dasnowy Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Καιρός ήταν! Ήταν γελοίο το γεγονός ότι έπρεπε να δίνεις 50+ ευρώ το μήνα για να βλέπεις όλους τους αγώνες. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 23 minutes ago, dasnowy said: Καιρός ήταν! Ήταν γελοίο το γεγονός ότι έπρεπε να δίνεις 50+ ευρώ το μήνα για να βλέπεις όλους τους αγώνες. Καλά όλα αυτά, αλλά πώς διασφαλίζεται η μη δημιουργία μονοπωλίου; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Καλά όλα αυτά, αλλά πώς διασφαλίζεται η μη δημιουργία μονοπωλίου; Βασικά κάνουν συνεργασία για να αντιμετωπίσουν τους μεγάλους. Amazon, apple, Netflix κτλ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου https://www.mononews.gr/business/cosmote-tv-nova-megali-simfonia-pernoun-tin-katastasi-sta-cheria-tous-i-ori-ke-ta-nea-paketa Όπως αναφέρουν πληροφορίες, παρά την νέα αυτή μεγάλη συνεργασία, θα συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστές, θα λειτουργούν φυσικά αυτόνομα για την ενίσχυση του τηλεοπτικού τους περιεχομένου, καθώς δεν συμφέρει κανένα να χάσει κάποιο από τα δυνατά του χαρτιά (π.χ Champions League ή Euroleague) ενώ πηγές αναφέρουν ότι είναι ανοικτοί για οποιαδήποτε αντίστοιχη συνεργασία με άλλον πάροχο (πχ Vodafone). Θεωρώ θέμα χρόνου να μπει και η κόκκινη στο παιχνίδι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 52 minutes ago, aektzhs 1 said: https://www.mononews.gr/business/cosmote-tv-nova-megali-simfonia-pernoun-tin-katastasi-sta-cheria-tous-i-ori-ke-ta-nea-paketa Όπως αναφέρουν πληροφορίες, παρά την νέα αυτή μεγάλη συνεργασία, θα συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστές, θα λειτουργούν φυσικά αυτόνομα για την ενίσχυση του τηλεοπτικού τους περιεχομένου, καθώς δεν συμφέρει κανένα να χάσει κάποιο από τα δυνατά του χαρτιά (π.χ Champions League ή Euroleague) ενώ πηγές αναφέρουν ότι είναι ανοικτοί για οποιαδήποτε αντίστοιχη συνεργασία με άλλον πάροχο (πχ Vodafone). Θεωρώ θέμα χρόνου να μπει και η κόκκινη στο παιχνίδι Αφού δεν έχει να προσφέρει κάτι η κόκκινη. Εξάλλου η συνεργασία δεν αφορά το κινηματογραφικό περιεχόμενο. Οπότε; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 10 ώρες πριν, MIKU said: Αφού δεν έχει να προσφέρει κάτι η κόκκινη. Εξάλλου η συνεργασία δεν αφορά το κινηματογραφικό περιεχόμενο. Οπότε; Θα μεταδίδει τα αθλητικά κανάλια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Θα μεταδίδει τα αθλητικά κανάλια Ναι το κατάλαβα, εννοώ τι θα δώσει πίσω...; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 5 minutes ago, MIKU said: Ναι το κατάλαβα, εννοώ τι θα δώσει πίσω...; Γιατί το 2017 όταν η μαύρη εδινε κανάλια στην Vodafone TV τι έδινε πίσω;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) Προφανώς κάποιο χρηματικό αντίτιμο θα δωσει η vodafone σε αυτούς που έχουν τα δικαιώματα. Και θα το προσφέρει στο συνδρομητές με ανάλογο κόστος, εκτιμώ τουλάχιστον ενα εικοσάρικο για το αθλητικό πακέτο. Edited 17 Ιουλίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μήνυμα. Έχει κάποιος εμπειρία αν η φορητότητα θα ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 20 minutes ago, Gv2008 said: Μου ήρθε πριν λίγο αυτό το μήνυμα. Έχει κάποιος εμπειρία αν η φορητότητα θα ολοκληρωθεί μέσα στην ημέρα 9 το βράδυ θα έχει πέσει το σήμα από τον προηγούμενο πάροχο. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 2 minutes ago, CaptainNickGR said: 9 το βράδυ θα έχει πέσει το σήμα από τον προηγούμενο πάροχο. Καλησπέρα. Μόλις ενεργοποιήθηκε η sim της Vf, αλλά η κάρτα της nova έχει κανονικά 5G. Οι κλήσεις ωστόσο περνάνε από της Vf. Προφανώς είναι στο στάδιο της εξ ολοκλήρου ενεργοποίησης στον νέο πάροχο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 1 hour ago, Gv2008 said: Καλησπέρα. Μόλις ενεργοποιήθηκε η sim της Vf, αλλά η κάρτα της nova έχει κανονικά 5G. Οι κλήσεις ωστόσο περνάνε από της Vf. Προφανώς είναι στο στάδιο της εξ ολοκλήρου ενεργοποίησης στον νέο πάροχο Με τι τιμή πηγές;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Με τι τιμή πηγές;;;; 22x2 για δύο unlimited και 16 ευρώ το τρίτο κινητό με 3GB που διπλασιάζονται στα 6 λόγω σταθερού. Κανονικά πήγα προσωρινά για να πάρω καλύτερη τιμή και να γυρίσω nova αλλά μετά τα σημερινά αποφάσισα να ζητήσω πίστωση του πέναλτι και αν δεν γίνει να τους κάνω αγωγή. Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αρκετή υπομονή έκανα με αυτούς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 3 minutes ago, Gv2008 said: 22x2 για δύο unlimited και 16 ευρώ το τρίτο κινητό με 3GB που διπλασιάζονται στα 6 λόγω σταθερού. Κανονικά πήγα προσωρινά για να πάρω καλύτερη τιμή και να γυρίσω nova αλλά μετά τα σημερινά αποφάσισα να ζητήσω πίστωση του πέναλτι και αν δεν γίνει να τους κάνω αγωγή. Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Αρκετή υπομονή έκανα με αυτούς Αν σε καλύπτει το δίκτυο στις περιοχές σου, πολύ καλή τιμή. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 13 minutes ago, MIKU said: Αν σε καλύπτει το δίκτυο στις περιοχές σου, πολύ καλή τιμή. Μια χαρά πάει όπου κινούμαι. Καλύτερα από nova στα περισσότερα σημεία 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου Υπάρχει κάποιο νούμερο για προσφορές Vodafone που έχει καλύτερες τιμές απ' το επίσημο (2106702610); Δοκίμασα και έναν εξωτερικό συνεργάτη αλλά μου έδωσαν ακριβώς τις ίδιες. (2155555455) Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) 2 minutes ago, marios239 said: Υπάρχει κάποιο νούμερο για προσφορές Vodafone που έχει καλύτερες τιμές απ' το επίσημο (2106702610); Δοκίμασα και έναν εξωτερικό συνεργάτη αλλά μου έδωσαν ακριβώς τις ίδιες. (2155555455) Ευχαριστώ! Βάλε το τηλέφωνο σου στο site της Vodafone και θα σε πάρουν αυτοί. Τι τιμές σου δώσανε; Edited 17 Ιουλίου by glofiish 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 2 minutes ago, glofiish said: Βάλε το τηλέφωνο σου στο site της Vodafone και θα σε πάρουν αυτοί. Τι τιμές σου δώσανε; Αυτό έκανα! Μου έδωσαν: FTTH 200Mbps στα 31.15€ και συμβόλαιο Giga unlimited ultra στα 24.6€. Δώρο 2 μήνες πάγια και για τα 2. Δεν είναι κακιές τιμές, ίσα ίσα, αλλά ψάχνω μήπως βρω και κάτι καλύτερο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 22 minutes ago, marios239 said: Αυτό έκανα! Μου έδωσαν: FTTH 200Mbps στα 31.15€ και συμβόλαιο Giga unlimited ultra στα 24.6€. Δώρο 2 μήνες πάγια και για τα 2. Δεν είναι κακιές τιμές, ίσα ίσα, αλλά ψάχνω μήπως βρω και κάτι καλύτερο Δεν είναι άσχημες.Θα κάνεις φορητότητα ;Γενικά αυτοί πρέπει να έχουν μια πλατφόρμα και σημειώνουν τις προσφορές οπότε με όποιον και να μιλήσεις το ίδιο θα σου πει εκτος αν αλλάξει μια συνθήκη πχ αν φέρεις και άλλα κινητά στο ίδιο αφμ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, Gv2008 said: Μια χαρά πάει όπου κινούμαι. Καλύτερα από nova στα περισσότερα σημεία Μια χαρά τότε. Η Vodafone έχει και πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από την Nova. Εγώ στην περιοχή μου, είμαι δυστυχώς δέσμιος της Cosmote, δεν έχω εναλλακτική. Edited 17 Ιουλίου by MIKU 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 8 ώρες πριν, MIKU said: Μια χαρά τότε. Η Vodafone έχει και πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από την Nova. Εγώ στην περιοχή μου, είμαι δυστυχώς δέσμιος της Cosmote, δεν έχω εναλλακτική. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η εξυπηρέτηση της nova είναι απείρως χειρότερη από αυτές των άλλων 2 δυστυχώς. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 9 ώρες πριν, glofiish said: Δεν είναι άσχημες.Θα κάνεις φορητότητα ;Γενικά αυτοί πρέπει να έχουν μια πλατφόρμα και σημειώνουν τις προσφορές οπότε με όποιον και να μιλήσεις το ίδιο θα σου πει εκτος αν αλλάξει μια συνθήκη πχ αν φέρεις και άλλα κινητά στο ίδιο αφμ Το FTTH νέα σύνδεση (ευτυχώς υπάρχει ήδη υποδομή από Cosmote) και το κινητό φορητότητα. Μάλλον με τη voda θα προχωρήσω, είναι χρήσιμη και η δωρεάν κάρτα i4s που δίνουν. Το μόνο που με αγχώνει είναι το σήμα στο εξοχικό που είναι απλώς απαράδεκτο, αλλά κυρίως θα είμαι Θεσσαλονίκη που το δίκτυό της είναι αρκετά καλό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η εξυπηρέτηση της nova είναι απείρως χειρότερη από αυτές των άλλων 2 δυστυχώς. Στην nova η εξυπηρέτηση είναι ανέκδοτο... 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 18 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιουλίου 12 ώρες πριν, marios239 said: Το FTTH νέα σύνδεση (ευτυχώς υπάρχει ήδη υποδομή από Cosmote) και το κινητό φορητότητα. Μάλλον με τη voda θα προχωρήσω, είναι χρήσιμη και η δωρεάν κάρτα i4s που δίνουν. Το μόνο που με αγχώνει είναι το σήμα στο εξοχικό που είναι απλώς απαράδεκτο, αλλά κυρίως θα είμαι Θεσσαλονίκη που το δίκτυό της είναι αρκετά καλό. Θεσσαλονίκη μια χαρά είναι, είναι αξιοπρεπής στα περισσότερα σημεία. Ειδικά στο κέντρο ίσαξια και καλύτερη από τη Nova. 3 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts