nexus82 Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 43 minutes ago, cu2goup said: Η "ενεργοποίηση" κατά την COSMOTE είναι ουσιαστικά η αίτηση φορητότητας. Κατά την "ενεργοποίηση" αυτή δίνονται και τα στοιχεία ταυτότητας και ουσιαστικά γίνεται το αίτημα φορητότητας. Οπότε έχεις λίγο χρόνο να ακυρώσεις τη φορητότητα. Έγινε αίτηση φορητότητας Συμπλήρωσα την φόρμα με τα στοιχεία μου και αγόρασα κάρτα sim Σταλθηκε με courier Ενεργοποιούμαι την κάρτα μέσω internet σε σελίδα της COSMOTE ( από εδώ νομίζω μετράει ο χρόνος και με αυτή την κίνηση βλέπει ο άλλος πάροχος οτι έγινε αίτηση φορητότητας ) αγοράζεις πακέτο και ενεργοποιούνται οι παροχές αν έχω κάτι λάθος ας διορθώσουν 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 25, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2024 5 ώρες πριν, cu2goup said: Η "ενεργοποίηση" κατά την COSMOTE είναι ουσιαστικά η αίτηση φορητότητας. Κατά την "ενεργοποίηση" αυτή δίνονται και τα στοιχεία ταυτότητας και ουσιαστικά γίνεται το αίτημα φορητότητας. Οπότε έχεις λίγο χρόνο να ακυρώσεις τη φορητότητα. Δεν τίθεται θέμα ερμηνείας. Ενεργοποίηση της SIM σημαίνει ότι μπορείς να συνδεθείς στο νέο δίκτυο. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξανακάνεις φορητότητα. Πριν από αυτό το σημείο, αλλά μετά την ειδοποίηση του παλιού παρόχου να παραδώσει τη γραμμή, έχεις πράγματι ένα μικρό περιθώριο υπαναχώρησης. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos 23 Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 Πληρώνω στο σταθερό 15€ και στο κινητό 15€ red10(10gb+10gb).Mου εκαναν προσφορα περιπου 20€ το unlimited int 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 22 minutes ago, Nikos 23 said: Πληρώνω στο σταθερό 15€ και στο κινητό 15€ red10(10gb+10gb).Mου εκαναν προσφορα περιπου 20€ το unlimited int Μια χαρά είναι αν το χρειάζεσαι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 Γνωρίζετε πόσο χρεώνει το 13888 της Cosmote από κινητό Vodafone? 4 1 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Γνωρίζετε πόσο χρεώνει το 13888 της Cosmote από κινητό Vodafone? 0,1094€ ανά κλήση βλέπω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Γνωρίζετε πόσο χρεώνει το 13888 της Cosmote από κινητό Vodafone? "Ξυρίζει", δε χρεώνει. Από καρτοκινητό vodafone 0,81€ το λεπτό, παθών εδώ! Από συμβόλαιο vodafone δε γνωρίζω αλλά και πάλι είναι πολύ υψηλή η χρέωση. 1 2 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 2 ώρες πριν, Serafeim1981 said: "Ξυρίζει", δε χρεώνει. Από καρτοκινητό vodafone 0,81€ το λεπτό, παθών εδώ! Από συμβόλαιο vodafone δε γνωρίζω αλλά και πάλι είναι πολύ υψηλή η χρέωση. Ναι τόσο είναι εάν κάνουμε τις πράξεις.👏 Είδα την έχουν πατήσει και άλλα άτομα, ήξερα ότι χρεώνει αλλά όχι και τόσο. Όλα καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ! 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Η διαδικασία που έκανα πριν από ένα μήνα περίπου, κάνοντας αίτημα φορητότητας σε What'sUp. Μπήκα στο site της Cosmote και έκανα το αίτημα ηλεκτρονικά δίνοντας τα στοιχεία που ζητούσε. Μετά από δυο τρεις μέρες μου ήρθε η κάρτα σιμ, όπου κατέβασα την εφαρμογή της What'sUp Cosmote και έκανα την διαδικασία ενεργοποίησης ακολουθώντας τα βήματα και ανεβάζοντας φωτογραφίες από ταυτότητα κτλ. Με το που πάτησα καταχώρηση και ολοκλήρωσα την παραπάνω διαδικασία (περίπου 12 το μεσημέρι) ξεκινάει ουσιαστικά η διαδικασία ενεργοποίησης, η οποία διαρκεί μερικές ώρες (όπως έμαθα μετά στο τηλέφωνο που με κάλεσαν) Μισή ώρα αργότερα (ίσως και λιγότερο) με κάλεσαν από την Βόνταφον για αντιπροσφορά. Αφού μιλήσαμε και τα συμφωνήσαμε (Unlimited New 15.60 €), μου είπε οτι θα πρέπει να καλέσω σε ένα συγκεκριμένο νούμερο της Κοσμοτέ και με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα να κάνω ακύρωση του αιτήματος φορητότητας. Μου έδωσε φυσικά και τον τηλεφωνικό αριθμό που πρέπει να καλέσω και τον κωδικό της αίτησης που έπρεπε να πληκτρολογήσω. Επίσης με πληροφόρησε οτι ήμουν προγραμματισμέσμένος να ενεργοποιηθώ στην Κοσμοτέ στις 6.00 μ.μ ... δηλαδή περίπου 6 ώρες μετά από τη διαδικασία που έκανα στο βήμα 2. Με το που τερμάτισα την κλήση, κάλεσα αμέσως στο νούμερο που μου έδωσε, πληκτρολόγησα τον αριθμό αίτησης και μου βγήκε το μήνυμα οτι το αίτημά μου καταχωρήθηκε. Μισή ώρα αργότερα με ξανακάλεσε ο υπάλληλος της Βονταφον που είχα μιλήσει νωρίτερα και μου είπε οτι όλα είναι εντάξει και οτι το αίτημα φορητότητας έχει ακυρωθεί κανονικά και ότι όλα είναι εντάξει. Αυτά από εμένα. Ελπίζω να ήμουν αναλυτικός και να βοήθησα. 5 7 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 7 ώρες πριν, Antonio21 said: Ναι τόσο είναι εάν κάνουμε τις πράξεις.👏 Είδα την έχουν πατήσει και άλλα άτομα, ήξερα ότι χρεώνει αλλά όχι και τόσο. Όλα καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ! Από αριθμό συμβολαίου έστειλες; Οι χρεώσεις στο screenshot που έβαλες είναι με ΦΠΑ; 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 10 minutes ago, Serafeim1981 said: Από αριθμό συμβολαίου έστειλες; Οι χρεώσεις στο screenshot που έβαλες είναι με ΦΠΑ; Από αριθμο συμβόλαιου κάλεσα. Χωρίς ΦΠΑ ήταν. 3 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 Οπότε είναι λίγο πιο πάνω από τα καρτοκινητά η χρέωση. "Σφαγείο" κανονικό... 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 17 minutes ago, Serafeim1981 said: Οπότε είναι λίγο πιο πάνω από τα καρτοκινητά η χρέωση. "Σφαγείο" κανονικό... Είναι παρα πολλά χρόνια έτσι. Απλά δεν ήξερα το ποσό. Πριν κάτι χρόνια μια θεία μου είχε πρόβλημα με το σταθερό της στην vodafone και καλούσε την εξυπηρέτηση πελατών από το σταθερό της γιαγιάς μου που είχε nova. 70€ κάπου εκεί ήρθε. Άρα όλες οι εταιρίες το ίδιο πρέπει να είναι εάν καλέσεις από άλλο πάροχο. 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2024 Φορητότητα σε cosmote λόγω της προσφοράς, είχα 2 unlimited που έληγαν σε 11 μήνες, με καλεί η Vodafone και μου δίνει 15€ το καθένα. Καλή κίνηση, του χρόνου πάλι! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2024 (edited) Και εγω περιμένω τηλ από την vodafone έχω Unlimited αλλά και 15 να μου το δώσει θα πάω cosmote δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι μου και σε ένα άλλο σημείο που θέλω δυστυχώς. Αλλά 15€ για Unlimited είναι πραγματικά απίστευτη τιμή. Edited December 28, 2024 by Antonio21 8 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 On 27/12/2024 at 11:39 ΜΜ, geofak said: Φορητότητα σε cosmote λόγω της προσφοράς, είχα 2 unlimited που έληγαν σε 11 μήνες, με καλεί η Vodafone και μου δίνει 15€ το καθένα. Καλή κίνηση, του χρόνου πάλι! Δεν είναι για 2 έτη το συμβόλαιο ? Έκανα αίτηση φορητότητας από καρτοκινητό Vodafone σε what’s up 13€/ απεριόριστα την προηγούμενη παρασκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η σύνδεση.Δεν με ενόχλησε κανένας για προσφορά . Ευτυχώς που ήταν καλή η προσφορά στο what’s up 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν για φορητότητα σταθερού 100mbps χαλκο + κινητό με απεριόριστα όλα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 49 minutes ago, tasosathan said: Ξέρει κανείς τι τιμές παίζουν για φορητότητα σταθερού 100mbps χαλκο + κινητό με απεριόριστα όλα? Το καλύτερο συνδυαστικά 40€ και τα δύο. 6 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 12 minutes ago, Nikolas14 said: Το καλύτερο συνδυαστικά 40€ και τα δύο. πολυ καλά ειναι να βαλω το κινητο μου στο site να με πάρουν αυτοί ή να προτιμήσω να τους πάρω εγώ σε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 5 minutes ago, tasosathan said: πολυ καλά ειναι να βαλω το κινητο μου στο site να με πάρουν αυτοί ή να προτιμήσω να τους πάρω εγώ σε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό? Για αρχή βάλε το νούμερο σου και αν δεν γίνει κάτι πάρε και εσύ σε κάποιο νούμερο που θα βρεις εδώ μέσα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 ώρες πριν, nexus82 said: Δεν είναι για 2 έτη το συμβόλαιο ? Έκανα αίτηση φορητότητας από καρτοκινητό Vodafone σε what’s up 13€/ απεριόριστα την προηγούμενη παρασκευή και σήμερα ολοκληρώθηκε η σύνδεση.Δεν με ενόχλησε κανένας για προσφορά . Ευτυχώς που ήταν καλή η προσφορά στο what’s up Σε φορητότητα από καρτοκινητό ποτέ δεν με έχουν καλέσει για προσφορά από καμιά εταιρία. 1 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 1 minute ago, Antonio21 said: Σε φορητότητα από καρτοκινητό ποτέ δεν με έχουν καλέσει για προσφορά από καμιά εταιρία. Εμένα 1 φορά οταν ειχα κάνει 1 what's up σε cu μου εδιναν να επιλεξω 2 αναμεσα σε 1000 λεπτα, 3gb, 10€/μηνα. 7 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 (edited) 4 minutes ago, VIPdriver said: Εμένα 1 φορά οταν ειχα κάνει 1 what's up σε cu μου εδιναν να επιλεξω 2 αναμεσα σε 1000 λεπτα, 3gb, 10€/μηνα. Εμένα πριν 3 χρόνια (επί WIND εποχές) απο What's Up σε F2G μου είχαν πει για να μείνω να έχω 10€ και 1000 λεπτά προς όλους τον μήνα ή 10€ και 2GB. Τελικά έμεινα 💩 Edited December 30, 2024 by elkons 3 1 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 2 ώρες πριν, nexus82 said: Δεν είναι για 2 έτη το συμβόλαιο ? Ναι για 2 χρόνια είναι απλά με τη φράση από του χρόνου πάλι που έγραψα πιθανόν θα βγει κάτι αντίστοιχο της cosmote και θα κάνω πάλι το ίδιο έστω για ίδια τιμή και να μη φάω και την προσαύξηση λογω πληθωρισμού 😊 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos 23 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν On 21/12/2024 at 2:54 ΜΜ, katsiletra said: Δεν είναι απαραίτητο. Δεν το βάζει σε όλους. Εγώ σε δύο συμβόλαια απεριόριστα το γλίτωσα. Quote 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts