terkos2 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Εμένα μόλις με κάλεσαν για το σταθερό να μην φύγω. 24 άρα από 21€ στα 18.5€ και 3 πάγια δώρο τίμια προσφορά. Από ποιο νούμερο σε κάλεσαν και πότε λήγει το συμβόλαιο σου φίλε μου; Το συμβόλαιο μου (24άρα γραμμή και εμένα) λήγει στις 4-1-2025 και έχουν ξεσκιστεί να με καλούν εδώ και καμιά 20ριά ημέρες από τις 9 το πρωί καθημερινά στο κινητό από διάφορα νούμερα με πρόθεμα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ακόμη και από κάποιο κινητό κάλεσαν κάνα 2-3 φορές, κάλεσαν επίσης και 4 φορές στο σταθερό πριν καμιά 10ριά ημέρες από κάποιο από τα παραπάνω τηλέφωνα, εννοείται ότι δεν το σήκωσα ποτέ. Σήμερα πάντως μέχρις στιγμής περιέργως δεν με έχουν καλέσει, μάλλον βαρέθηκαν. Πλήρωνα 20,73 και τώρα στην εφαρμογή δίνει για ανανέωση 21,15€. 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 1 hour ago, Antonio21 said: Μέσω τηλεφώνου έγινε η ακύρωση; Η παραγγελία σε frog έγινε ηλεκτρονικα ; Πριν κάτι μήνες έκανα το ίδιο αλλά πήγα σε κατάστημα Γερμανός. Δεν ακύρωσα κάτι απλά δεν πήραμε την κάρτα sim. Ευχαριστώ πολύ. Μου έστειλαν κάρτα από Cosmote.Πληρωσα 3 ευρώ . Απο το σπίτι η αίτηση κανονικά μέσω της εφαρμογής frog. Η ακύρωση εγινε μέσω τηλεφώνου που μου έδωσε η voda, στο οποίο πληκτρολόγησα τον αριθμό της αίτησης φορητότητας. Ευκολακι 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου On 24/10/2024 at 2:20 ΜΜ, belial said: Καλώς τα δεχτήκαμε. ΣAΣ YΠENΘYMIZOYME OTI ΣYMΦΩNA ME TOYΣ OPOYΣ THΣ ΣYMBAΣHΣ ΣAΣ, AΠO 24/11 TO MHNIAIO ΠAΓIO TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ ΘA ΠPOΣAYΞHΘEI KATA 1,5e/MHNA (ΣYMΠEPIΛAMBANOMENOY ΦΠA KAI ΦOPOY KINHTHΣ) H 1,36e (ME AΠAΛΛAΓH ΦOPOY KINHTHΣ). EYXAPIΣTOYME. Υπάρχει κανείς που να μην του έκαναν την αύξηση του 1,5 ευρώ το δεύτερο χρόνο?...κλείνω κι εγώ αρχές Νοεμβρίου χρόνο σε 2 unlimited. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 15 minutes ago, boban3 said: Υπάρχει κανείς που να μην του έκαναν την αύξηση του 1,5 ευρώ το δεύτερο χρόνο?...κλείνω κι εγώ αρχές Νοεμβρίου χρόνο σε 2 unlimited. Στην κοπέλα μου στο πρώτο συμβόλαιο όχι. Και τώρα που πέρασε τους 12 μήνες πάλι όχι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) 2 σταθερά και 2 κινητά , 6€ σύνολο αύξηση , αμέσως μόλις βγήκε ο 13ος λογαριασμός. Edited 31 Οκτωβρίου by geofak 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, terkos2 said: Από ποιο νούμερο σε κάλεσαν και πότε λήγει το συμβόλαιο σου φίλε μου; Το συμβόλαιο μου (24άρα γραμμή και εμένα) λήγει στις 4-1-2025 και έχουν ξεσκιστεί να με καλούν εδώ και καμιά 20ριά ημέρες από τις 9 το πρωί καθημερινά στο κινητό από διάφορα νούμερα με πρόθεμα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ακόμη και από κάποιο κινητό κάλεσαν κάνα 2-3 φορές, κάλεσαν επίσης και 4 φορές στο σταθερό πριν καμιά 10ριά ημέρες από κάποιο από τα παραπάνω τηλέφωνα, εννοείται ότι δεν το σήκωσα ποτέ. Σήμερα πάντως μέχρις στιγμής περιέργως δεν με έχουν καλέσει, μάλλον βαρέθηκαν. Πλήρωνα 20,73 και τώρα στην εφαρμογή δίνει για ανανέωση 21,15€. Συγνώμη φίλε μου το έσβυσα το νούμερο εάν θυμάμαι καλά ξεκινούσε από 213. Το συμβόλαιο έληγε τον Ιούνιο του 2025 τώρα έχει γίνει ήδη φορητότητα σε nova για αυτό με κάλεσαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος (edited) 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Συγνώμη φίλε μου το έσβυσα το νούμερο εάν θυμάμαι καλά ξεκινούσε από 213. Το συμβόλαιο έληγε τον Ιούνιο του 2025 τώρα έχει γίνει ήδη φορητότητα σε nova για αυτό με κάλεσαν. Α... μάλιστα, λόγω φορητότητας σε κάλεσαν και σου έκαναν αυτή την προσφορά. Οκ φίλε μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Edited 1 Νοέμβριος by terkos2 3 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Παρακαλώ να είστε καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdm Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να πάρω το unlimited red στα 21.9(19.71 με απαλλαγή φόρου κινητής 10%) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdm Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) *για φορητότητα από την nova,αλλά ρώτησα επειδή έχω και καρτοκινητό στη vodafone και μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω και αυτό σε αυτή την τιμή Edited 2 Νοέμβριος by nikosdm 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 21 ώρες πριν, nikosdm said: Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να πάρω το unlimited red στα 21.9(19.71 με απαλλαγή φόρου κινητής 10%) Οκ ίσως αν είχε γίνει αίτηση φορητότητας να πετύχαινες και καλύτερη τιμή. δεν είναι κακή τιμή πάντως. 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Και αυτοί εκεί στην Vodafone σου απαυτώνουν το κεφάλι με τις ανοησίες τους. Αφού ξέρουν ότι οι περισσότεροι θα την κάνουν και μετά παίρνουν από το τμήμα διακοπών και σου κόβουν πολύ στις τιμές ιδιαίτερα αν έχεις σταθερό συνδυαστικό με κινητή. Κάντο από την αρχή να τελειώνουμε. Πραγματικά γέλιοτητες. Αλλά ρίχνουν άδεια να πιάσουν γεμάτα 12 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Καλησπέρα, έχω στο ΑΦΜ μου συνδυαστικά με σταθερό 2 καρτοπρογραμματα Extra surf 2 με 12,72 € το καθένα για τους γονείς μου. Στο Vodafone app βλέπω «προσφορά» ανανέωσης στα 16,84 € … δηλαδή 4 ευρώ πιο ακριβά ! Σκέφτομαι να τους τα κάνω cu αν και ήθελα να αποφύγω να έχω στο μυαλό μου να τους βάζω κάρτα κάθε μήνα. Η διαδικασία για μετατροπή από καρτοπρογραμμα σε cu ποια είναι; 4 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, nucleogenesis said: Καλησπέρα, έχω στο ΑΦΜ μου συνδυαστικά με σταθερό 2 καρτοπρογραμματα Extra surf 2 με 12,72 € το καθένα για τους γονείς μου. Στο Vodafone app βλέπω «προσφορά» ανανέωσης στα 16,84 € … δηλαδή 4 ευρώ πιο ακριβά ! Σκέφτομαι να τους τα κάνω cu αν και ήθελα να αποφύγω να έχω στο μυαλό μου να τους βάζω κάρτα κάθε μήνα. Η διαδικασία για μετατροπή από καρτοπρογραμμα σε cu ποια είναι; Καντά CU simply αν μπορέσεις δίνεις 135 ευρώ μαζεμένα και για ένα χρόνο δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα. Απεριόριστη ομιλία, 15gb τον μήνα και 300sms τον μήνα. Είναι νέο πακέτο και το βγάλανε για παιδιά υποτίθεται. Περιμένω απάντηση για να το κάνω σε ηλικιωμένους. Η το κάνεις online https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=SIMPLYCU Edited 3 Νοέμβριος by cmvr 7 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 11 minutes ago, cmvr said: Καντά CU simply αν μπορέσεις δίνεις 135 ευρώ μαζεμένα και για ένα χρόνο δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα. Απεριόριστη ομιλία, 15gb τον μήνα και 300sms τον μήνα. Είναι νέο πακέτο και το βγάλανε για παιδιά υποτίθεται. Περιμένω απάντηση για να το κάνω σε ηλικιωμένους. Η το κάνεις online https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=SIMPLYCU Ρώτησα και στο τσατ. Είναι για νέο αριθμό μόνο μου ειπαν 3 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 41 minutes ago, nucleogenesis said: Ρώτησα και στο τσατ. Είναι για νέο αριθμό μόνο μου ειπαν Μπορεις να τα κανεις whats up cosmote με 3€ το καθενα κοστος φορητοτητας ονλαιν χωρις ανανεωση και απο κει παλι φορητοτητα σε βοντα απευθειας για το simply cu Edited 3 Νοέμβριος by spoukos 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 43 minutes ago, nucleogenesis said: Ρώτησα και στο τσατ. Είναι για νέο αριθμό μόνο μου ειπαν 1 minute ago, spoukos said: Μπορεις να τα κανεις whats up cosmote με 3€ το καθενα κοστος φορητοτητας ονλαιν χωρις ανανεωση και απο κει παλι φορητοτητα σε βοντα απευθειας για το simply cu Ακριβώς και τελείωσε το θέμα απλά θα σου φάει λίγο χρόνο 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 1 minute ago, cmvr said: Ακριβώς και τελείωσε το θέμα απλά θα σου φάει λίγο χρόνο Πόσος χρόνος χρειάζεται επειδή και εμένα λήγει το πρόγραμμα 1/2025 και σκέφτομαι να το κάνω για να δω τη προσφορά θα μου κάνουν από voda; πότε λέτε να ξεκινήσω διαδικασία εφόσον λήγει τον 1/2025; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Just now, teopanta1 said: Πόσος χρόνος χρειάζεται επειδή και εμένα λήγει το πρόγραμμα 1/2025 και σκέφτομαι να το κάνω για να δω τη προσφορά θα μου κάνουν από voda; πότε λέτε να ξεκινήσω διαδικασία εφόσον λήγει τον 1/2025; Αν ληγει 1η ιανουαριου, τοτε ξεκινησε τη διαδικασια απο τις 20 δεκεμβριου. Κανε λοιπον απο δω 20 δεκεμβρη αιτηση για να πας cosmote https://www.cosmote.gr/online-kartokinito/selectNewOrPortIn , επειτα, πιστευω 24 δεκεμβριου αν δε παει κατι λαθος να ειναι τα νουμερα σου cosmote, το αργοτερο 26 με αργιες κλπ. Μετα ξεκινας τη διαδικασια για cu, σου ερχονται πες οι σιμ 28 και 30 ενεργοποιησε στη βονταφον. Μη ξεχασεις να πληρωσεις ομως το πεναλτυ γιατι αν φυγεις 20 δεκεμβρη θα εχει γυρω στο ταληρο το καθενα πιστευω. αν σου κανουν καλη αντιπροσφορα καλεις στο 2106109191 και ακυρωνεις την φορητοτητα προς την cosmote ΑΝ εχεις ενεργοποιησει την νεα σιμ απο την εφαρμογη. Αν οχι, απλα πετας την σιμ χωρις να την ενεργοποιησεις και δε γινεται τπτ απο μεριας cosmote . Αυτα ελπιζω να σε βοηθησα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος Σε ευχαριστώ πολύ, εξαιρετικός 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, nucleogenesis said: Ρώτησα και στο τσατ. Είναι για νέο αριθμό μόνο μου ειπαν 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος 14 minutes ago, VIPdriver said: ΕΙναι και για ενηλικες η μονο φοιτητες παιδια? 2 Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) 5 minutes ago, sifario said: ΕΙναι και για ενηλικες η μονο φοιτητες παιδια? Στην ιδια σελιδα πιο πανω ρωταει εαν ειμαι φοιτητης και εβαλα οχι. Δοκιμαστε το λινκ που εβαλε πιο πανω ο φιλος. Edited 3 Νοέμβριος by VIPdriver 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Νοέμβριος (edited) Αφου αφήνει να επιλεξεις τη φορητοτητα,δεν σβήνει τον κωδικό. Μήπως δεν ξερουν ακόμα μερικοί τι ισχύει ακριβώς. Για μενα το καλο με αυτή την προσφορά, είναι ότι για ένα χρόνο δεν βάζεις κάρτα και ξενοιάζεις. Αλλά πρακτικά είναι 11,25 το μήνα, δεν είναι και τόσο φοβερό. Δίνει και κάτι μαθήματα για φροντιστήρια και μία έκπτωση 60€ για samsung κινητό. Αν κάποιος χρειάζεται κάτι από αυτά ας πούμε ότι συμφέρει. Άραγε τον κωδικό samsung πώς τον εξαργυρώνεις? Σε συγκεκριμένα καταστήματα? Edited 3 Νοέμβριος by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος μου ειπαν απο vodafone οτι η 4sharing καρτα ξεκουμπωνει απο το βασικο νουμερο αλλα δεν καταργειται με αποτελεσμα να μπορεις να την ενεργοποιησεις ξανα στο μελλον 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts