memoriesradio Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 2 minutes ago, cmvr said: Μπήκα στο app και δεν μου έβγαλε κάτι ακόμα Το έγραψα. Με sms ήρθε σύνδεσμος, ο οποίος μετά άνοιξε μέσα στο app. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 minute ago, p_k said: Α, οκ κατάλαβα. Δεν νομίζω η vodafone να κάνει το ίδιο με την άλλη εταιρεία και τα 300gb. Παντελή αν το κάνει θα κάνει μεγάλη βλακεία. Όλοι κοσμοτέ θα πάνε. Δε θα είναι τόσο χαζή να τους χάσει. Εγώ θα έκανα νόβα το ένα συμβόλαιο με τουρμπάτη fiber που μου έκαναν προσφορά σε τιμή χώμα αλλά μετά τα 8mbps το απέρριψα με τη μια όπως και αρκετοί ακόμα στον κύκλο μου. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 2 minutes ago, cmvr said: Παντελή αν το κάνει θα κάνει μεγάλη βλακεία. Όλοι κοσμοτέ θα πάνε. Δε θα είναι τόσο χαζή να τους χάσει. Εγώ θα έκανα νόβα το ένα συμβόλαιο με τουρμπάτη fiber που μου έκαναν προσφορά σε τιμή χώμα αλλά μετά τα 8mbps το απέρριψα με τη μια όπως και αρκετοί ακόμα στον κύκλο μου. Είναι αυτά τα 8 mbps ρε γαμωτο, που και 5 ευρώ να στο δώσουν το συμβόλαιο, κάθεσαι και κοπανάς το κεφάλι σου, αφού δεν κάνεις τίποτα μα τίποτα. Βασικά κάνεις, αλλά θέλει τρελή υπομονή στην καθημερινότητα σου που άμα πεις θα κάνεις την πρώτη μέρα, την επόμενη απλά δεν.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Δεν μπορεί ν μοιράζεται κεραίες και η μια να δίνει με κόφτη κ η άλλη φουλ ταχυτητες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 5 minutes ago, VIPdriver said: Δεν μπορεί ν μοιράζεται κεραίες και η μια να δίνει με κόφτη κ η άλλη φουλ ταχυτητες. Είναι σύνθετο το πρόβλημα, δυστυχώς. Η νόβα έχει "αφεθεί" στο τι κινήσεις κάνουν οι άλλοι και απλά ακολουθεί. Είναι σαν ένα μικρό τοπικό σούπερ μάρκετ που βλέπει τι τιμές θα βάλει πχ ο Σκλαβενίτης και αναλόγως θα προσαρμοστεί μήπως και τον προτιμήσουν, χωρίς όμως να δώσει κοψο χρονιά τίποτα αλλά και γιατί άμα του μείνει στα ράφια το εμπόρευμα, θα καταστραφεί επίσης.. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Τα 300 για το 95% των συνδρομητών είναι υπεραρκετά. Πρέπει να το πούμε και αυτό. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) 19 minutes ago, johnny_htc said: Είναι αυτά τα 8 mbps ρε γαμωτο, που και 5 ευρώ να στο δώσουν το συμβόλαιο, κάθεσαι και κοπανάς το κεφάλι σου, αφού δεν κάνεις τίποτα μα τίποτα. Βασικά κάνεις, αλλά θέλει τρελή υπομονή στην καθημερινότητα σου που άμα πεις θα κάνεις την πρώτη μέρα, την επόμενη απλά δεν.. Εγώ πακέτο unlimited στα 8Mbps με 5€ το έπαιρνα. Έχω ρυθμίσει το Qos επίτηδες στα 3Mbps για να δω πώς είναι.. λίγο σπάει @@ στο update των εφαρμογών. Κατά τα άλλα, στα social και στο σερφάρισμα καμία διαφορά.. Edited 27 Νοέμβριος by Teiresias_ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 6 minutes ago, p_k said: Τα 300 για το 95% των συνδρομητών είναι υπεραρκετά. Πρέπει να το πούμε και αυτό. Παντελή όλα σχετικά είναι. Θα έλεγα το 95% που κάνουν απλή χρήση. Αλλά αν πάμε στο άλλο ποσοστό που κάνουν Unlimited για τα πραγματικά απεριόριστα δεδομένα χωρίς όρια που είναι αρκετά συμβόλαια τότε δεν είναι. Με 8mbps είναι για πολύ βασικά πράγματα. Μην πας να χρυσώσει το χάπι πάλι ήταν μεγάλη πατάτα αυτό που έχανε η νόβα και θα το πληρώσει σε ένα ποσοστό όπως και με την καταστροφή των πακέτων του F2G. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 4 minutes ago, cmvr said: Παντελή όλα σχετικά είναι. Θα έλεγα το 95% που κάνουν απλή χρήση. Αλλά αν πάμε στο άλλο ποσοστό που κάνουν Unlimited για τα πραγματικά απεριόριστα δεδομένα χωρίς όρια που είναι αρκετά συμβόλαια τότε δεν είναι. Με 8mbps είναι για πολύ βασικά πράγματα. Μην πας να χρυσώσει το χάπι πάλι ήταν μεγάλη πατάτα αυτό που έχανε η νόβα και θα το πληρώσει σε ένα ποσοστό όπως και με την καταστροφή των πακέτων του F2G. Το f2g μετά από αυτή την "καραμπινιά" που έχει φάει από τη νόβα, αν είναι ακόμα ζωντανό είναι μάλλον από τις προσφορές που δίνει ανά καιρούς. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν προγράμματα και κάνουν rollover κλπ. Γενικά η νόβα προσπαθεί να το γυρίσει στα πλέον πολύ βασικά για τους πολύ πολύ απλούς συνδρομητές και να μπορεί να τους έχει έστω με πακέτο σταθερή + κάποιο καρτοκινητο έστω. Γι αυτό άλλωστε στις προωθητικές σου λένε πάντα ότι δικαιούστε δύο καρτοκινητα και άλλα τέτοια. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 16 minutes ago, johnny_htc said: Το f2g μετά από αυτή την "καραμπινιά" που έχει φάει από τη νόβα, αν είναι ακόμα ζωντανό είναι μάλλον από τις προσφορές που δίνει ανά καιρούς. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν προγράμματα και κάνουν rollover κλπ. Γενικά η νόβα προσπαθεί να το γυρίσει στα πλέον πολύ βασικά για τους πολύ πολύ απλούς συνδρομητές και να μπορεί να τους έχει έστω με πακέτο σταθερή + κάποιο καρτοκινητο έστω. Γι αυτό άλλωστε στις προωθητικές σου λένε πάντα ότι δικαιούστε δύο καρτοκινητα και άλλα τέτοια. Να δώσει ο ελονας τα πάντα δορυφορικά να βγάζω κεραία στο μπαλκόνι με αναμεταδότη wifi όπως με το iridium για να πιάνω σε εσωτερικό χώρο και να δεις τι θα πάθουν όλες οι μαγκιορες εδώ. σταρλινκ ονλυ 🤣🤣🤣🤣🤣 4 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Και σκέφτομαι. Να τσιμπήσω την προσφορά που μου στείλανε, να κάνω φορητότητα μπας και με πάρουν για κάτι καλύτερο ή απλά να περιμένω μέχρι τις 10 Δεκ που λήγουν; 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 26 minutes ago, memoriesradio said: Και σκέφτομαι. Να τσιμπήσω την προσφορά που μου στείλανε, να κάνω φορητότητα μπας και με πάρουν για κάτι καλύτερο ή απλά να περιμένω μέχρι τις 10 Δεκ που λήγουν; Κάνε φορητότητα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 30 minutes ago, memoriesradio said: Και σκέφτομαι. Να τσιμπήσω την προσφορά που μου στείλανε, να κάνω φορητότητα μπας και με πάρουν για κάτι καλύτερο ή απλά να περιμένω μέχρι τις 10 Δεκ που λήγουν; Κάνε φορητότητα, απλά δεν ξέρω άμα δουν τον πάροχο που πας, πώς θα προσαρμόσουν και την προσφορά. Δηλαδή προς Cosmote πιστεύω θα θέλουν οπωσδήποτε να σε κρατήσουν και μπορεί να στη ρίξουν σε τιμή χώμα, ενώ προς νόβα, ε, καλύτερη θα σου δώσουν φυσικά, αλλά πιο "σφιχτοί" θα είναι. Όπως και αν έχει θα μου πεις, κάτι καλύτερο θα πάρεις σίγουρα. Σκέφτομαι και γω για φορητότητα στο μεταξύ για την σταθερή, γιατί βλέπω τα τζιμάνια του ΟΤΕ δεν σκίζονται και δεν μου έχουν κάνει καν μια προσφορά της προκοπής. 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 30 minutes ago, Gv2008 said: Κάνε φορητότητα Η γνώμη μου, αλλά χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω μία και εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση, είναι να προχωρήσεις στην αναβάθμιση του συμβολαίου διότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και διότι η διαδικασία της φορητότητας είναι ψυχοφθόρα και δεν εγγυάται το αποτέλεσμα. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 5 minutes ago, p_k said: Η γνώμη μου, αλλά χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω μία και εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση, είναι να προχωρήσεις στην αναβάθμιση του συμβολαίου διότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και διότι η διαδικασία της φορητότητας είναι ψυχοφθόρα και δεν εγγυάται το αποτέλεσμα. Ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά. Η Vf αν πρώτα περάσει σε άλλον πάροχο και επιστρέψει με την τιμή χώμα που σίγουρα θα πάρει, η εταιρεία θα του πληρώσει το πέναλτυ της άλλης εταιρείας και θα πάρει και δώρο κάποιους μήνες αν το χειριστεί σωστά και πει ότι ας πούμε πχ από nova του έδωσα 3 μήνες δώρο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 19 minutes ago, p_k said: Η γνώμη μου, αλλά χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω μία και εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση, είναι να προχωρήσεις στην αναβάθμιση του συμβολαίου διότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή και διότι η διαδικασία της φορητότητας είναι ψυχοφθόρα και δεν εγγυάται το αποτέλεσμα. 1ον) αν δεν θέλεις να επηρεάσεις κάποιον γιατί να του πεις τη γνώμη σου; 2ον) εδώ στο φόρουμ, ο αναγνώστης ψάχνει να βρει τρόπους οικονομίας, είτε σε συμβόλαιο είτε σε κάρτα.. το να συνεχίσει το συμβόλαιο απλώς στην τιμή που του το προσφέρουν δεν υπήρχε λόγος αναφοράς καν.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Ζήτησε τη γνώμη των συμφορουμιτων. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 minute ago, Teiresias_ said: 1ον) αν δεν θέλεις να επηρεάσεις κάποιον γιατί να του πεις τη γνώμη σου; 2ον) εδώ στο φόρουμ, ο αναγνώστης ψάχνει να βρει τρόπους οικονομίας, είτε σε συμβόλαιο είτε σε κάρτα.. το να συνεχίσει το συμβόλαιο απλώς στην τιμή που του το προσφέρουν δεν υπήρχε λόγος αναφοράς καν.. Εδώ θα διαφωνήσω. Ο φίλος ρώτησε τη γνώμη όλων πάνω σε ένα ζήτημα. Μπορεί να πει τη γνώμη του, δεν σημαίνει ότι θ επηρεαστεί. Δηλαδή αν πω εγώ σε κάποιον ότι η γνώμη μου είναι να πέσει από το μπαλκόνι θα πρέπει να επηρεαστεί και να το κάνει; 6 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Σε μία εποχή που όλα αυξάνουν, η vodafone του έκανε εξαιρετική προσφορά, του άφησε δηλαδή το συμβόλαιο στην ίδια τιμή που το είχε. Εάν και ο ίδιος το θεωρεί συμφέρον, τότε θα πράξει όπως νομίζει. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Οκ παίζει ρόλο και ο γραπτός λόγος που είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Συγγνώμη @p_k. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 2 minutes ago, p_k said: Σε μία εποχή που όλα αυξάνουν, η vodafone του έκανε εξαιρετική προσφορά, του άφησε δηλαδή το συμβόλαιο στην ίδια τιμή που το είχε. Εάν και ο ίδιος το θεωρεί συμφέρον, τότε θα πράξει όπως νομίζει. Θεωρώ ότι αφού μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο γιατί να μην το κάνει; Εγώ έκανα φορητότητα στη nova και κέρδισα από τη Vf 300αρα FTTH στα 24,85 ευρώ με τρεις μήνες δώρο, κάτι που δεν θα είχα καταφέρει επουδενί χωρίς φορητότητα. Αλλά ότι προτιμά ο συμφορουμιτης. Εμείς είπαμε τις απόψεις μας, θα τον βοηθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του να αποφασίσει και μέσα από αυτή μας τη συζήτηση ίσως κάποιος άλλος που διαβάζει το forum και βρίσκεται στην ίδια θέση να αποφασίσει ευκολότερα 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Just now, Teiresias_ said: Οκ παίζει ρόλο και ο γραπτός λόγος που είναι εύκολα παρεξηγήσιμος. Συγγνώμη @p_k. Αλίμονο φίλε μου να παρεξηγούμαστε για τέτοια πράγματα! Όλα καλά! 😊 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Και σκέφτομαι. Να τσιμπήσω την προσφορά που μου στείλανε, να κάνω φορητότητα μπας και με πάρουν για κάτι καλύτερο ή απλά να περιμένω μέχρι τις 10 Δεκ που λήγουν; Φορητότητα ο μόνος τρόπος. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος (edited) Σύμφωνα με ανακοίνωση από γνωστό τεχνολογικό ιστότοπο έχει όριο προς ΕΕ 76GB… Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο το σταθερό και τηλεόραση αν χρειάζεσαι και η κάλυψη δικτύου για να διαλέξεις πακέτο unlimited. Μηδέν πλεονεκτήματα Edited 27 Νοέμβριος by Nikolas14 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Σημερινή προσφορά λόγω λήξης των συμβολαίων σε λίγες μέρες, με sms. New. Άντε βγάλε άκρη. Η χώρα του ότι δηλώσεις είσαι. https://youtu.be/Vtd-QQi2TCQ?si=ohczT7TJVaq7-2YG Ανανέωσε. Το new είναι το παλιό. Το νέο λέγεται Int. Εχει ανανεώσει τοὺς τιμοκατάλογους στο site, όπου δεν υπάρχει και κανένα cap, όπως πχ στη Nova. Αλλα έκοψε το unlimited pas παντού. 😔 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts