elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου Ερώτηση Vodafone red unlimited χωρίς σταθερή με φορητότητα από άλλο πάροχο στα πόσα περίπου τα δίνουν αυτή τη περίοδο; Δίνουν καλές τιμές άμα βάλω το κινητό στο site να με καλέσουν; γιατί θέλω να αποφύγω εξωτερικούς συνεργάτες. 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 21 minutes ago, elkons said: Ερώτηση Vodafone red unlimited χωρίς σταθερή με φορητότητα από άλλο πάροχο στα πόσα περίπου τα δίνουν αυτή τη περίοδο; Δίνουν καλές τιμές άμα βάλω το κινητό στο site να με καλέσουν; γιατί θέλω να αποφύγω εξωτερικούς συνεργάτες. Νομίζω γύρω στα 24 το έδιναν χωρίς σταθερό. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει αλλάξει κάτι. Από εξωτερικους συνεργάτες το είχα βρει και 19€ (που έχεις όμως το κινητό κανονικά στο όνομα σου), αλλά κι εγώ δεν εμπιστευομουν. Δε χάνεις κάτι να βάλεις να σε καλέσουν. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 1 minute ago, marios239 said: Νομίζω γύρω στα 24 το έδιναν χωρίς σταθερό. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει αλλάξει κάτι. Από εξωτερικους συνεργάτες το είχα βρει και 19€ (που έχεις όμως το κινητό κανονικά στο όνομα σου), αλλά κι εγώ δεν εμπιστευομουν. Δε χάνεις κάτι να βάλεις να σε καλέσουν. Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰) κάποια στιγμή,ξενέρωσα με τη Cosmote πριν με τη συνομιλία που είχα ας φύγει ένα κινητό από αυτούς τουλάχιστον, όταν χάνεις κατι τοτε το εκτιμάς...λένε. Στη δουλειά της κιόλας πιάνει καλύτερα η Vodafone από την Cosmote σπίτι έχουμε Wifi ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέμα, μακάρι να ήταν και στον δικό μου χώρο εργασίας καλά η Vodafone αλλά δεν..αλλιώς θα πήγαινα και εγώ..κλαιν. 11 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 5 minutes ago, elkons said: Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰 Να ζήσετε! Ευτυχία εύχομαι! 5 minutes ago, elkons said: ξενέρωσα με τη Cosmote πριν με τη συνομιλία που είχα ας φύγει ένα κινητό από αυτούς τουλάχιστον, όταν χάνεις κατι τοτε το εκτιμάς...λένε. Αυτή η νοοτροπία της κοσμοτε, λιγάκι υπεράνω, μου σπάει τα νεύρα πραγματικά. 7 minutes ago, elkons said: Στη δουλειά της κιόλας πιάνει καλύτερα η Vodafone από την Cosmote σπίτι έχουμε Wifi ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέμα, μακάρι να ήταν και στον δικό μου χώρο εργασίας καλά η Vodafone αλλά δεν..αλλιώς θα πήγαινα και εγώ..κλαιν. Σκέψου αν υπάρχουν σημεία που πηγαιίνει συχνά, εκτός σπιτιού/εργασίας, πως αποδίδει η vf. Απλά για να μην καταντήσει ενοχλητικό το δίκτυο. Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει η victus όταν περάσει από εσάς. Στη Μαγνησία ακόμα να περάσουν για άνοιγμα συχνοτήτων. 3 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου (edited) 38 minutes ago, marios239 said: Να ζήσετε! Ευτυχία εύχομαι! Αυτή η νοοτροπία της κοσμοτε, λιγάκι υπεράνω, μου σπάει τα νεύρα πραγματικά. Σκέψου αν υπάρχουν σημεία που πηγαιίνει συχνά, εκτός σπιτιού/εργασίας, πως αποδίδει η vf. Απλά για να μην καταντήσει ενοχλητικό το δίκτυο. Έχω περιέργεια να δω τι θα κάνει η victus όταν περάσει από εσάς. Στη Μαγνησία ακόμα να περάσουν για άνοιγμα συχνοτήτων. Ευχαριστούμε πολύ να είσαι καλά 😊 Σπαστικό είναι πολύ ειδικά όταν δεν δέχονται για το δίκτυο ενώ σε εσωτερικούς χώρους έχει σοβαρά προβλήματα πανελλαδικά τα όποια έπρεπε να τα έχουν λύσει εδώ και χρόνια. Σε ταχύτητες 5G συνήθως υπερτερεί, όχι πάντα αλλά συνήθως ναι. Σε 4G+ πλέον είναι χάλια πολλές φορές τη περνάει ο ανταγωνισμός πανεύκολα. Δεν έχει Ν78 έχει Ν1 σε εμένα εκεί π δουλεύω αλλά ρε γμτ η κεραία είναι μπουκωμένη Ν78 πλέον καθόλου αφού 11878 την έκλεισαν από εντολή της ΕΕΤΤ τώρα περιμένουμε να βγάλει λογικά άδεια δε νομίζω να τις ξανά ανοίξουν μέχρι τότε στα έχω πει κιόλας ξέρεις. Στη σύζυγο μου έχει Ν78 εκεί π δουλεύει πιάνει κάνα 200αρι σίγουρα Vodafone. Ε υπάρχουν σημεία που είναι λίγο χάλια αλλά δε πειράζει κλήση να κάνει και να στέλνει κάνα μήνυμα εάν δει τα σκούρα Hotspot εγώ μένω με κοντ Edited 2 Απριλίου by elkons 7 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 5 ώρες πριν, elkons said: Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰) κάποια στιγμή,ξενέρωσα με τη Cosmote πριν με τη συνομιλία που είχα ας φύγει ένα κινητό από αυτούς τουλάχιστον, όταν χάνεις κατι τοτε το εκτιμάς...λένε. Στη δουλειά της κιόλας πιάνει καλύτερα η Vodafone από την Cosmote σπίτι έχουμε Wifi ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέμα, μακάρι να ήταν και στον δικό μου χώρο εργασίας καλά η Vodafone αλλά δεν..αλλιώς θα πήγαινα και εγώ..κλαιν. Να ζήσετε, κάθε ευτυχία εύχομαι!!! 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 8 ώρες πριν, elkons said: Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰) κάποια στιγμή,ξενέρωσα με τη Cosmote πριν με τη συνομιλία που είχα ας φύγει ένα κινητό από αυτούς τουλάχιστον, όταν χάνεις κατι τοτε το εκτιμάς...λένε. Στη δουλειά της κιόλας πιάνει καλύτερα η Vodafone από την Cosmote σπίτι έχουμε Wifi ούτως ή άλλως δεν υπάρχει θέμα, μακάρι να ήταν και στον δικό μου χώρο εργασίας καλά η Vodafone αλλά δεν..αλλιώς θα πήγαινα και εγώ..κλαιν. Να ζήσετε,ότι καλύτερο εύχομαι!!Εγώ πέρυσι το πήρα στα 18κατι μέσω καταστήματος... Πολλές φορές τα καταστήματα βγάζουν ειδικες προσφορές,αν βρεθείς κοντά σε ένα κατάστημα κάνε μια ερώτηση. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 4 minutes ago, George6633 said: Εγώ πέρυσι το πήρα στα 18κατι μέσω καταστήματος Με φορητότητα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 3 minutes ago, wayfunbug said: Με φορητότητα; Ναι έκανα φορητότητα από Nova,ίσως να ήταν και για αλλαγή από καρτοκινητο σε συμβόλαιο,δεν μου είχαν πει κάτι συγκεκριμένο,θυμάμαι απλά μου είχαν πει όταν ρώτησα από περιέργεια ότι υπάρχει αυτή η προσφορά χωρίς να τους πω τι εταιρία έχω και τι πρόγραμμα. Edited 3 Απριλίου by George6633 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, elkons said: Ερώτηση Vodafone red unlimited χωρίς σταθερή με φορητότητα από άλλο πάροχο στα πόσα περίπου τα δίνουν αυτή τη περίοδο; Δίνουν καλές τιμές άμα βάλω το κινητό στο site να με καλέσουν; γιατί θέλω να αποφύγω εξωτερικούς συνεργάτες. 21 0670 3335 είναι το τμήμα προσφορών της Vodafone. 21,50 το δίνουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου (edited) 10 ώρες πριν, elkons said: Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰) Το νου σου όμως, είναι συμβόλαιο για πάντα. Δεν φεύγεις όποτε θες, όπως τα καρτοκινητά! 🤣🤣🤣 Edited 3 Απριλίου by sou_d 4 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 1 hour ago, sou_d said: Το νου σου όμως, είναι συμβόλαιο για πάντα. Δεν φεύγεις όποτε θες, όπως τα καρτοκινητά! 🤣🤣🤣 Θα περιμένω και τις επόμενες ημέρες θα δούμε έχουμε κ άλλα τώρα δε θα πολύ ασχοληθώ βρήκα κ άλλη τρύπα βφ οπότε βλέπουμε ίσως πρώτα cu λίγο να τσεκάρω γύρω γύρω μη με κυνηγήσει με τις πέτρες μετά 😂 2 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 5 minutes ago, elkons said: Θα περιμένω και τις επόμενες ημέρες θα δούμε έχουμε κ άλλα τώρα δε θα πολύ ασχοληθώ βρήκα κ άλλη τρύπα βφ οπότε βλέπουμε ίσως πρώτα cu λίγο να τσεκάρω γύρω γύρω μη με κυνηγήσει με τις πέτρες μετά 😂 Πολύ σωστή σκέψη να τσεκάρεις πρωτα με CU (δηλαδή περίοδος dating) και αν η κάλυψη σήματος είναι ικανοποιητική μετά συμβόλαιο (γάμος). Δεν παίζουμε με αυτά! (τα νεύρα των γυναικών δηλαδή... ) ΥΓ. Να ζήσετε ευτυχισμένοι μέχρι τέλους! 1 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 56 minutes ago, elkons said: Θα περιμένω και τις επόμενες ημέρες θα δούμε έχουμε κ άλλα τώρα δε θα πολύ ασχοληθώ βρήκα κ άλλη τρύπα βφ οπότε βλέπουμε ίσως πρώτα cu λίγο να τσεκάρω γύρω γύρω μη με κυνηγήσει με τις πέτρες μετά 😂 Το 'πιασα το υπονοούμενο! 🤣🤣 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 13 ώρες πριν, elkons said: Ερώτηση Vodafone red unlimited χωρίς σταθερή με φορητότητα από άλλο πάροχο στα πόσα περίπου τα δίνουν αυτή τη περίοδο; Δίνουν καλές τιμές άμα βάλω το κινητό στο site να με καλέσουν; γιατί θέλω να αποφύγω εξωτερικούς συνεργάτες. Ποιο είναι το ποιο φθηνο πάγιο στην βόντα για να κανω το φοιτητικο συμβόλαιο ή καρτοπρογραμμα? On 24/3/2025 at 5:17 ΜΜ, zannakis said: 2106703335 vodafone Nova 'ολα απεριοριστα και εκει αλλα τα πάγια ήταν 21.5€ και τα αλλα 2 απο 18.5€ θα έχω και μια ρητρα κάπου στα 60€ αλλα και πάλι κερδισμένος είμαι.. και είμαι απο εποχή Tim... Mίλησα πρινλίγο με το 2106703335 και μου είπαν τελος οι προσφορές απο την μαμα εταιρεία .η αποφαση ισχυει εδω και τρεις μερες περίπου (ετσι αποφάσισε το τμημα marketing),απευθυνθείτε στα καταστηματα για προτάσεις και προσφορές.............. 1 2 5 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 13 ώρες πριν, elkons said: Θα βάλω το κινητό της κοπέλας μου (και από το Σάββατο σύζυγος 🥰) Να ζήσετε Ηλία!!!!Κάθε ευτυχία εύχομαι!!!! 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Και από μένα τις καλύτερες ευχες, να εχετε αγάπη και αλληλοσεβασμο! 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 5 ώρες πριν, lefkaditis said: Mίλησα πρινλίγο με το 2106703335 και μου είπαν τελος οι προσφορές απο την μαμα εταιρεία .η αποφαση ισχυει εδω και τρεις μερες περίπου (ετσι αποφάσισε το τμημα marketing),απευθυνθείτε στα καταστηματα για προτάσεις και προσφορές.............. Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά σε Vodafone έχω πάρει καλύτερες προσφορές σε κατάστημα ενώ στις άλλες τηλεφωνικά... Θέλουν να προωθήσουν τα συμβόλαια στα καταστήματα;;Περίεργη απόφαση 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Σε τέτοια περίπτωση δεν γίνεται να μην σε καλέσουν πάντως.. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Τι έχουμε εδώ; https://www.facebook.com/share/v/1G7hrxRkL9/ Και εδώ https://www.facebook.com/share/p/19LCBBt5hb/ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 9 ώρες πριν, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.facebook.com/share/v/1G7hrxRkL9/ Και εδώ https://www.facebook.com/share/p/19LCBBt5hb/ Ισχύει. Φίλος έκανε φορητότητα από Cosmote (του έδιναν με ανανέωση 23 τα 2,Gb) σταθερό και κινητό. Είχε καλέσει απευθείας τη Vodafone. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 10 ώρες πριν, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; https://www.facebook.com/share/v/1G7hrxRkL9/ Και εδώ https://www.facebook.com/share/p/19LCBBt5hb/ Με 15+ € έκαστο έδινε ο συνεργάτης (αν θυμάσαι ένα τηλ που κυκλοφόρησε) 2 unlimited κινητά και χωρίς σταθερό.. Δεν λέω καλή κ αυτή η προσφορά αλλά όχι και wow.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Καλημέρα.. Γνωρίζει κανείς αν σε συμβόλαιο το οποίο έχει και αγορασμένη συσκευή με την υπηρεσία δόσεις μέσω λογαριασμού,μπορεί να γίνει φορητοτητα σε άλλη εταιρία και να συνεχιστεί η πληρωμή κάθε μήνα ή σου έρχεται ένας λογαριασμός με όλο το ποσό που οφείλεις όταν αλλάξεις εταιρία;Πιο λογικό φαντάζει το δεύτερο απλά θέλω να το επιβεβαιώσω αν το έχει κάνει κάποιος. Ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 minute ago, George6633 said: Καλημέρα.. Γνωρίζει κανείς αν σε συμβόλαιο το οποίο έχει και αγορασμένη συσκευή με την υπηρεσία δόσεις μέσω λογαριασμού,μπορεί να γίνει φορητοτητα σε άλλη εταιρία και να συνεχιστεί η πληρωμή κάθε μήνα ή σου έρχεται ένας λογαριασμός με όλο το ποσό που οφείλεις όταν αλλάξεις εταιρία;Πιο λογικό φαντάζει το δεύτερο απλά θέλω να το επιβεβαιώσω αν το έχει κάνει κάποιος. Ευχαριστώ Από τη στιγμή που σπάει το συμβόλαιο, χάνεται κάθε έννοια "μηνιαίου". Το μόνο που μένει είναι το "υπόλοιπο" το οποίο έρχεται σύσσωμο και σου χτυπάει την πόρτα!.😉 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 1 minute ago, cu2goup said: Από τη στιγμή που σπάει το συμβόλαιο, χάνεται κάθε έννοια "μηνιαίου". Το μόνο που μένει είναι το "υπόλοιπο" το οποίο έρχεται σύσσωμο και σου χτυπάει την πόρτα!.😉 Λήγει το συμβόλαιο σε λίγους μήνες και όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος στη Vodafone,απλά έχω δει ένα καρτοκινητο promo που λέει άλλη εταιρία ( δεν χρειάζεται να πούμε όνομα,εσύ ξέρεις) που έχει με 13€ 1000 λεπτά και απεριόριστο ίντερνετ και με 15€ απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ και το σκέφτομαι.. Άλλα να σκάσει ένα ποσό 400-450€ ξαφνικά μάλλον δεν θα ήταν το ιδανικό 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts