patrik Δημ. Σάββατο στις 07:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:20 πμ (edited) Σήμερα μου ήρθε και μένα sms με την 1,5 ευρώ αύξηση στο ανλιμιτεντ 😡 Απο 19.1+1,5 +5,04 η έξτρα σιμ για ίντερνετ παμε στα 25,64 ευρώ Edited Σάββατο στις 07:21 πμ by patrik 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Σάββατο στις 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:35 πμ Στα συμβόλαια του παππού & της γιαγιάς που συμπληρώσανε χρόνο καρτοπρογραμμα extra surf 3 χώσανε απο 1,5 ευρώ στην σύνδεση. τώρα 13/12 περιμένω να συμπληρώσει μια σύνδεση unlimited χρόνο να δω αν μπει και εκεί και μετά τον Μάρτη συμπληρώνουν έτος και άλλες δύο unlimited. Αν μου κάνουν σε όλες στα κινητά θα είμαι +9 ευρώ τον μήνα συνολικά.Οκ το περίμενα τουλάχιστον στα unlimited πληρώνω 15 ευρώ οπότε δεν θα μου πέσει βαριά. 8 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:36 πμ Στο unlimited business δεν μου έγινε αύξηση στα άλλα δύο που είχα Όχι businesses μπήκαν κανονικά μόλις έκλεισα χρόνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Σάββατο στις 11:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:09 πμ Η κοπέλα μου είναι τυχερή μάλλον γιατί σε απεριόριστο συμβόλαιο ιδιώτη και ενώ έχει πατήσει τον 13ο μήνα δεν της έχει γίνει καμία απολύτως αύξηση. Μάλιστα χτες εκδόθηκε και λογαριασμός και το ποσό είναι ίδιο 19,50 ευρώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:33 μμ 2003, όταν το πάγιο έπεφτε στον δεύτερο χρόνο: 8 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:34 μμ Γερμανός με σύνδεση Vodafone Πήγες πολυυυ πίσω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:39 μμ 3 minutes ago, elkons said: Γερμανός με σύνδεση Vodafone Πήγες πολυυυ πίσω 6 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:42 μμ 2 minutes ago, VIPdriver said: Τελεστεταρα😋 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:15 μμ 1 ώρα πριν, VIPdriver said: 2003, όταν το πάγιο έπεφτε στον δεύτερο χρόνο: Πωωωω τι μου θύμισες τώρα. Είχα το Vodafone 120 τότε. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:34 μμ Τότε με μια σύνδεση έπαιρνες ένα σπίτι, ένα εξοχικό ένα αμάξι και 500 χιλιάδες δραχμές δώρο... 😂 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:35 μμ On 9/11/2024 at 8:15 ΜΜ, katsiletra said: Πωωωω τι μου θύμισες τώρα. Είχα το Vodafone 120 τότε. Πόσα ευρώ πλήρωνες θυμάσαι ? 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Δευτέρα στις 09:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:27 πμ 12 ώρες πριν, zerokill said: Πόσα ευρώ πλήρωνες θυμάσαι ? Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 20. Είχα και επιδότηση ένα Samsung με πορτάκι, δεν θυμάμαι το μοντέλο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:19 μμ Έκλεισα χρόνο στο unlimited. Όντως εκδόθηκε ο λογαριασμός με +1,5€ άρα από τα 17 στα 18,5€. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:25 μμ Παιδια καλησπερα με καλουν απο αυτο το τηλεφωνο 2160004077 απο το πρωι Στο ψαξιμο ειδα οτι ειναι απο Vodafone.Εχουν παρει καποιν αλλο απο εδω μεσα?Λογικα πρεπει να ειναι εξωτερικοι συνεργατες.Δεν ξερω τι προσφορες δινουν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 03:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:29 μμ 4 minutes ago, Aggelos41 said: Παιδια καλησπερα με καλουν απο αυτο το τηλεφωνο 2160004077 απο το πρωι Στο ψαξιμο ειδα οτι ειναι απο Vodafone.Εχουν παρει καποιν αλλο απο εδω μεσα?Λογικα πρεπει να ειναι εξωτερικοι συνεργατες.Δεν ξερω τι προσφορες δινουν https://www.white-pages.gr/arithmos/2160004077 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos41 Δημ. Δευτέρα στις 03:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:34 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: https://www.white-pages.gr/arithmos/2160004077 Μαλλον δεν ειναι απο Vodafone αν διαβασα σωστα,Ευχαριστω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Δευτέρα στις 09:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:23 μμ (edited) Καλώς τα τα παιδιά. Εκδόθηκε ο ετήσιος λογαριασμός , μπήκε κανονικά η προσαύξηση Επίσης, αυτό είναι 1tb? Πως γενεν ατό? Edited Δευτέρα στις 09:39 μμ by ParafronGR 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. Δευτέρα στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:58 μμ (edited) Καλησπέρα σας στο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο γιος μου (12 χρονών) μπορώ να περιορίσω να μη γίνονται κλήσεις περα του παγίου; καλεί κάποιες φορές κάποια 4ψήφια και υπάρχουν χρεώσεις των 0,50 λεπτών και θέλω να το περιορίσω αυτό ή και να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσω στη Vodafone να μήν επιτρέπει να γίνονται τέτοιες κλήσεις ή να τις μπλοκάρω από το κινητό του; Edited Δευτέρα στις 09:58 μμ by vassar 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 04:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:59 πμ (edited) 7 ώρες πριν, ParafronGR said: Επίσης, αυτό είναι 1tb? Στο pdf δες τι λέει, όχι στην εφαρμογή. 172,51GB βγαίνει πάντως Edited Τρίτη στις 04:59 πμ by paanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 05:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:01 πμ Καλημέρα Πατριώτες!! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 07:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:55 πμ 9 ώρες πριν, vassar said: Καλησπέρα σας στο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο γιος μου (12 χρονών) μπορώ να περιορίσω να μη γίνονται κλήσεις περα του παγίου; καλεί κάποιες φορές κάποια 4ψήφια και υπάρχουν χρεώσεις των 0,50 λεπτών και θέλω να το περιορίσω αυτό ή και να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσω στη Vodafone να μήν επιτρέπει να γίνονται τέτοιες κλήσεις ή να τις μπλοκάρω από το κινητό του; Αν μπορεις τις μπλοκαρεις απο το κινητο του (υποθετω βέβαια οτι μπορει να τις ξεμπλοκαρει) ή απλά του λες να τις κοψει γιατί χρεώνονται. Τροπος απο τη vodafone νομίζω δεν υπάρχει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:39 πμ 10 ώρες πριν, vassar said: Καλησπέρα σας στο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ο γιος μου (12 χρονών) μπορώ να περιορίσω να μη γίνονται κλήσεις περα του παγίου; καλεί κάποιες φορές κάποια 4ψήφια και υπάρχουν χρεώσεις των 0,50 λεπτών και θέλω να το περιορίσω αυτό ή και να το μπλοκάρω με κάποιο τρόπο. Υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσω στη Vodafone να μήν επιτρέπει να γίνονται τέτοιες κλήσεις ή να τις μπλοκάρω από το κινητό του; Στειλε email στη βονταφον, αυτοί θα ξέρουν καλύτερα. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Τρίτη στις 11:59 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:59 πμ 6 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλημέρα Πατριώτες!! 3 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 02:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:30 μμ Επειδή είμαι καινούργιος στο νήμα, εξηγείστε μου γιατί μοιράζεστε τα έντυπα των λογαρισμών. Για ποιο πράγμα ψάχνουμε; 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:54 μμ 21 minutes ago, opmgls said: Επειδή είμαι καινούργιος στο νήμα, εξηγείστε μου γιατί μοιράζεστε τα έντυπα των λογαρισμών. Για ποιο πράγμα ψάχνουμε; 7 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts