Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φαντάζομαι θα έχεις γνωστούς, μπορείς να ρωτήσεις βάσει ποιού στοιχείου υπολογίζεται η επιδότηση.

Θα ρωτήσω και θα σου πω. Πάντως για παράδειγμα να σου πω ότι οι γονείς μου έχουν 2 συνδέσεις στο ίδιο πρόγραμμα, πληρώνουν μόνο το πάγιο (δεν ξεπερνούν ποτε το χρόνο και τα μηνύματα) και ο πατέρας μου (ον οποίο λόγω δουλειάς καλούν συνέχεια στο κινητό και μιλάει πάρα πολύ) είχε περίπου 35 ευρώ παραπάνω επιδότηση.

Ξέρουμε αν οι βίντεο κλησεις ειναι απεριόριστες στο προγραμμα you and me?Διαβασα οτι προσεμτρούνται στο δωρεαν χρονο ομιλιας,αλλα αν τις κανω με το ατομο που εχω το you and me?

Είναι δηλαδή απεριόριστες?Επειδη κάπου διαβασα στο σάιτ ότι προσμετρούνται στον δωρεάν χρόνο κι όχι στις απεριόριστες...

Δεν νομιζω να ειναι απεριοριστες. Με τιποτα. Αφαιρουνται απο το βασικο προγραμμα χρησης

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Μόλις έλαβα μια πάρα Πολύ καλή επιδότηση!Με 2 συνδέσεις που για ενα 3μηνο ήταν στο You & me 300 και τους υπόλοιπους 9 μήνες στο Vodafone 10 και μέσο όρο λογαριασμών 32 ευρώ έκαστος καθε μήνα(περίπου 65 το σύνολο καθε μήνα)ήρθε επιδότηση 190 ευρώ και για τους 2 αριθμούς και μετά από αίτημά μου αυξήθηκε κατά 60 ευρώ μόνο για τον έναν αριθμό και πήγε στα 250 συνολικά!!Εξεπλάγην ευχάριστα!!

Τα παλαια προγραμματα καταργηθηκαν; (250 - 300 λεπτα) και υπαρχουν μονο τα ευελικτα και οικονομικα;
Samsung S21 Ultra

Μόλις έλαβα μια πάρα Πολύ καλή επιδότηση!Με 2 συνδέσεις που για ενα 3μηνο ήταν στο You & me 300 και τους υπόλοιπους 9 μήνες στο Vodafone 10 και μέσο όρο λογαριασμών 32 ευρώ έκαστος καθε μήνα(περίπου 65 το σύνολο καθε μήνα)ήρθε επιδότηση 190 ευρώ και για τους 2 αριθμούς και μετά από αίτημά μου αυξήθηκε κατά 60 ευρώ μόνο για τον έναν αριθμό και πήγε στα 250 συνολικά!!Εξεπλάγην ευχάριστα!!

Μέσα στα νορμάλ είσαι κατά την γνώμη μου. Ο πατέρας μου με λογαριασμό στο V240 32€ το μήνα με ΦΠΑ κλπ, τον οποίο σπανίως ξεπερνάει κατά 2-5€, πήρε αρχική επιδότηση 79€ και μετά το αίτημα για αύξηση του έδωσαν 119€. Εσύ είσαι στο +12€ από αυτό και για τους 2 αριθμούς, οπότε... μια χαρά!

Τα παλαια προγραμματα καταργηθηκαν; (250 - 300 λεπτα) και υπαρχουν μονο τα ευελικτα και οικονομικα;

Όχι, υπάρχουν κανονικά.

Ρε παιδιά σορρυ, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το "σύστημα" που παίζεται με τις επιδοτήσεις.

Δηλαδή, έρχεται η επιδότηση, και αν κάποιος κάνει αίτημα του την αυξάνουν? Και αν κάποιος δεν ξέρει οτι υπάρχει αυτή η... δυνατότητα ... τι κάνει? Παίρνει μικρότερη επιδότηση?

Δεν μου ακούγεται δίκαιο, και κυρίως δεν μου ακούγεται σοβαρό.

Φιλοι μου περσι ειχα κανει αιτηση για voda-adsl και επειδη αργησανε να μου το συνδεσουν μου ειχανε δωσει την vmc broadband....Ολα καλα δεν πληρωσα τιποτα κατι λογαριασμους 3000 ευρω κτλ...Τωρα ομως μου λενε οτι εχω επιδοτηση απο αυτο; τι να κανω; να το ενεργοποιησω ξανα ωστε να παρω τη επιδοητησ και να μην το δουλευω;

Έλα ντε, δε καταλαβαίνω κι εγώ αυτό που λέτε «μετά το αίτημα για αύξηση...» Δηλαδή τι παίρνουμε και λέμε; Θέλουμε παραπάνω αλλιώς την κάνουμε; :confused:

Ρε παιδιά σορρυ, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό το "σύστημα" που παίζεται με τις επιδοτήσεις.

Δηλαδή, έρχεται η επιδότηση, και αν κάποιος κάνει αίτημα του την αυξάνουν? Και αν κάποιος δεν ξέρει οτι υπάρχει αυτή η... δυνατότητα ... τι κάνει? Παίρνει μικρότερη επιδότηση?

Δεν μου ακούγεται δίκαιο, και κυρίως δεν μου ακούγεται σοβαρό.

Σε ενημερώνει ο υπάλληλος για την δυνατότητα υποβολής τέτοιου αιτήματος. Μετά το εξετάζουν και σου λένε. Υπάρχουν πολλοί που τρώνε άκυρο. Συνήθως απαντάνε σε 3 μέρες εκτός αν έχεις 4 ή 5 γραμμές οπότε σου λένε αμέσως.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

δεν έχεις να χάσεις κάτι...αλλά θα σε βάλουν σίγουρα στο πρόγραμμα 5GB που έχει πάγιο €29,5...πρόσεξέ το!
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ!

Για να σου λεν ότι αυξάνεται η επιδότηση κατόπιν αιτήματος σημαίνει ότι υπάρχει η δυνατότητα,ανάλογα την περίπτωση!Δε φαντάζομαι πως γίνεται τυχαία!Το αν θεωρείται ή οχι σωστό ή σοβαρό,είναι τελείως άσχετο!Δε νομίζω πως αν κάποιου του έλεγαν ότι του αυξάνουν την επιδότηση θα σκεφτόταν για ποιο λόγο του την κάνουν...

Σε ενημερώνει ο υπάλληλος για την δυνατότητα υποβολής τέτοιου αιτήματος. Μετά το εξετάζουν και σου λένε. Υπάρχουν πολλοί που τρώνε άκυρο. Συνήθως απαντάνε σε 3 μέρες εκτός αν έχεις 4 ή 5 γραμμές οπότε σου λένε αμέσως.

Και αν δε σε ενημερώσει ο υπάλληλος; Αυτή η υποβολή γίνεται μέσω καταστήματος Vodafone; Είναι γραπτή υποβολή η απλά του το λες και αυτός κινεί τη διαδικασία;

Και ένα τελευταίο ερώτημα, αυτή η υποβολή γίνεται μέσω του τηλεφώνου εξυπηρέτησης πελατών;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Εμείς αυτό με την αίτηση αύξησης επιδότησης το μάθαμε κατά τύχη πέρυσι, γιατί έγινε το εξής:

Κάθε χρόνο η επιδότηση του πατέρα μου ο οποίος είναι στο ίδιο πρόγραμμα εδώ και χρόνια, ήταν πάνω από 100€. Πέρυσι, το Νοέμβριο του 2007, πήγε σε ένα κάταστημα Vodafone για να δει τις νέες συσκευές και να ρωτήσει πόσο θα είναι η επιδότηση του, και του είπαν από το καταστημα, αφού μπήκαν στο "σύστημα", ότι η επιδότηση του θα είναι 70€ περίπου. Ο πατέρας μου πραγματικά εξεπλάγη που ελαττώθηκε η επιδότηση χωρίς να έχει μειώσει τους λογαριασμούς του και το είπε στον πωλητή που τον εξυπηρετούσε στο κατάστημα. Τότε εκείνος του είπε "κύριε, έχετε δίκιο, να πάρετε στο 13830 και να τους ζητήσετε να σας αυξήσουν την επιδότηση". Και αυτό έκανε, και του αύξησαν την επιδότηση στα 120€ περίπου.

Φέτος, που τον πήραν τηλέφωνο να τον ειδοποιήσουν ότι έχει βγει η νέα επιδότησή του, κάνανε την αύξηση αυτόματα, μόλις το ζήτησε, κατά τη διάρκεια της κλήσης εκείνης.

Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή δίκαιο να γίνεται έτσι, τι να σας πω...

Όχι, υπάρχουν κανονικά.

Τα προγράμματα 250,300 κτλ δεν υπάρχουν. Απλά όσοι είναι σε αυτά μπορούν να παραμείνουν. Για νέα σύνδεση όμως ή αλλαγή προγράμματος υπάρχουν τα καινούρια. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ όταν συνδέθηκα με το τμήμα επιδοτήσεων να ρωτήσω πόσο είναι το ποσό της επιδότησης μου πρότεινε ο υπάλληλος να το αυξήσουμε!Φυσικά δέχτηκα!Και μου το ανέβασε 60 ολόκληρα ευρώ για κάθε γραμμή,κοινώς 120 ευρώ επιπλέον για τις 2 γραμμές του μητρώου μου!Άρα:190 αρχική τιμή και 120 επιπλέον.Pas mal....

Φυσικά,αν θες να διακόψεις το συμβόλαιο,επιβαρύνεσαι με ακόμη μεγαλύτερο ποσο επιστροφής,αλλά φυσικά είναι λογικό αυτό!

Τα προγράμματα 250,300 κτλ δεν υπάρχουν. Απλά όσοι είναι σε αυτά μπορούν να παραμείνουν. Για νέα σύνδεση όμως ή αλλαγή προγράμματος υπάρχουν τα καινούρια. :)
αν δεν κάνω λάθος είναι διαθέσιμα και για νέες συνδέσεις.

@kotsianis7: είπαμε να το μαμήσουμε αλλά όχι κι έτσι...

Δεν υπάρχει αυτό που λες, αυξηση επιδότησης χωρίς να δείξεις μια δυσαρέσκεια, μια πρόθεση αποσύνδεσης/φορητότητας.

Απλά δεν υπάρχει.

Κι αν όντως έγινε έτσι, αυτός ο υπάλληλος να είσαί σίγουρος οτι δεν θα εργάζεται πλέον εκεί.

Σε φίλο που είναι στη Vodafone περίπου 10 χρόνια και έχει να πάρει επιδότηση 3 χρόνια, απο 200€ του την έκαναν περίπου 450€. Εγώ βασικά πήρα τηλ και έκανα πως είμαι αυτός, ο ίδιος ντρεπόταν :p Οι λογαριασμοί του είναι περίπου στα 80-90€ το μήνα.

Αντιθέτως, εγώ όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην Cosmote (περισυ) και τους ζήτησα να μου αυξήσουν την επιδότηση (είμαι περίπου 6 χρόνια συνδρομητής τους - με μέσο όρο λογαριασμών 60€ το μήνα) μου είπαν οτι δυστηχώς δε μπορεί να αυξηθεί. Αποφάσισα εν τέλει να ανανεώσω, κυρίως λόγω σήματος στις περιοχές που κινούμαι. Πλέον μιας και η Voda έχει βελτιωθεί αρκετά (τουλάχιστον σε αυτές τις περιοχές...) σε 3 μήνες την έχω κάνει.

Ti na balw twra edw.. den kserw!

αν δεν κάνω λάθος είναι διαθέσιμα και για νέες συνδέσεις.

@kotsianis7: είπαμε να το μαμήσουμε αλλά όχι κι έτσι...

Δεν υπάρχει αυτό που λες, αυξηση επιδότησης χωρίς να δείξεις μια δυσαρέσκεια, μια πρόθεση αποσύνδεσης/φορητότητας.

Απλά δεν υπάρχει.

Κι αν όντως έγινε έτσι, αυτός ο υπάλληλος να είσαί σίγουρος οτι δεν θα εργάζεται πλέον εκεί.

Kι όμως έτσι έγινε...Στην τελική,γιατί να δηλώσω δυσαρέσκεια ότι και καλά δε μου φτάνει η επιδότηση;Και για ποιον λόγο να τους πω ότι θα κάνω αίτηση φορητότητας;;Ξέρεις τα άλλα 2 δίκτυα να δίνουν επιδότηση για φορητότητα σ’αυτά της τάξεως των 360 ευρώ με πάγιο 11.31 ευρω;;(σ’αυτό το πρόγραμμα είναι πλέον οι συνδέσεις μου).

Το σχόλιό σου περί αντιμετώπισής μου απ’την Vodafone όσον αφορά την επιδότηση είναι άτοπο..Δε μίλησα με απλό υπάλληλο..Άλλωστε δε νομίζω πως κάποιος απλός υπάλληλος έχει τη δικαιοδοσία να προβεί σε τέτοια κίνηση!Προφανώς τους έπαιρνε και την έκαναν αυτήν την αύξηση!Χωρίς να παραπονεθω,με δική τους πρόταση!Γιατί να μην αδράξω την ευκαιρία επομένως;

Παιδιά να κανω μια ερώτηση?Δεν ξέρω εαν έχει απαντηθεί αλλα δεν βρήκα πουθενά κάτι.Μπορώ να κάνω ανανέωση του συμβολαίου μέσω άλλου καταστήματος (πχ ΠΛΑΙΣΙΟ) εκτός απο κατάστημα Vodafone?Σημείωση το συμβόλαιο το έχω κάνει σε Vodafone Shop.

Απ’το τμήμα επιδοτήσεων μου ανέφεραν πως είναι δυνατό να πάρεις επιδότηση από Πλαίσιο,αλλά δεν ισχύει απ’όλα!Σου αναφέρουν συγκεκριμένα σε ποια καταστήματα μπορείς να πας!Έτσι μου είπαν,έτσι σας λέω! :)

Φαντάζομαι πως στο κεντρικό της Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Σ'ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία :).Οχι αλλο Vodafone shop! :lol:

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών