και δείχνει ένα υπερβολικά εύκολο για παράδειγμα, τύπου 694ΧΧΧΥΥΥΥ ή κάπως έτσι).

Απορία 1η: έχουν μείνει εύκολα νούμερα στη vodafone?

Απορία 2η: είναι ΜΟΝΟ για επαγγελματικά; Οι απλοί συνδρομητές είναι καταδικασμένοι σε πολύπλοκα νούμερα;

Μιλάω φιλολογικά, γνωρίζω τις λύσεις διαπλοκής που πάντα υπάρχουν, απλά μου έκανε εντύπωση να διαφημίζουν επίσημα εύκολα νούμερα! :happy:

Βολταίρος

Τελευταία διαφημίζει, για επαγγελματικά συμβόλαια βέβαια, τη δυνατότητα για εύκολο αριθμό (και δείχνει ένα υπερβολικά εύκολο για παράδειγμα, τύπου 694ΧΧΧΥΥΥΥ ή κάπως έτσι).

Απορία 1η: έχουν μείνει εύκολα νούμερα στη vodafone?

Απορία 2η: είναι ΜΟΝΟ για επαγγελματικά; Οι απλοί συνδρομητές είναι καταδικασμένοι σε πολύπλοκα νούμερα;

Μιλάω φιλολογικά, γνωρίζω τις λύσεις διαπλοκής που πάντα υπάρχουν, απλά μου έκανε εντύπωση να διαφημίζουν επίσημα εύκολα νούμερα! :happy:

Εννοούν ότι αν πάρεις επαγγελματικό θα προσπαθήσουν να σου δώσουν εύκολα νούμερα όποσδηποτε, ενώ αν πάρεις ατομική σύνδεση τότε βλέπουν αν υπάρχει κάτι εκείνη την ώρα αλλά αν δεν έχουν εύκολο επιλέγεις εσύ από μερικά διαθέσημα που θα σου δείξουν. ;)

Πάντως σίγουρα δεν έχουν νούμερα σαν αυτά που διαφημίζουν! Άσε που είναι γνωστή η πολιτική της, πρέπει να είσαι βουλευτής και πάνω για να πάρεις ένα στοιχειωδώς εύκολο νο. Επίσης πιστεύω ότι δεν έχουν πια εύκολα νούμερα, όποιος βρήκε στο παρελθόν σιγά μην το άφησε... Εκτός αν μιλάμε για νέα προθέματα, 6948/9 ίσως... Δεν κατάλαβα πάντως γιατί να μην έχει δικαίωμα να πάρει εύκολο νο και ένας ιδιώτης... Όλα αυτά είναι βέβαια φιλοσοφική συζήτηση..

Βολταίρος

θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει σιγουρα, εαν εχω τη δυνατοτητα να κανω ανανεωση της συνδεσης στη βονταφον σε καταστημα διαφορετικο απο αυτο που ειχα κανει την αρχικη συνδεση/ενεργοποιηση, καθως το καταστημα αυτο εχει κλεισει. Συγκεκριμενα, ενδιαφερομαι να κανω ανανεωση στο Πλαισιο, το οποιο διαθετει το qtek 9000, ουτως ωστε να χρησιμοποιησω εκει τα περιπου 150 ευρω που εχω για επιδοτηση συσκευης. Ξερω οτι τουλαχιστον μεχρι προσφατα κατι τετοιο δεν ηταν δυνατο, ρωταω ομως μηπως και εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια, η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Επισης, μιας και το εθιξα το θεμα, τι ισχυει στη δικια μου περιπτωση, που μπορω να κανω ανανεωση απο τη στιγμη που το καταστημα που ειχα κανει την αρχικη συνδεση εχει κλεισει?

Uri Geller, a psychic spoon bender, sued Nintendo for hundreds of million dollars. He alleges that the company made an evil character based on him for Pokemon. The monster shares Geller's name (Yun Geller) and also features a bent spoon. Geller also alleges that the character is anti-semitic, as he said, among other things, that the lightning bolts were similar to Nazi symbols. The company had no comment on the lawsuit

θα ηθελα να μου πει καποιος που ξερει σιγουρα, εαν εχω τη δυνατοτητα να κανω ανανεωση της συνδεσης στη βονταφον σε καταστημα διαφορετικο απο αυτο που ειχα κανει την αρχικη συνδεση/ενεργοποιηση, καθως το καταστημα αυτο εχει κλεισει. Συγκεκριμενα, ενδιαφερομαι να κανω ανανεωση στο Πλαισιο, το οποιο διαθετει το qtek 9000, ουτως ωστε να χρησιμοποιησω εκει τα περιπου 150 ευρω που εχω για επιδοτηση συσκευης. Ξερω οτι τουλαχιστον μεχρι προσφατα κατι τετοιο δεν ηταν δυνατο, ρωταω ομως μηπως και εχει αλλαξει κατι τωρα τελευταια, η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Επισης, μιας και το εθιξα το θεμα, τι ισχυει στη δικια μου περιπτωση, που μπορω να κανω ανανεωση απο τη στιγμη που το καταστημα που ειχα κανει την αρχικη συνδεση εχει κλεισει?

Κατά πάσα πιθανότητα μπορείς μόνο σε Καταστήματα Vodafone όποιο και να είναι.

Πλαίσιο δυστυχώς δεν παίζει παρά μόνο εάν είχες κάνει την σύνδεση από εκεί. Για να είσαι 100% σίγουρος πάρε 13830 και ζήτα να σου πουν που μπορείς να πας και να σου δώσουν και καμιά διεύθυνση καταστήματος για να μην ταλαιπωρήσε.

Δυστυχώς να σε ενημερώσω ότι το Qtek 9000 απο την Vodafone δεν πωλείται:( :(

Μόνο τα Qtek S100, S200, 9100 και HTC V1240, V1620, V1640

Ελπίζω να βοήθησα.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

το htc v1640 δεν ειναι το htc universal/ a.k.a. qtek 9000, i-mate jasjar κλπ?

το εχει κανεις απο vodafone? εχει τιποτα κλειδωμενο? αξιζει να παρω αυτο και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση η να παω για το qtek?

Uri Geller, a psychic spoon bender, sued Nintendo for hundreds of million dollars. He alleges that the company made an evil character based on him for Pokemon. The monster shares Geller's name (Yun Geller) and also features a bent spoon. Geller also alleges that the character is anti-semitic, as he said, among other things, that the lightning bolts were similar to Nazi symbols. The company had no comment on the lawsuit

το htc v1640 δεν ειναι το htc universal/ a.k.a. qtek 9000, i-mate jasjar κλπ?

το εχει κανεις απο vodafone? εχει τιποτα κλειδωμενο? αξιζει να παρω αυτο και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση η να παω για το qtek?

Απ' οτι διαπίστωσα το htc v1640 είναι η vodafonized έκδοση του qtek 9000.....αλλά ακόμα δεν διατίθεται απο την ελληνική Vodafone ... ακόμα ....σύμφωνα με το site της....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Σε ένα μήνα θα έχω την πρώτη επιδότηση από τη VODAFONE,κι επειδή κάποιον γνωστό μου τον έπιασαν κότσο και προφανώς τον κατάκλεψαν ήθελα να ρωτήσω,μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.. Είμαι σχεδον ένα χρόνο στο VODAFONE 120 με 250 SMS και έχω πάγιο γύρω στα 43€,ωστόσο οι λογαριασμοί μου κυμαίνονται μεταξύ 60 και 80€.. Στο περίπου,πόσο επιδότηση να περιμένω? Θα με βοηθουσε πολύ αν κάποιος ήταν παρόμοια περίπτωση ή έστω γνωρίζει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

Σε ένα μήνα θα έχω την πρώτη επιδότηση από τη VODAFONE,κι επειδή κάποιον γνωστό μου τον έπιασαν κότσο και προφανώς τον κατάκλεψαν ήθελα να ρωτήσω,μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.. Είμαι σχεδον ένα χρόνο στο VODAFONE 120 με 250 SMS και έχω πάγιο γύρω στα 43€,ωστόσο οι λογαριασμοί μου κυμαίνονται μεταξύ 60 και 80€.. Στο περίπου,πόσο επιδότηση να περιμένω? Θα με βοηθουσε πολύ αν κάποιος ήταν παρόμοια περίπτωση ή έστω γνωρίζει!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν στάνταρ στις επιδοτήσεις......

...παίζει ρόλο τί λογαριασμούς κάνεις κυρίως. Επίσης πόσο καιρό είσαι συνδεδεμένη στο δίκτυο και σε γενικές γραμμές εάν χρησιμοποιείς πολύ το κινητό (εισερχόμενες-εξερχόμενες).

Εάν δεν σου αρέσει η επιδότηση που θα σου πουν.........μπορείς να κάνεις και παράπονα........;) ;) ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σε όλους!

δε νομιζω η επιδοτηση σου να ξεπερναει τα 130-140 ευρω :wacko:

Σωστό, η επιδότηση περίπου εκεί κυμαίνεται.

Τα ίδια άκουσα κι εγώ που έχω πάνω κάτω τους ίδιους λογαριασμούς.

Μια ερώτηση για όσους από σας έχουν συμβόλαιο You and Me.

Επειδή σκέφτομαι να αλλάξω από το VF 120 σ'αυτό, μήπως παίζει

καμμιά "κρυφή" χρέωση ή κάτι άλλο που θέλει προσοχή?

Ευχαριστώ...

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών