Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

32 minutes ago, CptBill said:

ενα ακομα ερωτημα για αυτους που ειναι μεσα στα πραγματα. Στη vodafone εχει παλια ταυτοτητα δηλωμενη ενω η φιλη πλεον εχει νεα ταυτοτητα. 
Στη φορμα για nova καρτοκινητο που θα κανει για φορητοτητα εφοσον βαλουμε τον αριθμο νεας ταυτοτητας, η ταυτοποιηση για να γινει φορητοτητα δεν θα "χτυπησει" επειδη υπαρχει διαφορετικη ταυτοτητα στη voda?
Η δεν κοιτανε καν ταυτοτητα;

Προφανώς και ΔΕΝ θα προχωρήσει η φορητότητα.

Θα πρέπει να αλλάξει η ταυτότητα στη Voda και έπειτα να γίνει το αίτημα φορητότητας.

Εγώ δεν νομίζω πως θα υπάρξει θέμα λόγω νέας ταυτότητας.

Κάνε μια ερώτηση στο chat της Νova.

Edited by terkos2

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

νταξ θα κανει πρωτα αλλαγη ταυτοτητας στη voda  και μετα θα πεσει το αιτημα φορητοτητας προς τη νοβα. Θα σας ενημερωσω πως πηγε η ολη φαση.

5 minutes ago, CptBill said:

νταξ θα κανει πρωτα αλλαγη ταυτοτητας στη voda  και μετα θα πεσει το αιτημα φορητοτητας προς τη νοβα. Θα σας ενημερωσω πως πηγε η ολη φαση.

Αυτό είναι το καλύτερο. Αλλαγή ταυτότητας και μετά η όποια κίνηση. Θα την πάρουν την φίλη σου σίγουρα για αντιπροσφορα. Περιμένουμε νέα

εγώ πάντως εκμεταλλεύτηκα τις τροποιήσεις όρων της νοβα και έκανα αιτημα φορητοτητας προς βοντα 2 κινητά στα 14.55 unlimited. απλώς έχω πει να τα ενεργοποιήσουν 2/9 ώστε να αποφύγω το πέναλτι. 

Υ.Γ1. να ενημερώσω ότι στη νοβα έχω παλιά ταυτότητα ενώ στη βόντα δήλωσα τη καινούργια.

Υ.Γ.2 η προσφορά αυτή έγινε γιατί έχω ήδη ένα σταθερό και ένα κινητό στη βόντα.

32 minutes ago, Dimeos said:

εγώ πάντως εκμεταλλεύτηκα τις τροποιήσεις όρων της νοβα και έκανα αιτημα φορητοτητας προς βοντα 2 κινητά στα 14.55 unlimited. απλώς έχω πει να τα ενεργοποιήσουν 2/9 ώστε να αποφύγω το πέναλτι. 

Υ.Γ1. να ενημερώσω ότι στη νοβα έχω παλιά ταυτότητα ενώ στη βόντα δήλωσα τη καινούργια.

Και πάλι χώμα τιμή ως προσφορα σε νέο πελάτη. 

1 ώρα πριν, boban3 said:

Και πάλι χώμα τιμή ως προσφορα σε νέο πελάτη. 

Η προσφορά αυτή ναι όντως πολύ καλή, αλλά όπως λέει ο φίλος στο Υ.Γ.2 έγινε λόγω ότι δεν ήταν νέος πελάτης.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

1 hour ago, terkos2 said:

Η προσφορά αυτή ναι όντως πολύ καλή, αλλά όπως λέει ο φίλος στο Υ.Γ.2 έγινε λόγω ότι δεν ήταν νέος πελάτης.

Στην κινητή νέος πελάτης ήταν.Προφαμως έχει μια έξτρα έκπτωση λόγω του σταθερού, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη αυτή. 

4 ώρες πριν, Dimeos said:

Ρε αδερφέ δες τη λέει στην παράθεση.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

Τώρα τον Σεπτέμβριο μπαίνει και η κοπέλα μου στον τελευταίο μήνα του Red Unlimited που το έχει από τον Οκτώβριο του 2023 στα 19,50 ευρώ τιμή ανανέωσης. Το προηγούμενο ήταν το ίδιο συμβόλαιο στα 22 ευρώ από τον Οκτώβριο του 2021. Θα σας ενημερώσω όταν προβεί σε ενέργειες. Τώρα θα απαιτήσει καλύτερη τιμή λόγω του γεγονότος πως πλέον τα GB σε περιαγωγή είναι 76 GB αντί για απεριόριστα

πάντως η τιμή μου φαίνεται εξαιρετική από τη στιγμή που πληρώνω στο νόβα 16 ευρώ για το unlimited 16GB kai 16,4 για το unlimited 8Gb......

βέβαια ξέρω ότι κάποιοι απο εδώ το έχουν πάρει σε ακόμα χαμηλότερη τιμή και μπράβο τους!! 

εχω δυο συμβόλαια vodafone red 10 απ το 2023.με 26.92€ το κάθε ένα.ληγουν 28 σεπτεμβρίου.στην εφαρμογή πριν λίγες μέρες έδιναν για αναβάθμιση στο ίδιο πρόγραμμα στα 29€ και αν ήθελα και επιδότηση 230€/αριθμο,για το ίδιο πρόγραμμα πάντα,πήγαινε στα 37€.το απεριόριστο το έδινε στα 33€.ζητησα να με καλέσουν και ζήτησα καλύτερες τιμές,αλλιώς θα πάω νόβα τους είπα από προσφορά που έχω με 18€ απεριόριστα.θα το προωθήσουν το αίτημα και θα μ ενημερώσουν μου ειπαν. στην εφαρμογή εξαφανίστηκαν οι προτασεις ανανέωσης .ποτε μπορώ να κάνω κίνηση για φορητότητα;γνωρίζει κάποιος ;πρέπει να είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης των συμβολαίων;δεν νομίζω να βάλουν ρήτρα αν πάρω την απόφαση και αποχωρήσω αρχές σεπτέμβρη.

11 ώρες πριν, nasos_79 said:

εχω δυο συμβόλαια vodafone red 10 απ το 2023.με 26.92€ το κάθε ένα.ληγουν 28 σεπτεμβρίου.στην εφαρμογή πριν λίγες μέρες έδιναν για αναβάθμιση στο ίδιο πρόγραμμα στα 29€ και αν ήθελα και επιδότηση 230€/αριθμο,για το ίδιο πρόγραμμα πάντα,πήγαινε στα 37€.το απεριόριστο το έδινε στα 33€.ζητησα να με καλέσουν και ζήτησα καλύτερες τιμές,αλλιώς θα πάω νόβα τους είπα από προσφορά που έχω με 18€ απεριόριστα.θα το προωθήσουν το αίτημα και θα μ ενημερώσουν μου ειπαν. στην εφαρμογή εξαφανίστηκαν οι προτασεις ανανέωσης .ποτε μπορώ να κάνω κίνηση για φορητότητα;γνωρίζει κάποιος ;πρέπει να είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης των συμβολαίων;δεν νομίζω να βάλουν ρήτρα αν πάρω την απόφαση και αποχωρήσω αρχές σεπτέμβρη.

Θα πας σε καρτοκινητό για να πάρεις αντιπροσφορα;;;;

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

δεν ξέρω ακόμα.περασα και απ το κατάστημα το πρωί και μου είπαν να περιμένω μετά τις 28 του μήνα και θα φανεί ότι προσφορά είναι να δώσουν.αν δεν δώσουν καλή προφορά τους το έχω πει ήδη θα φύγω.περιμενω..

Επειδή βλέπω κάποιες εξωφρενικές τιμές για συμβόλαια μου βγήκε η ανάγκη να αναφέρω το παρακάτω.

Ανεξάρτητα την οικονομική κατάσταση του καθενός, θεωρώ πως δεν πρέπει να κολλάμε σε μια εταιρεία. Όλες οι εταιρείες κοιτάνε τα κέρδη, καμία εταιρεία ή υπάλληλος ενδιαφέρεται για την τσέπη την δική μας και τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε. Ευτυχώς έχουμε ακόμα άλλους 2 παρόχους στην χώρα με καλές τιμές για καινούργιους πελάτες.Έχουμε 2025 και θεωρώ πως η φορητότητα είναι πιο εύκολη από ποτέ από την στιγμή που μπορούμε να στείλουμε ηλεκτρονικά την ταυτότητα και να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική υπογραφή του συμβολαίου. Η κάρτα sim έρχεται με courier ή παραλαβή από κατάστημα courier ή του παρόχου και όλα μετά προχωράνε άμεσα. Επίσης η διαδικασία μεταφοράς είναι άμεση, ελάχιστα λεπτά θα βγει εκτός δικτύου και αν έχουμε την 2η θύρα sim της συσκευής μας ελεύθερη τότε μπορούμε να βάλουμε εκεί την κάρτα και με λειτουργία πτήσης συνδέεται στο καινούργιο δίκτυο αφού αποσυνδεθεί από το αρχικό δίκτυο.

12 minutes ago, Arinos said:

Επειδή βλέπω κάποιες εξωφρενικές τιμές για συμβόλαια μου βγήκε η ανάγκη να αναφέρω το παρακάτω.

Ανεξάρτητα την οικονομική κατάσταση του καθενός, θεωρώ πως δεν πρέπει να κολλάμε σε μια εταιρεία. Όλες οι εταιρείες κοιτάνε τα κέρδη, καμία εταιρεία ή υπάλληλος ενδιαφέρεται για την τσέπη την δική μας και τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε. Ευτυχώς έχουμε ακόμα άλλους 2 παρόχους στην χώρα με καλές τιμές για καινούργιους πελάτες.Έχουμε 2025 και θεωρώ πως η φορητότητα είναι πιο εύκολη από ποτέ από την στιγμή που μπορούμε να στείλουμε ηλεκτρονικά την ταυτότητα και να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική υπογραφή του συμβολαίου. Η κάρτα sim έρχεται με courier ή παραλαβή από κατάστημα courier ή του παρόχου και όλα μετά προχωράνε άμεσα. Επίσης η διαδικασία μεταφοράς είναι άμεση, ελάχιστα λεπτά θα βγει εκτός δικτύου και αν έχουμε την 2η θύρα sim της συσκευής μας ελεύθερη τότε μπορούμε να βάλουμε εκεί την κάρτα και με λειτουργία πτήσης συνδέεται στο καινούργιο δίκτυο αφού αποσυνδεθεί από το αρχικό δίκτυο.

συμφωνώ μαζί σου.προσωπικα αν δεν πάρω σωστή τιμή θα κάνω φορητότητα.το έχω κάνει αρκετές φορές.θα πάω όπου συμφέρει την τσέπη μου.

2 ώρες πριν, Arinos said:

Εσύ δίκιο έχεις, αλλά μην ξεχνάς τον κόσμο που του λες τις λέξεις "φορητότητα" και "καρτοκινητό" και σε κοιτάνε λες και τους έβρισες...

Καλύτερα έτσι, που πολλοί "φοβούνται" την φορητοτητα ή, δεν την γνωρίζουν και αποδίδει ακόμα. 

Αν γίνει νόρμα, θα κοπούν αυτές οι τιμές. 

Edited by rebelos2019

Τρέχει προσφορά το Vodafone Fiber 100 με 15,46 ευρώ τον μήνα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα σταθερά,6 ώρες προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και διεθνείς προορισμούς και 100 Mbps. Με πήραν τηλέφωνο κατά τις 14:00

On 27/8/2025 at 12:39 ΜΜ, aektzhs 1 said:

πέρασα την παρασκευή απ το κατάστημα να ρωτήσω τι γίνεται αν μπορώ να πάρω καλύτερη τιμή κλπ ,και ενημερώθηκα ότι τρέχει προσφορά unlimited στα 17,3€.εκανε η σύζυγος 2 νέα συμβόλαια επι τόπου.ετσι κ αλλιώς για τα παιδιά μου είναι οι αριθμοί και είναι εύκολο να τους αλλάξουν. στα προηγούμενα συμβόλαια έκανα αίτημα διακοπής.

Edited by nasos_79

19 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Τρέχει προσφορά το Vodafone Fiber 100 με 15,46 ευρώ τον μήνα με απεριόριστη ομιλία προς όλα τα σταθερά,6 ώρες προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και διεθνείς προορισμούς και 100 Mbps. Με πήραν τηλέφωνο κατά τις 14:00

Πιθανότατα να μπορείς να το συνδυάσεις με τις παροχές για το cu ..

Μήπως το ρώτησες;

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πως το παίρνουμε αυτό;

38 minutes ago, cu2goup said:

Πιθανότατα να μπορείς να το συνδυάσεις με τις παροχές για το cu ..

Μήπως το ρώτησες;

Ναι,μπορώ να το συνδυάσω απλά το σταθερό είναι σε άλλο όνομα. Έτσι και αλλιώς δεν το προχώρησα καθώς τον Ιανουάριο λήγει το συμβόλαιο σταθερής μου

4 minutes ago, sofos_k said:

Πως το παίρνουμε αυτό;

Με πήραν από το 2106702610. Μίλησα με κάποιον κύριο Γρηγόρη

17 minutes ago, sofos_k said:

Πως το παίρνουμε αυτό;

Συμπλήρωσε το τηλ σου στο site και θα σε πάρουν αυτοί.

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Με πήραν από το 2106702610. Μίλησα με κάποιον κύριο Γρηγόρη

Κι εγώ με αυτό το έκανα το fiber 300

Edited by cu2goup